1528
biza kell az a mágnes
-
kopasz1977 #599 0Hali! ez a kicsi
-
feco0407 #598 Én rendeltem mágikát és műkszik,jó drágább mint máshol,de jó.Olcsó húsnak néha híg a leve:)
ITT -
feco0407 #597 Na szóval egy korrekt tök:9kw-ot tud és nem lemez van a végén hanem csipesz a beégés miatt. -
hidegvan #596 Ne tartsd magadba! -
kopasz1977 #595 Hali!! Új tag vagyok,tudok egy két infót gáz,villany -
hidegvan #594 Nekem hozták, de állítólag bolhapiacon is lehet venni.
Nekem 30 rugóba került 2 éve.
Ha visszaolvasol, állítólag meg lehet vele bukni.
Szerintem, ha körültekintően használod, kicsi az esély a megbukásra. -
#593 Valaki áttipeghetne a mágnessel hozzám, egy próba erejéig?! -
csí00 #592 És hol lehet ilyet venni? Mennyiért? Biztos nem lehet vele lebukni?
-
hidegvan #591 Így néz ki egy korrekt "lopótök". -
#590 Igen... te csak fizessél ! -
uzr #589 Sziasztok!! Új tag vagyok... A kérdésem mindenkihez irányul. Actaris-om van érdemes hozzá vásárolni valamit vagy sem???? 2008-ba tették fel..
Olvastam az #575-ös hozzászólást.. Ez igaz???? -
plüsss #588 xxx -
#587 akkor ok az enyém is és már csak a villanyórán agyalok
-
biztosmegál #586 Nem kell trükkön gondolkodnom. Az én trükköm az én órámon működik, és ez a lényeg. -
#585 Mi újság /biztosmegál/?csak nem valami trükkön gondolkodsz?üdv -
realp #584 Igen kiderült a kocsi hőmérője valszeg rosszul mér...sztem lefagyott :D:D -
hidegvan #583 Milyen méretezésre gondolsz? -
hidegvan #582 A Bahamákon érdekes volna egy ilyen hőmérséklet, szerintem rossz az a hőmérő, vagy közel laksz Alaszkához! -
realp #581 Ha megfogja akkor mi a gond? Amúgy itt nézelődj!
http://neodym.boltaneten.hu/kinalat/1-1/ -
zentv #580 HI! V. óránál tud valaki méretezést lopótökre? -
kakada #579 Srácok!
50x50x25 N35 megfogja a kis fehér gallust???
Vagy nagyobb kell??
Ez a méretü mágnes az biztos, hogy megfogja, mert próbáltam, csak nem tudom az erősségét mert nem volt ráírva semmi. -
realp #578 a bahamákon lehet -7,5 de nálunk most délelőtt tízkor is -16 ot mutat a hőmérő... -
hidegvan #577 Ma éjszaka leszédül a gázóra a falról! Már -7,5 fok van! -
#576 köszi az gáz akkor bejelentem hogy elloptak és hátha adnak jobbat
-
#575 Actaris gyár pár 100 méterre van tőlem...
azt mondták,hogy full nincs benne fém alkatrész semmi -
#574 actaris órára még mindig nem találtunk megoldást skacok -
#573 mágnes:www.planet neodym.hu -
#572 Realp: működik mert kipróbáltam a haveromét és csak az után rendeltem meg de még nem szállitották ki.olvasd el az 528-as hozzászólást ott leirtam a tipusát -
#571 ja bocsi és köszi neked is /biztosmegál/ -
biztosmegál #570 562-es hozzászólást elolvashattad volna! -
realp #569 köszi rötyi!
Amúgy többen írták hogy mágnessel/mágnesekkel biztosan okosítható a kicsi gallus!
Nálad működnek a mágnesek? Ha igen hány darab és milyen fajta? -
#568 REALP megnéztem a képet az óráról és ez kicsi gallus az enyém is ilyen -
#567 Köszi csibi majd ha megérkezett a mágnes amit rendeltem majd irok de az actaris órán nem működik a szoritós módszer mert ma próbáltam és még csak lassitani sem lassitja. -
realp #566 Most látom csak hogy kaptam már választ....
KÖSZÖNÖM!!!
-
realp #565 szóval erről: http://kepup.net/viewer.php?file=r3gy3gqjk2j1v1x66f8b.jpg -
realp #564 Szia csibi67! Meg tudnád mondani hogy ez az óra a képen a kicsi v. a nagy Gallus g4? Köszi a segítséged!
béke! -
csibi67 #563 Rötyi nézdmeg www.euromagnet.hu itt mindent megtalálsz a neodym mágnesekről igaz kicsit érthetetlen laikus számára, de a számok azthiszem érthetőek és egy kis utánna nézéssel meg is lehet érteni! Az amit írtál azért van mert a felűlet is számit itt a mi esetünkben is csak nem annyira itt inkább a mágnes térereje a fontos mert nem közvetlenül arra teszed amit szeretnél megfoni/ számláló tengeje/ hanem a házra és igy a legnagyobb mágneses térerővel az N52 rendelkezik azt hiszem kielégítettem a kiváncsiságod! még egy ha kis gallusod van akkor biztosan elég még akkoris ha konvektorral fűtessz ha régi eti vel akkor lehet ha új cirkoval akkor biztosan, de ha nagy gallusod van akkor már variálnod kell lehet írdmeg a tapasztalataidat! -
biztosmegál #562 Actaris órán biztos hogy nem működik a szorítós módszer, a plexi nem olyan rugalmas mint a BK-G4T órán. -
#561 nagyon sok választék van mágnesek között is és jo lenne tudni hogy mit jelentenek ezek a jelzesek:N40 N52 stb mert van ami csak N45-ös és nagyobb a tapadoereje mint pl a N52 nek -
#560 Anyuéknal kint van az óra. melyik módszer a jobb a mágnes?vagy a szoritó?én a lakásban a csapos módszert alkalmazom mert akkor mikor megkaptuk az éves elszámolasba a 155eft-os gázszámlát gyorsan kellett cselekedni és a szomszéd segitett de kiváncsi vagyok a mágnes és a szoritos trukkre is