16997
  • franc0
    De igen, csak iponék balfaszok.
    Ha keresek valamit, én mindig a newegg-re megyek. Ott figyelnek a dolgokra, én még alig láttam ott hibás adatot és baromi jó a kereső. Most 10 darab AM3+ lap van ott kilistázva, ezek jó része itthon is hozzáférhető már.

Onnan indulva, rátaláltam például most erre. Ez is AM3+.
  • Solt
    Én ezt nem vágom. Ennek már nem am3+ jelöléssel kéne bírnia?
  • franc0
    Itt egy 26 ezerért: link
  • Inquisitor
    Hát a procikat elhalasztották augusztus elejére, akkor alaplapok is kb. akkor jönnek. Nálunk meg szokás szerint 6-8 héttel később :D
    Szokás szerint elöször a felesleges és drága kategória jön majd 990FX/GX chipsettel, a többiek meg utána. Azért nem hiszem, hogy olyan sokaknak életbevágó a 3-4x CF például, a többi újdonságot meg a jobb 980G/980GX és 970 lapok is tudni fogják.
  • grebber
    Világrekordokat döntött az AMD Llano APU-ja
  • biker86
    Sziasztok!
    Az új AM3+-os alaplapok mikor kerülnek itthon a boltokba? Pár helyet találtam ahol kapható, de még elég vérszegény a kínálat...
  • Solt
    No látod, erre nem is figyeltem oda... :)
  • Solten
    Mivel nem gpu limites beallitasokkal teszteltek. Ertelmetlen mint a 800x600-as felbontasban lefuttatott CPU tesztek. Ki az a balfek aki felgozzel hasznalja a kartyajat...? :) Persze ertheto, ha eletszeru teszteket keszitenenek, doguncsi lenne a sok egyforma grafikon...
  • Solt
    Ha meg másik táblázatot választasz, ott a 10% különbség 1333 és az 1600 közt. Nem azt mondom, hogy ezen múlik a világ, de 10%, az 10%!
  • Solten

Ezek a lof*ngnyi kulonbsegek a CPU eltero orajeleibol adodnak. Jatekhoz meg mindig VGA kell es a VRAM a fontos, a rendszere teljesen mellekes. A hulladekul megirt Metro 2033-nal lathato mi a helyzet GPU limitnel. A tobbinel hagytak hogy a CPU ereje dontson, ennek a tesztnek nem sok ertelme van.
  • MauroN
    Ha már itt járunk.....
    Tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahol memóriákat tesztelnek?
    Vagy mit kell google-ba beírni hogy kidobjon ilyen oldalt?
    Inkább az alap vs gamer memóriatesztek érdekelnének....
  • Solt
    10% szerintem valami, és nem semmi...
  • franc0
    Na látod, igazam van.
    Vagy szerinted az az 1-2 fps néhány játéknál, az valami? Ugyanmár...
  • Solt
    Biztos? :)
  • franc0
    Természetesen az égadta világon semmit sem számít.
    Mint ahogy az 1600MHz-es memóriák se.
    Amúgyis, az 1333MHz CL7 gyorsabb, mint az 1600MHz CL9.
  • Roland3
    sokat számit 2 tized ?
    az a baj hogy nem tudja ddr3 1600mhz
  • Solten
  • Solten
    Hi. Ok.
  • franc0
    Ha te mondod...

• Roland3
    Sziasztok!

AMD phenom ii 955 x4 veszem az gyorsabb
  • Roland3
    Sziasztok!

AMD 955 gyorsabb
  • Solten
    Az AMD bejelentette az FX visszatérését

• gurubefree
    igen ...
  • MauroN
    Helló mindenki.

Van nekem egy AMD Phenom X4 965 BE-m.
    Ez támogatja a DDR3 1600 Mhz-t?
  • franc0
    Kb mindegy.
    Alaplap alapján dönts.
  • Roland3
    Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy melyiket vegyem?
    Intel i3 sandy bridge vagy amd phenom 2 x4 955 ?

Várom válaszotok
  • Solten
    Computex 2011: szivárgások az új generációs Fusionökről

"Az AMD most először beszélt a Bulldozert érintő késésről is. A vállalat ténylegesen elismerte, hogy az új generációs Zambezi processzor startja augusztusra tolódott, ám elmondták, hogy ez inkább stratégiai döntés volt, azaz a chippel nincs probléma. A második legnagyobb processzorgyártó szerint az eredeti tervben a Bulldozer és a Llano startja pár nap eltéréssel történt volna meg, ami nem kedvező a marketing számára. Valószínűleg a gyártással sem lenne minden rendben, hiszen mindkét lapka ugyanazon a gyártástechnológián készül, így a gyártókapacitás szempontjából is nehézségek álltak volna elő. A magyarázat teljesen logikus, de kérdés, hogy valóban így van-e. Erről persze nagyon nehéz meggyőződni, de az alaplapgyártók szerint az aktuális mintapéldányok könnyedén működnek 3,8 GHz-en, és Turbo Core mellett az összes mag jól skálázódik 4,2 GHz fölé. Persze a miérteket talán már nem is érdemes keresni, hiszen a késés ténye már bebizonyosodott, és a potenciális vásárlóknak csak ez számít."
  • Solten
    Udv, kell cserelned deszkat is, a 6400+ a legerosebb bele, az Athlon II / Phenom II-el inkompatibilis.
  • Lowosan
    Sziasztok!
    Milyen 4 magos procit ajánlanátok kb 25-30 k között?
    Most egy Amd athlon x2 dual core 6000+ procim van
    Alaplapot kell cserélni? Abit KN9 Ultra alaplapom van
  • gurubefree

ASUS Crosshair V Formula 990FX Review >>> itt
  • PLaci #14545
    Hogy kell-e mást is cserélni, az több mindentől is függ, elsőnek mondjuk mi az alaplapod neve? Kéne minimum a gyártója, és típusa, de az sem árt, ha meg tudod mondani, hogy mely revízió.
  • KAKOLUKIA
    Igen, jól következtettél :)
    Köszi a válaszokoat.
  • Solten
    Adatlap alatt gondolom alaplapot ertesz... :) AMD eseteben nem feltetlen kell lapot cserelned (ket kulonbozo generacio eseten).
  • KAKOLUKIA
    Kösz!
    Ezen kívűl úgy tudom, hogy ha lecserélem a procit, vele együtt le kell cserélni az adatlapot meg néhány hardwert. Ez csak akkor van így, AMDről cserélek Intelre/fordítva, vagy minden esetben?
  • PLaci #14541
    AMD Phenom II X4 955 / 965, vagy nagyobb (ha olcsón be tudod szerezni)
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Melyik AMDs procit ajánljátok 20000-30000 forint körül?
  • grebber
    Mert amikor én vettem a cundert akkor gondoltam amd végre fordít egyet.És hát 5 éve nem csinál semmit sem.Csak vga szinten :(

De most legalább valóban van okom várni mivel anyagi csődbe vagyok!
  • ajem kisa
    Ezt hajtogattuk neked mi is, hogy minek vársz?
    Te is vártál 2-3-4 évet?;)
  • Solten

• grebber
    Nekem mindegy sajnos anyagilag a béka segge alá vittem magam a már említett tőzsdézéssel így legkorábban 2013-ba ha bármit is veszek :(