1528
biza kell az a mágnes
  • nerobolbébi
    Medve16.Adjál telefonos elérhetőséget privát üzenetben felhivlak és megbeszélünk mindent,bár én is adhatok számot.Na mindegy keressél privát.
  • nerobolbébi
    ISTENEM!!!Nagy a te állatkerted de nem is ez a baj,hanem az,hogy alacsony a kerités és mindenki kiszabadult.Mindenki pedig ezen üzenetemet értse ahogy akarja.Üdv mindenklinek.
  • Borg18754
    lol te aztán kivételesen nagy barom vagy!!!!!!!!
    8 általános megvan már? kétlem....
  • skate00
    hgy fszb rjk gy hgy nncs mgnhngz?
  • revizorok
    Amik m mel kezdődnek?
  • Borg18754
  • Borg18754
    "ne használjanak magánhangzókat,"

édes istenem
    tudod te hogy mi az a magánhangzó??????
  • revizorok
    Borg18754 Az utóbbi hozzá szólásáért,fekete pontban részesítem és megfosztom rangjától.
  • revizorok
    Kérném a fórumon hozzá szólókat,hogy ne használjanak magánhangzókat,vagy trágár kifejezéseket. Ellenkező esetben,ki üríttetem a termet
  • Borg18754
    inkább játsz a faszoddal máshoz amúgy se értessz kispistike
  • Borg18754
  • revizorok
    Borg18754 ne akadályozza a munkám folyamatát,mert le húzatom a listáról.
  • revizorok
    predator24 nick nevű felhasználó,nem fél a magasban? Csak az elszállásolás miatt kérdem. Akkor lehet felső ágyas, 1db kedvenc tárgyát magával hozhatja Pl: plüs mackó,kirakós stb. Kérem a helyhiány miatt,mágneseit tapassza össze,és úgy szállitsa.
  • Borg18754
    ennyiből én is kiadom magam rendőrnek aztán írogatok ide mindenkinek hogy holnap legyen otthon mer ellenőrzés lesz...

remélem kibannolják innen ezt a sok hülyét már mert ide ahogy látom 90%-ban csak a fogyatékosok járnak akiknek nincs jobb dolguk mint a számítógép előtt vérpistikét játszani....
  • Borg18754
    gyere házhoz aztán itt magyarázz, majd ha mutatsz nekem jelvényt akkor békénhagylak de addig nekem ne írogass már baromságokat a fórumba....

előbb tanulj meg írni mert még azt sem tudsz.....
    csoda hogy a számítógépet be tudtad kapcsolni, hány éves vagy 12????
  • revizorok
    Engem nem azért ültettek ide,hogy tereferéljünk. Ne akadályozza munkámat,mert az fel használható ön ellen
  • revizorok
    Borg18754 felszólitom tevékenységét függessze fel.
  • Borg18754
    nem unod még a hülyeségeidet????????
    ha a rendőrség intézkedne akkor nem sg fórumon írnának nektek ez még nem tűnt fel?????
  • bobinagyi
    Most tudok írni,laptopomról útközben. Megyünk valahová,már 1órája utazok,kinéztem ablakon nagy zöld táblán látom ,,Baracska 64km" ott mi van? Minek kellett hozni hideg kaját? Mi ez az egész?
  • predator24
    jaaaa,hát akkor vesze pár big maccat:)
  • rajzadi
    predator24 ezt megszívtuk,teis kaptál privátra levelet? ,,Holnapi nap kérném tartózkodjon otthon.Szedjen össze tisztálkodó felszerelést,és pakoljon 1napi hideg élelmet hosszú lessz az út. Pár napig lakcíme megváltozik"
  • predator24
    most akkor mivan?:D:D
  • rajzadi
    Na most,tényleg vicceltem.
  • Borg18754
    lol nyugodtan majd kiröhögnek :D
  • rajzadi
    Ki kérem magamnak,ezért be perellek
  • Borg18754
    nyugi csak rajzadi szórakozik, azt hiszi vicces
  • predator24
    de mért azért mágnest árulok?mi közöm van nekem ahhoz,hogy ki mit csinál a mágnesével??:P
  • Borg18754
    ilyen gyorsan???
    ha jól tudom ilyen esetekben ha megindul az eljárás megállapítják a felhasználó IP címét és a szolgáltatóját és a szolgáltató az adatok alapján kiszolgáltatja az IP címhez tartózó adatokat, lakcím név stb

ha te tényleg rendőr vagy akk jó gyorsan megcsináltátok :D grat
    csak nem értem hogy akkor miért szólnátok nekik mert így esélyük van eltüntetni a nyomokat :D
  • revizorok
  • revizorok
    predator24
  • revizorok
    Be azonosítások megtörténtek. Jobb lesz,ha mindenki meggondolja mit is ír a falra,mert úgy járhat mint ez a két jó madár. Úgy tűnik,predator24 nek,még mindíg nem esett le...
  • predator24
    nem,én tudtam, hogy mennyi kell rá,csak kiváncsi voltam, hogy miben mondasz még mást, mert ugye a másik órát meg te kérdezted tőlem,amikor állítólag te is tudod, ráadásul már az elejétől tőlem kérdezgeted az árakat...ja és nem én reggeltem 3 felhasználóval, hogy ajnározzam magam;)
  • revizorok
    Folyamatosan figyelemmel kísérjük a fórumon leírtakat. Emiatt, két személynél látogatást teszünk
  • rajzadi
    Áhhh...értem,szóval ,,Konkurencia" vagyok. Hát,mégis a konkurenciától kérdezted meg ,,Hány drb.mágnes kell a Ga..2000 re?" Pedig,te tudod mit mire árulsz ugye? Lehet,hogy előbb eladod,utána érdeklődöd meg valakitől,hogy mire jó? Na jó,nem bántalak,magán ügyed,kit hogyan csapsz be
  • predator24
    :)igaziból nemnagyon érdekel, hogy mit díjazol... mindenkinek válaszolok egyből kb 2 órán belül,ahogy neked is írtam amikor kérdésed volt az órával kapcsolatban ha jól emlékszem...:P az árakra valóban lehet,hogy nem válaszoltam, mivel itt a fórumon nem úgy viselkedtél az eleje óta, másodszor pedig neharagúdj, de most adjam el neked a mágneseimet, hogy te meg továbbadd drágábban vagy nem értem mit vársz?:)megmondhatom az árakat,ugyanis nem titkos, csak nemhiszem, hogy a konkurencián kéne segítenem:)
  • revizorok
    Szasztok,tud valaki segíteni?
  • rajzadi
    ,,predator24" hogyan lehet predator,hogy írsz nekem privátot,és ajánlod mágneseid ami ,,HARMADÁVAL OLCSÓBB MINT ENYÉM" és amikor kérdezek pár méretű mágnes áráról,vagy van e ojan neked akkor eltünsz? EZT MÁSODSZOR JÁTSZOD EL. Relytélyes faszi vagy,és én ezt nem díjazom.Vállalod magad,vagy álcázod inkább??
  • harmat55
    Rajzadinak!
    Elismerem,hogy mindenben igazad van.
    Meg a kezifeket is elhiszem,de az en GALLUS-om,ha megallitom a magnessal a szamlalot,kikapcsolja minden fogyasztomat,mivelhogy a gaz aramlasat is megszunteti.Es ez meg akkor is igy van,ha "baromsag"-ot meg "hulyeseg"-et irtam is.Ez teny!
  • Borg18754
    csak az a baj hogy az alább írt három felhasználó ugyanaz a személy vagyis rajzadi...
    nem értem hogy még mindíg mit erőlködsz itt már mindenki tudja ezt...

bobinagyi

(82.***.***.**.pool.invitel.hu)

rajzadi

bubuka02

• bobinagyi
    Olvastam amit itt írtok,hát igen becsapják fogyasztót,és annyit lehet tenni ellene,hogy nem használod a gázt. Fa És Lignit ELADÓ 1600FT/mázsa