1528
biza kell az a mágnes
-
dixy #928 hello!
Csak az órán menne át, és nem gázzal ,hanem levegővel. -
zentv #927 szerintem rizikós mert 1 ki tudja a végén körbefordúl e 2 ahhoz mekkora fogyaztó kell már hogy te körbe forgasd a gázt meg csak ugy kiengedni veszélyes! -
dixy #926 Hello!
Próbálta már valaki át pörgetni a gázórát?(nem vissza felé,ha nem előre)
-
zentv #925 Ja és de ez csak akkor megy persze ha van saját jó védőfölded amit majd tudol NULLÁNAK is használni -
zentv #924 biztosmegál! Az a hegesztőtrafós megoldás nem is lehet olyan hülyeség kiv lennék rá.Amugy ha a V óra nem kap NULLÁT akkor sem mér (kipróbálva) ez új bekötéses házaknál lehet érdekes már gy kialakítani a hálózatot mondjuk egy kapcoslóval. -
#923 Akkor van nyitva mikor megy a futes ezerrel. Mivel ilyenkor jon a gaz is... -
zolti75 #922 Köszönöm,hogy válaszoltál,de nem látok bele:)hogyan tudom megállapítani mikor van nyitva a szelep??? -
kopasz1977 #921 HALI!A gázórát két állásban lehet megállítani.1amikor zárva van a szelep ilyenkor kicsi a gázáramlás,azért nincs nyomás a kazánnál. 2 amikor nyitva a szelep?akkor minden tuti jól működik minden -
zolti75 #920
Sziasztok.szokásos fehér kicsi gallus 2000 1 db neo 48 megállítja.ok!DE ennyire viaesne a nyomás hogy ha a kazán megy egyáltalán nem tudok mást üzemelteni???Gondolok melegvíz,gáztűzhely ...ilyen sűrűn egy nap 10x nemigazán szeretném le fel rakni a felületi apró elkerülhetelen surlódásmiatt(persze rongyba tekerve)a rongy és a mágnes között 4 mm van.illetve a mágnes és a fémház között:) -
realp #919 Hát ne mondd már! Az óra alsó részére jobb oldalra tedd a mágnest! -
kakada #918 1 db 50x50x20 N45 (9900 ft) NEM FOGJA MEG a kicsi fehér gallust.
-
csí00 #917 Folyamatosan próbálok fenn lenni csak nem mindig enged be a rendszer. Az én problémámra nem tudtatok valamit kitalálni? Állítólag műanyag belülről.A mágneskuplung miből van? -
csibi67 #916 Szerintem is kezd haldoklani aki akart,mert kockáztatni 20-40 ezer Ft-ot az szerintem az itt tanultakkal többszörösét hozta vissza a konyhára aki viszont nem merte bele heccelni ezt a pénzt az nem is igen nyert csak amit nem fizetet ki így sohasem tudja nyert volna vagy vesztett volna azt hiszem részemről ennyi akinek segítettem a hozzászólásaimmal azok gondolom elégedettek akinek nem azok meg kitudja mit gondolnak! Én kilépek lehet hébe hóba bejövök ,de azthiszem itt már nem sok csíntevést lehet tanulni! Csá Mindenkinek! -
realp #915 Anyukám barátnőjének az unokahúga hallotta, hogy egy ismerőse keresztlányának kis gallus-át fogja a mágnes, viszont amikor hirtelen megnő a fogyasztás (pl. 2-en fürdenek egyszerre) elkezd kattogni az óra, és bár lassabban de pörög! -
hidegvan #914 Úgy látom ez a topik meghalt, kár érte! -
#913 Na mi a helyzet, mindenkinek bevált a mágnes?? -
csibi67 #912 A kis gallus megtud így állni, de ez a jó ha hirtelen nem fogyasztassz sokat mágnes nélkül is áll egydarabig majd elindul, nyáron jó ez mert kicsi fogyasztás van és igy nem kell figgyelni a tigázost mert nics rajta a mágnes és még is áll ,de ha leveszed a mágnest és rögtön akarod ,hogy menjen akkor vágd oldalba kézzel az órát ja és persze akkor amikor fogyasztásod is van! Szeva! csibi67 -
realp #911 Kérdés: Ha sokáig rajtavan egy gázórán a mágnes,előfordulhat hogy annyira bemágnesezi magát az óra dobozát, hogy miután leveszem is állva marad az óra? -
grandpa #910 engem is érdekelne!! -
biztosmegál #909 893-as hozzászólásra gondoltam, tényleg profi??? -
kopasz1977 #908 Mire is pontosan?? -
biztosmegál #907 Meg van a vér profi ajánlat? -
grandpa #906 eppen a megvalósulás utján. tekercselek, szerelek, ha kész lesz ,ugyse marad bennem. -
hidegvan #905 Ez jól hangzik, de hol az eredmény? -
kopasz1977 #904 Mi ez a nagy csend? kifogytunk az ötletekből,meg a lehetőségekből? -
grandpa #903 én speciel "dolgozom" a témán!!olyan " ihletem" van, hogy nem kell az /50hz/méretlenhez nyulni.
-
hidegvan #902 Mi ez a pangás? Mindenkinek sikerült megállítani az órákat? -
realp #901 baszki nekem elkeverte a posta úgyhogy csak jövő hét közepén kapom meg... -
kakada #900 Ma megjött postán az 50x50x20 N45 kütyü.
Még nem próbáltam ki mert melózok.
De hétfőn beszámolok mit tudott a kis fehér gallussal kezdeni! -
realp #899 Ha nem megy a bejutás rakjátok ezt a fórumtopicot a saját fórumok közé, és akkor ahogy beléptek az sg-fórumba, bal oldalon lesz egy külön pont ahol saját fórumok néven megtalálhatjátok.
remélem segítettem üdv -
#898 én is kérek privit köszi!! -
csí00 #897 Most az egész rendszert megnehezítették. Simán nem lehet bejutni.
-
boysteer #896 nem tudom elolvasni az üziket ! méé M
-
kopasz1977 #895 Küldesz választ privibe? -
boysteer #894 actaris-ra van valakinek megoldása ? ( fizetek érte ! hiszem ha látom alapon) -
boysteer #893 hali mki. van egy módszer a BK G4T és BK 4T órákra ! vér profi ! nem kell mágnes és nem is az a barbár szorítós módszer ! röhejesen egyszerű ! szolnokmegyeiek keressenek privátban és megbeszéljük !
-
boysteer #892 nagyon nehéz bejutni ebbe a topicba ! miért ? -
#891 Ilyen hülyeségekre nem kell bejönni! -
realp #890 WTF??? Miaza TÉK? -
#889 xDDD