309
Korn összes albumainak és egyebeinek cseréje-beréje, letöltőhelyek.
-
#309 Ki vele, kinek mi a kedvence az új albumról? -
#308 Az egyik legjobb szám a klippel még nem rendelkezők közül. Kíváncsi vagyok, a Tha Hating vagy a Die Yet Another Night kap-e klipet. -
#307 -
#306 A jó számok mennyiségét tekintve az utolsó két album mindent visz. Tudom, hogy a Follow The Leader-en nagyobb slágerek vannak, de 3-4 jó számban kimerült az egész, és sajnos rossz számok is vannak rajta.
A Paradigm és a Senerity hozza a konstans 7-8 jó számot szvsz -
#305 Tényleg az lett, de szerintem a Paradigm Shift jobb. Ha csak egy paraszt hajszálnyival is, de jobb. -
#304 Olvastam egy olyat, hogy az Untouchables ota a legjobb, es nehany het hallgatas utan azt kell mondjam, hogy nagyjabol egyet is ertek ezzel. Sok szam baromi jo rajta, es az osszes szam jo, nincs toltelek.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.11.14. 10:12:59 -
#303 Istenkirály lett a serenity album, jobb mérföldekkel mint az elözö kettö XD -
#302 Biztos megunták, hogy mindenki felrakja a számaikat, ezzel a lépéssel másokét le tudják töröltetni.
Egyébként kinek mi a véleménye az új albumról?
Nekem tetszik, de a Paradigm Shift azért jobb. -
#301 Nocsak, Korn felpakolta a teljes albumát ingyenesre Spoty-ra (meg youtube-ra is, a hivatalos csatornájukon)
https://play.spotify.com/album/0UGqqYIWXAD1FgrDI1zOjh -
#300 htx pruto
Nekem az is bőven elég lesz, ha az előző album színvonalát hozza, az is a legjobbak között van.
Az Insane klipje iszonyat durva, pláne, ha rákeresel a Viktoriánus fotózásra. -
#299 Komoly riffek, es az egesz olyan jo kis oldschool stilusu, mintha az elso albumaik kornyeken irodott volna, kivancsi leszek :) -
#298 Na, senki?
Két új klip is van, októberben új album.
-
#297 -
#296 -
#295 Tuti hogy Head ötlete volt ez a klip, az ő együttese (aminek a neve is hasonlít a szám címére) alkalmazza ezt a köteles jelenetet.
-
#294 -
#293 Ja, a többi olyan Remember Who You Are-os.
A Love and Meth klipje hamarosan kijön! -
#292 Csak egyszer hallgattam meg vegig, de pontosan ez volt az elso velemenyem: az elso ket szam (Prey For Me, Love & Meth) odabaszott, es utana az albuim tobbi resze ahhoz mar nem ert fel (pedig lehet h az is jo) -
#291 Tényleg jó, de az első két szám beárnyékolja a többi számot szvsz. Azok lettek a legütősebbek. -
#290 lullaby is nagyon el van találva. jó album lett -
#289 A Never Neverben sajnos volt. A Love and Meth viszont az egyik, ha nem a legjobb szám.
A többiből szerencsére kihagyták. A Prey for Me is teljesen jól össze lett rakva, a Victimized is. -
#288 /facepalm
ember, hallgasd meg legalább, utánna vitatkozhatunk :D -
#287 Amúgy az a baj, hogy JD-nek már jó az élete és így csak ilyen fost tud magából kiadni=/ De legalább ne KoRn néven csinálná. -
#286 Hát ha annyira nem dubsteppes ez a 2 szám mint az album akkor azt hiszem kihagyom:D -
#285 az előző album volt ilyen fos, meg az az előtti, azokra nem is emlékszem, nem is hallgattam, meg se vettem, undorító volt, de ez teljesen hallgatható. én is a régi korn rajongója vagyok -
#284 nem promóztak dubsteppel
a never never, és a love and meth nem volt dubsteppes :d -
#283 De miért promoznának dubsteppel ha nem ilyen az album? -
#282 akkor ne nyilatkozz róla ;) -
#281 Hát én csak a "promo" számokat hallgattam meg, de az elég ocsmány volt. -
#280 a paradigm shift nincs meg"fűszerezve" szaros dubsteppel. hála az égnek -
#279 Senki sem tud olyan zenét csinálni, mint amilyet a "fénykorában" csinált, de azért undorító dubstepet csinálni helyette az gáz=/ -
#278 végre volt időm meghallgatni. egész jó egész jó, újra a jó irányba kacsingatnak. szerintem ezt is fogom hallgatni rendszeresen :D -
#277 Na, kinek hogy tetszik?
Szerencsére nem lett tele dubfossal. -
#276 'Spike In My Veins' - http://bit.ly/TxTSpike
'Prey For Me' - http://bit.ly/TxTPrey
'Victimized' - http://bit.ly/TxTVict -
#275 Szerintem is rendben van. Még három számból van részlet, a többi is inkább ilyennek tűnik. Nem bánnám, ha csak a Never Never-ben lenne dubstep. -
#274 Elsore tetszik nagyjabol, mindig foleg a dallamosabb szamaik jottek be. Meg persze a legelso beteg cuccaik :) -
#273 -
#272 nem hogy örülnél hogy egyáltalán lesz új album... -
#271 A régiek már sosem lesznek, ezt tudomásul kell venni :(
A Never Never még a tűrhetőbb, Way too Far-féle számok közé tartozik. Ha csak pár ilyen dal lesz az új albumon, még el lehet viselni.
Sokkal inkább zavar, hogy Head visszatérése alig észlelhető. -
#270 Ez meg elég semmilyen, régiekhez képest egyenes szar, ennyi erővel lehetett volna ez is dubstep...