1528
biza kell az a mágnes
  • zolti75
    és azonos erősségű kocka és a korong között mi a külömbség?a paraméterek azonosak.
  • zolti75
    És erre mi tudsz?Előre ir köszönöm:)
  • zolti75
    Ez nem nagy !Kicsi fehér.
  • kopasz1977
    Biztos hogy nem mert minden nagy gallust már próbáltam és 1db 60x70 N50 korong nem bir vele csak kattog.Kell előre egy 50x50x25 N48így már tuti. De ha kis gallus akkor elég a kis kocka is 50x50x25
  • zolti75
    Sziasztok nekem egy gallus 2000 g4 2003 ban gyártott órám van szerintetek egy korong alakú 50x30 n48 megállítja???
  • tomikácska76
    sziasztok nekem kellene valami okosság Kromschröder BK4T-hez.Csi00 azora belül full müanyag gumi membránnal,szétvágtunk 1 et
  • Koenigsegg

Sziasztok!

Nekem van egy MGMT kft Nagykanizsa 2002-es gyártású G. órám az elején a hasán még az van rányomva, hogy GMT sajna most nem tudok képet feltenni, valaki tudna ehhez valami jót ajánlani? Előre is Köszi!!
  • csí00
    megtaláltam az óra leírását, csak azt nem tudom a membrán miből lehet.Tud valaki segíteni? Azt írja nagyobb részt müanyag az óra acél házba.
  • csí00
    A 668-ban belinkelt óráról nem tud valaki valamit? Flogiston Kft gyártja.
  • realp
    Basszus akkor izgulhatok......nekem 2000-es van (mármint akkor gyártották)
  • zentv
    Ja persze mind kis GALLUS2000 G4-es óra.
  • zentv
    csabeszka001! Nekem 1998-as volt a N50-es nem fogta ismerősenk 1996-os azt se másik ismerősnek 2002-es azt fogja!
  • csabeszka001
    Mint sok minden másban nem csak a nagyság számit hanem az erősség is de amit kakada írtál annak ahoz jónak kell lennie.
    Sajnos nekem Firenze tipusú van, nekem az 50x50x25 N42-es 2db-al sem jött össze. Ha tud valaki ehhez az órához megoldást szivesen fogadom.
  • kopasz1977
    Elvileg jónak kell lennie.
  • kakada
    50x50x20 N45 rendeltem, jövő héten talán meglessz.
    Rem,élem tuti lesz.
    150kg tart.
  • kopasz1977
    Ha minden okés akkor 1db 50x50x2,5 és már stop.
  • kakada
    Az enyém 2005-ös kis fehér gallus .
    Azzal mi a helyzet??
  • dixy
    Hello!

Kösz , megtaláltam.
    A tipus : Invensys MR-8 (G-4)
    2001 -S évjárat.
    Erre valami lehetőség?
  • gps4everyone
    Ra van irva!
  • dixy
    Hello!

Hogyan tudnám megállapítani a gázórám tipusát?
  • csabeszka001
    Hali mindenkinek,
    Na szóval a tapasztalatom mágnes terén, kicsi Gallus 2000-nél nem mindegy, hogy milyen évszám van rajta. Akinek 2005 elötti annak a kb.9900ft/db ért (Pesten)kapható N42 ~100kg húzóerővel rendelkező mágnes is tőkéletes.
  • mano77
    Helló mindenki!
    Kellene pár már jól bevált ötlet a G4RF1 órára. mert már fütyül a gázóra úgy pörög.
    Köszi előre is!
  • realp
    Bocs Pizzaman de fogalmam sincs mit lehetne vele kezdeni....
    fagyazd le
    nem értem hogy aradiátor közepén mit mér?
  • pizzaman
    A költségmegosztó folyamatosan, 0,01°C
    pontossággal méri a helyiség- és a fűtőtest
    hőmérsékletét, majd a mért adatokból kiindulva,
    a fűtőtest előzetesen tárolt jellemzői
    alapján számítja ki a leadott hőmenynyiséget.

EHKV
  • realp
    hogy mér ez a cucc, eza ponthegesztett izé?
  • pizzaman
    jah letörés után persze fémragasztóval bármikor visszarakható lenne,hogy leolvasáskor ne legyen gond
  • pizzaman
    az nincs
    csak a DÉG radiátorok közepére hegesztve ezek
    most vagy kellene másik radiátor csak azt macerás szerelgetni és tárolni
    vagy le kellene törni a ponthegesztést csak félő,hogy nagyon erős kötés és kilyukad a radiátor az pedig halál
    vagy le kellene venni a mérő felső részét és akkor nem számolna
    vagy nem vágom
    nincs külön mérőórád?
  • kopasz1977
    Hali! ez jó kérdés barátom,engem is érdekelne ez a dolog
  • pizzaman
    hi
    Távfűtésnél radiátorra ponthegesztett digitális költségosztóra van esetleg ötlete valakinek?ilyen:
  • realp
    nem ismerem pontosan az eljárást, nekem kis gallusom van amire jó a mágnes, de mintha az lenne a módszer hogy leszeded a műanyag fedelet miután kiszedted a plombát/plombákat aztán ki lehet csavarozni az előlapot és hozzá lehet férni a számos részhez... Vagy valami ilyesmi mondom nemtom ezt tudni fogja az aki csinálja!
  • marsu
    és akkor a számokat vissza lehet lökdösni??
  • gps4everyone
    Udv! Nekem egy nagy feher gallus van, ez mekkora magnessel okosithato? THX
  • realp
    Próbálj meg szerezni ismerőst akinek van ilyen ólomplombanyomója, a plexi két oldalán van két kicsi ólomplomba számmal, ezt hajszárítóval fel lehet melegíteni ki lehet szedni....
  • kopasz1977
    hali!a nagy gallus is jó de csak a zöld meg a fehér,a szürke az meg se rezzen semmitől
  • marsu
    és ha megfúrnánk a plexit egy nagyon vékony fúróval, vékony dróttal visszalehetne lökdösni a fogaskerekeket??
  • kopasz1977
    Hát azt nem fogja semmien. próbáltam 2db 60x70 N50 de meg se rezzen
  • realp
    matyi tegyél fel képet az órádról, a gallus 2000-ből két fajta van, a nagy és a kicsi, ha neked kicsi van akkor van remény.

üdv.