AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem tud valaki olyan tesztet mutatni nekem, ahol PhenomII vs Q9xxx azonos órajelen történik, és normális ( legalább 1680x1050 ) felbontáson?
www.smart-bus.hu
Csináltam egy bios frissítést. A procit alapon hagytam.
Most az 2-es HDD-m partíció közti másolása eléri a folyamatos 50mb/s-t.
Az usb-s Hdd-t közvetlen az alapapi csatlakozóba raktam. Így itt is megvan a 27-30mb/s átlag.
Már kezdek örülni, DE az 1-es Hdd amin a windows is van, 3felé van partícionálva. Itt ugyanúgy megmaradt a belassulós jelenség.
Köszönöm a segítséget :)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Köszönöm a segítséget.
Felraktam újra ezt és hiányzott a north bridge illesztõprogramja.
Annyiban változott a helyzet, hogy mostmár 70mb/s-al kezd és lemegy egészen 7mb/s-ig :(
Melyik oldali híd felelõs ezért? South bridge drivert hol találok hozzá?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Saor Alba
(félig off)
A következõ a problémám. Ha elkezdek másolni egy legalább 1gb-os fájlt akkor nagyon lassú. Hdd-rõl hdd-re, pendrivera bármire. Az elején elkezdi másolni 50000kb/s-el majd pár mp múlva leesik 10000kb/s-ra. Most vettem egy külsõ hdd-t, amire HD filmeket raknék. Így nagyon nagyon lassú. A gépemben 2db HDD van. Mindkettõ 7200rpm. Töredezettség jó. Valami chipset driver hibára gyanakszom. Win7 64bit.Konfigom alul.
Szerintetek?
www.smart-bus.hu
"...A cégek beszéltek az AMD Fusion projektjérõl is, amit sokan áttörésnek tartanak. Az Intel Sandy Birdge processzorokkal ellentétben a Fusion esetében nem kell kompromisszumokat kötni a multimédiás szolgáltatások tekintetében. Az AMD elgondolása szerint a belépõ szintû és a felsõkategóriás megoldások egységesen támogatnák majd a gyártóktól független szabványok legújabb verzióját, vagyis a Fusion APU-k esetében a felhasználónak csak a teljesítményt kell szem elõtt tartania. A gyártók véleménye alapján ez kulcsfontosságú elõnyként fogható fel, hiszen az internetes böngészés is átalakul, és a weben keresztül megjelenõ tartalmak jó része gyorsítható lesz az integrált grafikus processzor segítségével. Az AMD ezen a területen jelentõs elõnyben van az Intellel szemben, így a cégek szerint 2011-ben nõni fog a kisebbik processzorgyártó részesedése..."
Saor Alba
Saor Alba
Nemrég beújítottam egy athlon 2 x2 250 -es procival+új alaplap + memória.
A kérdésem a következõ: Normális ha a proci nincs terhelve csak 800 mHZ környékén megy? Gondolok itt olyanra hogy ,hd videó nézésnél felmegy 1800-ra,mikor elindítok egy játékot, akkor felmegy a max értékére,ami 3000 mHZ. Nem volt még duplamagos procim , csak azért kérdezem.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
All hail the double x!
All hail the double x!
Elnézést, ha olyat kérdezek ami ki lett már itt tárgyalva, nem követem a topicot.
Jövõre március-május körül / között szeretnék egy új konfigot összerakni (igen jó lap + 4 GB memória (DDR3 szabvány marad gondolom) + közép/felsõ AMD proci + középkategóriás videokártya).
Hallom mindenhonnan, hogy tavasszal lesz újítás mindkét platformnál, kérdés, hogy mikor? Kérdés: a jelenlegi felsõ kategóriás procik, lapok árait mennyire nyomják majd le az újak, mi éri meg, a mostani választék lenyomott áron való beszerzése, vagy az újakból csemegézni?
Mit lehet kihozni 120 ezerbõl kb?
(tudom, túl általános a kérdés, de egy tippet..)
Nem atomerõmû kell Crysis 8, 550 FPS-hez :), csak egy közepesen komoly gép, ami kb 2 évig még konfig marad.. (Diablo 3 azért menjen el rajta. :))
A jelenlegi igen elavult (3 éves):
Gigabyte GA-M57 SLI-S4 lap (rev 2)
AMD Athlon 64 X2 5600+ (2800 Mhz)
nVidia GeForce 8600 GT (256 Mb)
4 RAM DDR2 800 (Geil Black Dragon) CL4 400 Mhz
Ennél azért jelentõsen jobbat - de nem elszállva - értelmes keretek között maradva mennyibõl lehetne kihozni?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Problémám lépett fel és ahoz szeretnék segítséget kérni.
Egy hd5850 es videó kártyám van és bár nem nagyon értek a gépekhez a need for speed hot porsuit forumba ajánlották hogy tölstem le az uj catalyst nevû drivert( remélem driver és nem hülyeséget írok :) ) hogy abból tudjak AA-t bekapcsolni a játékban, nos ez meg is történt viszont sima youtube videók nézésénél rendszeresen elsötétedik a kép 1 pillatra alul ki iírja hogy a képillesztõ nem válaszolt de már helyreált. Nem tudtuk valami megoldást rá? Baromi idegesítõ ... :)
Elõre is köszi
De viszont akkor további sikereket kívánok és ramokkal teli újjévet. De kérlek ide inkább ne írj. Mindenkinek jobb lesz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Next PC upgrade: 2022
GTA4 tessék teszteld le 2magossal utána 4magossal...
Szerintem keress magadnak valami nõt vagy csak szimplán ne írd ide, mert a hülyeség már fáj.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És számomra nem érné meg a váltás egyenlõre.Far Cry 2 is ezt mutatja 2 mag mellett is bõven játszható minek vennék alá 4 magosat. Nekem elég a 30 fps körüli érték is.
Olyannal meg nem találkoztam, hogy valami élvezhetetlenül akadt 2 magos proci miatt ,de a 4 magossal meg megy faszán. Ha lenne ilyen eset vagy majd lesz na akkor váltok (vagy ha behalt a procim)
Vantage: (Performance)
2mag: 10135
4mag: 12809
Itt csak érdekességképpen mondom, attól hogy 4 mag van alatta az fps értékek gyengébbek mint a 2 magossal kapott fps értékek :C
Ezért is írtam máshol még nem kell a 4 mag hova minek!
Lehet mutogatni hogy a Far Cry 2nél is mennyit gyorsul meg biztos van még pár game ahol nagy az eltérés de ami játszható már úgyis 2 maggal nekem nem kell hogy sokkal gyorsabb legyen.Mert nekem mindegy hogy átlag 46 vagy 62 fps.
Szerinted miért a Vantage alá írtam ezt mert ott a több pont ellenére kisebb fps-ek voltak.
"attól hogy 4 mag van alatta az fps értékek
SAJÁT MAGAD ELLEN BESZÉLSZ <#wow3>#wow3>
Far Cry 2
Min: 31,8 (2mag) , 47,99 (4 mag) -
Átlag: 46,16 (2 mag) , 62,12 (4 mag) -
Max: 73,11 (2mag) , 89,97 (4mag) -
Mafia 2 benchmark:
2 mag: 21,1 fps , 4 mag: 24,7 fps -
Final Fantasy 14 benchmark:
2 mag: 2774 , 4 mag: 2999 -
Lost Planet 2 dx11 benchmark Test B 32x AA:
2 mag: 24,8 fps , 4 mag: 23,5 fps -
3D Mark 06:
2mag: 14224 , 4mag: 17045 -
Vantage: (Performance)
2mag: 10135 , 4mag: 12809 -

All hail the double x!
Hülyeség mi a hülyeség ?Megmagyarázni sem tudod.
www.smart-bus.hu
Írtam is hogy ami játszható 2 maggal az 4 maggal is játszható szóval ezért nem éri meg a 4 mag ezt mondom.
meg is néztem a CPU-Z oldalán de ott azt írja hogy rejected
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Min: 31,8 (2mag) , 47,99 (4 mag)
Átlag: 46,16 (2 mag) , 62,12 (4 mag)
Max: 73,11 (2mag) , 89,97 (4mag)
Korrepetaljalak matekbol? <#smile>#smile>
Saor Alba
Vantage Score több a 4 magossal mind 2 magossal de csak azért mert a duplája a CPU score az fps értékek 2 magos procival jobbak mint a 4 magossal.
<#fejvakaras>#fejvakaras> Hogy mi...?
Itt most pont bebizonyitottad hogy a Lost planet 2-n kivul (1 fps - meresi hibahatarba belefer) szepen profital minden a 4 magbol... <#idiota>#idiota> <#taps>#taps>
Saor Alba