1528
biza kell az a mágnes
-
nerobolbébi #1368 Medve16.Adjál telefonos elérhetőséget privát üzenetben felhivlak és megbeszélünk mindent,bár én is adhatok számot.Na mindegy keressél privát. -
nerobolbébi #1367 ISTENEM!!!Nagy a te állatkerted de nem is ez a baj,hanem az,hogy alacsony a kerités és mindenki kiszabadult.Mindenki pedig ezen üzenetemet értse ahogy akarja.Üdv mindenklinek. -
Borg18754 #1366 lol te aztán kivételesen nagy barom vagy!!!!!!!!
8 általános megvan már? kétlem.... -
#1365 hgy fszb rjk gy hgy nncs mgnhngz?
-
revizorok #1364 Amik m mel kezdődnek? -
Borg18754 #1363 -
Borg18754 #1362 "ne használjanak magánhangzókat,"
édes istenem
tudod te hogy mi az a magánhangzó?????? -
revizorok #1361 Borg18754 Az utóbbi hozzá szólásáért,fekete pontban részesítem és megfosztom rangjától. -
revizorok #1360 Kérném a fórumon hozzá szólókat,hogy ne használjanak magánhangzókat,vagy trágár kifejezéseket. Ellenkező esetben,ki üríttetem a termet -
Borg18754 #1359 inkább játsz a faszoddal máshoz amúgy se értessz kispistike -
Borg18754 #1358 -
revizorok #1357 Borg18754 ne akadályozza a munkám folyamatát,mert le húzatom a listáról. -
revizorok #1356 predator24 nick nevű felhasználó,nem fél a magasban? Csak az elszállásolás miatt kérdem. Akkor lehet felső ágyas, 1db kedvenc tárgyát magával hozhatja Pl: plüs mackó,kirakós stb. Kérem a helyhiány miatt,mágneseit tapassza össze,és úgy szállitsa. -
Borg18754 #1355 ennyiből én is kiadom magam rendőrnek aztán írogatok ide mindenkinek hogy holnap legyen otthon mer ellenőrzés lesz...
remélem kibannolják innen ezt a sok hülyét már mert ide ahogy látom 90%-ban csak a fogyatékosok járnak akiknek nincs jobb dolguk mint a számítógép előtt vérpistikét játszani.... -
Borg18754 #1354 gyere házhoz aztán itt magyarázz, majd ha mutatsz nekem jelvényt akkor békénhagylak de addig nekem ne írogass már baromságokat a fórumba....
előbb tanulj meg írni mert még azt sem tudsz.....
csoda hogy a számítógépet be tudtad kapcsolni, hány éves vagy 12???? -
revizorok #1353 Engem nem azért ültettek ide,hogy tereferéljünk. Ne akadályozza munkámat,mert az fel használható ön ellen -
revizorok #1352 Borg18754 felszólitom tevékenységét függessze fel. -
Borg18754 #1351 nem unod még a hülyeségeidet????????
ha a rendőrség intézkedne akkor nem sg fórumon írnának nektek ez még nem tűnt fel????? -
bobinagyi #1350 Most tudok írni,laptopomról útközben. Megyünk valahová,már 1órája utazok,kinéztem ablakon nagy zöld táblán látom ,,Baracska 64km" ott mi van? Minek kellett hozni hideg kaját? Mi ez az egész? -
predator24 #1349 jaaaa,hát akkor vesze pár big maccat:) -
rajzadi #1348 predator24 ezt megszívtuk,teis kaptál privátra levelet? ,,Holnapi nap kérném tartózkodjon otthon.Szedjen össze tisztálkodó felszerelést,és pakoljon 1napi hideg élelmet hosszú lessz az út. Pár napig lakcíme megváltozik" -
predator24 #1347 most akkor mivan?:D:D -
rajzadi #1346 Na most,tényleg vicceltem. -
Borg18754 #1345 lol nyugodtan majd kiröhögnek :D -
rajzadi #1344 Ki kérem magamnak,ezért be perellek -
Borg18754 #1343 nyugi csak rajzadi szórakozik, azt hiszi vicces -
predator24 #1342 de mért azért mágnest árulok?mi közöm van nekem ahhoz,hogy ki mit csinál a mágnesével??:P -
Borg18754 #1341 ilyen gyorsan???
ha jól tudom ilyen esetekben ha megindul az eljárás megállapítják a felhasználó IP címét és a szolgáltatóját és a szolgáltató az adatok alapján kiszolgáltatja az IP címhez tartózó adatokat, lakcím név stb
ha te tényleg rendőr vagy akk jó gyorsan megcsináltátok :D grat
csak nem értem hogy akkor miért szólnátok nekik mert így esélyük van eltüntetni a nyomokat :D -
revizorok #1340 -
revizorok #1339 predator24 -
revizorok #1338 Be azonosítások megtörténtek. Jobb lesz,ha mindenki meggondolja mit is ír a falra,mert úgy járhat mint ez a két jó madár. Úgy tűnik,predator24 nek,még mindíg nem esett le... -
predator24 #1337 nem,én tudtam, hogy mennyi kell rá,csak kiváncsi voltam, hogy miben mondasz még mást, mert ugye a másik órát meg te kérdezted tőlem,amikor állítólag te is tudod, ráadásul már az elejétől tőlem kérdezgeted az árakat...ja és nem én reggeltem 3 felhasználóval, hogy ajnározzam magam;) -
revizorok #1336 Folyamatosan figyelemmel kísérjük a fórumon leírtakat. Emiatt, két személynél látogatást teszünk -
rajzadi #1335 Áhhh...értem,szóval ,,Konkurencia" vagyok. Hát,mégis a konkurenciától kérdezted meg ,,Hány drb.mágnes kell a Ga..2000 re?" Pedig,te tudod mit mire árulsz ugye? Lehet,hogy előbb eladod,utána érdeklődöd meg valakitől,hogy mire jó? Na jó,nem bántalak,magán ügyed,kit hogyan csapsz be -
predator24 #1334 :)igaziból nemnagyon érdekel, hogy mit díjazol... mindenkinek válaszolok egyből kb 2 órán belül,ahogy neked is írtam amikor kérdésed volt az órával kapcsolatban ha jól emlékszem...:P az árakra valóban lehet,hogy nem válaszoltam, mivel itt a fórumon nem úgy viselkedtél az eleje óta, másodszor pedig neharagúdj, de most adjam el neked a mágneseimet, hogy te meg továbbadd drágábban vagy nem értem mit vársz?:)megmondhatom az árakat,ugyanis nem titkos, csak nemhiszem, hogy a konkurencián kéne segítenem:) -
revizorok #1333 Szasztok,tud valaki segíteni? -
rajzadi #1332 ,,predator24" hogyan lehet predator,hogy írsz nekem privátot,és ajánlod mágneseid ami ,,HARMADÁVAL OLCSÓBB MINT ENYÉM" és amikor kérdezek pár méretű mágnes áráról,vagy van e ojan neked akkor eltünsz? EZT MÁSODSZOR JÁTSZOD EL. Relytélyes faszi vagy,és én ezt nem díjazom.Vállalod magad,vagy álcázod inkább?? -
harmat55 #1331 Rajzadinak!
Elismerem,hogy mindenben igazad van.
Meg a kezifeket is elhiszem,de az en GALLUS-om,ha megallitom a magnessal a szamlalot,kikapcsolja minden fogyasztomat,mivelhogy a gaz aramlasat is megszunteti.Es ez meg akkor is igy van,ha "baromsag"-ot meg "hulyeseg"-et irtam is.Ez teny! -
Borg18754 #1330 csak az a baj hogy az alább írt három felhasználó ugyanaz a személy vagyis rajzadi...
nem értem hogy még mindíg mit erőlködsz itt már mindenki tudja ezt...
bobinagyi
(82.***.***.**.pool.invitel.hu)
rajzadi
(82.***.***.**.pool.invitel.hu)
bubuka02
(82.***.***.**.pool.invitel.hu) -
bobinagyi #1329 Olvastam amit itt írtok,hát igen becsapják fogyasztót,és annyit lehet tenni ellene,hogy nem használod a gázt. Fa És Lignit ELADÓ 1600FT/mázsa