Kell 1 nagyon erős mágnes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy papámnak van 1 gallus 2000 g4-e 1997-es gyártású és 55x55x25mm N45
rá se bagózik mit csináljak?
rá se bagózik mit csináljak?
Hali! ha kicsi akkor valószinûmegfogja1db eddig még mindet megfogta nekem
Sziasztok!
Van valaki, aki már régebb óta mágnesezik?
Én attól félek, hogy az óra nem bírja sokáig "lefogva".
Nyugtasson már meg valaki, (esetleg szakmai indokkal együtt).
Elõre is köszönöm!
Van valaki, aki már régebb óta mágnesezik?
Én attól félek, hogy az óra nem bírja sokáig "lefogva".
Nyugtasson már meg valaki, (esetleg szakmai indokkal együtt).
Elõre is köszönöm!
Valaki nézzen utánna mit jelen az adatrögzitö a gázorában pl a G4T ben van.Ha ez azt jelenti,hogy a számlálot fogod meg mágnessel vagy pillanatszoritoval ö rögziti az áthalado gáz mennyiségét,de ha a membránt akkor nincs amit rögzitsen.
köszi
köszönöm😊
szerintetek neo 5.5x5.5x2.5 mittenne vele
Tapasztalatokat várok BK 4T-re mágnest még nem probáltam,vélemények
a különbség az ALAKJA <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Zolti75, olvasd vissza a korábbi bejegyzéseket, kis fehér gallus 2000-rõl van elég sok infó! üdv
és azonos erõsségû kocka és a korong között mi a külömbség?a paraméterek azonosak.
És erre mi tudsz?Elõre ir köszönöm😊
Ez nem nagy !Kicsi fehér.
Biztos hogy nem mert minden nagy gallust már próbáltam és 1db 60x70 N50 korong nem bir vele csak kattog.Kell elõre egy 50x50x25 N48így már tuti. De ha kis gallus akkor elég a kis kocka is 50x50x25
Sziasztok nekem egy gallus 2000 g4 2003 ban gyártott órám van szerintetek egy korong alakú 50x30 n48 megállítja???
sziasztok nekem kellene valami okosság Kromschröder BK4T-hez.Csi00 azora belül full müanyag gumi membránnal,szétvágtunk 1 et
Sziasztok!
Nekem van egy MGMT kft Nagykanizsa 2002-es gyártású G. órám az elején a hasán még az van rányomva, hogy GMT sajna most nem tudok képet feltenni, valaki tudna ehhez valami jót ajánlani? Elõre is Köszi!!
megtaláltam az óra leírását, csak azt nem tudom a membrán mibõl lehet.Tud valaki segíteni? Azt írja nagyobb részt müanyag az óra acél házba.
A 668-ban belinkelt óráról nem tud valaki valamit? Flogiston Kft gyártja.
Basszus akkor izgulhatok......nekem 2000-es van (mármint akkor gyártották)
Ja persze mind kis GALLUS2000 G4-es óra.
csabeszka001! Nekem 1998-as volt a N50-es nem fogta ismerõsenk 1996-os azt se másik ismerõsnek 2002-es azt fogja!
Mint sok minden másban nem csak a nagyság számit hanem az erõsség is de amit kakada írtál annak ahoz jónak kell lennie.
Sajnos nekem Firenze tipusú van, nekem az 50x50x25 N42-es 2db-al sem jött össze. Ha tud valaki ehhez az órához megoldást szivesen fogadom.
Sajnos nekem Firenze tipusú van, nekem az 50x50x25 N42-es 2db-al sem jött össze. Ha tud valaki ehhez az órához megoldást szivesen fogadom.
Elvileg jónak kell lennie.
50x50x20 N45 rendeltem, jövõ héten talán meglessz.
Rem,élem tuti lesz.
150kg tart.
Rem,élem tuti lesz.
150kg tart.
Ha minden okés akkor 1db 50x50x2,5 és már stop.
Az enyém 2005-ös kis fehér gallus .
Azzal mi a helyzet??
Azzal mi a helyzet??
Hello!
Kösz , megtaláltam.
A tipus : Invensys MR-8 (G-4)
2001 -S évjárat.
Erre valami lehetõség?
Kösz , megtaláltam.
A tipus : Invensys MR-8 (G-4)
2001 -S évjárat.
Erre valami lehetõség?
Hello!
Hogyan tudnám megállapítani a gázórám tipusát?
Hogyan tudnám megállapítani a gázórám tipusát?
Hali mindenkinek,
Na szóval a tapasztalatom mágnes terén, kicsi Gallus 2000-nél nem mindegy, hogy milyen évszám van rajta. Akinek 2005 elötti annak a kb.9900ft/db ért (Pesten)kapható N42 ~100kg húzóerõvel rendelkezõ mágnes is tõkéletes.
Na szóval a tapasztalatom mágnes terén, kicsi Gallus 2000-nél nem mindegy, hogy milyen évszám van rajta. Akinek 2005 elötti annak a kb.9900ft/db ért (Pesten)kapható N42 ~100kg húzóerõvel rendelkezõ mágnes is tõkéletes.
Helló mindenki!
Kellene pár már jól bevált ötlet a G4RF1 órára. mert már fütyül a gázóra úgy pörög. <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi elõre is!
Kellene pár már jól bevált ötlet a G4RF1 órára. mert már fütyül a gázóra úgy pörög. <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi elõre is!
Bocs Pizzaman de fogalmam sincs mit lehetne vele kezdeni....
Törölt felhasználó
fagyazd le
Törölt felhasználó
nem értem hogy aradiátor közepén mit mér?
A költségmegosztó folyamatosan, 0,01°C
pontossággal méri a helyiség- és a fûtõtest
hõmérsékletét, majd a mért adatokból kiindulva,
a fûtõtest elõzetesen tárolt jellemzõi
alapján számítja ki a leadott hõmenynyiséget.
EHKV
pontossággal méri a helyiség- és a fûtõtest
hõmérsékletét, majd a mért adatokból kiindulva,
a fûtõtest elõzetesen tárolt jellemzõi
alapján számítja ki a leadott hõmenynyiséget.
EHKV
hogy mér ez a cucc, eza ponthegesztett izé?
jah letörés után persze fémragasztóval bármikor visszarakható lenne,hogy leolvasáskor ne legyen gond
az nincs
csak a DÉG radiátorok közepére hegesztve ezek
most vagy kellene másik radiátor csak azt macerás szerelgetni és tárolni
vagy le kellene törni a ponthegesztést csak félõ,hogy nagyon erõs kötés és kilyukad a radiátor az pedig halál
vagy le kellene venni a mérõ felsõ részét és akkor nem számolna
vagy nem vágom
csak a DÉG radiátorok közepére hegesztve ezek
most vagy kellene másik radiátor csak azt macerás szerelgetni és tárolni
vagy le kellene törni a ponthegesztést csak félõ,hogy nagyon erõs kötés és kilyukad a radiátor az pedig halál
vagy le kellene venni a mérõ felsõ részét és akkor nem számolna
vagy nem vágom
Törölt felhasználó
nincs külön mérõórád?
Hali! ez jó kérdés barátom,engem is érdekelne ez a dolog
hi
Távfûtésnél radiátorra ponthegesztett digitális költségosztóra van esetleg ötlete valakinek?ilyen:

Távfûtésnél radiátorra ponthegesztett digitális költségosztóra van esetleg ötlete valakinek?ilyen:

nem ismerem pontosan az eljárást, nekem kis gallusom van amire jó a mágnes, de mintha az lenne a módszer hogy leszeded a mûanyag fedelet miután kiszedted a plombát/plombákat aztán ki lehet csavarozni az elõlapot és hozzá lehet férni a számos részhez... Vagy valami ilyesmi mondom nemtom ezt tudni fogja az aki csinálja!
Próbálj meg szerezni ismerõst akinek van ilyen ólomplombanyomója, a plexi két oldalán van két kicsi ólomplomba számmal, ezt hajszárítóval fel lehet melegíteni ki lehet szedni....
hali!a nagy gallus is jó de csak a zöld meg a fehér,a szürke az meg se rezzen semmitõl
és ha megfúrnánk a plexit egy nagyon vékony fúróval, vékony dróttal visszalehetne lökdösni a fogaskerekeket??
Hát azt nem fogja semmien. próbáltam 2db 60x70 N50 de meg se rezzen
matyi tegyél fel képet az órádról, a gallus 2000-bõl két fajta van, a nagy és a kicsi, ha neked kicsi van akkor van remény.
üdv.
üdv.