1528
biza kell az a mágnes
  • dixy
    Hello mindenkinek!

Az lenne a kérdésem ,hogy a gázóra számlálója visszafelé is számol???
    Ez alatt azt értem ,ha megforditanám a gázórát,akkor vissza tudnám tekerni.

Ebben valami segítség???
  • zolti75
    Köszi a válaszod,de ennyire kecsökkenni??a takaréknál is halványabban ég a tűzhely lángja...valami nem stimmel...de azért köszi. benned nem csalódtam.
  • kopasz1977
    Hali! Valamennyire csökken a nyomás,ha rajta a mágnes mert nem tud annyi gáz áttáramlani rajta. De attól mindennek kellene működnie,csak annyi a változás hogy gyengébben égnek a lángok.Ez olyan mondlyuk,mint amikor rendesen főzöl a gázon és takarékra veszed. Nem nagy ügy csak tovább tart minden(DE SZERINTEM MEGÉRI)
  • zolti75
    Neharagudj hogy a problémáimmal hozzád fordulok de szerintem ott vagy a témában.Az a nyügöm hogy ugyan ráraktam a n48 ast a gallus 2000 re de ugyannakkor negyede energia folyik át a rendszeren így hüvöske van,meg nem tok egyszerre főzni ha megy a fűtés!Telhetetlen vok nem???
  • kopasz1977
    Hali mien órád van?
  • mano77
    Senkinek semmi ötlete az én órámra??????
  • marsu
    ték
  • din075
    te hát azt hiszed hogy a szolgáltató az hülye ?kisujjukba vannak az ilyenek
  • marsu
    De addig gázod sincs mert a szolgáltató azt mondja lopod a gázt, és nem rak fel új Órát. Sőt még a nyomáscsökkentőt is leszedi.
  • zolti75
    Köszönöm .De tényleg.Mostmár nyugodtan nyugovóra hajthatom fejem igaz.
  • zolti75
    Ebben igazad van.H vagyok azért köszi az infót.
  • desigo
    igen és hozzátapad
    ez nem bizonyít semmit
    ha nincs tettenérés,fényképpel,jegyzőkönyvvel akkor a bíróságon nem jutnak semmire...
  • zolti75
    :)Nemerről van szó,hanem tenyerükben fémreszelék(finomvaspor)és azt hintik az órára!
  • kopasz1977
    akkor nincs miről beszélni csak ott fogják csinálni ha csinálják ahol feltünő,nekik valami.Gondolom nem fognak Magyarországon minden lakásba bemenni,és csillámport szornak mint a JÉZUSKA
  • desigo
    mert pont jobb dolguk sincs mint mászkálni

és ha rajta van a mágnes akkor mi van?
    plombák nem sérültek ugyhogy az óra sértetlen
    a seprűt is tilos nekidőteni vagy mi?
  • zolti75
    Köszi az infót,de butuska nem vagyok az átmágneseződés megmarad itt nem a por,koszmaradványokról van szó.És a dolgot pedig óvatosan csinálom dehát a finom vaspos az VAS!
  • zolti75
    Miért lennék vicces???
  • tomikácska76
    senkinek semmi ötlete az én orámra?
  • desigo
    haha
    vicces vagy...
  • kopasz1977
    Hali! a megoldás az hogy nem kell hirtelen nagy fogyasztás csökkenést csinálni,csak szépen fokozatosan.A másik meg ha olyan helyen van az óra ahol nagyon porosodik legyen mindig egyformán,poros ne legyen rajta olyan hogy itt poros a másik részén meg ahol nyúlkáltok ott szép tiszta.
  • kopasz1977
    Hali! nem más teljesen egyforma elven működik.Ha kattog akkor előbb utóbb neked is meg fog állni,mert elkopik a fogaskerék.Vagy tegyél fel kettőt előre hátra,vagy egy nagyobbat előre.
  • zolti75
    Emberek baj van!!!!!!!ATigázosok vaporral járják a házakat és hintik az órákra!!!Bukta.Megoldás kellene találni a ház(óra)demagnetizálására!!!SÜRGŐSEN!!!
  • zsoleszhun
    szia kopasz1977, a kis G4 amit fog egy mágnes is, letudja darálni a fogaskereket ha kattog? vagy az más mint az kukorikuu g4-ese?
  • kukorikuu
    Oké köszi a segitséget!
  • kopasz1977
    szerintem addig próbálkozz ameddig teljesen meg nem áll,mert ha kattog akkor egy idő után ledarálja a fogaskerekeket és az pekk
  • kukorikuu
    Akkor próbálkozzak vagy haggyam rajta? És majd lesz valahogy.
  • kopasz1977
    Igenn volt már ilyen nekem is,hátra kell egy 60x40es előre jó 50x50x25 nem mindegy hogy áll meg az óra azért nem tudod mégegyszer ugyan ott megállítani.
  • kukorikuu
    Köszi szépen! Viszont van még 1 problémám van nekem 1 elster handel g4 em
    tegnap próbáltam és megállt egyel 55x55x25mm N45 és csak akkor indult el
    ha nagy volt a fogyasztás ma az istennek nem akar megállni még hilyába kicsi a fogyasztás csak akkor ha az őrlángok égnek. Hiába raktam
    2db 55x55x25mm N45 sem csak zörög csattog és ugrálnak a lángok mintha csapot nyitnám zárnám.Nem tudom mi lehet a gond?
  • kopasz1977
    Hali! nem is fog meg se rezzenimert azok már felújított órák és a belseje műanyag meg alu.2db 60x70N52 meg se nyikkanttotta
  • kukorikuu
    Ja és szürke színű!
  • kukorikuu
    Nagy papámnak van 1 gallus 2000 g4-e 1997-es gyártású és 55x55x25mm N45
    rá se bagózik mit csináljak?
  • kopasz1977
    Hali! ha kicsi akkor valószinűmegfogja1db eddig még mindet megfogta nekem
  • Gabeszxman
    Sziasztok!
    Van valaki, aki már régebb óta mágnesezik?
    Én attól félek, hogy az óra nem bírja sokáig "lefogva".
    Nyugtasson már meg valaki, (esetleg szakmai indokkal együtt).
    Előre is köszönöm!
  • tomikácska76
    Valaki nézzen utánna mit jelen az adatrögzitö a gázorában pl a G4T ben van.Ha ez azt jelenti,hogy a számlálot fogod meg mágnessel vagy pillanatszoritoval ö rögziti az áthalado gáz mennyiségét,de ha a membránt akkor nincs amit rögzitsen.
  • zolti75
    köszi
  • zolti75
    köszönöm:)
  • tomikácska76
    szerintetek neo 5.5x5.5x2.5 mittenne vele
  • tomikácska76
    Tapasztalatokat várok BK 4T-re mágnest még nem probáltam,vélemények
  • realp
    a különbség az ALAKJA
  • realp
    Zolti75, olvasd vissza a korábbi bejegyzéseket, kis fehér gallus 2000-ről van elég sok infó! üdv