AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap beraktam a 6000+X2-m helyett egy 7750+X2-t de sajna meg sem nyikkan vele a gép. Az alaplapom egy Gigabyte GA-M55S-S3 v2. szerintetek elég lenne egy bios update vagy ne is próbálkozzak vele, mert nem fog menni a dolog? Elviekben a lapnak vinnie kellene.
Üdv!
Locna
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Ebben az esetben ki az a hülye aki a "lassabbat" veszi?
Next PC upgrade: 2022
Keresd a mx_2.5.1.4751.exe-t, mert szerintem az a legjobb.
Saor Alba
Hiába hogy Dual Core, a teljesítménye siralmas... (mozillába 2 lap ha meg van nyitva beállogat, stb.) Hogyan tudnék ezen javítani? NOD32 szerint vírus nincs, jelenleg 60gb hdd-vel, amibõl 45gb szabad, Windows XP-t használok. Van valakinek valami ötlete?(Bõvíteni 100% hogy nem fogom!!!)
Nézd meg jobban hogy milyen alaplapod van mondjuk ezzel a kis progival (ha zip-est töltesz le, telepíteni sem kell), fõleg hogy milyen chipszet van rajta, mert szerény tudomásom szerint ilyen lap nincsen :)
Viszont ha mákod van és rendes M2N-E az alaplapod (mint nekem), akkor nem kell váltanod (még), csak bioszt frissíteni, mert az az egyetlen abból a régi szériából, ami elboldogul a PhenomII-kkel is, köszönhetõen az nForce570es chipszetnek. Ha így van akkor már csak procit kell nézned, pénztárcától meg szükségtõl függõen. (Mondjuk az a 3Ghz-es AthlonII X4 26ezerér erõsen best-buy :) )
@ nagypite : Kezdetben biztosan drágább lesz még, aztán majd mennek le az árak lassan, fõleg ha jóó lesz, na de nem vagyok jós, se nõ :)
Saor Alba
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Saor Alba
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2. Ez tobb dologtol fugg: haziko tipusa, elheyezkedese, ventillatorok elhelyezkedese, mennyisege, kulonbozo komponensek elhelyezkedese, mennyisege, CPU huto merete, elhelyezkedese... :)
A gyarto megadja xy tipusra azt a max. homersekletet amivel meg uzemkepes marad a cpu hosszabb tavon.
Saor Alba
2.mennyi a terheléses hõmérséklete egy 2magos amd-procinak?pl egy 5200+-nak,húzás nélkül.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
www.smart-bus.hu
Detto... :) Attol fugg hogy jelenik meg a Bulldozer, a hirmorzsak szerint tavasszal.
Saor Alba
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
www.smart-bus.hu

<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>