309
Korn összes albumainak és egyebeinek cseréje-beréje, letöltőhelyek.
-
#189 de -
Code92 #188 jaja eléggé egysíkon vagyunk -
#187 i think it's the begining of a beautiful friendship
[sry nagyon unatkozom] -
#186 nem is gondoltam hogy hasonló zenét csípsz mint én, játékokba is elég egy síkon vagyunk -
#185 már legalább hárman vagyunk akik menenk faxa ^^ -
Code92 #184 ááá nekem is ott a helyem!!!!! :D amúgy a KoRn nak eddig mindegyik albuma bejött jó az eggyüttes és kész:D -
#183 úgy könnyűűűűű ^^
nakem is lesz, ha addig nem gondolja + magát -
#182 nekem már van kivel ;) -
#181 ha lesz kivel én is -
#180 korn lesz a Volton juli4-8on valamikor.. a napi jegy 6 rongy. én mek : D :) -
#179 valami olyat hallottam 1 ismerősömtől, hogy sopronba felfognak lépni. Valaki tud valamit ? és az új albumrol esetleg ? illetve arrol hogy hogy fog tovább alakulni az együttes ? lesz e solo gitáros vagy van e ? -
#178 Jöttök Voltra? -
#177 nagyon szeretem a korn-t
amlékszem az 1. szám ami megvolt tűlük az a [Right now]
az új album nem olyan jó (szentem)mint az előzők de hallgatható -
#176 LP új album az már május 15.-én lesz és nem oszlottak fel!
Általába ha a wikipedia-n dátumot ír, akkor az úgy is van, sztem nem tévedés. -
#175 LP? tudtommal a linkin park már rég feloszlott. és a korn nem tudom, hát most hogy kiszált head, most 1 gitárral nyomják, vagy most felvettek vkit a helyére ? és mennyire biztos ez az időpont ? -
#174 a wikipedia szerint július 17.-én jön az új album:link
nagy harc lesz az LP és a KoRn között ebben az évben, kíváncsian várom mit remekel a két banda az új albumokban -
Noodlee #173 Huncut fiú vagyok, de nem találtam, csak koncert változatot :( -
#172 de a cd boltban vagy ha huncut fiu vagy akkor esetleg warezos dolgokban. :) -
Noodlee #171 Hiho!
Nincs meg valakinek véletlenül a Another Brick In The Wall című Pink Floyd feldolgozás studió verzióban?
-
#170 Hella!
Az MTV Unplugged albumot nem lehet valahol megkapni normális vátozatban? -
#169 Hali vki meg tudja mondani a Take it back albumban szerepelő számok címét?
És nincs hír új albumról???
----------------------KoRn fOrEvEr-------------------- -
#168 ezt jól látod :) -
Skyline GTR #167 hát ahogy látmo eléggé sokan írnak ide:d
-
Skyline GTR #166 ahha thx nem vettem észre bocs -
Skyline GTR #165 ahha thx nem vettem észre bocs -
#164 #161 -
Skyline GTR #163 csá mindenki én nem régót vok korn rajongó de magyarországon lessz a közeljövőben korn koncert???? -
#162 rohattak.
direkt lett beteg :D -
#161 Korn koncert - ELMARAD !!!
A KORN együttes kénytelen lemondani az európai turné összes további dátumára meghirdetett koncertet az együttes frontembere Jonathan Davis betegsége miatt. A KORN énekesét június 10-én az angliai Download Festival-ról szállították egy London környéki kórházba és az aznapi koncertet a többi zenekari tag rövidített formában tartotta meg olyan vendégek segítségével, mint: Corey Taylor(Slipknot / Stone Sour), Dez Fafara (Devildriver), Jesse Hasek (10 Years), Benji Webbe (Skindred), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Matt Heafy from Trivium.
Az orvosok utasítására Davis egy pár hétig semmilyen fellépést nem vállalhat, ezért volt kénytelen a zenekar a kontinensre meghirdetett koncertjeit lemondani azzal a fenntartással, hogy amint idejük engedi, bepótolják az elmulasztott fellépéseket
A koncertre megváltott jegyek a váltás helyén mától kezdve 30 napon át visszaválthatók.
pecsa.hu
-
Menő #160 A legujjabb albumukat eléggé elrontották. szerintem. -
#159 A Coming Undone-nak van egy koncertklipje. Nem tudom, marad-e a végleges, mert egész más tempóban adják elő, mint az albumon. -
#158 HUÁCSÁ!!!!!!! -
#157 2006. 06. 27. 20:00
Petőfi Csarnok, Szabadtér
KORN
www.ticketpro.hu -
#156 Nekem eddig a Se you.. és a Greatest hits van meg. A See you iszonyat jó. Rajongó lettem:) Főleg a skótdudás számok tetszenek :D Nagyon jól eltalálták.
Legjobbak: Open up, Politics, aztán a többi :)
A következő klipp is mindjárt kész a hopnlapuk szerint; a Coming Undone. -
#155 Track3, Track4 :DD
tényleg új album lehetett :DDDDDDDD -
#154 hát.. sztem ez a legrosszabb album amit csináltak. -
Munky #153 Mi a véleményetek a See You On The Other Side-ról?Szerintem totálbrutálul ott van...
-
#152 Azóta és várjuk a linket Radeon-tól, mi??? :P -
Ben C #151 itte -
Ben C #150 Hnn.