Kell 1 nagyon erős mágnes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendelkezik egy ismerõsöm egy listával, melyik mire jó...már mint neo
min.50%<#nyes>
Hány százalékkal? Mérted?
Az új távleolvasós vó-t, lelassítja a 50x50x25 n35-ös neo.
dzsukelcsavo
És abban nincs mágneskuplung?? A víz és a mechanika között?
Szedett már szét ilyet valaki ?

Toljad neki Peti!!

Fateromtol úgy tudom hogy nem mert abba már 25 évvel ezelõtt is mûanyag fogaskerék volt és sz.tem ma is az van
dzsukelcsavo
A vízórát megfogja a mágnes ? Próbálta már valaki?
Azon hová kell rakni és milyet.

Toljad neki Peti!!

A 2005 évj. Gallus 2000 kicsi fehér órám van. Az 5x5x2,5 cm neodym. megfogta,de nem tudom milyen volt az erõssége!
Ezt szeretném itt a fórumon megtudni, hogy legalább melyik erõsségü kell hozzá.
A nagytestü órákról nincs tapasztalatom.Sajna..
szjuca
Pamutkesztyûbe, vagy vastag zokniba kell beletenni, akkor nem karcol össze semmit. Meg ha netán más felületre tapad könnyen le lehet szedni.

Egy ismerõsöm ügyesen 2 mágnest tapasztott össze, asszem a mai napig nem tudták szétszedni. :-)

Hali

A kicsi fehér gallus 2000-t mi fogja meg?? N35; N48; N50?
Kinek van tapasztalata?
Hello!
Nekem G4 Gallus 110 órám van, nem tudná nekem valaki megmondani hogy mit csináljak vele azért hogy ne pörögje túl az agyát és a pénztárcámat.
Én ezzel a betolós módszerrel semmiképpen nem próbálkoznék, ez már a régi "gagyi" gázos körökben nagyon jól ismert módszer. 100 %-os a lebukás esélye, és elzárják a gázt örök életre. A mágneses módszert ahogy hallani egyre többen használják, ha ügyesen, akkor semmi fizikai külsérelmi nyom. Az átmágnesezõdést meg magyarázza meg, akin számon kérik. Egy a lényeg, ezt a neodym mágneses rezsicsökkentést én is kipróbálnám, ha beválik.
kössz + nézzük

matyi0323
#243..😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

G4 órával nics senkinek itt tapasztalata ?

matyi0323
aham, köszi szépen, s azt véletlenül nem tudod, honnan lehetne ilyet szerezni? ( és a 24kw az mire is vonatkozik..bocsi de nem értek hozzá) köszi!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

helyesen:
24kw-os cirkót
r kimaradt bocsi
zentv "a két N35-öst és elkezdette kattogni pl a gáztüzhelyt már megfogta" milyen elosztásban ha szabad kérdeznem , mert 3 db 52 es nálam nem ért el látható eredményt /3cm x 5cm es korongok/ pedig csak 1 fõzõlap ment
1 db 3cm magas 5cm átmérõjü korong n45 ös vígan fogja a 24kw-os cikót perem alatt szembõl nézve a számlálótol 3-4 cm-re jobbra

irigylem is piszkosul akiknel ez van és nem nagy szürke "testvér"
üdv
marsu konkrétabban mekkora csíkot , milyen irányból ? úgy tünik nagy szürkénél más megoldás nincs 1enlore 3 db n52 es sem ér el semmit "nálla" 😞
matyi0323
Sziasztok, nekem egy Gallus 2000 (fehér) tipusú gázóra van. Olvastam itt amit írtatok, de nem túlzotta jöttem rá, hogy mi is lenne a jó megoldás. Valaki légyszi segítsen! köszi! msn-en megtaláltok: [email protected] , vagy privi..
kössz!!

Frayer
Igen, a gázóráknál ez a mûanyag membrán betolása is jól mûködik.
Csak nagyon nagyon figyeljetek,hogy még véletlenül se ejtsetek ott karcolást, mert ezt a trükköt ismerik a leolvasók is és külön tanítják hogy lehet felismerni az ilyesmit.
Szóval csak nagyon ovatosan, tényleg mûködik, de nehogy megkarcold mert véged, erre fél milliós büntetést osztogatnak, és elzárják a gázt amíg be nem fizeted nekik.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Greentom! A nagy érdekelne. Hol,mikor? emailom [email protected]
marsu
Sziasztok!

Nekem is Gallus 2000 G4-es órám van, ezt próbáltátok már?
A SZÁMLÁLÓ, ÉS A MÉRÕ "TESTE" KÖZÉ, BETESZEL EGY MASSZÍV KARTONT, VAGY HA BEFÉR, EGY TELEFONKÁRTYÁT, nekem mivel kicsi a hely egy mûanyag flakonból kivágtam egy vékonyabb csíkot, és azt toltam be, 10. próbálkozásra sikerült megállítani a számlálót, de mivel nagyon kattogott, inkább kihúztam.
figuramiska! fateromnak nagy GALLUS2000 G4-es órája van arra rátettem a két N35-öst és elkezdette kattogni pl a gáztüzhelyt már megfogta szóval szerintem N50-es tuti jó de leljebb találsz egy kis videót ahol ez fel is van véve "mûködés" közben.Kicsinél perem alatt próbálkoztam de nincs hatás.
hali figu..!

Küldd az elérhetõséget lécci!!
[email protected]
az az igazság zentv hogy nekem nagy órám van, és arra nem volt elég 3 N35-ös se de az ismerõsömnek kicsi van és egy N35-ös azonnal megfogta 5300-ft be került. Az óra alá kell rakni már nem emlékszem hogy van e a kicsinek pereme vagy se de ha van akkor a perem alá egy vonalban legyen az órával, hogy a tiéddel mi lehet a gond azt nem tudom. lehet hogy valami szerkezeti külömbségek csak vannak az órák között, talán tényleg erõsebb mágnes kellene neked N50-es de az kb 23000 ft-be kerûl és csak úgy bizonytalanúl megrendelni nem elõnyös mert mi van ha az sem jó? engem az érdekelne hogy a nyagyot meg lehet e fogni és mekkora mágnes kell hozzá?
figuramiska! akkor én valamit nagyon nem jól csinálhatok mert most már hárommal is próbáltam (kértem kölcsön) N35-ösök de meg se nyekken az óra ismerõsnek is kicsi gauuls van neki is fogja de még el se kezd kattogni már raktam mindenhova ha esetleg valami képpel tudnád illusztrálni hogy neked hol állította meg ja még annyi ha az mond valamit hogy az óra 10éves 98-as. köszi a választ!
greeantom!Érdekellne a cucc!Irj emailt ha meg van még!

magnetboy!Hova kell a kis fehérné tenni a kockát?

dzsukelcsavo
Ja ! Valaki légyszi tényleg leírhatná hogy a nagy g2000 -est is meg lehet -e bûvölni mágnessel. Ha igen mekkora kell hozzá??<#eplus2>

Toljad neki Peti!!

magnetboy ha jól olvastam neked gallus 2000 nagy órád van, zentv - nek pedig kicsi, az én tapasztalataim a következõk, renedeltem N 35 mágnest és a kicsi órát azonnal megfogta de a nagy óránál 3 darab se csinált semmit. mellesleg zentv neked nem hiszem hogy 23 ezret ki kellene adnod mert én 5300 ft + postaköltségért rendeltem és mondom a kicsihez egy is elég. ha kell a cím hogy hol lehet beszerezni akkor írjatok és elküldöm a linket egy EMIL- címre. Ja és magnetboy engem érdekelne hogy a nagyot ha sikerült megállítanod milyen és mekkora mágnessel tetted?
kakada, n50 biztos jó hozzá, legalábbis szomszédban mûködik szépen.Amúgy a minél erõsebb a jó.
Hali srácok!

Írja már le végre valaki egyértelmüen, hogy melyik erõsségü mágnes kell legalább a kis fehér Gallus 2000 óra stoppolására
5x5x2,5 N35, N48, N50 ??? Melyik???
üdv mindenkinek ötletet szeretnék van egy actartis h10 tip villanyórám meg kellene altatnom egy picit a pörgetés nem mûködik bedugni semmit sem lehet mit kéne tenni?
üdv
Pontosan 105m2 falak nélkül a hasznos terület+20m2 garázs amit fagyvédelmen tartok. A turbós a zárt égésterû, az ami nem kéményes.A turbósnak is jobb a hatásfoka mint a kéményesnek.Ez az égésilevegõ minõsége és mennyisége miatt van. A Vaillant szobatermosztát Vaillant kazánnal komunikál és akkor a Vaillant kazán szobahõmérsékletre modulál.De csak a Vaillant. A Honeywell 907 arányszabályzós. Annyit tesz, hogy ha nem vagy otthon és 18°C a csökkentett akkor felfûtésnél nem rögtön fût 22-ig, hanem mondjuk 20,5-nél megáll. Vár,hogy a radiátorban lévõ hõ elég-e a 22 eléréséhez. Ha igen, már nem kapcsol be, ha nem akkor picit még ráfût. És kiszámolja, hogy mennyi idõ kell a felfûtéshez. +5°-ban elég 30perc -10°-ban már 1 óra kell. Nem fût csak annyit amennyit kell. Valamint fix értéken tartja a hõfokot, nem leng +-1°-ot. Úgy mintha az autóval fix 90-el mennél.És be lehet állítani, hogy ha már bekapcsol akkor mennyi legyen a minimális bekapcsolási idõ. Ne indítsa el a kazánt 1 percre, mert az csak pocsékolás. Az autónál is a szabályzással lehet fogni. Ha egy Swiftre rátennéd a Lada porlasztót akkor sokat enne.Abba a helyiségbe ahol a szobatermosztát van - lehetõleg a leghidegebb északi szoba - nem szabad termofejet tenni.A kondenzációs kazán meg levesz a számlából 20%-ot. Nekem még nincs olyan.Nekem is SD van, zárt égésterû, tárolós.
hummer, érdekes tényleg, hogy csak ennyi a számlád..mi fürdésre is gázzal melegítjük a vizet, tulajdonléppen minden azzal megy...fõzés, víz, fûtés. A turbós kérdéssel mondjuk megfogtál, mert nem tudom, de utánanézek.Nem hiszem, hogy ennyi múlna a termosztáton, nagyon sok lenne az különbségnek.Az elsõ télen az új fûtésnél még mom termosztát volt, miután lecseréltettem (szerelõ javaslatára) kb 1000 Ft-al fizettem kevesebbet. Múltkor nem azt írtad, hogy 100m2-es a házad, vagy azóta hozzáépítettél?<#vigyor2>
Ok zentv, várom a fejleményeket..amúgy melyik típusú nagy órát akasztottad meg 2 n45-tel? Sok szerencsét!
magnetboy! az N50-es az erõsséget jelzi meg a 5*5*2-es N45-ös 7 ezer ez meg amit kinéztem 5*5*2.5 N50-es 22 ezer gondolom "kicsit" erõsebb, de most már jövõhéten veszem.De a nagy óránál mondom a két N45-ös akasztotta de majd beszámolok.
Látod ezt kapja aki segíteni akar... SD turbós? Vaillanttal nem a legjobb.. Nem fázom én sem, ha otthon vagyunk akkor 22,5°C van. Se több se kevesebb egy tizeddel sem. Ezt tudja a Honeywell többek között. Látod itt a különbség: én 120m2-re fizetek havi átlag: 12863.-Ft-ot, úgy hogy a HMV négy fõre +a fõzés is gázról megy. Ezért osztanám meg a tapasztalaim azzal aki kíváncsi rá. De ha nem, nem. Megtehetném, hogy csak röhögök a más baján, de az nem az én stílusom.
Bocs zentv, nem egyforma az óránk, most nézem, neked a kis fajta van, ami engedlmeskedik, arra tuti jók a mágnesek. Bár az n50 nekem nem mond semmit, de az 5x5cm az stimmel, kb akkorával próbáltuk és azzal jó.
hummer, nem tudom mit erõlködsz itt már..véletlenül nem a gázmûveknél vagy a Minisztériumban dolgozol, mert akkor megértlek?! Amúgy meg a kazánom sauner duval és ellenõrizve van évente, srác szokott valamit a panelen állítani...igen van termofejes hertz radiátorszelep az összes radiátoron, ja és csak 60m2-es a házam. Termosztátom vaillant, programozható. Azt meg nem tartom megoldásnak, hogy fázzunk és úgy spóroljunk..akkor nincs értelme az egésznek...télen én nem akarok fázni, de szerintem ez normális. Sok híradót nézhetsz, nagyon félsz minden büntetéstõl, de nem hibáztatlak, mert a médiában megy a pánikkeltés rendesen. Ez a gazdasági válság is..jól ki lett találva.
zentv barátom! Én is kíváncsi lennék, hogy a nagy órán ami nekem is van (meg neked is) mûködik-e az a kombináció amit írsz. Hálás lennék ha beruháznál és kipróbálnád, majd megosztanád velem tapasztalataidat, sajnos nem sikerült blokkolnom még. Köszi! <#worship><#wink>
Megistom! Akkor majd diktálásnál észrevszik, de amúgy Frayerrel értek egyet..nehogy beismerj bármit is! Lehetséges az is, hogy valami átlagfogyasztást felszámolnak majd..de mondjuk max annyit fogz fizetni mint amúgy, szal nem problem.
Azt nem tehetem meg hogy nem szólok, mert havi diktálós vagyok!
Egy kicsit elhúzhatom, de ennyi.
Az óra egyébként a lépcsõházban van bárki hozzányúlhatott.
Nekem kb 120m2 házra sikerült éves: 1470m3 fogyasztást elérni.
Igaz a hõszigetelés inkább német szabvány mint magyar. 10cm polisztirol a falra, 15cm üveggyapot a födémre, igaz 1,3K az ablak, de szigetelt redõnnyel.
Röhögtek is a szomszédok 5 éve, hogy minek annyi szigetelés. Mondom, mert 120Ft-lesz a gáz itt is, mert az olaszoknál annyi. Na erre még nagyobb röhögés. Most én röhögjek?
Kimaradt: a gázkazánod évente tartasd karban. A lángképnek szép kéknek kell lennie. Semmi sárga szín.

Még valami: a gázcsap a szolgáltató kezében van. A gázvétel is egy kereskedelem, amihez 2 fél kell. Az egyik elállhat az üzlettõl...

Frayer
A lopótök is egy jó módszer, de csak ha ügyesen használod.
A kismegszakítóval tudsz a lekönyebben lebukni.
Ha párszor használod, az meglátszik a megsakítón. A kis rés amin bedugod az érintkezõt egyre lazább lesz, kitágúl, elszínezõdik az ívtõl ami az érintkezéskor jön létre, rézpor lerakodás.
Az óra leolvasók tisztában vannak ezekkel és ezért figyelik, keresik az ilyen behatásokat, majd jelentik és jönnek a laborosok.
Idõ kérdése a lebukás.
Csinálhatod, csak bazmeg ne a kismegszakítónál kapcsolódj az áramkörbe, hanem csinálj magadnak egy elvezetést egy másik ponton, ha kell egy kis falmunkát is vállalj be. De a kismegszakítót felejtsd el, mert azt figyelik és idõ kérdése lesz a bukta.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

hogy nem szégyelled magad