1528
biza kell az a mágnes
-
realp #726 Egy FEKETE LYUKAT!!! 

-
Nekem egy nagy Gallus 2000 (szürke)gázórám van két darab, n50-es sem fogta meg!! Mit tegyek rá?? -
Hali. Nekem egy Gallus 2000 (fehér)gázóra van. Én Kisvárdán lakok. ( gondolom akkor tudod hol van, ha nyíregy környékét említettél )Mennyibe kerülne egyébként? -
realp #723 #686 os hozzászólásban az egy kis gallus, 2003-as (akkor gyártották sztem) és fogja a mágnes. Nekem is ilyen gallus van viszont 2000-ben gyártott, remélem ezt még megfogja majd... -
csibi67 #722 szia 669 számú hozzászólásom olvazsd figyelmesen jó kisérletezést! -
kopasz1977 #721 Hali! kicsi vagy nagy gallus-od van? Van megoldás.Nálam be lehet szerezni,de csak Nyíregy környékére viszem. -
kopasz1977 #720 arra nem tudok semmit sajna -
csibi67 #719 a képeket és a hozzászólásokat nézve olvasva neked aktaris orád lehet de ezcsak sacc én így gondolom! -
csibi67 #718 Szeva olvass vissza az 533-as hozzászólásom amúgy először tanulmányoztam és érdeklődtem a mágnesekről/visszább eröl is írtam/ óráról és próba szerencs hasraütésre rendeltem kettőt /árban is megfelelőt és méretben is kb megfelelőt/ mivel ez nekem kevésvolt még vettem kettőt igy van most négy rajta fényképezni meg csak a mágneseket tudnám azt meg felesleges szép fényesek a méretüket írtam fent az órán pedig a falfelöl vannak! Biztos hogy ennél olcsóbb es jobb mágnesek is vannak de nekem működik és visszább olvasva másoknak is remélem tudtam segíteni! -
Hali. Nekem egy gallus 2000 típusú gázóra van. Arra tudtok valami megoldást hogya lehet visszafogni? Vagy mágnesből milyen típusú kell? Hol lehet egyáltalán beszerezni ilyet, kb mennyibe kerülhet? Köszönöm előre is mindekinek!! -
kukorikuu #716 Szia nekem van egy G4 elster handel gyártmányú órám erre tudtok
valami megoldást? -
hidegvan #715 Ha egyik sem, akkor milyen és mi jó hozzá? Már teljesen meg vagyok zavarodva, nem értem az egészet! -
kopasz1977 #714 mi volt a kérdésed -
kukorikuu #713 Köszönöm hogy senki nem válaszolt
-
kopasz1977 #712 G órát.Mágnessel
-
kakada #711 mit akarsz próbálni?
Mivel? -
kopasz1977 #710 Nyíregyháza és környékén házoz megyek próbára. -
zentv #709 ACTARIS gázórára még továbbra is jó lenne trükk.Egyébként meg nekem az ACTARIS előtt kis GALLUS vót és nem fogta semilyen mágnes a haverét azon szerint de egy másik helyen meg fogja szal azok se egyformákm sajnos
-
kakada #708 Amit én próbáltam ugyanilyen méretü mágnes volt és nekem is turbós kazánom van
, de a mágnest pont a bal oldalra raktam és ott megállt az óra, ahol a tiéd van ott nekem időközönként ugrott egyet a számláló
Az óránk pedig ugyanaz
Fő hogy működik!!
-
Egymás után sorban vetted a mágneseket vagy volt lehetőséged kipróbálni?
rakhatnál egy képet a 4 db mágnesről... -
csibi67 #706 csoda majd áprilistol októberig lessz gázóra szempontjából addig vagy fázol vagy fizetsz vagy mindkettő és van még eggy a ...... -
csibi67 #705 ez sem kis gallus és nem is nagy ez az óra olyan mint amit marsu linkelt be -
tudom, de nem árulom el, várom a csodát, aztán csak lesz valami. -
csibi67 #703 ok a tiédet szerintem már linkelés nélkül is tudni fogod melyik annyi infó van itt fenn -
#702 Biztosmegál miújság elvagy veszve? -
csibi67 #701 Szeva! biztosan számít, de a pontos felhelyezés is kell én nem próbáltam ekkora felületű mágnessal mert az órán a felezésnél feölre is és alóra is kell nekem rakni így nekem 2x2db 60x30x20 N52 fogja -
Nem is az enyém, csak én linkeltem be.
Ték -
csibi67 #699 Szevasztok az órád marsu senem kicsi gallus mert az a zsoleszhun-é 686-os hozzászólás, és nem is nagy csak hasonlít rá a nagy gallus is így nézki majdnem csak nincs ilyen szögletes, de visszább szerintem van róla kép így erre nem tudok semmit mondani! -
#698 actarisra találjatok ki valamit -
#697 Szeva mindenkinek. Kakada nekem 51x51x25 N40 1db a kis galluson de ma figyelgettem és kattogott ugyhogy ráraktam a másikat is és igy már nem.szerintem nem lesz túl erős de ha az engem csere érdekel -
csibi67 #696 szia Ez nem nagy gallus! -
hidegvan #695 Köszönöm az infót! -
Én sajna nem, én is a választ várom!! De szerintem kicsi! -
csí00 #693 Marsu! Köszönöm, de erről az óráról tudtok valamit? -
FairCO #692 Vagy esetleg egy 60x40-es kör alakú N52 ?
.. döntésképtelen vagyok ..
-
FairCO #691 Szerintetek a mágnesek vastagsága számít valamit? Látom a planet neodym honlapján ezt a 80x80x20-as N52-est, megkérik az árát, de "csak" 20mm vastag.. Szóval: milyen kapcsolat van a vastagság/felület/erősség között? Jobb eséllyel indulok egy 60x60x30 N45-el mint egy 80x80x20 N52-vel? (én az utóbbira tippelek, de csak tippelek) -
realp #690 Ajánlom a kepup.hu -t -
ha egy olyan órának a plexiét megfúrnánk mint zsoleszhun #686 hsz ében vissza lehetne lökdösni a számokat?? egy nagyon vékony dróttal?? -
Így -
csí00 #687 Az én órám kicsit más.