16997
  • NeoMaN
    9600 miatt szaggat.
    ogl, ráadásul kevés hozzá a 4x1.
  • ShadowLord
    Tegnap kicsit csalódtam a konfigemben a Battlefield 1942 beszagatott full beállításoknál max élsimitással és szüréssel:(bár lehet azért mert a játékhoz a patch-eket nem raktam még fel!?
  • Gugger
    létezik 100 ill 133MHz-es duron! Legutóbb raktam egy gépbe egy havernak 1400/133-ast!
  • NeoMaN
    Van thougbred magos duron? ezt nem tudtam. Biztos, hogy duronod van? :)
  • BBking
    Nekem is 2400+ os van de én sem tudom húzni.Nálam biztosan a proci a hibás.(MSI K7N2-L Nforce2)
  • jani1191
    igen
  • jani1191
    Ja duálos
  • PszihoApu
    ez is duálos?
  • jani1191
    Vedd az Epox 8RDA+ -t.
    Epox megbzhatóbb, elég jó tuningban is, haver 2500+@3300+ ra tudta húzni igaz a procit is ki kellfogni hozzá.
  • Chaos Mad
    vmi szar matsonic. vegyek egy ujat? ugyis csiga ez, meg akarok majd uj 400mhzes memoriát is, ez meg nem támogatja.
  • PszihoApu
    bocs hogy megint itt vagyok de holnap akarok gépet és kellenek az infok
    A kérdésem
    Epox 8RDA+ VS Abit NF7-S
    Melyik a jobb és miben?
  • Taptarap
    dehogynem:))
  • Taptarap
    nekem az 1,4 Duromonat 2 Ghz-ig sikerült feszülrség emelés nélkül felhuznom egy ASUS A7V333-as alaplapon és a hőmérséklete is 4 fokot emelkedett.

• ollie
    Jó az Asus meg az Abit is.
  • PszihoApu
    vagy ez az alaplap jó?
    Abit NF7-S(nForce2,AMD,FSB400,DDR400,AGP8x,S-ATA/ATA133,5.1hangk,LAN,USB2.0,ATX)
  • PszihoApu
    és az msi ből melyik a jó?
  • Gugger
    csakis a DELUXE változat!
  • PszihoApu
    szaisztok 1 kérdés ez jó amd es alaplap
    Asus A7N8X(nForce2,FSB400,DuálDDR400,AGP8x,5.1hangk,LAN,USB2.0)
  • BBking
    Milyen alplapod van?
  • NeoMaN
    Sajana a duron 100-as fsb-jét stabilan a többségnek max 105-ig sikerült emelni, a régi VIA-s alaplapokban, mivel nem tud fix agp-t és pci-t.
    Tehát elvileg 14x105-re megy fel neki stabilan (ez sem biztos) 1470Mhz.
    Újabb nforec2-es lapban biztos megy feljebb is, bár 1700-1800 felé abban sem fog szvsz...
  • joe69
    próbáld ki, mik vagyunk mi, jósok??
  • Mayday
    Sziasztok,
    Egy kollegam kerdezi, hogy huzhato-e az alabbi procija, ha igen, meddig lehet?
    AMD Duron 1400 (100MHz FSB)
    Hutoje pedig:
    GlacialTech 2450 huto AMD 3,2GHz (26dB)
    Koszi elore is a valaszokat!
  • NeoMaN
    Tönkrement neki, má nem is tud visszaírni...
    :)
  • Chaos Mad
    nekem most 15x133on van de nem tudom huzni. asszem vennem kéne egy uj alaplapot
  • jani1191
    Hi
    Nekem is 2400+ van és megy 2800+ és megy 11.5*200 on NF7-el épp eléggé függ töle hogy ne lehessen tuningolni
  • ZaJanga
    Az hagyján de a három konkurens cég is nagy okosság és erre felsorolja az intelt és az amd-t!
    Könyörgök áruld el honnan eme tájékozott hozzászólás és oda sompolygok teljesen jóindulatúlag!
  • ZaJanga
    Ki a F@szom írta ezt a sz@rt?Hol találtad?Savazzuk má le a falusi agyagedényt!!!Bazz ilyen "okosságot" már rég olvastam! a kis !
  • Lammer
    Hellóka!

Na van egy érdekességem, ha érdekel titeket, persze...
    Volt ma egy fejlövésem, hogy megpróbálom a maxot kihozni a gépből(dual channelre átáll, prochúz,memóhúz), most ilyen kedvem van no!!!
    Megnéztem a ramjaimat, hogy mit tudnék kihozni belőle max
    HYB25D256800BT-5 ebből van két darabom, és most jön a durvulás! Go infineon homepage keresem az 512esek között de nincs, no mondom ez nem jó, ledroppltam magam a 256osokhoz és láss csodát ott virít a szemét!!! bár gyanús volt a jelölésben a "256" Namost ezt nem értem!!!!
    Namost akkor van 2 db 512esem 256osnak címezve????
    Nem merek belenyúlni a biosba, mert nem tudom akkor mi!
    NA megpróbálom 8-3-3-3ra (azért 3, mert 200on van az efesbé)állítani, mert eddig optimálison volt, de azé durva nem??? Valakinek van 5lete??? amúgy anno ténylegesen 2X512öt vettem, szal nem értem...
  • Chaos Mad
    miert nem lehet huzni a procimat (athlon xp 2400+) amikor más haverom most vett egy xp 2200+-t és ö tudja huzni a bios-ban!? alaplaptol függhet ez????
    Akkó benne lenne az is hogy az envidija az nagyon, de sokkal jobban gyorsabb mint az Áti (így á val) mert nekünk is az van.
  • Borg
    Mi eeeez?:) hwtesztek.hu ?:DDD (bocs)
  • praetorian
    Nézzétek mit találtam (Egy kis OFF topic):
    ---------------------------------------------------------

--------------------Processzorok-------------------------
    Mint szerintem azzal sokan tisztában vannak hogy hogy 3 konkurens cég van jelen a piacom, és õk pedig az:
    Intel Pentium , I. Celerin , AMD Ez a 3 név bizonyára mindenkiben más gondolatokat kelt.

A fent említettek között az általam és már nagyon sok ember által tapasztaltak alapján nagyjából semmi különbség nincs!
    Habár talán egy mégis akad. Az pedig az ára! :-) Az I.P. -ok ára a legmagasabb aztán az I.C. -oké és ezeket követik az AMD -k!

Amit ezeknél a kis apró dolgoknál figyelni érdemes az az hogy hány MHz-n dolgozik a cucc és még az órajel is fontos!
    Pl.: amint azt a hardver/softver / proci résznél található kép is igazolja! Figyeljétek meg az UPC Clock melletti számot!
    Ezek már 100MHz valamint a példában 133MHz van kiírva!

Feladatuk az adatok küldése és a sebesség növelése (minnél jobb teljesítményû) Ismertetõjük: Általában egy ormótlan bazinagy ventillátor alatt található pici kis téglalap alakú dolog sok lábbal. A hûtés már csak amiatt is fontos mert habár nem látjuk azért iszonyú gyorsan dolgozik iszonyúsok adattal! Pl.: egy 100Mb -os file átmásolását a közepes teljesítményû procik 10 - 15 másodperc körül teljesítik! És ha belegondolunk ez nem egy kis dolog!

Extra: Ezeket feltudjuk húzni különbözõ módszerekkel! De ezt nem ajánlom ha nem akartok egy iszonyúan szar gépet kapni...
    Ha nagyobb teljesítményt akartok akkor inkább vegyetek jobbat! Megéri fõleg amiatt mert ma már elég olcsóak lettek!

Hírek: Nemsokára megjelenik a Celeron tól egy újabb proci de ez 2,7 illetve 2,8 GHz -s lesz! És állítólag csak: 25000 Ft. körül lesz! És ha belegondolunk ez nem is drága. Viszont nem nagy jövõt jósolnak neki mert nem támogat elég sok alaplaptípust :-(

----------------------------------------------------------

Nekem személyesen a hűtő-sebesség kapcsolat teccik a legjobban, és a celeron processzorok bukása :DD
  • Mr Manson
    Hy all!
    Kicsit OFF kérdés... van egy MSI KT4 Ultra alaplapom.
    Le kéne cserélnem valami combosabra, ötletek?
    Infok? Milyenre érdemes?
  • ZaJanga
    igen
  • koro1234
    KT6 Delta LSR
  • Borg
    Milyen MSI alaplap?
  • koro1234
    2500+ bocsi!
  • koro1234
    Tudnál még abban segíteni,hogy az írja a Core Center,hogy 167x11.0=1838Mhz és így 51C fokos a proci alapon minden alkalmazás vagy játék nélkül.Ez egy dobozos gyári hütős 2550+Barton magos proci és hozzá a memória 2x512 400Mhz DDR ram.Na most ezt meddig lehet felrakni,hogy stabil maradjon(a szorzón kell állitani?),vagy mennyi lehet ennek a hőmérséklete?És még egy olyan kérdés,hogy a BIOS-ban az SDRAM beállitásnál akkor felrakhatom 400Mhz-re ?
  • koro1234
    Köszönöm szépen a segítséged!
  • koro1234
    Sziasztok,Imre vagyok és egy olyan tök hülye kérdésem lenne,hogy tegnap vettem egy MSI alaplapot AMD Athlon Xp 2500 + procit és egy ATi 9600 videokártyát 1giga rammal.Na most előre bocsátom,hogy nem értek,max felhasználói szinten a számítógéphez.Egy barátom feltelepítette a windózt és ma amikor nézegettem a gépet,azt láttam,hogy az eszközkezelőben 1100Mhz CPU-t ír! az alaplap Core Center programjában is 1103Mhz van írva.Na most nem kevé ez egy kicsit? A régi gépemben a Duron proci 1300 as volt,azért cseréltem le!