1528
biza kell az a mágnes
  • tranl
    Szia
    Én jeleztem korábban hogy ő nem a mágnese ember na mind1 a lényegre kell koncentrálni :)
  • 8500
    nerobolbébi ha megnézed ezeket láthatod hogy a felsoroltak közül legalább 4 regisztrációt ugyan az az ember használ:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1018105252&no=1316
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1018105252&no=1424

akkor miről beszélsz hogy legalább 3 ember? a te nevedet most már látom hogy nem kellett volna odaírni, de mosmár mindegy, aki ilyennel foglalkozik és megkérdezem tőle hogy milyen megoldás van egy bizonyos órához akkor ne írja azt hogy meglehet állítani mágnessel 38000 Ft-ért mert ez nem igaz, én csak azért írtam ide azt hogy nehogy valaki elhigyje és vegyen tőle annyiért amikor aztán nem is állítja meg az a szar, engem nem érdekel hogy mit tartalamaz a belseje az a lényeg hogy a mágnes nem jó hozzá és kész, amúgy meg ahogy én odaírtam a neved te sem vagy különb hogy olyat írsz hogy biztos most kaptam óracserét meg hogy kezd fájni a gázszámla amikor egyik se igaz, de ennek ellenére nem lenne baj ha lenne megoldás erre a szarra
  • nerobolbébi
    Nagyon hallgatsz 8500.Azt még elárulom neked,hogy a felsorolásod három embert fed a valoságban.
  • nerobolbébi
    Tisztelt nagyokos 8500!Igen ez az igazság tudok megoldást az órákra de felhivom a tisztelt figyelmedet arra-és talán eljut a csökevényes agyadig-,hogy én senkinek nem igértem mágnest és nem is adtam el,sőt mindenkit óva intek tőle.Bár mint alább már irtam csak annyi fáradságot kellett volna venned,hogy korábbi hozzászólásaimat elolvasod.És még valami tőlem mikor kérdeztél privátban? Azért az egyért kérdezem mert akik ismernek fent a fórumon nagyon jól tudják,hogy még privátban sem mondok semmit.Személyesen vagy "eldobós telefonszámon "értekezek,ami csak néhány napig él.Remélem lesz aki ezt elolvassa és igazolni fog.Persze a másik pedig az a tény,hogy neked eszed ágában sem volt megállitani az órát csakis puszta kiváncsiságból érdeklődtél a mágnes után.Te tényleg hülyének nézel mindenkit-ez itt nem kérdés megállapitottam.Szeretnél egy gázórát tanulmányozásra?Nagyon szivesen küldök neked egyet és talán utána olyan baromságot sem fogsz mondani ,hogy műanyag az egész.Maga a mérő és számláló szerkezet is tartalmaz fém alkatrészeket,sőt még mágneseket is,csak ezek tengelyek és forgó alkatrészek.Ezek az elemek csak forgó mozgást végeznek nem úgy mint a GALLUS 2000-s órákban amiben volt két kicsi csavar ami hosszirányban is elmozdult ezt tudtad megfogni-rég elfelejtett nem becsületes életedben-mágnesekkel.Szerintem most kaptál egy óracserét nem jó a régi mutatványod és kezd fájni a gázszámla.Vagy még egy rohadt becsületes kommunista lehetsz aki most majd mindenkinek megmutatja. A végén pedig szeretnék minden fórumozótól bocsánatot kérni ha megbotránkoztak volna a hozzászólásomon de nagyon fel tudnak húzni az ilyen vádaskodó bunkók.Sajnos megint eltértünk a fórum eredeti céljától.hogyan vágjuk át a szolgáltatók fejét.
  • nerobolbébi
    Foxosnak ésE68imi-nek uzenem a mágnesezésen kivűl tuduk más megoldást ami működik ha érdekel benneteket keressetek privátban.
  • nerobolbébi
    Én ebből a kőrből irok neked,és minden nagy,szép és okos embernek.Ezeket az órákat nem lehet megállitani mágnesezéssel csak végleg hazavágni.Ezeknek az óráknak a hajtása eleve mágneses elven működik.Talán azután már elhihető nekem miután 3-4 ezer órát szétszedtem.
  • nerobolbébi
    Idefigyelj idióta közlöm veled is a tisztelt fórummal is,hogy nem vagyok azonos a többi felsorolttal.És ha talán még nem vetted volna észre bunkókám én még mindenkit óva intettem a mágnesezéstől,és soha nem árultam mágneseket.Annyi eszed persze nem volt,hogy utánna nézzél előző hozzászolásaimhoz,akkor nem irtál volna ekkora baromságot.Azt is elárulom neked ha még nem tudnád IQ bajnok,hogy a régi GALLUS 2000 órán kivűl mást megállitani mágnessel nem lehet-ez még tartalmazott két darab fémcsavart amit ha jól tetted fel a mágnest meg lehetett fogni és megállt az óra.A mostani órákat is lehet piszkálgatni a mágnessel de frankón tönkre lehet vele tenni mert végleg megállnak.Nekem egészen más okosságom van az órákra ezt a Fórumon már elég sokan tudják,és azt is ,hogy köze nincs a mágnesezéshez.Most talán sikerült azokkal kicseszned akik hozzám fordultak volna ezután talán nem teszik.Gratulálok neked további sok sikert.Még talán csak annyit,hogy ügye azt is tudod egy kis segitséggel megtalálható vagy.
  • Faferi
    Szevasztok!

Úgy gondolom igazat ír ez az ember. Kérem jelentkezzenek azok, akiknek sikerült megállítani az órájukta. Bármilyet. De ne a fent felsorolt körből lrgyenek.

Más. Hogyan lehetséges az,h csak ezen az egy helyen fut ez a téma? Ez nagyon érdekes.

Üdv!
    Ferenc
  • E68imi
    Sziasztok!

Nekem is az Elster órához kellene egy kis "segítség"!

Köszi
  • foxos
    nekem is BK-G4T-hez kellene egy kis segitség!!!

:(
  • tranl
    Szia
    Nem tudom nerobolbébit miért írtad közé mert nekem abszolult nem mágneses dolgot ajánlott. Ahhoz az órához amit írtál.
  • 8500
    remélem senki nem vett tőle, főleg ennyi pénzért
  • 8500
    nerobolbébi, bobinagyi, rajzadi, bubuka02, Gallusz Stopi
    MIND UGYAN AZ AZ EMBER, SENKI NE HIGYJEN NEKI, NE VEGYEN SEMMIT TŐLE MERT RÁBASZIK, ÉN KIVÁNCSI VOLTAM H MIT VÁLASZOL RÁ, MEGKÉRDEZTEM PRIVÁT ÜZENETBEN H ELSTER BK-G4T ÓRÁHOZ VAN-E MEGOLDÁS, GONDOLTAM H HAZUDOZIK ÉPPEN AZÉRT KÉRDEZTEM NEM AKAROM AZ ÓRÁT MEGÁLLÍTANI, AZT VÁLASZOLTA H 38000 FT-ÉRT VAN MÁGNES HOZZÁ!!! DIREKT EZZEZ AZ ÓRÁHOZ!!! NAMÁRMOST EZT AZ ÓRÁT MEG NEM ÁLLÍTJA SENKI SEMILYEN MÁGNESSEL AZ IS BIZTOS, A MŰANYAGOT NEM FOGJA A MÁGNES, AKI ELHISZI ÉS VESZ TŐLE AZ RÁBASZIK FELJELENTENI SE TUDJA MERT MIT MONDD? NEM JÓ A MÁGNES MERT NEM ÁLLÍTJA MEG AZ ÓRÁT? XD CSAK AZÉRT ÍRTAM MERT LÁTOM TÖBBEN IS ÉRDEKLŐDTEK ERRŐL AZ ÓRÁRÓL ÉS ÚGY LÁTOM H NEKIK IS AZT ÍRTA H TUD RÁ MEGOLDÁST, VALAKI BANOLJA INNEN AZ ÖSSZES ALREGJÉT!!!
  • nerobolbébi
    Szia meszigab! Irtam a privátodra olvasd el ha érdekel a dolog jelentkezz.
  • meszigab
    Sziasztok!

BK-G4T gázórákról szeretnék információkat.
    Az elmúlt 15 évben kettő hagyomágyos gázóránk volt és két hónapja cserélték le erre a BK-G4T métőre az előzőt. Ez az új óra 20%-al többet mér mint az előzők. Jól kitalálta a FŐGÁZ ezt a hőfok-kompenzációs mérést. Alig megy a cirkó, mégis decemberben 400m3 lett a fogyasztásunk.
  • nerobolbébi
    Szia peter76 irtam a privátodra olvasd el és jelentkezz az elérhetőségen ha érdekel.
  • peter76
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene:
    1: Kromschrőder BK 4T
    2: Itron G4
    Előre is köszi!
  • nerobolbébi
    Szia nagytibor irtam a privátodra és küldtem az eléhetőséget amit kértél.Jeleztem feléjük,hogy keresni fogod Őket,él a telefonszám.Emailben még nem veszik fel a kapcsolatot tulságosan lenyomozható a telefonszám meg isten tudja kié volt valamikor.Keresd Őket.
  • Csuklósbusz
    Amúgy csak elárulom hogy a mágnes már rég kiment a divatból. Mint ígértem, elárulom az újdonságot most karácsonykor.
    Nos mostmár van gázóra maffia is, engem is megkerestek és elmondták hogy mindenféle gázórára van már trükkjük. A számlálónál ugye az a műanyag burkolat ha sérül akkor gond van. De ha letöröm a picsába, visszapörgetem és utánna egy vadonat új műanyag burkolatot visszahelyezek akkor no problém és soha ki sem derül.

Mondták hogy ugye a technológia adott, nem sokból tartott nekik szétkapni egy gázórát, műanyag lapját lemásolni, fröccsöntő szerszámot készíteni hozzá stb és voalá, már sorozatgyártásban tudják az utángyártott gázóra előlapokat gyártani.
    Csak egy olyan ember kellett aki fröccsöntő üzemben dolgozik, (pl JP) és van megfelelő hatalma ahhoz hogy ilyet csináljanak.

Mindenesetre igen jövedelmező üzletág az biztos. Mondta hogy 50Ft-ért adja m3-ét a gáznak, ez azt jelenti hogy évente egyszer ki kell hívni a maffiát (őket) és akkor a minimum megrendelés 1000m3 -es visszapörgetésnél csak az elfogyasztott mennyiséget kell fizetni (őnekik) tehát magyarul 50 Ft-ért teker vissza 1 m3-ert.

AZtán számláló előlap, plomba stb mindent tartalmaz az 50Ft/ m3-s ár, csak ugye a minimum megrendelés 1000 m3.

Tehát az hogy a 20 ezer Ft-os mágnest rásózzuk az ügyfélre 100 ezerért az már nem elég nyereség nekik... :-(

Nekik az a nyereség ha minden évben ennek a többszörösével tudnak lehúzni.

Gondolj bele, ha csak az éves fogyasztásodat ( kb 5000 m3) kinullázod velük akkor ők csak rajtad 250 000 Ft-ot kaszálnak!
    És te is kaszálsz mert így is féláron kaptad a gázt.

SZámoljatok csak hogy hány embert is kell összegyűjteni az országból hogy milliomosok legyünk?? Nem sokat, de mivelhogy az ilyen megoldások futótűzszerűen terjednek így a kitalálói azok már rég külföldön nyaralnak és luxusautókkal közlekednek és nem azon agyalnak hogy hogyan kerüljék el a fagyhalált....

Tehát a maffia megint egy lépéssel a szolgáltató előtt jár. A szolgáltató mágnesálló órákat telepítget gőzerővel de a maffiát ez nem rettenti meg, egy kis beruházás (mert ugye van tőkéjük bőven..) egy kis öntödei ismeretség, fröccsöntő szerszám stb elkészíttetése és innentől kezdve olyan utánzat plombákat és előlapokat, számlálókat stb gyártanak amit csak akarnak.
    És vígan élik életüket.

Én elutasítottam ajánlatukat mert nekem a minimum megrendelés kifizetése is túl drága és túl rizikós az egész.

De bezzeg a medencefűtős felső tízezer zsugori alak az biztos hogy élni fog a lehetőséggel és megint a mélyszegények fogják kifizetni azoknak a fogyasztását is... :-(
  • nerobolbébi
    SZIA VERZUM IRTAM A PRIVÁTODRA.
  • rajzadi
    Nem-nemnekem, mondod? Énis így értettem Ok
  • ippon
    Szia nerobolbébi várnám az elérhetőséget vagy a segítséget de sajnos nem érkezik
  • SHADOWEYES7
    nem-nem, neked mondom!
  • rajzadi
    Ez igaz OMEGA1?
  • SHADOWEYES7
    Nem zavar,hogy te vagy Gallusz Stopi is?!
  • rajzadi
    OMEGA1 SÜRGŐS VÁLASZOD VÁROM
  • Gallusz Stopi
    Gallusz 2000 G4 és hasonló korabeli órákhoz,fűtés korszerűsítés. MAGAS A SZÁMLÁD? iTT AZ IDEJE,HOGY SEGÍTSEK. Írj és megteszem
  • vigege24
    mágnesek olcsón!
  • omega1
    rajzadi kerestelek a privaton
  • omega1
    irtam a privatra csao
  • ippon
    Szia nerobolbébi írtam a privátodra adhatnál egy elérhetőséget
  • rajzadi
    Megjötte,csá mindenkinek. MÁGNES ÜGYBEN HA KELL VALAKINEK,ÍRJON itt a szezon, FŰTÉS OLCSÓBBAN.
  • nerobolbébi
    Szia ippon irtam a privátodra.
  • verzum
    Rombach G4 RF1, 2002-es évjáratú gázórám van ami sajna felpörgött az utóbbi fagyos időben. Van vkinek tapasztalata ilyen órával? Sikerélménye? Jó rá a mágnes?
  • ippon
    XTAGX ha nerobolbébi segített neked elmondhatnád a megoldást nekem is.
  • lacika007
    Szerencsere nem vagyok raszorulva, hogy lopjam a gazt.
    Tényleg csak jatszani kellett volna, de mar nem erdekel a dolog, mert probakent vettem nehany kisebbet pl. 1cm kockat, kibaszoot erosek es ugy torik hogy az nem igaz.
    Egy gazora megallito magnessel nem lehet semmit kezdeni csak megallitani a gazorat :)
  • ippon
    SZia nerobolbébi!Itrón G4 RF1 gázórám van és érdekelne a megoldás engem is mint quitoot.segitséged előre is köszi
  • Gallusz Stopi
    lacika007,itt mindenki JÁTSZANI veszi a mágneseket
  • lacika007
    Hali!
    Nagyméretű mágnest vennék!
    Nem gáz/áram lopásra, csak játéknak. :)
    A lényeg hogy ne legyen sérült a védő réteg és olcsóbb legyen a bolti árnál. :)
    Budapesten.
  • fruska32
    Orbanzs, Gallusz stopi regalok privatban. Koszi