1528
biza kell az a mágnes
  • kopasz1977
    0Hali! ez a kicsi
  • feco0407
    Én rendeltem mágikát és műkszik,jó drágább mint máshol,de jó.Olcsó húsnak néha híg a leve:)
    ITT
  • feco0407
    Na szóval egy korrekt tök:9kw-ot tud és nem lemez van a végén hanem csipesz a beégés miatt.
  • hidegvan
    Ne tartsd magadba!
  • kopasz1977
    Hali!! Új tag vagyok,tudok egy két infót gáz,villany
  • hidegvan
    Nekem hozták, de állítólag bolhapiacon is lehet venni.
    Nekem 30 rugóba került 2 éve.
    Ha visszaolvasol, állítólag meg lehet vele bukni.
    Szerintem, ha körültekintően használod, kicsi az esély a megbukásra.
  • marsu
    Valaki áttipeghetne a mágnessel hozzám, egy próba erejéig?!
  • csí00
    És hol lehet ilyet venni? Mennyiért? Biztos nem lehet vele lebukni?
  • hidegvan
    Így néz ki egy korrekt "lopótök".
  • prezi
    Igen... te csak fizessél !
  • uzr
    Sziasztok!! Új tag vagyok... A kérdésem mindenkihez irányul. Actaris-om van érdemes hozzá vásárolni valamit vagy sem???? 2008-ba tették fel..
    Olvastam az #575-ös hozzászólást.. Ez igaz????
  • plüsss
    xxx
    akkor ok az enyém is és már csak a villanyórán agyalok
  • biztosmegál
    Nem kell trükkön gondolkodnom. Az én trükköm az én órámon működik, és ez a lényeg.
    Mi újság /biztosmegál/?csak nem valami trükkön gondolkodsz?üdv
  • realp
    Igen kiderült a kocsi hőmérője valszeg rosszul mér...sztem lefagyott :D:D
  • hidegvan
    Milyen méretezésre gondolsz?
  • hidegvan
    A Bahamákon érdekes volna egy ilyen hőmérséklet, szerintem rossz az a hőmérő, vagy közel laksz Alaszkához!
  • realp
    Ha megfogja akkor mi a gond? Amúgy itt nézelődj!
    http://neodym.boltaneten.hu/kinalat/1-1/
  • zentv
    HI! V. óránál tud valaki méretezést lopótökre?
  • kakada
    Srácok!
    50x50x25 N35 megfogja a kis fehér gallust???
    Vagy nagyobb kell??
    Ez a méretü mágnes az biztos, hogy megfogja, mert próbáltam, csak nem tudom az erősségét mert nem volt ráírva semmi.
  • realp
    a bahamákon lehet -7,5 de nálunk most délelőtt tízkor is -16 ot mutat a hőmérő...
  • hidegvan
    Ma éjszaka leszédül a gázóra a falról! Már -7,5 fok van!
    köszi az gáz akkor bejelentem hogy elloptak és hátha adnak jobbat
  • desigo
    Actaris gyár pár 100 méterre van tőlem...
    azt mondták,hogy full nincs benne fém alkatrész semmi
    actaris órára még mindig nem találtunk megoldást skacok
    mágnes:www.planet neodym.hu
    Realp: működik mert kipróbáltam a haveromét és csak az után rendeltem meg de még nem szállitották ki.olvasd el az 528-as hozzászólást ott leirtam a tipusát
    ja bocsi és köszi neked is /biztosmegál/
  • biztosmegál
    562-es hozzászólást elolvashattad volna!
  • realp
    köszi rötyi!

Amúgy többen írták hogy mágnessel/mágnesekkel biztosan okosítható a kicsi gallus!

Nálad működnek a mágnesek? Ha igen hány darab és milyen fajta?
    REALP megnéztem a képet az óráról és ez kicsi gallus az enyém is ilyen
    Köszi csibi majd ha megérkezett a mágnes amit rendeltem majd irok de az actaris órán nem működik a szoritós módszer mert ma próbáltam és még csak lassitani sem lassitja.
  • realp
    Most látom csak hogy kaptam már választ....

KÖSZÖNÖM!!!

• realp
    szóval erről: http://kepup.net/viewer.php?file=r3gy3gqjk2j1v1x66f8b.jpg
  • realp
    Szia csibi67! Meg tudnád mondani hogy ez az óra a képen a kicsi v. a nagy Gallus g4? Köszi a segítséged!

béke!
  • csibi67
    Rötyi nézdmeg www.euromagnet.hu itt mindent megtalálsz a neodym mágnesekről igaz kicsit érthetetlen laikus számára, de a számok azthiszem érthetőek és egy kis utánna nézéssel meg is lehet érteni! Az amit írtál azért van mert a felűlet is számit itt a mi esetünkben is csak nem annyira itt inkább a mágnes térereje a fontos mert nem közvetlenül arra teszed amit szeretnél megfoni/ számláló tengeje/ hanem a házra és igy a legnagyobb mágneses térerővel az N52 rendelkezik azt hiszem kielégítettem a kiváncsiságod! még egy ha kis gallusod van akkor biztosan elég még akkoris ha konvektorral fűtessz ha régi eti vel akkor lehet ha új cirkoval akkor biztosan, de ha nagy gallusod van akkor már variálnod kell lehet írdmeg a tapasztalataidat!
  • biztosmegál
    Actaris órán biztos hogy nem működik a szorítós módszer, a plexi nem olyan rugalmas mint a BK-G4T órán.
    nagyon sok választék van mágnesek között is és jo lenne tudni hogy mit jelentenek ezek a jelzesek:N40 N52 stb mert van ami csak N45-ös és nagyobb a tapadoereje mint pl a N52 nek
    Anyuéknal kint van az óra. melyik módszer a jobb a mágnes?vagy a szoritó?én a lakásban a csapos módszert alkalmazom mert akkor mikor megkaptuk az éves elszámolasba a 155eft-os gázszámlát gyorsan kellett cselekedni és a szomszéd segitett de kiváncsi vagyok a mágnes és a szoritos trukkre is