Kell 1 nagyon erõs mágnes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
tapaszd a Zilre!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Persze, mert az 50x50x25mm N45 csak párban rendelhetõ.

Mit csináljak a 2. darabbal?
Mi lenne az?

Szerinted melyik hozzászólás volt baromság?

prezi
már az kiderült hogy a mágnes nem fogja meg a mûanyag elemeket -.-

Itt nézzetek szét!
www.magnet.sokbolt.hu
Tuti termékek!
Egyébként, van egy tuti módszer amit sokan alkalmaznak, de én nem merem alkalmazni a körülmények miatt!
Ismerem, van belõle több fajta is nekem, de szerintem betörne a plexi és akkor volna igazából gáz!
óvatosan a szavakkal ip címet nézik a komacsok és . . .
van egy két jó okosság itt
na a villannyal még valaki valami bõdületes marhaságot
Az asztalosok szoktak használni pillanatszorítót, azzal próbáld és úgy hogy közben menjen a gáz mert akor tudod meddig kell húzni.

Csak a hüvelykujjammal.
Mivel próbáltad benyomni???

Korábban elolvastam szinte az egész topikot és ezt a módszert is kipróbáltam, sajnos kemény az a plexi, nem lehet annyira benyomni!
És ez "csak" 340 rugó!<#taps>
prezi
szerintem tökéletes... tegyük fel ha 'balfaszoskodsz' és megnézik az órádat, kiderül a buherálás - 300+ ezres büntetést kell fizetned <#alien>

most döntsd el te melyik szituációban szórakozol jobban ?! <#gonosz1>

427-es hozzászólást olvasd el.

Talán most jó
Hosszú távon az nem megoldás, egyébként tudok ilyenrõl!
Basszus a kép nem ment fel.
Így néz ki ez az ártatlan jószág, kár volna rátolatni!
desigo
törd össze,tekerd vissza az órát aztán jelentsd be,hogy rádõlt valami...
Az is megoldás volna, de ZIL már nem nagyon található!
SHADOWEYES7
:D!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

prezi
Tolass rá egy ZIL-el ! :)

Hali
Jó ez a topik, csak az a baj, hogy nem igazán találtam benne megoldást a gázórám megállítására, pedig nagyon érdekelne!
Így van nem hülyék!És õk is átlag alatti fizetésbõl élnek és a mellékes sose árt!Akinek meg jó a fizetése az meg a semmi sem elég kategóriába esik bele.
hm
igen biztos van benne valami.de hogy tudd.az illetékes szolgáltatót megfingatják ám ha nincs ha határidõ tartva.az megint más dolog hogy vannak olyan barmok akiknek ma eszükbe jut hogy holnap építkeznek és ha már tegnapra ott lett volna a közmû már az is késõ lenne.ehez nincs mit hozzáfûzni,nagy az isten állatkertje
desigo
Nem hülyék de õk is pénzbõl élnek.
Azt ne is nézzük,hogy megy a mahina a meglévõ gázóráknál.

DE

rendszeresen találkozok azzal új családi házaknál,hogy minden rendben van és mégsem megy minden (gázóra,nyomáscsökkentõ felszerelés) olajozottan amíg nem kapnak pénzt az illetékesek.Érdekes módon utána egybõl felgyorsulnak az események...
megadom a választ.a fizetésem az állítólagos magyar átlag alatt van.és te félreértettél engem.én csak azt írtam hogy mennyi baromság van leírva.persze egy laikusnak igen hihetõ dolgok,de gondoljátok hogy a szolgáltató emberei hülyék ?
Marsu!!
Egyetértek veled.... hümm--hümm
marsu
Boldog új évet és óramegállításban gazdag ötleteket és sikereket kívánok mindenkinek.

Természetesen én is Boldog Új Esztendõt kívánok mindenkinek!<#integet2>
din075! Magyarországon a korrupció 95% ilyen apróságot semmi gond nélkül megcsinálnak.És a szerelõ fõnöke jött ki (õt kellet felhívni) megkapták a ZS-t boldogan kellemes ünnepet kívánva elmentek.És neked is feltenném a kérdést hogy mennyi a havi NETTO bevételed hogy neked nem probléma a rezsi kifizetése!
Békés Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
Ok. Igazad van ebben, próbálj emberi hangnemet megütni ebben a fórumban. Én sem régóta vagyok itt (15 napja), de próbálok segíteni mindenkine ha tudok, és ezt visszafele is elvárom. Ha tudsz és akarsz segíteni a fórumozóknak a feldobott témán szerintem szívesen fogadnak. Ha valaki hülyeséget ír, azt szépen is lehet közölni hogy így nem lessz jó. Sokan tapogatózunk itt, de a lényeg hogy közösen jussunk el a megoldáshoz. Szerintem ez a fórum lényege.

na hogy tudd nem irodában dolgozom,sõt még csak nem is a tankönyvekbõl tanultam amitírsz.lehet hogy pont ilyen területen dolgozom és csak azt mondtam hogy aki nincs tisztába dolgokkal az másokat ne veszélyeztessen már a hülyeségekkel.csak ennyi
G4RF1, legalább is ez van ráírva
Milyen gázórád van? (tipusa?)

Uraim!
Egymás fikázását abba lehet fejezni!!
Koncentráljunk inkább eme kérdésre, és válaszoljuk is meg!!!

A KICSI FEHÉR GALLUS 2000 G4 gázórát milyen erõsségü mágnes fogja meg???
Pontos adatokat adjatok meg meg lécci.
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, próbálkoztam is de semmi nem jött be. A gázóra október 10 óta megevett 900 köböt. Mit csináljak? Most már használható ötlet kellene. Az én órám vadi új. Azt hittem olcsóbb mint a távhõ, de tévedtem. Elõtte mindenki csak jót mondott a gázról, és most megfagyok a bevezetés után. Lehet hogy a villany jobb lett volna? Nem fizetek 1 millát. SOS!!!!
Frayer:igazad van, senki ne rosszalkodjon!!!
Csak "jókat" szabad csinálni, de azt folyamatosan<#nyes>
A fórum legokosabb embere din075. Nem akarlak megsérteni, de hogy találtál ide? Gondolom a googlén keresztül ahova beírtad hogy villanyóra megállítás vagy gázóra megállítás. Te sem vagy különb tõlünk, nem kell megjátszani a pi...dat. Amúgy meg ha villamos ember vagy akkor neked kéne a legjobban tudni hogy az áremszolgáltató emberei mire képesek. Az igaz hoga pár ezerért nem kötik át az órát és a zászlót sem lazítják fel.De a plombadrótot igenis hosszabbra hadják ha megfizeted. De nem 2 méteres plombadróttal kötik meg, remélem ezt tudod. Szerintem te irodában dolgozól és azt hiszed hogy az életben minden úgy van ahogy a tankönyvekben le van írva vagy ahogy a tanárbácsi tanította az iskolában. A plombázásról meg csak annyit: plombafogót bárki tud venni a megfelelö szerszámboltban, és még olyan számu bélyeget is csinálnak amilyet csak akarsz. Gondolom ezt sem tudtad, meg még sok mindent nem tudsz.

légyszíves a baromságaiddal ne hülyítsd már a többi embert.te ezeket magadtól találod ki vagy az Andersen meséiben olvastad
ez igen ekkora baromságot.barátom nem is tudtam hogy ez az ország ilyen jól áll anyagilag hogy a mérõ elõtt is rézvezetéket használnak alu helyett.
tudod e milyen feszültségen történik egy ilyen folyamat
Frayer
Hát, gondolom arról szól,hogy nincs tökéletes szigetelõ anyag, és,hogy a szigeteléssel megpróbálják a lehetõ legjobban minimalizálni az áramszivárgást.
Mit kell értenem az alatt amit mondani akarsz?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying