1528
biza kell az a mágnes
  • actaris
    Mágnesesség megszüntetése 100% garanciával.

[email protected]
  • vimi85
    Sziasztok!
    Kérem segítsetek.
    Nagyon sok a villanyszámlám.
    Tudd vki egy biztos módszert mondani hogy hogy lehet megfofni.
    Hallottam például a mágnesezésről.
    De nem tudom az mennyire veszélyes.
    Könnyen le lehet vele bukni az éves ellenőrzésnél.
    Ugyanis legutóbb csak lefényképezte az óraállást egy szerkentyűvel a villanyos.
    Kérem segítsetek: Írjatok a [email protected] címre
    Mivel ezt az oldalt ritkán nézem. Köszi
  • petiemos
    Nerobolbébi!
    Írtam privibe!
  • Csuklósbusz
    Keleti módszerekkel lopják az energiát

2011. április 8., péntek 06:58 | 3 órája frissítve

A Tiszántúlon minden harmadik, az E.Onnal szerződésben levő fogyasztó lopja az áramot, írja a Magyar Nemzet.

A trükkök keletről szivárognak be az országba. Románia, Bulgária és Ukrajna bűnözői élen járnak a fejlesztésekben, ezért is fertőzöttebb az ország keleti régiója. Egyházi Nikoletta, a társaság szóvivője szerint a bűnözők szemtelensége nem ismer határt, állásinterjúikon több olyan személyt is kiszűrtek, akiről gyanítható volt, hogy az áramlopásban segédkezet nyújtó vállalkozás tagja.

A céget 2009-ben 14, tavaly 11,5 milliárd forint kár érte, amelynek nagy részét eddig nem tudta behajtani, mindössze 2,5 milliárd forinthoz sikerült hozzájutnia.

Az E.On áprilistól hamisításbiztos plombákat szerel fel a mérőóráira.
  • peter76
    nerobolbébi szia!
    Privi ment.

Köszi!
  • k1571
    Gáz- és villanyórákat manipuláló bandát fogtak el
    A háromtagú társaság Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye területén a nyomozás jelenlegi állása szerint mintegy ötven fogyasztónál változtatta meg a mérőórák számláló szerkezetét. Az "ügyfelek" köre a vizsgálat során egyre bővül...

http://mno.hu/portal/770434
  • Herkules1976
    nerobolbébi: Ide is írok neked, mert ahogy olvastam itt a fórumba nem biztos minden privát megérkezik neked! Nem tudlak már elérni azon a telefonszámon amit megadtál itt nekem, illetve mondtad hogy visszajössz megcsinálni amit elrontottál az órán, mert tuti bukta lesz így ahogy most hagytad! Várom a mielőbbi jelentkezésedet! S.O.S
  • werestom
    Mercistomi Nerobolbébi írtam privit várom válaszotokat.
  • Faferi
    :)
  • nerobolbébi
    Gepesz 42 kerestelek a privátodon.
  • Luzsó
    Halihó! olyan embert keresek, aki a gallus órámon a plexit újraplombálja köszi a segítséget! email: [email protected]
  • rajzadi
    Szia,legjobb meg oldás,ha nem endedsz hozzányúlni senkit. Ha matricát egyszer felszeded,már vissza nem rakod.
  • barnaszemek
    Sziasztok!Itron számláló matricázott gázmérőre megoldást tud valaki?
  • gepesz42
    Szasztok! Egy jó szakembert keresek mert a gázmérő szerintem sokat mutat prívátban keressen aki tudna ebben segíeni a részleteket légyszi privátban írd meg Köszi
  • hibas111
    Sziasztok! Új vagyok itt. A napokban vettem át a szakértői véleményt, 540 ezer forintra akarnak megbüntetni, mert hozzápiszkáltak a készülékhez. Tud nekem valaki segiteni,hogyan tudnám lecsökkenteni ezt az összeget, vagy van-e valakinek már bevezetett üzlete ehhez? Az új órám Itron, ehhez is szeretnék valami ötletet, hogy mit lehetne kezdeni vele? Köszi
  • würthsport
    Az én órámon egy gyufásdoboznyi hütőmágnes volt,ezt közöltem is az "urakkal".Nem volt semmi jegyzökönyv vagy ijesmi visszarakták a dobozba,alá kelett irnom a dobozt és ennyi alá szolgája.fellebezhetek ha megjött a "szakértői"vélemény.Ha harc hát legyen harc,én felveszem a "kesztyüt"de egyedül nehéz lessz,ha tud valaki aki már benne van segitsen!
  • würthsport
    Sziasztok! uj vagyok itt.Álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen megtörténik velem.Ma voltam"szakértői"vizsgálaton!Jelzem a szakmám viz-gázkészülék szerelő!!!!A hóhért akasztják,mondhatnánk.a lényeg a sorok között van mindenki aki részt vett ilyen tortúrán,előte szedik-barmolják szét az órát.Namármost amikor az összekötő peremet levágják,azután elkezdi a köcsög a peremről ledörzsölni a festéket.DE MIVEL!!!!! LEHET HOGY EGY MÁGNESDARABKA VAN A KÖSZÖRÜKORONGON!!!!!!?
  • zsuzsianyu29
    hali! ahogy látom vagy lecsuktak mindenkit, vagy hajtunk a gázszámlára!!
  • rajzadi
    ,,nerobolbébi'' CSATLAKOZOM LENTEBB HOZZÁ SZÓLÁSHOZ,ÍRTAM NEKED PÁR PRIVÁTOT MOSTANÁBAN,DE SZERINTEM NEM KAPTAD MEG.
  • mercistomi
    gallus orára mágnes tuti garantált!!DE A BUKÁS IS!!!ha neked megéri a 3-5százezret akkor csináld,ez attol függ meddig és mennyit" vételezel szabálytalanul"
  • tomsolo
    :o
  • zsuzsianyu29
    hali! nerobolbébi én is írtam a prividre! de ahogy elnézem ez a fórum behalt!
  • horfe
    nerobolbébi irtam privátba!
  • zsuzsianyu29
    hali mindenkinek!van olyan aki használt valamilyen trükköt és be is vált??!ahogy elnézem sok a szegény ember!!köszi a választ!:-))
  • kri89
    vagyis a kérdés h merjem e használni?és h mennyire vágnak meg érte?
  • kri89
    helló!
    nekem 2007ben volt óracserém(g) van hozzá 1 mágnesem is kb 1hete megállítja de eddig még nem használtam
    ha használom akkor ellenőrzéskor vagy óracserénél megbüntetnek?
    ha valaki tud jobb módszert várom!üdv
  • nerobolbébi
    Kaptál privát üzenetet!
  • FenyőT
    Lehet, hogy én rontotam el valamit a küldéskor, de most küldtem másikat.
  • nerobolbébi
    Nem kaptam meg!
  • Gallusz Stopi
    ,,nerobolbébi'' drága barátom,még jó,hogy tudod ki vagyok,hiszen ismerjük egymást. Légyszi írj elérhetőségemre mennyire éri meg villany kazánnal fűteni?
  • FenyőT
    A BK-G4T -ről van szó...
  • FenyőT
    Hali küldtem üzenetet privátba, mentudom nézted-e?? Kellene egy kis segítség!
  • mercistomi
    Üdv minenkinek!korábban már irtam ide megbuktam a mágnessel a tigáz meg akart vágni 3"kilora",köszi a tanácsokat használt!feljelentettem az energiahivatalnál 3-4honap vizsgálodás után részben igazat adtak érveimnek (5oldalban háborodtam fel)de a poén az volt hogy már az ora csere előtt 3 honappal lejárt a hitelesitésem ezért törölték a büntit és még 5ezer kártéritést is kaptam.
  • nerobolbébi
    Tisztelt Gallus stopi/tudom ki vagy/Maximálisan igazad van a mágnes egy tipusú órára jó.A többit frankón hazavágja,pont most segitettem egy bajbajutotton a Fórumról.Egyébként egy esetleges ellenőrzéskor a polarizációs fóliával tőrténő vizsgálatkor azonnal kimutatható az óra mágnesezése.
  • Gallusz Stopi
    ,,Miért kell neked az a mágnes?'' HU..HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...TE MÉG NEM TUDOD? Aki más módszert ajáll,az azért teszi mert haszna,sőt fojamatosan haszna van belőle. Mágnest egyszer megveszed,és arcátlanul fűtesz úgy,hogy blokkolva a szerkezet. Aki az ellentétét állítja az hazdik. Igaz,ez a módszer nem minden készülékhez alkalmazható,de amejikre jó arra 100%os. IGAZAM VAN ,,NEROBOLBÉBI''?
  • Gallusz Stopi
    Gallusz 2000 G4 órákra, fűtési korszerűsítés. Egyszeri beruházással csökkentheted gáz számlád,sőt, nullára is kihozhatod. AKIT ÉRDEKEL,ÍRJON ÉS MEGBESZÉLJÜK
  • nerobolbébi
    Miért kell neked annyira az a mágnes?Förtelmes nagy bünti lesz a vége,de még a károk orvosolása is nagyon sokba fog kerülni.Nem akarok okoskodni csak egy baráti jótanács.
  • nerobolbébi
    Ami igaz az igaz sokat gondolkodtam rajta,hogy irjak-e Neked.Amint már olvashattad van okosságom az órákra van akit érdekel van akit nem.Hozzátenném ,hogy ami biztos semmi köze a mágnesezéshe,ha téged érdekel keress meg,megbeszélhetjük.Azért egy kicsit még duzzogok az alaptalan vádaskodásért.Na cső.
  • Croano
    nekem is kell egy mágnes
  • tranl
    mágneses:) bocsi elírtam