AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vagy vga vagy proci akinek csak egyikre telik pl és csak procit vesz inkább intelt vegyek"
A "vegyek" gondolom vegyen akar lenni... ha igen, akkor már is ott a "javaslat" részedrõl. Azt lehet félre érteni ami nincs egyértelmûen és helyesen megfogalmazva, leírva.
A vita pedig ugye nem arról megy, hogy az intel processzorai erõsebbek-e avagy sem.
Aranyszabály, hogy a "haveri alapon" történõ üzletelések általában a legdrágábbak! 😊
www.smart-bus.hu
A másik meg igen kurvára félre érted!
"hogy akinek nincs elég pénze, az ne elégedjen meg a 150 fps-l ( annak ellenére, hogy ez MESSZE a játszható határ sokszorosa ) hanem költsön még többet a gépére, hogy legyen neki 2-300 fps-e"
Én csak azt mondom jobb az intel és raktam be linket tényekkel alátámasztva ennyi semmi több.
Nem lennék jó pc boltos nem tudnék úgy az emberek szemébe hazudni.
Off: PL a minak mentem be a közeli boltba ahol nem mellesleg ismerem az eladót (havernak néztem árajánlatot).Mondott egy árat egy külsõ HDD-re és külön hozzátette HOGY NEKEM mivel ismerõs vagyok 16 k. Néztem árgépen meg sok helyen 11-nél kezdõdik az a szar 😄
Next PC upgrade: 2022
Tehát azt javaslod azoknak akik kis felbontáson játszanak, hogy vegyenek drágább cpu-t, hogy ne 150, hanem 250-300 fps-l ( i5k esetén ) játszhassanak?
Most én értek félre valamit, vagy te tényleg arra célzol, hogy akinek nincs elég pénze, az ne elégedjen meg a 150 fps-l ( annak ellenére, hogy ez MESSZE a játszható határ sokszorosa ) hanem költsön még többet a gépére, hogy legyen neki 2-300 fps-e?
Szerintem jelentkezz egy PC boltba eladónak.
www.smart-bus.hu
És ez az amibe az amd soha nem fog intel fölé kerekedni.
Solten jobb oldalt mindig megzavarja munka kozben de nem szeretem megszolni mert mindig a mosojom kritizalja. 8)
ゾルターン
Grebber hozzászálásáról amúgy régebben böngészett AMD vs. Intel tesztek ugranak be nekem, ahol az egyik gyártó tényleg verte az másikat mondjuk Quake 3-ban, 800x600-ban, legalacsonyabb beállítások mellett. Az egyik egészen látványosan több FPS-t generált, a másikkal szemben. Manapság is méregetnek még ilyen hozzáállással cpu tesztekben bizonyos oldalakon, legalacsonyabb beállításra mindent x,y játékban aztán hagy szóljon. Csak tudnám hogy ezek az értékek a megszállott AMD/Intel buz1kon kívül kiket érdekelnek... Mert a valóságban aki hardvert vesz, fõleg játékra, azt az embert az érdekli, hogy a Battlefield 3 mennnyen' fúhádéban' 60 FPS-sel (minden más régi és új játék úgyszintén), és egyszer nem fut át az agyán az, hogy ilyen agyament ultra extreme low tesztekben a procija vajon hogyan teljesít.
Az ilyen tesztekkel kapcsolatban az jut eszembe, amikor a PS3-at dícsérgették annó, hogy az amerikai hadseregnek mennyire bejött, mert harcászati számítások elvégzésében mennyire gyors a processzora. Végülis nyilvánvaló, amelyik konzol gamer PS3-at vesz, biztosan azért veszi, hogy katonai számításokat végezzen vele, az mellékes hogy õ az új Resistance és Uncharted részekkel szeretne játszani...
Hasonlóan van ez a PC processzoroknál is, kit érdekel hogy egy x éves népszerû játékban a leggyengébb beállítások mellett mekkora FPS számokat generál egy új erõmû processzor? Akik megvásárolják ezeket a processzorokat, nem x éves játékokat akarnak a legalacsonyabb beállításokkal futtatni. Manapság már semelyik átlagos játékosnak nem mérvadóak ezek a tesztek, egyikük sem vesz iksz' helyett ipszilon' procit, csak mert az zé' FPS-sel többet ad egy Quake 3-ban mindent lehúzva, és a másik processzorhoz viszonyított sebességtöbblet eredményeképpen 2x akkorát rocket jump-ol... 2011-ben fúhádé' kell fullon Vér Pistikének, és nézhet fapofával hogy a csúcs kórájhét' procija, erõs hüttéssel' 4 gigaherccen' nem hoz neki több fps-t, mint a szomszéd srác jóval olcsóbb, hasonló kategóriás, gyári órajeles AMD-je...
Az ilyen "kis felbontásban alacsonyabb beállításokkal" teszteket manapság a játékos gyakorlatban el kellene felejteni, senki sem kíváncsi azokra az adatokra. Kivétel az, aki ideológiát akar gyártani magának az értelmetlen pénzb4szása mellé, hogy jobban érezze magát tõle.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
ゾルターン
Nem is szukseges a full HD, 1600/1680*-ban mar a legtobb esetben VGA limit esete all fenn. Gyengebbek kedveert a PH!-n is tobbszor leirtak mar CPU teszteknel hogy jatekhoz elsosorban VGA kell.Saor Alba
Te mindig tulteszel magadon .... ennek en orulok a legjobban mert unalmas ejszakai muszakot rohogessel tolhetem.
Az i7 2600 es az amd 970 be grafikai teljesitmenye kozott ( 1080p , DX11 , 16x AA , Bad Company 2 ) 1 az az EGY fps a kulonbseg . De meg 1280x sem tobb 3-nal. Ez jatekonkent valtozik. Ebbol is latszik hogy nem az i5 vagy i7 jobb hanem egyszeruen a szokasukhoz hivenigy keszitik a jatekokat . Nem mintha ez barmilyen hatassal is lenne a jatekelmenyre de ugye a paraszt szereti a nagy szamokat es ezert kepes dupla annyit fizetni .
ゾルターン
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellesleg én is úgy látom, hogy igazam van... a "mezei" játékok a vga-t zabálják, oda felesleges az i5, helyette inkább erõsebb vga.
www.smart-bus.hu
Amúgy Én így látom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Igen is még mindig nem rossz cuccok ilyen áron. Fele annyiba kerül egy x4 955BE, mint egy i5 2500k, és azért itt közép-kelet európában ez is fegyvertény.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem mellesleg magyaroknál már most olcsóbb mint ezek az árak szóval nincs hm.
Phenom II: 1600MHz
Az újonnan megjelenõ AM3+ processzorok: 1866MHz
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Saor Alba
i5 2500k-ban gondolkodsz? :'D
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Ok a szimulatoros kockak... <#vigyor5>#vigyor5>
#15038: Okt. 12, be lehet fejezni a trollkodast... <#smile>#smile> Mindegyik szorzozarmentes lesz, a PCI-E orajelet lehet fixalni, gyakorlatilag az alaplapon mulik a tuning. Az Intel tanulhatna...
Saor Alba
www.smart-bus.hu
<#hehe>#hehe>
Meglátjuk a Bullal mi lesz a helyzet...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
ゾルターン
Elnezest de kozel sem az volt a kerdes hogy mi gyorsabb vagy lassabb hanem mi hasznl 6 magot ..... ime.
ゾルターン
No igen, szvsz az "atlagusernek" boven jo lesz az FX 6*** es 4***, foleg hogy a 6-os a korajot Sandynel is olcsobbnak igerkezik. 6 magos lesz a best buy.
Saor Alba