Kell 1 nagyon erős mágnes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gázórámnak a számlálójánál van egy érdekes plomba (nem olyan mint avillanynál) ha olyan plombát lehetne gyártani akkor nyugott szívvel leszedném és visszalöködném a számokat. Tud valaki ilyenplombát és hozzá fogot gyártani??? Nézzétek meg az órátokat tieteknél nem lehet így megoldani? Így nem lehetne megbukni mert egész télen pörög az óra rendesen, leolvasás elött meg visszaállítod a kívánt m3-re.

Budapesten be lehet szerezni olyan szerkezetet ami árammal megy (gondolom gyengeárammal), rá kell tenni a gázóra számlálójára és megáll. Ha kihúzod az áramból akkor leesik, gondolom elektromágnes. Mielött lehurrognátok, nem láttam még a saját szememmel de egy biztos forrásból tudom hogy létezik. De nagyon nehéz beszerezni. Mi sem tudjuk még, de ha sikerül nektek szólok elõször.

Én is néztem a kapcsolási rajzot, csodálkoztam is, hogy az enyém nem így van! A villán megjelölt fázisnak, szigorúan egyezni kell a bejövõ fázissal!!!
Mi a megoldás?
Megosztod velünk?
Téma váltás:GÁZÓRA- van egy teljesen jó megoldás úgy néz ki hogy mûködik 80%.

miylen órára ?
helló nem tudom elolvasni a privát üzimet !
ezt irja ki :Hiba!

Ezt a menüpontot csak bejelentkezett felhasználó érheti el!

Visszalépés

de csak be vagyok lépve ha ide tudok írni! vagy nem ?
prezi
De.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Szia feco0407!!!!
Érdekelne amit a #821-es hozzászólásodba írtál, hogy tudnánk valahogy értekezni... üdv:uzr
Shifter
nálunk simán lehetne lopni a gázt 😄 mivel csak az óra van leplombázva és elõtte van a nyomáskiegyenlítõ és arra már nem raktak plombát 😄 1ik oldalára sem 😄 és a csap is a nyomáskiegyenlítõ elõtt van XD

ಠ_ಠ

gps4everyone
Hi! A lopotok tema engem is erdekelne, de csak olyan ami semmi serulest nem okoz az oran. Ha valaki tud ilyet kerem szoljon.

Valami nem stimmel gyerekek, mert csak bejelentkezve tudok belépni.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok, nagyon pörög az óra és állítólag mûanyag az egész. Mit csináljak? Valami jó ötlet? Most fogják leolvasni, de utána kellene valami. Nagyon megszívtam ezt a telet.
Az elsõ linkbe találtam meg a lopótök rajzát. A rajz nem jó!!! Gondolj csak bele. Úgy kell bedugni a lopótököt a dugaljba hogy a lemezen vagy a csipeszen azonos nemü fázis legyen (három fázisnál). Ha fordítva dugod be a lemezen nulla lessz és ezt bedugva a autómatába zárlat. Ezen a rajzon fémes kapcsolat nincs a szekunder és a primer oldal között. Aki ismeri a lopótököt az tudja miröl beszélek. Ha nincs igazam javítsatok ki.

itt biztos hogy nem látnak a szolgáltatók?

desigo
sok 100 méter gázcsövet,hogy ne legyen levegõs
😮

mit szellõztettél?

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

desigo
Ma elengedtem gázrendszer szellõztetés közben 30 m3-ert a szabadba
sajnálták páran 😊
a moderátor is fût/ember gondolom 😊

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

desigo
meg is van
Ennek így kelett lennie 😊

desigo
Jó ötlet,tudsz intézkedni valakinél?

Bocs a lemaradásért, de olyan melegem van hogy csak most találtam meg a termosztátot 😊. Amúgy meg engem is megkeresett e-mailben egy cég az elster, hogy hogy lehetne megállítani az órát. Tehát az ötleteket így gyorsan tudják orvosolni. Kell egy biztonságos hely!!! Lopótök? Azt én is tudok eladót! Állítólag a lopótököt pest körül fejlesztették ki annakidején és aki tudta hol lehet információt szerezni róla az meg is kapta az összerakáshoz szükséges adatokat. Jó pénzért. Na õk rakják össze ezeket. Téma váltás:GÁZÓRA- van egy teljesen jó megoldás úgy néz ki hogy mûködik 80%.

desigo
Át kell rakatni a topikot a sajátok közé és akkor nem látja csak az aki regisztrált ide min 3 hónapja...
AKI ITT SPICLISKEDIK AZ TUDJA MIT CSINÁLJON OTTHON AZ ANYUKÁJÁVAL!!!
Ha jobban belegondolunk, priviben is veszélyes, mert nem tudhatjuk, hogy ki a "tégla" a csapatból!!!
Nem, mert az oldalán lévõ kis furaton keresztül végig van húzva a plomba zsinór!
Igen figyelik a szolgáltatók a fórumot.Szerintem a kérdéseket feltehetnénk itt,de aki tud valamire választ adni azt privibe kéne nyomni,mert hamar vége mindennek.
és nem tudod elõrébb húzni a kismegszakitó tetejét?
egyébként szerintem figyelik már a szolgáltatók a fórumot tuti!

te most mirõl beszélsz?
Te a gázmûvektõl írsz? Mert ha igen akkor inkább más oldalakon fórumozzál már légyszi 😛

állítólag van igyen kütyü! csak be kell dugni egy konektorba és kész sehova máshova ! 1 éve 250.000.ft-ért kínálták !ezért nem vettem meg ! most meg nem találom a fickót és a neten érdeklõdtem és igy jutottam el odáig hogy a külföldi forumokat olsava müködik a dolog ! valahogy úgy hogy a villanyóra vasmgját telítésbe viszik 1000volt egyenárramal és nem jön létre a mágneses mezõ ! mivel az angol tudásom hagy kivánni valót magaután és az orosz forumozóké is igy hát a szakmai szavakat nem igazán értem !
de a lényeg van remény ! csak baromi drága
arra, hogy csak konnektorba kell dugni,és voala!
mert ez vehetõ ki belõle.
Nem látszik ki a "drót", sem a csavar, le van plombázva az egész, nincs hova csíptetni!
"nem kell a kismegszakítóba dugni ! csak egy konektórba és kész"
Erre én is nagyon kíváncsi lennék!
Mire gondolsz konkrétan?
közlemény : a mágnes biznisz leáldozóba ! a városban ahol lakok rengeteg helyen lecserelélték a kis és nagy fehér gallu2000 órákat ! nem nem járt le a 10 év ! valahol 4 éves volt ! és actaris-t raktak fel.

a gázosok azt mondták mindenhol le fogják cserélni csak nincs elég óra és ezért valahova felújított szürke gallust raktak fel ! sõt valahova fehér nagy gallus2000ret de már nem fogja a mágnes !

nállunk meg csak az óra elõtti csapon lévõ csavarokat cserélték le olyanra amin van lyuk és azt is leplombálták !

ui:? actaris-om van segítsééééég
te ne kábítsd már a hiszékeny embereket.egy leplombázott kismegszakítóhoz nem dugol te semmit
"Igen van olyan is"
és az hogy müxik??
nekem újfajta kismegszakítóm van ! nem lehet megdugni le van szigetlve belülrõl
Igen van olyan is,de az enyém nem olyan.Ehez is kell a kismegszakitót használni csak nem kell dugdosni a kapcsoló alá,csak rá kell csiptetni a megblankolt drótra vagy a csavarhoz,utánna bedugni,majd felkapcsolni a beépített kismegszakitóz,így nem keletkezik ív és nincs égési nyom.
kopasz1977 helló errõl a fajtáról már hallotam hogy nem kell a kismegszakítóba dugni ! csak egy konektórba és kész ! de már 1 éve hozzák ! ;-(
Hali! ez mind így van,de azt írja hogy itt csak a tettenérésel lehet bizonyítani,kivéve ha sérülés van a kismegszakitón,akkor bukta.De mi is haladunk a korral,és az új szerkezetek már úgy vannak megcsinálva hogy nem keletkezik ív,és nem hagy égési nyomot,és nem kell bedugdosni semmit,a kismegszakitóba.
Hello!
Ha lenne nagy sárga plombám , akkor megoldható úgy az óra le és felszerelése,hogy azt ne vegyék észre. (Fõv.gázmûvek)
nem csak neked, de mindenkinek KÖTELEZÕ OLVASMÁNY!!mielõtt visszafordithatatlan lesz a manõver./ezeket másold be a cimsorba, mert linket még nem szurhatok be./
http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal07.pdf http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal08.pdf
http://archiv.mee.hu/elletoltes/2007/2007_02/elektrotechnika2007_02_oldal09.pdf
Üdvözlet!
Szükségem lenne néhány tanácsra egy GT4 2006 1998 jelzésû gázóra visszatekeréséhez. Egyáltalán Lehetséges?
Elõreb is köszönöm!
Törölt felhasználó
Biztosmegál és Realp mizu veletek? 1000éve nem vagytok a fórumon
Törölt felhasználó
engem érdekelne a lopótök csak nem tudom mit takar hogy most az órámat visszatekeri vagy megállitja? hogy mûködik?
(milyen)
Az attól függ mijen az áramfelvétel az adott pillanatban,meg mekkora a trafó benne.Az se jó ha nagyon erõs mert akkor melegedni fog a vezeték.
1db szembõl nézve jobb oldal lent