1528
biza kell az a mágnes
-
dixy #806 Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem ,hogy a gázóra számlálója visszafelé is számol???
Ez alatt azt értem ,ha megforditanám a gázórát,akkor vissza tudnám tekerni.
Ebben valami segítség???
-
zolti75 #805 Köszi a válaszod,de ennyire kecsökkenni??a takaréknál is halványabban ég a tűzhely lángja...valami nem stimmel...de azért köszi. benned nem csalódtam. -
kopasz1977 #804 Hali! Valamennyire csökken a nyomás,ha rajta a mágnes mert nem tud annyi gáz áttáramlani rajta. De attól mindennek kellene működnie,csak annyi a változás hogy gyengébben égnek a lángok.Ez olyan mondlyuk,mint amikor rendesen főzöl a gázon és takarékra veszed. Nem nagy ügy csak tovább tart minden(DE SZERINTEM MEGÉRI) -
zolti75 #803 Neharagudj hogy a problémáimmal hozzád fordulok de szerintem ott vagy a témában.Az a nyügöm hogy ugyan ráraktam a n48 ast a gallus 2000 re de ugyannakkor negyede energia folyik át a rendszeren így hüvöske van,meg nem tok egyszerre főzni ha megy a fűtés!Telhetetlen vok nem??? -
kopasz1977 #802 Hali mien órád van? -
mano77 #801 Senkinek semmi ötlete az én órámra?????? -
#800 ték -
din075 #799 te hát azt hiszed hogy a szolgáltató az hülye ?kisujjukba vannak az ilyenek -
#798 De addig gázod sincs mert a szolgáltató azt mondja lopod a gázt, és nem rak fel új Órát. Sőt még a nyomáscsökkentőt is leszedi. -
zolti75 #797 Köszönöm .De tényleg.Mostmár nyugodtan nyugovóra hajthatom fejem igaz. -
zolti75 #796 Ebben igazad van.H vagyok azért köszi az infót. -
#795 igen és hozzátapad
ez nem bizonyít semmit
ha nincs tettenérés,fényképpel,jegyzőkönyvvel akkor a bíróságon nem jutnak semmire... -
zolti75 #794 :)Nemerről van szó,hanem tenyerükben fémreszelék(finomvaspor)és azt hintik az órára! -
kopasz1977 #793 akkor nincs miről beszélni csak ott fogják csinálni ha csinálják ahol feltünő,nekik valami.Gondolom nem fognak Magyarországon minden lakásba bemenni,és csillámport szornak mint a JÉZUSKA -
#792 mert pont jobb dolguk sincs mint mászkálni
és ha rajta van a mágnes akkor mi van?
plombák nem sérültek ugyhogy az óra sértetlen
a seprűt is tilos nekidőteni vagy mi? -
zolti75 #791 Köszi az infót,de butuska nem vagyok az átmágneseződés megmarad itt nem a por,koszmaradványokról van szó.És a dolgot pedig óvatosan csinálom dehát a finom vaspos az VAS! -
zolti75 #790 Miért lennék vicces??? -
tomikácska76 #789 senkinek semmi ötlete az én orámra? -
#788 haha
vicces vagy... -
kopasz1977 #787 Hali! a megoldás az hogy nem kell hirtelen nagy fogyasztás csökkenést csinálni,csak szépen fokozatosan.A másik meg ha olyan helyen van az óra ahol nagyon porosodik legyen mindig egyformán,poros ne legyen rajta olyan hogy itt poros a másik részén meg ahol nyúlkáltok ott szép tiszta. -
kopasz1977 #786 Hali! nem más teljesen egyforma elven működik.Ha kattog akkor előbb utóbb neked is meg fog állni,mert elkopik a fogaskerék.Vagy tegyél fel kettőt előre hátra,vagy egy nagyobbat előre. -
zolti75 #785 Emberek baj van!!!!!!!ATigázosok vaporral járják a házakat és hintik az órákra!!!Bukta.Megoldás kellene találni a ház(óra)demagnetizálására!!!SÜRGŐSEN!!! -
zsoleszhun #784 szia kopasz1977, a kis G4 amit fog egy mágnes is, letudja darálni a fogaskereket ha kattog? vagy az más mint az kukorikuu g4-ese? -
kukorikuu #783 Oké köszi a segitséget! -
kopasz1977 #782 szerintem addig próbálkozz ameddig teljesen meg nem áll,mert ha kattog akkor egy idő után ledarálja a fogaskerekeket és az pekk -
kukorikuu #781 Akkor próbálkozzak vagy haggyam rajta? És majd lesz valahogy. -
kopasz1977 #780 Igenn volt már ilyen nekem is,hátra kell egy 60x40es előre jó 50x50x25 nem mindegy hogy áll meg az óra azért nem tudod mégegyszer ugyan ott megállítani. -
kukorikuu #779 Köszi szépen! Viszont van még 1 problémám van nekem 1 elster handel g4 em
tegnap próbáltam és megállt egyel 55x55x25mm N45 és csak akkor indult el
ha nagy volt a fogyasztás ma az istennek nem akar megállni még hilyába kicsi a fogyasztás csak akkor ha az őrlángok égnek. Hiába raktam
2db 55x55x25mm N45 sem csak zörög csattog és ugrálnak a lángok mintha csapot nyitnám zárnám.Nem tudom mi lehet a gond? -
kopasz1977 #778 Hali! nem is fog meg se rezzenimert azok már felújított órák és a belseje műanyag meg alu.2db 60x70N52 meg se nyikkanttotta -
kukorikuu #777 Ja és szürke színű!
-
kukorikuu #776 Nagy papámnak van 1 gallus 2000 g4-e 1997-es gyártású és 55x55x25mm N45
rá se bagózik mit csináljak?
-
kopasz1977 #775 Hali! ha kicsi akkor valószinűmegfogja1db eddig még mindet megfogta nekem -
Gabeszxman #774 Sziasztok!
Van valaki, aki már régebb óta mágnesezik?
Én attól félek, hogy az óra nem bírja sokáig "lefogva".
Nyugtasson már meg valaki, (esetleg szakmai indokkal együtt).
Előre is köszönöm!
-
tomikácska76 #773 Valaki nézzen utánna mit jelen az adatrögzitö a gázorában pl a G4T ben van.Ha ez azt jelenti,hogy a számlálot fogod meg mágnessel vagy pillanatszoritoval ö rögziti az áthalado gáz mennyiségét,de ha a membránt akkor nincs amit rögzitsen. -
zolti75 #772 köszi
-
zolti75 #771 köszönöm:)
-
tomikácska76 #770 szerintetek neo 5.5x5.5x2.5 mittenne vele -
tomikácska76 #769 Tapasztalatokat várok BK 4T-re mágnest még nem probáltam,vélemények
-
realp #768 a különbség az ALAKJA -
realp #767 Zolti75, olvasd vissza a korábbi bejegyzéseket, kis fehér gallus 2000-ről van elég sok infó! üdv