AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX
Saor Alba
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
AMD's Bobcat APU benchmarked: the age of the Atom is at an end
Saor Alba
All hail the double x!
Ez nem csak rajuk jellemzo, mindenkinek van koncepcioja, prototipusa.
Saor Alba
addig mindenesetre egy 107-es lcd és egy logitech DFGT van még hátra, jó repcsis joyom van, és utána mehet a játék ezerrel 😊
Mindig elõrébb járnak a technológiában, a piacra dobottaknál.
Csak ugye a legyártott cumókat el is kell adni 😊
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Saor Alba
Gyanitom keves lehet hozzajuk a CPU, amugy meg neked kell kitapasztalnod: az adott jatekban megfelelo sebbesseget (folyamatos, lag-mentes) kapsz-e vagy sem. Ha igen, megusztad egy VGA cserevel. Deszkat nem szukseges, belepapasszol egy AM3 6 magos is akar.
Saor Alba
nyilván jó lenne ha az alaplap benne maradna, és lehetõleg a proci is, kár lenne azokat bolygatni. kérdés hogy a processzorom kihajtja e a 5850 vagy az új 6870-et, illetve ha nem, akkor mennyire nem.
ha nagyon nem, akkor az alaplap milyen erõsebb procit tud fogadni, és mit is vegyek bele pontosan, párhuzamban a videokártyával.
ehhez várok véleményeket.
Pl. cserelsz CPU-t es leirod hogy max. mennyi zsetonod van ra 😊
Saor Alba
kétéve vettem komplett gépet, amd phenom x2 7750 dual core, ati radeon 4830, 2*2 giga dual channel 400mhz geil ramok.
akkor egész jó konfig volt respektálható áron.
szeretném növelni a teljesítményt, de 5leteket várok hogyan.
alapesetben egy videokártyát vennék bele, volt aki az 5570-et ajánlotta, de sztem az nem hozna túl sokat teljesítményben. 5850-et mondott más, na az már döfi, de akkor már inkább az új 6870-et ugyanazért az árért, bár hozzáteszem 52.000 ft sztem drága érte, talán jövõ márciusban úgy 35.000 ért majd. de kérdés hogy a jelenlegi processzorom ki tudná e hajtan megfelelõen.
alaplap Gigabyte GA-MA770-UD3, ebbe milyen proci megy még bele ?
szóval értitek, minden baró a gépen, 450w táp, 4*500 giga SATA 7200 vincsi, de mégis több kakaó kellene bele, hogy lenne érdemes megoldani ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Bulldozer (francba, most olvasom hogy eloszor szerverekbe megy, kesobb lesz asztali verzio) teljesen az alapoktol felepitett uj cucc, es kisse erdekes, 16 magot irnak...
<#alien>#alien>
Amugy egy modul (sarga negyzet-amiben a 2 mag van) CPU magnak tekintheto, de ez az adott program fejlesztojetol fugg. Remelhetoleg tobbet megtudunk rola ha majd tesztelik a kicsiket 😊
Saor Alba
Nem baj, szereztem egy X4 810-et, amiben véletlenül mûködik a 6MB L3 cache. 😉
Ideiglenesen jó lesz a Bulldozer eljöveteléig.
Amugy inkabb 3D-s tervezeshez (+ minden olyan alkalmazashoz ami erosen tobbszalusitott) ajanlott ez a CPU, a jovo tavasszal debutalo Liano es Bulldozer lesz baromi igeretes.
Saor Alba
Ha legujabb steppinget nezzuk (C3), akkor csak az orajel. C2-nel a 955 kevesebb energiaval is beeri (125W TDP).
Saor Alba
Most már ha végre visszajön az alaplap gariból beújítok egy 4 magosra.
A 955BE és a 965 BE közt az alap órajelen kívül mi különbség?
Saor Alba
Saor Alba
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Most meló után megcsináltam a bios updatet, és visz is így a procit.
Gondolkodom, hogy mivel ennek "csak" 2700MHz az órajele magonként, érdemes volt egyáltalán a csere? A 6000+X2-é kerek 3000MHz volt. Persze tudom L3 cache meg a black edition mivolta megerõsíti a 7750-et.
Üdv!
Locna