1528
biza kell az a mágnes
-
#1008 mer? mivolt benne? -
BaziJ0e #1007 Mar itt a nyar, vagy fel mindenki a tegnapi kekfeny riport miatt ?
-
zentv #1006 Kérdéses hogy itt mennyi lesz mondjuk 2009 telén a gáz! -
toto2700 #1005 itt a megoldás a gondodra és még legális is.Klikk ide -
BaziJ0e #1004 Mar senkinek sem kell futenie ? Vagy mar megszallt minket a gazszolgatato ?
Senkinek semmi otlete az uj Actaris orara ?
Vagy mar senkit sem erdekel ez a dolog ? :D
-
zsoleszhun #1003 Ilyeneket találtak az ellenőrzésekkor :D még jó, hogy lebuktak...
http://www.dtv.hu/hir.php?id=16675 -
hidegvan #1002 Szerintem, nem forgatja vissza, csak megállítja, de ez a lényeg és az ár nagyon jó! -
robinson17 #1001 jahm és az ár...ha jól emlékszem 15ezer forint +postaköltségért árul...
remélem tudtam nektek segíteni kicsit! -
robinson17 #1000 vkinek "lopótök" kell? kis adapter ami vissza fele forgatja a villanyórát....írj [email protected]
postán tud küldeni...volt már párhoz szerencsém...és hibátlanul működnek..leírás is tartozik hozzá -
hidegvan #999 TIGÁZ akciót indít,mondták a hírekben! -
hidegvan #998 Nagyon vicces váltál, de szerintem elhúzhatnál egy másik topikba!!! -
#997 igen
leveszed az üveg lapot elől/vagy betöröd és a kis feketet forgó számálómeghajtót kb:3 000 000-szor visszafelé forgatod
kicsit idő igényes de kifizetődő és még meg is tudod fogni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D! . -
csí00 #996 köszi de ezt én is tudom, a pörgésre voltam kíváncsi. Vagy ez arra válasz? -
#995 Így ni !
-
csí00 #994 Valaki tudja, hogy a vízórát hogy lehet megfogni? -
din075 #993 kemény vagy barátom,na majd adod te még lejjebb is
-
#992 Ó jesssz !!! -
#991 Inkább vigyék le a gáz árát az illetékes elv-vetemülttársak.
A világpiaci ára nem annyival ment lejjebb mint amennyit a forinton rontottak. -
#990 ide is bejöhetnek, és hozzanak olyan órát amit fog a mágnes!!! -
#989 ide bejöhetnek, de ki már nem mennek
Kell a humusz a borsónak. -
csí00 #988 A TIGÁZ nagy ellenőrzést csinál!!! Most olvastam a TV-ben. Vigyázzatok!!! -
#987 régen... lehet. de már újabb tipusú mérők vannak felszerelve, ezek nem forognak visszafelé. -
zentv #986 Régen mikor még nem blombázták le a becsatlakozó csövet akkor mintha forogtt volna visszafelé de sz szintén LEGENDA :) -
#985 legenda. visszafelé nem tud forogni. ha leszeded és visszafelé fújsz mondjuk levegőt, akkor az átmegy rajta de a szerkezet nem forog. -
zentv #984 din075! Talán a szolgáltató beépített embere vagy?Amúgy mi a baj a megoldással? -
din075 #983 meg ha olyan hülye lenne hogy rád hallgatna te pancser -
zentv #982 Sephia! Próbálkozzál lopótökkel ha hozzáférsz az automatához.Amúgy meg a mérés ua. eleven működik mint a mechanikus számlálósnál csak itt digitális a számolás meg nagyvalószínűség szerint csak előre számol azaz hiába pörgeted visszafelé a számláló mindig csak előre fog menni.Erre megoldás egy lopótők a hálózatba meg egy un. ellenteher hogy álljon az az óra.De mindez nem jó ha mondjuk az órád nincs a laksába vagy a saját portádon. -
#981 Ja kijelzi hogy mekkora áramot vesz fel a belé dugott masina, és hogy egy óra alatt várhatóan mennyit fog megkajolni. Semmi értelme. -
hüllye #980 Igen fogyasztást mérni -
Sephia #979 Sziasztok! Tudtok-e valamit mondani a digitális kijelzésű áram fogyasztásmérő berendezésről? Vagyis arról, h lehet-e vele valamit kezdeni? köszi -
#978 Nem legenda !!!
Ő valós személy volt , de lekapcsolták.
Asszem nem kütyünek hívták hanem gyugyu-nak.
Villanyóra Baszguráló Biszgentyű viszont még ma is a toppon van.
Héj de berúgtammmá megin ,, de jó vót. -
vps007 #977 Sziasztok, Valaki hallott már a gázóra visszatekerő kütyüről vagy csak legenda az egész? -
77pitbull #976 nekem is nagy gallus 2000 van igaz tört fehér, Sephia, ha van valami eredmény írd már le légyszíves :) -
Sephia #975 csibi67! Olvastam előző hozzászólásaidból, hogy a nagy szürke gallus-ommal sincs veszve a helyzet. Ilyenem van: 70x70x20mm N45. Szerinted elég erős vagy vegyek még 1et? Ezt is hátulra kell tenni? -
#974 -
vps007 #973 Sziasztok, valaki hallott már a gázóra visszatekerő kütyüről vagy csak legenda az egész? -
#972 Az a rajzocska egy egyszerű időzítőkapcsoló, ami 220V -ról üzemel.
Szerintem.... -
invensys #971 Sziasztok.Nekem invensys mr8 g4 gázóra van fent,ésatz kérdezném megállítja vajon 1 erős mágnes?Valaki esetleg nem ismeri ezt az órát pörög-e visszafelé vagy nem?
ha tudtok segítsetek! -
hüllye #970 Vigyázz, a K1 nem játék -
boysteer #969 a mosquito szóból itélve ez egy szunyogriasztó lehet ! ;-)