1528
biza kell az a mágnes
  • fruska32
    500ezer+jarulekos koltsegek
  • tranl
    Elster BK-G4T gázórára okosság? mágnes nem jó az tuti
  • Faferi
    Szevasz Ismeretlen!
    Én most fizettem ki 20 ezret állítólagos tartozásért, ami szerintem jogtalan. De már írtak, hívtak, hogy jönnek kikötni.

Így inkább befizettem. És még azt sem voltak hajlandók írásban adni milyen gázóraállási vagyunk rendben. Egyszerűen átnéznek rajtam. Mintha ott sem lennék, mintha nem is mondanám, csak azt a sok reklámot nyomják az előszobában.
    Nagyon haragszom rájuk. Így mindenben a társad vagyok, ami ellenük szól.

Üdv!
    Ferenc
  • Faferi
    Rajzaditól érdeklődj a 100%os ,,Gáz ár támogatás ügyében"

Ferenc
  • orbanzs
    Ugyan ebben a cipőben járok mint te fruska32, csak én már ügyvéd meg
    mindenféle feljelentés, meg Ászf-jüket is áttanulmányoztam nagyon sok a
    szabálytalanság. Szívesen segítek neked ha felveszed velem a kapcsolatot,
    és biztatnék mindenki aki hasonló cipőben jár, nagyon sokan vagyunk így az
    már számomra is világos. Megkerestem az összes hatóságot, médiát több
    helyről is vissza válaszoltak, minél többen panaszkodunk annál nagyobb
    lesz a nyomás, félnek a médiától. Van precedens értékű per amiben a
    fogyasztó győzött, én is pereskedni fogok.Szívesen segítek mindenkinek
    illetve toljuk össze tudásunkat információinkat sok szem sokat lát. email
    címem [email protected] aztán beszélhetünk akár msn-en is./
  • vigege24
    mármint mire gondolsz?mágnest árulni?vagy órára tenni?
  • Sgponthu
    Fórumunk nem járul hozzá a hasonló cselekményekre való buzdításhoz!

Következményei lesznek ha tovább folytatjátok!
  • vigege24
    :)onnan hogy tudom ki vagy:D és igen még a te 50%nál is olcsóbban adom:)
  • Gallusz Stopi
    50% Kedvezménnyel adom most,tehát fél áron a téli szezonra alkalmas mágneseim
  • Gallusz Stopi
    vigege24 Úr,te honnan tudod,én mennyiért adom? Ha nálad olcsóbb,akkor te már fél ár alatt adod. Nálam Akciósan most 50% minden hasáb...........
  • vigege24
    :)ilyen mééret és erősség nem is létezik:P de jó beugratós kérdés volt...:Pde nyugodj meg nálam olcsóbbak mint nálad...:P
  • Gallusz Stopi
    MÁGNESEK AMIK NICK NEVEM BLOKKOLJÁK NÁLAM KAPHATÓ
  • Gallusz Stopi
    fruska32 írtam privátot neked,én talán segíthetek
  • Gallusz Stopi
    vigege24 41X42X34 es N43as anyagú kéne 3db. Mennyiért adod?
  • XTAGX
    SZIA fruska 32!Mi az a hatalmas bünti?
  • vigege24
    mindenféle erősségű és méretű mágnes olcsón!
  • Gallusz Stopi
    actaris!!! Fontos emailod van
  • fruska32
    Kedves mindenki én a nem mágnesfelhasználók körébe tartozom, ennek ellenére erre hivatkozva hatalmas büntetést kaptunk a Tigáztól, mert volt gázóra festésén 2 kisebb karcolás.
    Valaki szerint az újabb készülékekben már nincs is mágneskuplung, a mienk 2007ben volt cserélve, de úgy tunik mégiscsak lehetett benne mágnes, mert ennek a polarizáltságának megváltozott állapotára hivatkozva büntetnének minket. Amúgy magát a készüléket nem szedték szét a viszgálathoz, hanem csak a gázóra részt nézegettek, meg ezt az úgynevezett mágnest. Ennek ellenére olyat is irtak, hogy a membránok megnyúlt állapota miatt kevesebbet mért az óra. Na most a membrán az vhol belül van, nem? Azt azért meg kellett volna, hogy nézzék, ha már ilyet állítanak. Próbálok pár nap alatt szakértő lenni a netes infok alapján, de hát nem igazán ez a tanult szakmám és még lány is vagyok plusszban:) Szóval bármilyen hasznos infot szivesen vennék akár technikai oldalról, vagy olyantól aki átment hasonló problémán, és fellebbezett stb. Köszi
  • nerobolbébi
    XTAGX.Irtam a privátodra,már a Te kezedben a megoldás.
  • kl24h
    100-szór akkora az ereje, akkor egyetértek.
  • TBS
    Ha valaki ilyen okos mint te akkor próbáld ki bátran,de én szóltam:)))
  • XTAGX
    Hy Nerobolbébi! Nagyon jó lenne beszélnünk privát. köszi
  • predator24
    nem teljesen igaz amit írtál,ugyanis az órában ferrit típusú mágnes van ami az egyik leggyengébb, amit meg rátesznek az emberek az egy neodímium aminek az ereje akár 100szor akkora is lehet,és ez az erő felmágnesezi úgymond a kicsití(ez igaziból tönkretételt jelent)no persze nem veszíti el teljesen a mágnesességet,de elromlik pl polaritásváltozik stb...és ezért ha leveszed elkezd pörögni az óra még jobban.és amúgy ha a hangfalra ráteszed az is elromlik:Dpróbáld csak ki:D:D
  • kl24h
    A fékező mágnes nem veszitheti el a mágnesességét, mert ugye éveken keresztul megy a korog, amit fékez. A fékezéskor a korongról egy másféle mágnesen mező alakul ki, aminek a mágnessel való kölcsönhatásából megfelelő képpen forog. Ezért akkor a korongról érkező másféle mágnese mező is tönkre tudna tenni azt a fékező mágnezt, de ez nem történik meg.
    Tehát a külső mágnes nem teszi tönkre azzokat a fékező mágneseket.
    Azok olyan fekete színű mágnesek, pont milyen van a hangfalakban, azok soha nem veszítik el mágnesességűket.
  • TBS
    Óvva intek mindenkit aki mágnesezéssel próbálkozna trükközni!!!
    A mágnesezés működik ezen kár lenne vitázni, aki tanult egy kis fizikát és indukcióval tisztában van az tudja, hogy a villanyóra tárcsája ez alapján működik.

Azonban, ha rátesztek egy mágnest az tönkreteszi a villanyórában levő fékező mágnest ami a mérés pontosságát szabályozza. A baj ott kezdődik, hogy ha valamilyen oknál fogva elveszi az okoskodó a mágnest az órától, mert mondjuk jönnek ellenőrini stb., vagy csak be akarja fejezni, mert beijedt. Csak sajnos azt nem tudja, hogy miután elvette a mágnest, a fékező mágnesek mágnesessége elveszik, legyengül, és hiába teszi vissza újra a mágnest, többé nem tudja lefékezni a tárcsát, sőt, gyorsabban kezd forogni a kis fékező erő miatt. Mint egy viszontlátod.
    Aztán bejelenhetitek mivel a szolgáltató emberei ha kijönnek és megvizsgálják kifog derülni a mágnesezés.
    Durván 240 ezres büntire számíthattok.
    Gondolkozzatok el ezen...
    Együtt érzek mindenkivel a magas szolgáltatói árak miatt gyerekek.. na de ilyen áron MEGÉRI???
  • nerobolbébi
    Van rá megoldás ha érdekel de a mágnes nem fogja meg.Keressél
  • Faferi
    Egy üzenet:

,,Rajzadi itt van,csak most nem tud írni,ín hüvely gyulladása van"

Ferenc
  • Borg18754
    nekem van kalapácsom az megállítja az órádat kell?
  • quitoo
    80x30mm N45 NEODYM mágnes Szupererős NEODYM mágnes korong. N45 anyag, nikkel-réz-nikkel bevonat. Akár 320kg terhet is megtart! súlya: 1,15kg
    Ilyenem van és nem mükszik!!!!
  • quitoo
    Hali!
    ITRON G4 RF1 órámat ha valaki meg állitaná nagyon hálás lennék.
    /Délpest vonzás körzete/.Várom az ajánlatokat priviben.
  • actaris
    alterman irtam privit
  • ctrl85
    rajzadi légyszi nekem is küldd el a választ, mert nekem is Elster BK-G4T gázórám van, köszi
  • Borg18754
    ???????
    meleg vagy vagy mi bajod van??????
  • rajzadi
    Borg18754 Szeretlek
  • rajzadi
    attila07 írtam prividre.
  • atttila07
    Helló! Elster BK-G4T gázórára tud valaki valami okosságot???
  • Faferi
    Cső!
    Hogy leállítható e a nagyobbik fajta Gallus 2000 G4?

És ha nagy fogyasztó, pl. egy ETI kazán vam utána?

Üdv!
    Feca
  • bubuka02
    Cső,mi a pontos kérdés?
  • Faferi
    Csibi67 hova lettél?

Akkor most megáll a nagy gallus, ha régi kazán van ETI utána? Érdemes ezzel foglalkoznom? És mi igaz a fogaskerekek ledarálásából? Kitud biztosat mondani?
    Köszi

Feri
  • alterman
    Valaki tudna segíteni egy Actaris C114UR1- típusszámú villanyóra mágnesben? Össze lehet hozni ennél a gépnél a javulást? Választ előre is köszönöm!