1528
biza kell az a mágnes
  • dixy
    hello!

Csak az órán menne át, és nem gázzal ,hanem levegővel.
  • zentv
    szerintem rizikós mert 1 ki tudja a végén körbefordúl e 2 ahhoz mekkora fogyaztó kell már hogy te körbe forgasd a gázt meg csak ugy kiengedni veszélyes!
  • dixy
    Hello!
    Próbálta már valaki át pörgetni a gázórát?(nem vissza felé,ha nem előre)
  • zentv
    Ja és de ez csak akkor megy persze ha van saját jó védőfölded amit majd tudol NULLÁNAK is használni
  • zentv
    biztosmegál! Az a hegesztőtrafós megoldás nem is lehet olyan hülyeség kiv lennék rá.Amugy ha a V óra nem kap NULLÁT akkor sem mér (kipróbálva) ez új bekötéses házaknál lehet érdekes már gy kialakítani a hálózatot mondjuk egy kapcoslóval.
  • gps4everyone
    Akkor van nyitva mikor megy a futes ezerrel. Mivel ilyenkor jon a gaz is...
  • zolti75
    Köszönöm,hogy válaszoltál,de nem látok bele:)hogyan tudom megállapítani mikor van nyitva a szelep???
  • kopasz1977
    HALI!A gázórát két állásban lehet megállítani.1amikor zárva van a szelep ilyenkor kicsi a gázáramlás,azért nincs nyomás a kazánnál. 2 amikor nyitva a szelep?akkor minden tuti jól működik minden
  • zolti75

Sziasztok.szokásos fehér kicsi gallus 2000 1 db neo 48 megállítja.ok!DE ennyire viaesne a nyomás hogy ha a kazán megy egyáltalán nem tudok mást üzemelteni???Gondolok melegvíz,gáztűzhely ...ilyen sűrűn egy nap 10x nemigazán szeretném le fel rakni a felületi apró elkerülhetelen surlódásmiatt(persze rongyba tekerve)a rongy és a mágnes között 4 mm van.illetve a mágnes és a fémház között:)
  • realp
    Hát ne mondd már! Az óra alsó részére jobb oldalra tedd a mágnest!
  • kakada
    1 db 50x50x20 N45 (9900 ft) NEM FOGJA MEG a kicsi fehér gallust.
  • csí00
    Folyamatosan próbálok fenn lenni csak nem mindig enged be a rendszer. Az én problémámra nem tudtatok valamit kitalálni? Állítólag műanyag belülről.A mágneskuplung miből van?
  • csibi67
    Szerintem is kezd haldoklani aki akart,mert kockáztatni 20-40 ezer Ft-ot az szerintem az itt tanultakkal többszörösét hozta vissza a konyhára aki viszont nem merte bele heccelni ezt a pénzt az nem is igen nyert csak amit nem fizetet ki így sohasem tudja nyert volna vagy vesztett volna azt hiszem részemről ennyi akinek segítettem a hozzászólásaimmal azok gondolom elégedettek akinek nem azok meg kitudja mit gondolnak! Én kilépek lehet hébe hóba bejövök ,de azthiszem itt már nem sok csíntevést lehet tanulni! Csá Mindenkinek!
  • realp
    Anyukám barátnőjének az unokahúga hallotta, hogy egy ismerőse keresztlányának kis gallus-át fogja a mágnes, viszont amikor hirtelen megnő a fogyasztás (pl. 2-en fürdenek egyszerre) elkezd kattogni az óra, és bár lassabban de pörög!
  • hidegvan
    Úgy látom ez a topik meghalt, kár érte!
  • marsu
    Na mi a helyzet, mindenkinek bevált a mágnes??
  • csibi67
    A kis gallus megtud így állni, de ez a jó ha hirtelen nem fogyasztassz sokat mágnes nélkül is áll egydarabig majd elindul, nyáron jó ez mert kicsi fogyasztás van és igy nem kell figgyelni a tigázost mert nics rajta a mágnes és még is áll ,de ha leveszed a mágnest és rögtön akarod ,hogy menjen akkor vágd oldalba kézzel az órát ja és persze akkor amikor fogyasztásod is van! Szeva! csibi67
  • realp
    Kérdés: Ha sokáig rajtavan egy gázórán a mágnes,előfordulhat hogy annyira bemágnesezi magát az óra dobozát, hogy miután leveszem is állva marad az óra?
  • grandpa
    engem is érdekelne!!
  • biztosmegál
    893-as hozzászólásra gondoltam, tényleg profi???
  • kopasz1977
    Mire is pontosan??
  • biztosmegál
    Meg van a vér profi ajánlat?
  • grandpa
    eppen a megvalósulás utján. tekercselek, szerelek, ha kész lesz ,ugyse marad bennem.
  • hidegvan
    Ez jól hangzik, de hol az eredmény?
  • kopasz1977
    Mi ez a nagy csend? kifogytunk az ötletekből,meg a lehetőségekből?
  • grandpa
    én speciel "dolgozom" a témán!!olyan " ihletem" van, hogy nem kell az /50hz/méretlenhez nyulni.
  • hidegvan
    Mi ez a pangás? Mindenkinek sikerült megállítani az órákat?
  • realp
    baszki nekem elkeverte a posta úgyhogy csak jövő hét közepén kapom meg...
  • kakada
    Ma megjött postán az 50x50x20 N45 kütyü.
    Még nem próbáltam ki mert melózok.
    De hétfőn beszámolok mit tudott a kis fehér gallussal kezdeni!
  • realp
    Ha nem megy a bejutás rakjátok ezt a fórumtopicot a saját fórumok közé, és akkor ahogy beléptek az sg-fórumba, bal oldalon lesz egy külön pont ahol saját fórumok néven megtalálhatjátok.

remélem segítettem üdv
  • marsu
    én is kérek privit köszi!!
  • csí00
    Most az egész rendszert megnehezítették. Simán nem lehet bejutni.
  • boysteer
    nem tudom elolvasni az üziket ! méé M
  • kopasz1977
    Küldesz választ privibe?
  • boysteer
    actaris-ra van valakinek megoldása ? ( fizetek érte ! hiszem ha látom alapon)
  • boysteer
    hali mki. van egy módszer a BK G4T és BK 4T órákra ! vér profi ! nem kell mágnes és nem is az a barbár szorítós módszer ! röhejesen egyszerű ! szolnokmegyeiek keressenek privátban és megbeszéljük !

• boysteer
    nagyon nehéz bejutni ebbe a topicba ! miért ?
  • SHADOWEYES7
    Ilyen hülyeségekre nem kell bejönni!
  • realp
    WTF??? Miaza TÉK?
  • desigo
    xDDD