1528
biza kell az a mágnes
-
boysteer #886 na engem ez a módszer nagyon érdekel ! -
realp #885 Majdnem az ajánlat annyi volt, hogy amennyit visszateker annak a felét fizessük ki neki rendes áron (kb 130 ft/m3 ha jól emlékszem). Tehát ha 100 köbmétert akarunk visszatekertetni akkor 50 et kell neki fizetni amiért van olyan jó hogy hozza a kis fogóját és egyszer összenyomja az ólomplombát :) Semmi helyett ez is jobb megoldás, de még azért megprobálom az N45-ös módszert :) -
biztosmegál #884 Egy e-onos ellenőr mondta nekem egyszer hogy pécsen volt a laborba (gondolom ahol a gyanus órákat vizsgálják) ésott látott olyan lopótököt ami akkora volt mint egy hetrás hegesztő. Tehát létezik a tökéletes lopótök. Aki nem tudná nem a mérete miatt különleges hanem azért mert bármelyik dugaljba dugod és működik és nem kell hozzá méretlen. Én is hallottam erről de ahoz kellett telepíteni egy kiegészítő földelést. Érdekes nem??? -
biztosmegál #883 Szerintem igen de annak nyoma lessz és az teljesen bukta. Úgy kell ezt a dolgot megoldani hogy ne legyen nyoma. -
#882 és ha megfúrjuk a plexit, azon keresztül is vissza lehet forgatni?! -
biztosmegál #881 Állítólag igen. Én olyantól hallottam akinek hiszek vakon. Nem egyszer bizonyította be szavahihetőségét. -
biztosmegál #880 bk-g4t órám van. Ha írtál akkor bocs én nem olvastam vissza. Mi az a sok pénz? m3-ként kért volna? -
#879 Tutibiztos, hogy vissza lehet lökdösni a számokat?? -
realp #878 milyen órád van biztosmegáll? most lusta vagyok visszaolvasgatni. Csakmert régebben énis írtam erről a módszerről lett volna ember aki megcsinálja viszont kicsit sok pénzt akart... -
realp #877 Szia rötyi, sok dolgom volt nem volt időm fórumozni. Most remélem visszatérek és ha minden jól megy ma már irhatok beszámolót kicsi fehér gallus 2000 G4 VS. 5x5x2 N45. Remélem beválik, üdv -
biztosmegál #876 A gázórámnak a számlálójánál van egy érdekes plomba (nem olyan mint avillanynál) ha olyan plombát lehetne gyártani akkor nyugott szívvel leszedném és visszalöködném a számokat. Tud valaki ilyenplombát és hozzá fogot gyártani??? Nézzétek meg az órátokat tieteknél nem lehet így megoldani? Így nem lehetne megbukni mert egész télen pörög az óra rendesen, leolvasás elött meg visszaállítod a kívánt m3-re. -
biztosmegál #875 Budapesten be lehet szerezni olyan szerkezetet ami árammal megy (gondolom gyengeárammal), rá kell tenni a gázóra számlálójára és megáll. Ha kihúzod az áramból akkor leesik, gondolom elektromágnes. Mielött lehurrognátok, nem láttam még a saját szememmel de egy biztos forrásból tudom hogy létezik. De nagyon nehéz beszerezni. Mi sem tudjuk még, de ha sikerül nektek szólok először. -
hidegvan #874 Én is néztem a kapcsolási rajzot, csodálkoztam is, hogy az enyém nem így van! A villán megjelölt fázisnak, szigorúan egyezni kell a bejövő fázissal!!! -
hidegvan #873 Mi a megoldás?
Megosztod velünk? -
boysteer #872 Téma váltás:GÁZÓRA- van egy teljesen jó megoldás úgy néz ki hogy működik 80%.
miylen órára ? -
boysteer #871 helló nem tudom elolvasni a privát üzimet !
ezt irja ki :Hiba!
Ezt a menüpontot csak bejelentkezett felhasználó érheti el!
Visszalépés
de csak be vagyok lépve ha ide tudok írni! vagy nem ? -
#870 De. -
uzr #869 Szia feco0407!!!!
Érdekelne amit a #821-es hozzászólásodba írtál, hogy tudnánk valahogy értekezni... üdv:uzr -
#868 nálunk simán lehetne lopni a gázt :D mivel csak az óra van leplombázva és előtte van a nyomáskiegyenlítő és arra már nem raktak plombát :D 1ik oldalára sem :D és a csap is a nyomáskiegyenlítő előtt van XD -
#867 Hi! A lopotok tema engem is erdekelne, de csak olyan ami semmi serulest nem okoz az oran. Ha valaki tud ilyet kerem szoljon. -
csí00 #866 Valami nem stimmel gyerekek, mert csak bejelentkezve tudok belépni.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok, nagyon pörög az óra és állítólag műanyag az egész. Mit csináljak? Valami jó ötlet? Most fogják leolvasni, de utána kellene valami. Nagyon megszívtam ezt a telet.
-
biztosmegál #865 Az első linkbe találtam meg a lopótök rajzát. A rajz nem jó!!! Gondolj csak bele. Úgy kell bedugni a lopótököt a dugaljba hogy a lemezen vagy a csipeszen azonos nemü fázis legyen (három fázisnál). Ha fordítva dugod be a lemezen nulla lessz és ezt bedugva a autómatába zárlat. Ezen a rajzon fémes kapcsolat nincs a szekunder és a primer oldal között. Aki ismeri a lopótököt az tudja miröl beszélek. Ha nincs igazam javítsatok ki. -
biztosmegál #864 itt biztos hogy nem látnak a szolgáltatók?
-
#863 sok 100 méter gázcsövet,hogy ne legyen levegős -
erexkiss #862 :O
mit szellőztettél? -
#861 Ma elengedtem gázrendszer szellőztetés közben 30 m3-ert a szabadba
sajnálták páran :) -
erexkiss #860 a moderátor is fűt/ember gondolom :) -
#859 meg is van -
erexkiss #858 Ennek így kelett lennie :) -
#857 reméljük átrakják... -
erexkiss #856 Jó ötlet,tudsz intézkedni valakinél? -
biztosmegál #855 Bocs a lemaradásért, de olyan melegem van hogy csak most találtam meg a termosztátot :). Amúgy meg engem is megkeresett e-mailben egy cég az elster, hogy hogy lehetne megállítani az órát. Tehát az ötleteket így gyorsan tudják orvosolni. Kell egy biztonságos hely!!! Lopótök? Azt én is tudok eladót! Állítólag a lopótököt pest körül fejlesztették ki annakidején és aki tudta hol lehet információt szerezni róla az meg is kapta az összerakáshoz szükséges adatokat. Jó pénzért. Na ők rakják össze ezeket. Téma váltás:GÁZÓRA- van egy teljesen jó megoldás úgy néz ki hogy működik 80%. -
#854 Át kell rakatni a topikot a sajátok közé és akkor nem látja csak az aki regisztrált ide min 3 hónapja... -
kopasz1977 #853 AKI ITT SPICLISKEDIK AZ TUDJA MIT CSINÁLJON OTTHON AZ ANYUKÁJÁVAL!!! -
hidegvan #852 Ha jobban belegondolunk, priviben is veszélyes, mert nem tudhatjuk, hogy ki a "tégla" a csapatból!!! -
hidegvan #851 Nem, mert az oldalán lévő kis furaton keresztül végig van húzva a plomba zsinór! -
kopasz1977 #850 Igen figyelik a szolgáltatók a fórumot.Szerintem a kérdéseket feltehetnénk itt,de aki tud valamire választ adni azt privibe kéne nyomni,mert hamar vége mindennek. -
kopasz1977 #849 és nem tudod előrébb húzni a kismegszakitó tetejét? -
erexkiss #848 egyébként szerintem figyelik már a szolgáltatók a fórumot tuti! -
erexkiss #847 te most miről beszélsz?
Te a gázművektől írsz? Mert ha igen akkor inkább más oldalakon fórumozzál már légyszi :P