Kell 1 nagyon erős mágnes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Igen, ebben teljes mértékben igazad van, hogy elég meg marad egy kis por stb. Lenyomozható, de másképp nem nagyon lehetne megélni...Szerintem az a legnagyobb baj, hogy ilyen dolgokhoz kell fordulnia az embereknek. ( Mindegy, hogy áram, víz, gáz, stb. bármi ). De egyébként arra is van orvosság, hogy ne vegyék észre azt a bizonyos égést. A napokban ezer azaz 1000 HUF-ért cserélték le a kapcsolót és így semmi "nyom". De mégegyszer mondom elég baj, hogy " ilyenekhez kell folyamodni " szerintem.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Amúgy már régóta olvasom ezt a fórumot, én is azért jöttem mert sajnos simán a mai bérekbõl, lakáshitel stb mellett nem lehet megélni. A lakásban meg úgy hogy látod a lehelleted nem lehet megmaradni télen. Mikor arra megy el a bérem fele!! a fûtésre hogy éppenhogy ne fagyjanak el a vízvezetékek azért az elgondolkodtatott pár dolgon. Pl legyek most öngyilkos vagy ráérek ha elkapott a áramkommandó stb.. :-(

De sajnos megoldást idáig nem találtam. Legalábbis használható megoldást.
Még írok egy-két elrettentést mert nem szeretném ha az emberek akik nem véletlen jöttek ide több százezres büntetés miatt menne tönkre az életük.

Lopótököt ne vegyetek, nagyon könnyû házilag csinálni, van fent a neten is rajz meg leírás, egy régebbi telefontöltõ vagy akksitöltõ trafó is megteszi bármilyen bekötéssel. Tehát aki ilyet gyárt és 5 ezren fölül adja az már rablás.
De ha már hozzáfész a méretlen áramhoz (kismegszakítón keresztül) akkor miért nem oda kötöd rögtön az olajradiátort??
A villanyóra csak a fázist méri tehát ha a villanyóra elõtt rácsatlakozol a kismegszakítóra (általában csak a fázison van kismegszakító) akkor lopótök sem kell. Ugyanúgy nyomot hagy legalább belül és ugyanúgy le fogsz bukni!!
Tehát villanyórával nem tudsz trükközni, mágnes tönkreteszi ha béna vagy, ha megfúrod kiderül (mikroszkóppal megnézik mennyi por, forgács stb kerül bele)és bizony csekk lesz a vége.
Amúgy valszeg minden leszerelt órát, vagy a lecserélt órák közül találomra bevizsgálnak párat az biztos. Tehát ha nem jön ki a kommandó mert a villádban 500Ft alatt van a fogyasztás akkor majd mikor lejár a hitelesítése az órádnak, kicserélik egy újra de a régit min szúrópróbaszerûen is vizsgálják de ha tutitrükkösen van behatolva is lebuksz.

Tehát a lopótök 90%-ban lebukás! Mert ha nem érnek vele tetten akkor a kismegszakító vizsgálatával (persze a szolgáltató pártfogó szakértõvel) nagyon nagy csekk lesz a vége. :-(

Kedves MATYI0323!

A lopótök az tényleg mûködik és jópofa szerkezet. De van egy kis gond vele... mindig az óra elé a méretlen áramra kell vele rácsatlakozni. Ezt általában a kismegszakítóba egy fémlemezdugással tudjuk megcsapolni.

De szemmel nem vehetõ észre amit okoz a lopotók fém része( feltéve ha mégis mert megéghet ha béna vagy mohó vagy) de a szolgáltató a méretlen részen lévõ kismegszakítókat is beszokta vizsgálni. Tehát mikroszkóppal megnézik vannak-e benne idegen fém porszemei, kopás ami csak idegen tárgytól eredhet, vagy egy kis égésnyom ami csak belül látszik. De a lényeg hogy szétszedve a kismegszakítót látszódni fog a dolog. A neten tömegével vannak lopótök árusok, van amelyik már évek óta mégse tesznek ellenük semmit. Azért mert megvan ellene az ellenszere a szolgáltatóknak. Sok sikertelen ember szétégeti a lopótökkel a kismegszíktóját, ezt már a villanyolvasó lejelenti és ha sorra kerülsz (akár fél év múlva) jö na kommandó és ha nem ér tetten, kismegszakító leszerel, elvisz szakértõhöz és csekk kiküld. Sõt ha nincs szerencséd rögtön ki is kapcsolnak.

matyi0323
De visszaforgatja!! Tapasztalat!😄
Nekünk 380-van itthon aztán így óránként kb. 5-6-ot teker vissza. De akinek ugye csak "sima" áram van logikusan többet.😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

én sem javultam meg... sõt!
sok a v.számlája?
[email protected]
ÉS ?
Balazs15
hély én msot szedtem ki a szar winyombol két kurva erös mágnest...xD

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Igen !
Frayer
én még nem..<#vigyor2> <#circling>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Mindenki megjavult ?
Sehogy, es mar el is ertek a szolgaltatok, hogy ne sikeruljon az infokat cserelni es berelni 😊
Szoval ez a logoljak az ip-d meg ilyen dumak...
na mind1, 10 evvel ezelott is eleg gaz volt, most sem kellene mindennek es mindenkinek bedolni...
De mar vege a futesi szezonnak, majd osszel ujra indul ez is 😄
Papa szolgaltatok kis emberei. Ja, es az ipm nyugodtan tedd el, jovok meg maskor is 😄
Frayer
és akkor mégis hogy írjak ide?

Az ip címmel vigyázzatok, ha nem szükséges ne jelentkezzetek be!!!!!!!!
Felejtsd elezt a fórumot de gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello ,új vagyok a fórumon. Tudtok valamit az actaris g.órára?2008-as kiadás.Köszi
Tessék gyerekek megérte ezt a ki...szott fórumot létrehozni!Ezaz tudja meg mindenki!!!
Nagyon jó 500e ft bünti?Még az ártatlan mágnesezést is kiszurják ha szétszedik,mert ugye elkerulhetetlen néha fõleg kezdetben a bekattogás
Mit jelent ez?a fogaskerék(mûanyag)sérül,kopás jelenik meg rajta ami a helyes,nem guberált(mánesezett) fogaskereken nincs!!!Az órákon ha nincs összekarcolva vagy ha van is haamarosan lecserélik bevizsgálják és szívás!!!Nincs menekvés!!!ja ip cím😊
Jah a Tástvérek tudják mi a megfejtés!Egy kis történet.: egyik kolegámal esett meg.Egyik reggel kapcsolná be a mikrót nincs áram kimegy megkérdi szomszédokat mi a helyzet rövidesen kiderül hogy CSAK nála nincs, hát a TESÓK az éjjel nem levágták neki a bekötõkábelét mert az övéket elvitték a szolgáltató emberei.Beszarás!
Mutattak gazkommandot, mutattak aramkommandot es mindenfele csunya ciganyt, aki lopja az aramot. Elmondtak, hogy a gazt es aramot is van, hogy olyanok lopjak, akirol nem is gondolna az ember. Budai villa pl....
De mutattak, hogy gazorat hogy es hol furjak meg, hogy atmenjen rajta a gaz meretlenul, eleg profinak tuntek az ellenorok 😄
Frayer
mer? mivolt benne?

Mar itt a nyar, vagy fel mindenki a tegnapi kekfeny riport miatt ?
Kérdéses hogy itt mennyi lesz mondjuk 2009 telén a gáz!
itt a megoldás a gondodra és még legális is.Klikk ide

Mar senkinek sem kell futenie ? Vagy mar megszallt minket a gazszolgatato ?
Senkinek semmi otlete az uj Actaris orara ?
Vagy mar senkit sem erdekel ez a dolog ? 😄
Ilyeneket találtak az ellenõrzésekkor 😄 még jó, hogy lebuktak...

http://www.dtv.hu/hir.php?id=16675
Szerintem, nem forgatja vissza, csak megállítja, de ez a lényeg és az ár nagyon jó!
jahm és az ár...ha jól emlékszem 15ezer forint +postaköltségért árul...
remélem tudtam nektek segíteni kicsit!
vkinek "lopótök" kell? kis adapter ami vissza fele forgatja a villanyórát....írj [email protected]
postán tud küldeni...volt már párhoz szerencsém...és hibátlanul mûködnek..leírás is tartozik hozzá
TIGÁZ akciót indít,mondták a hírekben!
Nagyon vicces váltál, de szerintem elhúzhatnál egy másik topikba!!!
Picsafüst
igen
leveszed az üveg lapot elõl/vagy betöröd és a kis feketet forgó számálómeghajtót kb:3 000 000-szor visszafelé forgatod
kicsit idõ igényes de kifizetõdõ és még meg is tudod fogni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄! .

köszi de ezt én is tudom, a pörgésre voltam kíváncsi. Vagy ez arra válasz?
dzsukelcsavo
Így ni !

Toljad neki Peti!!

Valaki tudja, hogy a vízórát hogy lehet megfogni?
kemény vagy barátom,na majd adod te még lejjebb is
dzsukelcsavo
Ó jesssz !!!<#worship>

Toljad neki Peti!!

cefremoly
Inkább vigyék le a gáz árát az illetékes elv-vetemülttársak.
A világpiaci ára nem annyival ment lejjebb mint amennyit a forinton rontottak.<#levele><#levele><#nyes>

Van 50 forintom, pótold ki egy felesre, de utána add vissza mert más is ki akarja pótolni !!

marsu
ide is bejöhetnek, és hozzanak olyan órát amit fog a mágnes!!!<#mf1>
Frayer
ide bejöhetnek, de ki már nem mennek
Kell a humusz a borsónak.

A TIGÁZ nagy ellenõrzést csinál!!! Most olvastam a TV-ben. Vigyázzatok!!!<#alien2>
vizes
régen... lehet. de már újabb tipusú mérõk vannak felszerelve, ezek nem forognak visszafelé.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Régen mikor még nem blombázták le a becsatlakozó csövet akkor mintha forogtt volna visszafelé de sz szintén LEGENDA 😊
vizes
legenda. visszafelé nem tud forogni. ha leszeded és visszafelé fújsz mondjuk levegõt, akkor az átmegy rajta de a szerkezet nem forog.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

din075! Talán a szolgáltató beépített embere vagy?Amúgy mi a baj a megoldással?
meg ha olyan hülye lenne hogy rád hallgatna te pancser
Sephia! Próbálkozzál lopótökkel ha hozzáférsz az automatához.Amúgy meg a mérés ua. eleven mûködik mint a mechanikus számlálósnál csak itt digitális a számolás meg nagyvalószínûség szerint csak elõre számol azaz hiába pörgeted visszafelé a számláló mindig csak elõre fog menni.Erre megoldás egy lopótõk a hálózatba meg egy un. ellenteher hogy álljon az az óra.De mindez nem jó ha mondjuk az órád nincs a laksába vagy a saját portádon.
cefremoly
Ja kijelzi hogy mekkora áramot vesz fel a belé dugott masina, és hogy egy óra alatt várhatóan mennyit fog megkajolni. Semmi értelme<#wow3>.

Van 50 forintom, pótold ki egy felesre, de utána add vissza mert más is ki akarja pótolni !!

Igen fogyasztást mérni
Sziasztok! Tudtok-e valamit mondani a digitális kijelzésû áram fogyasztásmérõ berendezésrõl? Vagyis arról, h lehet-e vele valamit kezdeni? köszi