Kell 1 nagyon erős mágnes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szasztok itt rendelhettek mágnest viszonylag jó áron!
www.magnet.sokbolt.hu
www.magnet.sokbolt.hu
Amugy nem kell a nagy para leg szerintem ,csak talpra esetnek kell lenni!!!
Több esetben is tanuja voltam h ell lehet intézni h ne bukj le!
PL: meloztam ingatlan értékesitöként.Megyek az uj házhoz amit el kellett adni erre pont szedik le az ideglenes orát az elmüsök!
(tudni illik az épitkezéseken ideglenes méröt raknak le külön dobozban kint a kertben!)
Na szedik lefe és nagyban hummognek,h ehez hozzá van nyulva,le van szedve a blomba!
a tulaj fére hivta öket (2 en voltak) 2 perc beszélgetés után jokedvel és 30 ezer forintal a zsebükben elmentek az elmüsök!
Ennyi!!!!
Közben meg egész nyáron csináltak több millios fogyasztást az épitkezésen,mert nagy társas házakat csináltak!!
Na szoval csak dumálj jol és minden ok!!!
Köszünöm h meghalgattatok!
END
Több esetben is tanuja voltam h ell lehet intézni h ne bukj le!
PL: meloztam ingatlan értékesitöként.Megyek az uj házhoz amit el kellett adni erre pont szedik le az ideglenes orát az elmüsök!
(tudni illik az épitkezéseken ideglenes méröt raknak le külön dobozban kint a kertben!)
Na szedik lefe és nagyban hummognek,h ehez hozzá van nyulva,le van szedve a blomba!
a tulaj fére hivta öket (2 en voltak) 2 perc beszélgetés után jokedvel és 30 ezer forintal a zsebükben elmentek az elmüsök!
Ennyi!!!!
Közben meg egész nyáron csináltak több millios fogyasztást az épitkezésen,mert nagy társas házakat csináltak!!
Na szoval csak dumálj jol és minden ok!!!
Köszünöm h meghalgattatok!
END
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
akkor ez nagy gáz, meg sem merem próbálni. Nem válik be akkor állandóan rajta kellene leni és vagy nyolc évig figyelnem kellene mikor jönnek ellenõrizni.
<#falbav>#falbav><#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>hát ez nem jó!!!
<#falbav>#falbav><#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>hát ez nem jó!!!
Vagy megfogja vagy nem!Ha megfogja akkor mondjuk áll az óra 1Kw terhelésig és utána kezd elindulni!Viszont így is úgy is kinyírod, de ha szerencséd van akkor fogja és majd a 10éves cserénél lecserélik.De ha egyszer ráraktad akkor az RÁ VAN rakva <#ejnye1>#ejnye1>
Nem lehet, hogy mágnessel kétharmadát fogja, egyébként pedig normálisan pörög?
A legbiztosabb módszer az óra elõtti áram vételezés.
Akármilyen autóval is jönnek, ferrárival vagy porcheval, mindegy.
A fizika mai állása szerint ilyen nem létezik,hogy valaki autóval meg tudja mondani,hogy cm-re, vagy méterre pontosan milyen feszültségek vannak a térben.
Nincs ilyen autó, ez hülyeség.
De vannak viszont helyi központi fogyasztásmérõ órák, amik megmutatják,hogy egy szektorban, mittom én, 10-15 utcában, mennyi az össz fogyasztás, ezt szokták össze vetni a leolvasott értékekkel.
Sosem szokott egyezni, mivel az árramszállító hálózatnak nagy a vesztesége, ami nagyon függ az idõjárástól is, és az idõ haladtával, egyre csak romlik, és egyre nagyobb veszteségekkel tudja csak a házakhoz szállítani az áramot a hálózat.
Szal ha megcsapolod így az áramot, szinte biztos,hogy sohasem fognak rájönni.
Fõleg akkor nem, ha szép fokozatosan növeled az így vételezett áramot, pár hét alatt.
A többlet fogyasztást a központi órán a hálózat veszteségének fogják elkönyvelni.
Akármilyen autóval is jönnek, ferrárival vagy porcheval, mindegy.
A fizika mai állása szerint ilyen nem létezik,hogy valaki autóval meg tudja mondani,hogy cm-re, vagy méterre pontosan milyen feszültségek vannak a térben.
Nincs ilyen autó, ez hülyeség.
De vannak viszont helyi központi fogyasztásmérõ órák, amik megmutatják,hogy egy szektorban, mittom én, 10-15 utcában, mennyi az össz fogyasztás, ezt szokták össze vetni a leolvasott értékekkel.
Sosem szokott egyezni, mivel az árramszállító hálózatnak nagy a vesztesége, ami nagyon függ az idõjárástól is, és az idõ haladtával, egyre csak romlik, és egyre nagyobb veszteségekkel tudja csak a házakhoz szállítani az áramot a hálózat.
Szal ha megcsapolod így az áramot, szinte biztos,hogy sohasem fognak rájönni.
Fõleg akkor nem, ha szép fokozatosan növeled az így vételezett áramot, pár hét alatt.
A többlet fogyasztást a központi órán a hálózat veszteségének fogják elkönyvelni.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
nem fogta és mostanra elérte azt hogy a mágnessel fogyaszt annyit mint normális esetbe mágnes nélkûl.
zentv, de amikor rajta volt a mágnes akkor mi volt vele megfogta vagy sem?
No a helyzet a következõ!N35-ös mágnes rá lett rakva a V órára kb. 10percre namost onnatól kezdve az óra 3-szoros sebeséggel kezdett pörögni ez kb 4 hónapja történ azóta csinált nekem olyan 60-70 ezer túlfogyasztást!Ennyit a MÁGNES projectrõl.De viszont vannak olyan órák amiket megfog csak ha ráraktad akkor 50/50 vagy bepörgeti vagy megfoja!Öröm az ürömbe az áramszolgáltató nem tudja bebizonyítani hogy mitõl "romolott" el az óra ezt egy konkrét bevizsgáló emeber mondta nekem!Szal csak ÓVATOSAN!
Firenze Nuovo Pignone SPA NPL 12/110 G4 típusú gázóra ezeket találom a gázórán meg Gepa 2005
Ilyen típusú órája nincs itt senkinek? Nem tud róla valaki valamit mondani, hogy meglehet e állítani valahogyan?
Ilyen típusú órája nincs itt senkinek? Nem tud róla valaki valamit mondani, hogy meglehet e állítani valahogyan?
De egyébként Frayer nem kötekedni akarok de itt nem vezeték, lakás áram buherálásról volna szó hanem elektromágnesrõl.
Egyébként meg mi van a járkáló bemérõ autókkal amik betudják mérni, hogy történik e a villanyóra elõtt áram vételezés. Vagy ez csak kamu?
Egyébként meg mi van a járkáló bemérõ autókkal amik betudják mérni, hogy történik e a villanyóra elõtt áram vételezés. Vagy ez csak kamu?
Meg ha eladod a lakást inkább örülni fognak neki ,h van iylen extra hozzá!!! 😊
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Pedig még az a legegyszerûbb módszer ha rácsatlakozol magad a hálózatra, még az óra elõtt.
Nem olyan macerás mint az órát megállítani,és meglehet úgy csinálni,hogy ne látszódjon meg.
Be kell szerezni egy olyan feszültség védelmi kesztyût amit lehet kapni munka felszerelés boltokban is, ezek védenek 10 000 V -ig is.
Mikor száraz idõ van. Na egy olyanba, megfogsz egy szigetelt nyelû kést, fõ a többszörös bebiztosítás, majd egy kicsit belevágsz a szigetelésbe,hogy elérd a rézvezetéket. Bedugod a fáziskeresõt, és megnézed jó. Kell egy földelés is, néha nem egyértelmû melyik melyik akihez a 380 is be van vonva, ezért kell keresgélni.
Kell egy fázis és egy föld, ami közt 220 v a különbség, kölcsönkért multi méterrel meg lehet nézni.
Ha megvannak, a késsel egy milliméteres V alaku bemetszést csinálsz a rézvezetékig.
Majd ott még mindig a kesztyûben rátekered a saját vezetékedet, ami nem olyan vastag, mert be kell férnie a kis v alakú vájatba.
Ha ez megvan, vezetékszínû szigetelõ szalag. Egy fõkapcsoló és egy biztosítékdoboz a saját hálózatra, és készen is vagy. Hosszabbítóval elvezetheted oda ahova akarod.
Ha meg eladod a lakást, akkor csak annyit teszel,hogy szigetelõ szalag le, vezeték leteker. A kis milliméteres bemetszést meg eltünteted szigetelõ pasztával, amit ha kell elõbb befested olyan színûre amilyen a kábel. Aztán már nagyítóval sem látszik meg a rosszalkodás.
Nem olyan macerás mint az órát megállítani,és meglehet úgy csinálni,hogy ne látszódjon meg.
Be kell szerezni egy olyan feszültség védelmi kesztyût amit lehet kapni munka felszerelés boltokban is, ezek védenek 10 000 V -ig is.
Mikor száraz idõ van. Na egy olyanba, megfogsz egy szigetelt nyelû kést, fõ a többszörös bebiztosítás, majd egy kicsit belevágsz a szigetelésbe,hogy elérd a rézvezetéket. Bedugod a fáziskeresõt, és megnézed jó. Kell egy földelés is, néha nem egyértelmû melyik melyik akihez a 380 is be van vonva, ezért kell keresgélni.
Kell egy fázis és egy föld, ami közt 220 v a különbség, kölcsönkért multi méterrel meg lehet nézni.
Ha megvannak, a késsel egy milliméteres V alaku bemetszést csinálsz a rézvezetékig.
Majd ott még mindig a kesztyûben rátekered a saját vezetékedet, ami nem olyan vastag, mert be kell férnie a kis v alakú vájatba.
Ha ez megvan, vezetékszínû szigetelõ szalag. Egy fõkapcsoló és egy biztosítékdoboz a saját hálózatra, és készen is vagy. Hosszabbítóval elvezetheted oda ahova akarod.
Ha meg eladod a lakást, akkor csak annyit teszel,hogy szigetelõ szalag le, vezeték leteker. A kis milliméteres bemetszést meg eltünteted szigetelõ pasztával, amit ha kell elõbb befested olyan színûre amilyen a kábel. Aztán már nagyítóval sem látszik meg a rosszalkodás.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szóval az elektromágnesrõl senkinek nincsen másokkal is megosztható tapasztalata???
BK-G4T típusú gázórához tud valaki valami "okosságot" javasolni?
http://de.youtube.com/watch?v=6b6xdYAP7zs
hi ha sikerûlt kinyirni a V órát aza dupla ugy pörög mágnes nélkül akkor mi a megfejtés?<#pardon1>#pardon1>
<#falbav>#falbav><#conf>#conf><#conf>#conf><#falbav>#falbav><#confused>#confused><#conf>#conf>
Valami olyasmi, hogy N50 képesmondjuk 120kg tartatni mig a N42 csak mondjuk 100kg<#nemtudom>#nemtudom>
Valami olyasmi, hogy N50 képesmondjuk 120kg tartatni mig a N42 csak mondjuk 100kg<#nemtudom>#nemtudom>
Pontosan 8 egysényi erõ/aminek a nevét nem tudom/
Nem tûnik soknak, de ennyin is múlhat.
Nem tûnik soknak, de ennyin is múlhat.
N50 és N42 között mi és mennyi a különbség?
tapasztalat:nem egyforma a hatás//ki tudja miért//
ha egy nem fogja akkor kettõ sem
ha az 50/50/25-ösN50 nem jó, akkor az gáz
ha egy nem fogja akkor kettõ sem
ha az 50/50/25-ösN50 nem jó, akkor az gáz
<#love12>#love12> kedves hullye
Én arra probáltam volna rájönni, hogy van e valaki akinek ilyen tipusu órája van vagy probált már ilyet megálitani valamilyen formában<#violent>#violent>. De azért gondolom ugyananál a tipusnál a NEO hatás azért közel egyforma<#conf>#conf>. És mi a véleményetek N42 50*50*25 2 db már érdemes<#conf>#conf>
Én arra probáltam volna rájönni, hogy van e valaki akinek ilyen tipusu órája van vagy probált már ilyet megálitani valamilyen formában<#violent>#violent>. De azért gondolom ugyananál a tipusnál a NEO hatás azért közel egyforma<#conf>#conf>. És mi a véleményetek N42 50*50*25 2 db már érdemes<#conf>#conf>
Hûûû! Éppen az a cél hogy lehetõleg nyomtalanul "ténykedjen" az ember.
A kutyát nem fogja érdekelni hogy használjátok-e még a rákötést vagy nem.
Ha egyszer észreveszik hogy ott valamikor kötés volt az már elég!<#eplus2>#eplus2>
A kutyát nem fogja érdekelni hogy használjátok-e még a rákötést vagy nem.
Ha egyszer észreveszik hogy ott valamikor kötés volt az már elég!<#eplus2>#eplus2>
Van 50 forintom, pótold ki egy felesre, de utána add vissza mert más is ki akarja pótolni !!
Hûûû micsoda egy topik..kicsit beleolvastam... 😄
Mi kb. 10 évig fûtöttünk 3 szobát telente villanyradiátorral...sose derült ki semmi, senkinek fel se tûnt..
hogy hogyan lehet megcsinálni ? :
- a villanyóra elõtt ahol bejön a kábel, ott kel rácsatlakoznia vezetékre, a padláson....a miénken még biztosíték is volt..nehogy baj legyen, és le lehessen kapcsolni ha valamiért kell.
de már nem használjuk....és a rákötése lehet veszélyes is, mert a vezeték áram alatt van végig..
de most meg azóta lehet hogy jobban tudják szûrni hol lopják az áramot..ezért már 10 éve nem használjuk ezt a megoldást..jobb a békesség.
Mi kb. 10 évig fûtöttünk 3 szobát telente villanyradiátorral...sose derült ki semmi, senkinek fel se tûnt..
hogy hogyan lehet megcsinálni ? :
- a villanyóra elõtt ahol bejön a kábel, ott kel rácsatlakoznia vezetékre, a padláson....a miénken még biztosíték is volt..nehogy baj legyen, és le lehessen kapcsolni ha valamiért kell.
de már nem használjuk....és a rákötése lehet veszélyes is, mert a vezeték áram alatt van végig..
de most meg azóta lehet hogy jobban tudják szûrni hol lopják az áramot..ezért már 10 éve nem használjuk ezt a megoldást..jobb a békesség.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hiába írtok le bármilyen óramárkát,a neo hatása nem egyforma.
Tapogatni!
Tapogatni!
Hali,Firenze tipusu gázóra Nuovo Pignone SPA NPL 12/110 G4 ezt találom a gázórán meg Gepa 2005/08.
Tudsz, tudtok segiteni?
Tudsz, tudtok segiteni?
Részletesebben???
Hali, mindenki
Szeretnék tudakolozni, hogy valaki nem e tudja a firenze tipusu gázórához jó e valamilyen mágnes? Milyennel probálkozzak?
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>mert csak forog és<#vigyor2>#vigyor2> SEGITSETEK.
Szeretnék tudakolozni, hogy valaki nem e tudja a firenze tipusu gázórához jó e valamilyen mágnes? Milyennel probálkozzak?
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>mert csak forog és<#vigyor2>#vigyor2> SEGITSETEK.
jó
Na és mi a tapasztalat???
Ha figyeté vóna, villanyban kérdezd a bajnait.
azon semmit
és hol lehet beszerezni ilyen erõs elektromágneseket? Meg ugye kérdéses hogy az mennyit fog pörgetni a villanyórán.
akkor most találkoztál
Bocs!Gázórához.
De , mihez???
Sziasztok!Olvasgattam a fórumot,de nem nagyon találkoztam olyannal,hogy valaki elektromágnest használt volna.Próbálta már valaki???Tudom ,hogy egy kicsit macerás a vezetékek miatt,de relatíve olcsó,és iszonyú erõs.(15000-20000ft ,300-500kg tartóerõ).Ha valakinek van tapasztalata írhatna róla.
Meg a keringetõ szivattyú,meg a olajradiátor,elektromos kadalló,medence vízmelegítõ...stb
Szegény gordonka nem is tudott az egészrõl<#nemtudom>#nemtudom>
Szegény gordonka nem is tudott az egészrõl<#nemtudom>#nemtudom>
Nemá hogy nem hallottad.
"Véletlenül" az éjszakai ócsó áramra volt minden kötve, aztán elég egy plussz relé, ami ide-oda kapcsolgat.Ha nincs "éjszakai"áram átkapcsol nappalira.
Hallottam már ilyesmit😊)
"Véletlenül" az éjszakai ócsó áramra volt minden kötve, aztán elég egy plussz relé, ami ide-oda kapcsolgat.Ha nincs "éjszakai"áram átkapcsol nappalira.
Hallottam már ilyesmit😊)
Azt hallottam,h a nagyon erõs mágnes a g.óra kuplungját leszakíthatja.
De..... olyanok terjesztik, akik egy gázmûnél ellenõrként dolgoznak és szabadidejükben számláló "buherálással" is foglalkoznak.// jó pízér//
Persze, nekik a neó konkurencia.
Mit szóltok bajnai áramlopizásához??
Szegény csóró minister,biztos elfogyott náluk a kenyérre való zsír<#sir>#sir>
De..... olyanok terjesztik, akik egy gázmûnél ellenõrként dolgoznak és szabadidejükben számláló "buherálással" is foglalkoznak.// jó pízér//
Persze, nekik a neó konkurencia.
Mit szóltok bajnai áramlopizásához??
Szegény csóró minister,biztos elfogyott náluk a kenyérre való zsír<#sir>#sir>
Nem tom' másnak sikerül-e,de nekem nem<#falbav>#falbav>
Most gagyogtak valamit, szóval jövõre úgyn néz ki még a gázártámogatást is meg fogják szüntetni.
L a s s a m o n d t á k.
L a s s a m o n d t á k.