1528
biza kell az a mágnes
  • boysteer
    állítólag van igyen kütyü! csak be kell dugni egy konektorba és kész sehova máshova ! 1 éve 250.000.ft-ért kínálták !ezért nem vettem meg ! most meg nem találom a fickót és a neten érdeklődtem és igy jutottam el odáig hogy a külföldi forumokat olsava müködik a dolog ! valahogy úgy hogy a villanyóra vasmgját telítésbe viszik 1000volt egyenárramal és nem jön létre a mágneses mező ! mivel az angol tudásom hagy kivánni valót magaután és az orosz forumozóké is igy hát a szakmai szavakat nem igazán értem !
    de a lényeg van remény ! csak baromi drága
  • grandpa
    arra, hogy csak konnektorba kell dugni,és voala!
    mert ez vehető ki belőle.
  • hidegvan
    Nem látszik ki a "drót", sem a csavar, le van plombázva az egész, nincs hova csíptetni!
  • hidegvan
    "nem kell a kismegszakítóba dugni ! csak egy konektórba és kész"
    Erre én is nagyon kíváncsi lennék!
  • kopasz1977
    Mire gondolsz konkrétan?
  • boysteer
    közlemény : a mágnes biznisz leáldozóba ! a városban ahol lakok rengeteg helyen lecserelélték a kis és nagy fehér gallu2000 órákat ! nem nem járt le a 10 év ! valahol 4 éves volt ! és actaris-t raktak fel.

a gázosok azt mondták mindenhol le fogják cserélni csak nincs elég óra és ezért valahova felújított szürke gallust raktak fel ! sőt valahova fehér nagy gallus2000ret de már nem fogja a mágnes !

nállunk meg csak az óra előtti csapon lévő csavarokat cserélték le olyanra amin van lyuk és azt is leplombálták !

ui:? actaris-om van segítsééééég
  • din075
    te ne kábítsd már a hiszékeny embereket.egy leplombázott kismegszakítóhoz nem dugol te semmit
  • grandpa
    "Igen van olyan is"
    és az hogy müxik??
  • boysteer
    nekem újfajta kismegszakítóm van ! nem lehet megdugni le van szigetlve belülről
  • kopasz1977
    Igen van olyan is,de az enyém nem olyan.Ehez is kell a kismegszakitót használni csak nem kell dugdosni a kapcsoló alá,csak rá kell csiptetni a megblankolt drótra vagy a csavarhoz,utánna bedugni,majd felkapcsolni a beépített kismegszakitóz,így nem keletkezik ív és nincs égési nyom.
  • boysteer
    kopasz1977 helló erről a fajtáról már hallotam hogy nem kell a kismegszakítóba dugni ! csak egy konektórba és kész ! de már 1 éve hozzák ! ;-(
  • kopasz1977
    Hali! ez mind így van,de azt írja hogy itt csak a tettenérésel lehet bizonyítani,kivéve ha sérülés van a kismegszakitón,akkor bukta.De mi is haladunk a korral,és az új szerkezetek már úgy vannak megcsinálva hogy nem keletkezik ív,és nem hagy égési nyomot,és nem kell bedugdosni semmit,a kismegszakitóba.
  • dixy
    Hello!
    Ha lenne nagy sárga plombám , akkor megoldható úgy az óra le és felszerelése,hogy azt ne vegyék észre. (Főv.gázművek)
  • grandpa
    nem csak neked, de mindenkinek KÖTELEZŐ OLVASMÁNY!!mielőtt visszafordithatatlan lesz a manőver./ezeket másold be a cimsorba, mert linket még nem szurhatok be./
    http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal07.pdf http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal08.pdf
    http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal09.pdf
  • satu70
    Üdvözlet!
    Szükségem lenne néhány tanácsra egy GT4 2006 1998 jelzésű gázóra visszatekeréséhez. Egyáltalán Lehetséges?
    Előreb is köszönöm!
    Biztosmegál és Realp mizu veletek? 1000éve nem vagytok a fórumon
    engem érdekelne a lopótök csak nem tudom mit takar hogy most az órámat visszatekeri vagy megállitja? hogy működik?
  • kopasz1977
    (milyen)
  • kopasz1977
    Az attól függ mijen az áramfelvétel az adott pillanatban,meg mekkora a trafó benne.Az se jó ha nagyon erős mert akkor melegedni fog a vezeték.
  • zolti75
    1db szemből nézve jobb oldal lent
  • feco0407
    ???????
  • feco0407
    Egy mágnes van rajta?
  • zolti75
    Szia. kicsike gallus
  • feco0407
    Nem érdemes megfordítani,hiába ígérnek plombát,sütőt hagyni kell a fenébe!
  • feco0407
    Ha jól sejtem kopasz,tőlem is vettél mágnest:)
  • feco0407
    Ha valakit érdekel lopótök,van:óránként 9kw-ot tud!!!És nem drága!
  • feco0407
    Kopasz te nyíregyi vagy?
  • feco0407
    Szia zolti!Milyen a mérő kicsi vagy nagy?
  • feco0407
    Szia mindenki!Egy hétre kitíltottak!Megjavultam:)
    Na szóval a mágnes az tuti csak érteni kell hozzá!Lopótököt nem mindegy milyet vesztek!
  • zolti75
    Szokásos gallus 2000 50x25 N48 mágnes.Beretta kazánnnak a köpont potitiját fel kellet tekerni maxra hogy egyáltalán valami kis lángja legyen (ennyire lecsökkentette a nyomást a mágnes)radiátor éppen hogy langyogyos,főzni,lehetetlen.Én meg tehetelen.Megköszönném a segítséget.
  • kopasz1977
    TÖKLOPÓ ELADÓ!!!!! Ha más nincs ez is egy megoldás,jöhet a hősugárzó!!
  • dixy
    Hello!
    Nem szedném le,csak az elv megértése miatt irtam. Vissza felé levegőt tudnék bele préselni csak most jut eszembe,hogy van nyomás csökkentőm is.
    De ha nem számol vissza felé akkor tárgytalan.
  • hidegvan
    Én is le tudnám szedni, ugyanis, szétnyílt magától.
    Kint van a falon egy lemez szekrénybe, de gondolom az idő megviseli, pedig csak 2006-os!
  • marsu
    Ha leszeded, hogyan pótolod a nagy sárga plombát??
  • kopasz1977
    Hali! egy barátomnak már régen meg van fordítva de nem pörög visszafele csak áll egy helyben. Gallus2000
  • dixy
    Hello!
    Pedig ebben volt minden reményem.
  • marsu
    Sajnos elképzelhető!
  • tomikácska76
    Ne pörög vissza. Hidd el.
  • dixy
    Hello!
    Kösz az infót, de nem lehet ,hogy függ az óra tipusától is?
  • marsu
    szerintem igen, nekem volt egy leszerelt órám, ha belefújtam a másik irányból akkor visszafelé forgott.