1528
biza kell az a mágnes
-
actaris #1488 Mágnesesség megszüntetése 100% garanciával.
[email protected] -
vimi85 #1487 Sziasztok!
Kérem segítsetek.
Nagyon sok a villanyszámlám.
Tudd vki egy biztos módszert mondani hogy hogy lehet megfofni.
Hallottam például a mágnesezésről.
De nem tudom az mennyire veszélyes.
Könnyen le lehet vele bukni az éves ellenőrzésnél.
Ugyanis legutóbb csak lefényképezte az óraállást egy szerkentyűvel a villanyos.
Kérem segítsetek: Írjatok a [email protected] címre
Mivel ezt az oldalt ritkán nézem. Köszi -
petiemos #1486 Nerobolbébi!
Írtam privibe!
-
Csuklósbusz #1485 Keleti módszerekkel lopják az energiát
2011. április 8., péntek 06:58 | 3 órája frissítve
A Tiszántúlon minden harmadik, az E.Onnal szerződésben levő fogyasztó lopja az áramot, írja a Magyar Nemzet.
A trükkök keletről szivárognak be az országba. Románia, Bulgária és Ukrajna bűnözői élen járnak a fejlesztésekben, ezért is fertőzöttebb az ország keleti régiója. Egyházi Nikoletta, a társaság szóvivője szerint a bűnözők szemtelensége nem ismer határt, állásinterjúikon több olyan személyt is kiszűrtek, akiről gyanítható volt, hogy az áramlopásban segédkezet nyújtó vállalkozás tagja.
A céget 2009-ben 14, tavaly 11,5 milliárd forint kár érte, amelynek nagy részét eddig nem tudta behajtani, mindössze 2,5 milliárd forinthoz sikerült hozzájutnia.
Az E.On áprilistól hamisításbiztos plombákat szerel fel a mérőóráira.
-
peter76 #1484 nerobolbébi szia!
Privi ment.
Köszi! -
k1571 #1483 Gáz- és villanyórákat manipuláló bandát fogtak el
A háromtagú társaság Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye területén a nyomozás jelenlegi állása szerint mintegy ötven fogyasztónál változtatta meg a mérőórák számláló szerkezetét. Az "ügyfelek" köre a vizsgálat során egyre bővül...
http://mno.hu/portal/770434
-
Herkules1976 #1482 nerobolbébi: Ide is írok neked, mert ahogy olvastam itt a fórumba nem biztos minden privát megérkezik neked! Nem tudlak már elérni azon a telefonszámon amit megadtál itt nekem, illetve mondtad hogy visszajössz megcsinálni amit elrontottál az órán, mert tuti bukta lesz így ahogy most hagytad! Várom a mielőbbi jelentkezésedet! S.O.S -
werestom #1481 Mercistomi Nerobolbébi írtam privit várom válaszotokat. -
Faferi #1480 :)
-
nerobolbébi #1479 Gepesz 42 kerestelek a privátodon. -
Luzsó #1478 Halihó! olyan embert keresek, aki a gallus órámon a plexit újraplombálja köszi a segítséget! email: [email protected] -
rajzadi #1477 Szia,legjobb meg oldás,ha nem endedsz hozzányúlni senkit. Ha matricát egyszer felszeded,már vissza nem rakod. -
barnaszemek #1476 Sziasztok!Itron számláló matricázott gázmérőre megoldást tud valaki? -
gepesz42 #1475 Szasztok! Egy jó szakembert keresek mert a gázmérő szerintem sokat mutat prívátban keressen aki tudna ebben segíeni a részleteket légyszi privátban írd meg Köszi -
hibas111 #1474 Sziasztok! Új vagyok itt. A napokban vettem át a szakértői véleményt, 540 ezer forintra akarnak megbüntetni, mert hozzápiszkáltak a készülékhez. Tud nekem valaki segiteni,hogyan tudnám lecsökkenteni ezt az összeget, vagy van-e valakinek már bevezetett üzlete ehhez? Az új órám Itron, ehhez is szeretnék valami ötletet, hogy mit lehetne kezdeni vele? Köszi -
würthsport #1473 Az én órámon egy gyufásdoboznyi hütőmágnes volt,ezt közöltem is az "urakkal".Nem volt semmi jegyzökönyv vagy ijesmi visszarakták a dobozba,alá kelett irnom a dobozt és ennyi alá szolgája.fellebezhetek ha megjött a "szakértői"vélemény.Ha harc hát legyen harc,én felveszem a "kesztyüt"de egyedül nehéz lessz,ha tud valaki aki már benne van segitsen!
-
würthsport #1472 Sziasztok! uj vagyok itt.Álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen megtörténik velem.Ma voltam"szakértői"vizsgálaton!Jelzem a szakmám viz-gázkészülék szerelő!!!!A hóhért akasztják,mondhatnánk.a lényeg a sorok között van mindenki aki részt vett ilyen tortúrán,előte szedik-barmolják szét az órát.Namármost amikor az összekötő peremet levágják,azután elkezdi a köcsög a peremről ledörzsölni a festéket.DE MIVEL!!!!! LEHET HOGY EGY MÁGNESDARABKA VAN A KÖSZÖRÜKORONGON!!!!!!? -
zsuzsianyu29 #1471 hali! ahogy látom vagy lecsuktak mindenkit, vagy hajtunk a gázszámlára!!
-
rajzadi #1470 ,,nerobolbébi'' CSATLAKOZOM LENTEBB HOZZÁ SZÓLÁSHOZ,ÍRTAM NEKED PÁR PRIVÁTOT MOSTANÁBAN,DE SZERINTEM NEM KAPTAD MEG. -
mercistomi #1469 gallus orára mágnes tuti garantált!!DE A BUKÁS IS!!!ha neked megéri a 3-5százezret akkor csináld,ez attol függ meddig és mennyit" vételezel szabálytalanul" -
:o -
zsuzsianyu29 #1467 hali! nerobolbébi én is írtam a prividre! de ahogy elnézem ez a fórum behalt!
-
horfe #1466 nerobolbébi irtam privátba! -
zsuzsianyu29 #1465 hali mindenkinek!van olyan aki használt valamilyen trükköt és be is vált??!ahogy elnézem sok a szegény ember!!köszi a választ!:-)) -
kri89 #1464 vagyis a kérdés h merjem e használni?és h mennyire vágnak meg érte? -
kri89 #1463 helló!
nekem 2007ben volt óracserém(g) van hozzá 1 mágnesem is kb 1hete megállítja de eddig még nem használtam
ha használom akkor ellenőrzéskor vagy óracserénél megbüntetnek?
ha valaki tud jobb módszert várom!üdv -
nerobolbébi #1462 Kaptál privát üzenetet! -
FenyőT #1461 Lehet, hogy én rontotam el valamit a küldéskor, de most küldtem másikat. -
nerobolbébi #1460 Nem kaptam meg! -
Gallusz Stopi #1459 ,,nerobolbébi'' drága barátom,még jó,hogy tudod ki vagyok,hiszen ismerjük egymást. Légyszi írj elérhetőségemre mennyire éri meg villany kazánnal fűteni? -
FenyőT #1458 A BK-G4T -ről van szó... -
FenyőT #1457 Hali küldtem üzenetet privátba, mentudom nézted-e?? Kellene egy kis segítség! -
mercistomi #1456 Üdv minenkinek!korábban már irtam ide megbuktam a mágnessel a tigáz meg akart vágni 3"kilora",köszi a tanácsokat használt!feljelentettem az energiahivatalnál 3-4honap vizsgálodás után részben igazat adtak érveimnek (5oldalban háborodtam fel)de a poén az volt hogy már az ora csere előtt 3 honappal lejárt a hitelesitésem ezért törölték a büntit és még 5ezer kártéritést is kaptam. -
nerobolbébi #1455 Tisztelt Gallus stopi/tudom ki vagy/Maximálisan igazad van a mágnes egy tipusú órára jó.A többit frankón hazavágja,pont most segitettem egy bajbajutotton a Fórumról.Egyébként egy esetleges ellenőrzéskor a polarizációs fóliával tőrténő vizsgálatkor azonnal kimutatható az óra mágnesezése. -
Gallusz Stopi #1454 ,,Miért kell neked az a mágnes?'' HU..HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...TE MÉG NEM TUDOD? Aki más módszert ajáll,az azért teszi mert haszna,sőt fojamatosan haszna van belőle. Mágnest egyszer megveszed,és arcátlanul fűtesz úgy,hogy blokkolva a szerkezet. Aki az ellentétét állítja az hazdik. Igaz,ez a módszer nem minden készülékhez alkalmazható,de amejikre jó arra 100%os. IGAZAM VAN ,,NEROBOLBÉBI''? -
Gallusz Stopi #1453 Gallusz 2000 G4 órákra, fűtési korszerűsítés. Egyszeri beruházással csökkentheted gáz számlád,sőt, nullára is kihozhatod. AKIT ÉRDEKEL,ÍRJON ÉS MEGBESZÉLJÜK -
nerobolbébi #1452 Miért kell neked annyira az a mágnes?Förtelmes nagy bünti lesz a vége,de még a károk orvosolása is nagyon sokba fog kerülni.Nem akarok okoskodni csak egy baráti jótanács. -
nerobolbébi #1451 Ami igaz az igaz sokat gondolkodtam rajta,hogy irjak-e Neked.Amint már olvashattad van okosságom az órákra van akit érdekel van akit nem.Hozzátenném ,hogy ami biztos semmi köze a mágnesezéshe,ha téged érdekel keress meg,megbeszélhetjük.Azért egy kicsit még duzzogok az alaptalan vádaskodásért.Na cső. -
nekem is kell egy mágnes -
tranl #1449 mágneses:) bocsi elírtam