309
Korn összes albumainak és egyebeinek cseréje-beréje, letöltőhelyek.
  • Marki
    Ki vele, kinek mi a kedvence az új albumról?
  • Marki
    Az egyik legjobb szám a klippel még nem rendelkezők közül. Kíváncsi vagyok, a Tha Hating vagy a Die Yet Another Night kap-e klipet.
  • skinnyman
  • Marki
    A jó számok mennyiségét tekintve az utolsó két album mindent visz. Tudom, hogy a Follow The Leader-en nagyobb slágerek vannak, de 3-4 jó számban kimerült az egész, és sajnos rossz számok is vannak rajta.

A Paradigm és a Senerity hozza a konstans 7-8 jó számot szvsz
  • Marki
    Tényleg az lett, de szerintem a Paradigm Shift jobb. Ha csak egy paraszt hajszálnyival is, de jobb.
  • skinnyman
    Olvastam egy olyat, hogy az Untouchables ota a legjobb, es nehany het hallgatas utan azt kell mondjam, hogy nagyjabol egyet is ertek ezzel. Sok szam baromi jo rajta, es az osszes szam jo, nincs toltelek.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.11.14. 10:12:59
  • WhiteStar
    Istenkirály lett a serenity album, jobb mérföldekkel mint az elözö kettö XD
  • Marki
    Biztos megunták, hogy mindenki felrakja a számaikat, ezzel a lépéssel másokét le tudják töröltetni.

Egyébként kinek mi a véleménye az új albumról?
    Nekem tetszik, de a Paradigm Shift azért jobb.
  • Kmarha
    Nocsak, Korn felpakolta a teljes albumát ingyenesre Spoty-ra (meg youtube-ra is, a hivatalos csatornájukon)

https://play.spotify.com/album/0UGqqYIWXAD1FgrDI1zOjh
  • Marki
    htx pruto

Nekem az is bőven elég lesz, ha az előző album színvonalát hozza, az is a legjobbak között van.

Az Insane klipje iszonyat durva, pláne, ha rákeresel a Viktoriánus fotózásra.
  • skinnyman
    Komoly riffek, es az egesz olyan jo kis oldschool stilusu, mintha az elso albumaik kornyeken irodott volna, kivancsi leszek :)
  • Marki
    Na, senki?

Két új klip is van, októberben új album.

• Marki
  • Marki
  • Marki
    Tuti hogy Head ötlete volt ez a klip, az ő együttese (aminek a neve is hasonlít a szám címére) alkalmazza ezt a köteles jelenetet.

• skinnyman
  • Marki
    Ja, a többi olyan Remember Who You Are-os.

A Love and Meth klipje hamarosan kijön!
  • skinnyman
    Csak egyszer hallgattam meg vegig, de pontosan ez volt az elso velemenyem: az elso ket szam (Prey For Me, Love & Meth) odabaszott, es utana az albuim tobbi resze ahhoz mar nem ert fel (pedig lehet h az is jo)
  • Marki
    Tényleg jó, de az első két szám beárnyékolja a többi számot szvsz. Azok lettek a legütősebbek.
  • WhiteStar
    lullaby is nagyon el van találva. jó album lett
  • Marki
    A Never Neverben sajnos volt. A Love and Meth viszont az egyik, ha nem a legjobb szám.
    A többiből szerencsére kihagyták. A Prey for Me is teljesen jól össze lett rakva, a Victimized is.
  • WhiteStar
    /facepalm

ember, hallgasd meg legalább, utánna vitatkozhatunk :D
  • Fehercsoki
    Amúgy az a baj, hogy JD-nek már jó az élete és így csak ilyen fost tud magából kiadni=/ De legalább ne KoRn néven csinálná.
  • Fehercsoki
    Hát ha annyira nem dubsteppes ez a 2 szám mint az album akkor azt hiszem kihagyom:D
  • WhiteStar
    az előző album volt ilyen fos, meg az az előtti, azokra nem is emlékszem, nem is hallgattam, meg se vettem, undorító volt, de ez teljesen hallgatható. én is a régi korn rajongója vagyok
  • WhiteStar
    nem promóztak dubsteppel

a never never, és a love and meth nem volt dubsteppes :d
  • Fehercsoki
    De miért promoznának dubsteppel ha nem ilyen az album?
  • WhiteStar
    akkor ne nyilatkozz róla ;)
  • Fehercsoki
    Hát én csak a "promo" számokat hallgattam meg, de az elég ocsmány volt.
  • WhiteStar
    a paradigm shift nincs meg"fűszerezve" szaros dubsteppel. hála az égnek
  • Fehercsoki
    Senki sem tud olyan zenét csinálni, mint amilyet a "fénykorában" csinált, de azért undorító dubstepet csinálni helyette az gáz=/
  • WhiteStar
    végre volt időm meghallgatni. egész jó egész jó, újra a jó irányba kacsingatnak. szerintem ezt is fogom hallgatni rendszeresen :D
  • Marki
    Na, kinek hogy tetszik?

Szerencsére nem lett tele dubfossal.
  • Marki
    'Spike In My Veins' - http://bit.ly/TxTSpike
    'Prey For Me' - http://bit.ly/TxTPrey
    'Victimized' - http://bit.ly/TxTVict
  • Marki
    Szerintem is rendben van. Még három számból van részlet, a többi is inkább ilyennek tűnik. Nem bánnám, ha csak a Never Never-ben lenne dubstep.
  • skinnyman
    Elsore tetszik nagyjabol, mindig foleg a dallamosabb szamaik jottek be. Meg persze a legelso beteg cuccaik :)
  • Marki
  • WhiteStar
    nem hogy örülnél hogy egyáltalán lesz új album...
  • Marki
    A régiek már sosem lesznek, ezt tudomásul kell venni :(

A Never Never még a tűrhetőbb, Way too Far-féle számok közé tartozik. Ha csak pár ilyen dal lesz az új albumon, még el lehet viselni.

Sokkal inkább zavar, hogy Head visszatérése alig észlelhető.
  • Fehercsoki
    Ez meg elég semmilyen, régiekhez képest egyenes szar, ennyi erővel lehetett volna ez is dubstep...