1528
biza kell az a mágnes
  • prezi
    tapaszd a Zilre!
  • efzoltan
    Persze, mert az 50x50x25mm N45 csak párban rendelhető.

Mit csináljak a 2. darabbal?
  • biztosmegál
    Mi lenne az?
  • biztosmegál
    Szerinted melyik hozzászólás volt baromság?
  • prezi
    már az kiderült hogy a mágnes nem fogja meg a műanyag elemeket -.-
  • feco0407
    Itt nézzetek szét!
    www.magnet.sokbolt.hu
    Tuti termékek!
  • hidegvan
    Egyébként, van egy tuti módszer amit sokan alkalmaznak, de én nem merem alkalmazni a körülmények miatt!
  • hidegvan
    Ismerem, van belőle több fajta is nekem, de szerintem betörne a plexi és akkor volna igazából gáz!
  • feco0407
    óvatosan a szavakkal ip címet nézik a komacsok és . . .
  • feco0407
    van egy két jó okosság itt
  • din075
    na a villannyal még valaki valami bődületes marhaságot
  • biztosmegál
    Az asztalosok szoktak használni pillanatszorítót, azzal próbáld és úgy hogy közben menjen a gáz mert akor tudod meddig kell húzni.
  • hidegvan
    Csak a hüvelykujjammal.
  • biztosmegál
    Mivel próbáltad benyomni???
  • hidegvan
    Korábban elolvastam szinte az egész topikot és ezt a módszert is kipróbáltam, sajnos kemény az a plexi, nem lehet annyira benyomni!
  • hidegvan
    És ez "csak" 340 rugó!
  • prezi
    szerintem tökéletes... tegyük fel ha 'balfaszoskodsz' és megnézik az órádat, kiderül a buherálás - 300+ ezres büntetést kell fizetned

most döntsd el te melyik szituációban szórakozol jobban ?!
  • biztosmegál
    427-es hozzászólást olvasd el.
  • hidegvan
    Talán most jó
  • hidegvan
    Hosszú távon az nem megoldás, egyébként tudok ilyenről!
  • hidegvan
    Basszus a kép nem ment fel.
  • hidegvan
    Így néz ki ez az ártatlan jószág, kár volna rátolatni!
  • desigo
    törd össze,tekerd vissza az órát aztán jelentsd be,hogy rádőlt valami...
  • hidegvan
    Az is megoldás volna, de ZIL már nem nagyon található!
  • SHADOWEYES7
    :D!
  • prezi
    Tolass rá egy ZIL-el ! :)
  • hidegvan
    Hali
    Jó ez a topik, csak az a baj, hogy nem igazán találtam benne megoldást a gázórám megállítására, pedig nagyon érdekelne!
  • zentv
    Így van nem hülyék!És ők is átlag alatti fizetésből élnek és a mellékes sose árt!Akinek meg jó a fizetése az meg a semmi sem elég kategóriába esik bele.
  • din075
    hm
  • din075
    igen biztos van benne valami.de hogy tudd.az illetékes szolgáltatót megfingatják ám ha nincs ha határidő tartva.az megint más dolog hogy vannak olyan barmok akiknek ma eszükbe jut hogy holnap építkeznek és ha már tegnapra ott lett volna a közmű már az is késő lenne.ehez nincs mit hozzáfűzni,nagy az isten állatkertje
  • desigo
    Nem hülyék de ők is pénzből élnek.
    Azt ne is nézzük,hogy megy a mahina a meglévő gázóráknál.

DE

rendszeresen találkozok azzal új családi házaknál,hogy minden rendben van és mégsem megy minden (gázóra,nyomáscsökkentő felszerelés) olajozottan amíg nem kapnak pénzt az illetékesek.Érdekes módon utána egyből felgyorsulnak az események...
  • din075
    megadom a választ.a fizetésem az állítólagos magyar átlag alatt van.és te félreértettél engem.én csak azt írtam hogy mennyi baromság van leírva.persze egy laikusnak igen hihető dolgok,de gondoljátok hogy a szolgáltató emberei hülyék ?
  • hüllye
    Marsu!!
    Egyetértek veled.... hümm--hümm
  • marsu
    Hm
  • biztosmegál
    Boldog új évet és óramegállításban gazdag ötleteket és sikereket kívánok mindenkinek.
  • zentv
    Természetesen én is Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
  • zentv
    din075! Magyarországon a korrupció 95% ilyen apróságot semmi gond nélkül megcsinálnak.És a szerelő főnöke jött ki (őt kellet felhívni) megkapták a ZS-t boldogan kellemes ünnepet kívánva elmentek.És neked is feltenném a kérdést hogy mennyi a havi NETTO bevételed hogy neked nem probléma a rezsi kifizetése!
  • csí00
    Békés Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
  • biztosmegál
    Ok. Igazad van ebben, próbálj emberi hangnemet megütni ebben a fórumban. Én sem régóta vagyok itt (15 napja), de próbálok segíteni mindenkine ha tudok, és ezt visszafele is elvárom. Ha tudsz és akarsz segíteni a fórumozóknak a feldobott témán szerintem szívesen fogadnak. Ha valaki hülyeséget ír, azt szépen is lehet közölni hogy így nem lessz jó. Sokan tapogatózunk itt, de a lényeg hogy közösen jussunk el a megoldáshoz. Szerintem ez a fórum lényege.
  • din075
    na hogy tudd nem irodában dolgozom,sőt még csak nem is a tankönyvekből tanultam amitírsz.lehet hogy pont ilyen területen dolgozom és csak azt mondtam hogy aki nincs tisztába dolgokkal az másokat ne veszélyeztessen már a hülyeségekkel.csak ennyi