AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg az a pár másodperc az szerintem nem ér nettó majd 100 ezer forintot a két gyátró csúcsmodellje között
Na akkor elmondom tiszta jóindulatból, ha nem csak jáccol és mondjuk értelmesebbre (najó én is gamer buzi vagyok...) használod pl:
3dsMax
Bryce
Filmtömörítés
és még sorolhatnám...
az elöbb leírtakhoz én személy szerint csak annyit hogy még a mostani csúcsp4esek is siralmasak... legjobb esetben is egy igényesebb mûvelet több óra...
ennyi.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem már sikeült elegetni egy 1,2-est😊
Bár 66% nincs bennük de olyan 33%al lehet húzni az XP-ket is...szorzónyitással:-)
De mint írtam az alaplap képes a 266-os DDR-re...
Én csak azt kérdezném, hogy van e PC1600 (100MHz) és PC2100 (266MHz) DDR-Ram, mert ha igen akkor engem átvágott a boltos 266MHz-es helyett 200MHz-es Ramot adott...(utánaolvasva ez derült ki nekem)...
Ha nem így van, nincs két különbözõ DDR-Ram akkor hardverhiba...
SoftFX
Szerintem azt az intel marketingest, akinek az ötlete alapján sikerülne mennyiségi vásárlót rávenni arra, hogy a kevesebb órajel ellenére is rohanják meg a boltokat az alábbi prociért, szerintem halála után forró aranyba fogják önteni.
Ez egy kicsit kitekert mondat lett, de azért remélem a lényege érthetõ.
írta: Barna József, idõ: 18:21
A WinHEC-en bemutatott Banias
Az Izraelben tervezett és a biblia Caesarea Philippi város romjainak lelõhelyérõl elnevezett processzor specifikációiról egyelõre keveset tudni azon túlmenõen, hogy fogyasztása 25%-kal alacsonyabb lesz a jelenlegi mobil processzorokénál, és integrált hálózati funkciókat is tartalmaz. Az Intel képviselõinek korábbi nyilatkozatai szerint a Banias egy teljesen új architektúrára épül, amelyet a kezdetektõl fogva az alacsony fogyasztás elvének elõtérbe helyezésével fejlesztettek. A processzor a Pentium 4-nél hatékonyabb architektúrával rendelkezik, azaz annál több utasítás végrehajtására lesz képes órajelenként (magasabb IPC), vagy, ha úgy tetszik, kevesebb ciklusra lesz szüksége egyetlen utasítás végrehajtásához (alacsonyabb CPI). Így a még év vége elõtt 2,2 GHz-es sebesség fölé robogó mobil Pentium 4-nél jóval alacsonyabb órajelen is versenyképes teljesítményre lehet képes.
Elemzõk és gyártók szerint azonban éppen ezért nem lesz egyszerû a vásárlók meggyõzése. Kevin Krewell, a The Microprocessor Report elemzõje szerint egyenesen elképzelhetõ, hogy az Intel az AMD által bevezetett modellszámozáshoz hasonló metrika bevezetésére kényszerül a Banias esetében. Amint az ismert, az Intel a vásárlókat félrevezetõ manõvernek tekintette az AMD jelölésrendszerét, mellyel az órajelversenyben lemaradó, ám hatékonyabb processzorarchitektúrával rendelkezõ cég Athlon processzorait igyekezett versenyképesebbé tenni a Pentium 4 ellenében.
Pletykák szerint a Banias 1 Mbyte másodszintû gyorsítótárat kap majd, ahogy utódja, a 90 nanométeres technológiával elõállított és 2003 negyedik negyedévében esedékes Dothan (szintén bibliai ásatások színhelye Izraelben) már 2 Mbyte L2 cache-sel lesz ellátva."
Muhaha, ez mennyire égõ 😄DDD
Egyébként az AMD specifikációjában 2.1 - 2.3 voltot ad meg.Egyes alaplapokon nem dokumentált jumper beállítással a 2.2 Volt is beállítható.Mérõmûszer nélkül nem ajánlott ilyen jellegû kísérlet,mert rövid idõ alatt tönkremegy a proci.
Ha a 128MB DDR Ramom (266MHz-es, elvileg!?) 133-as FSB-re rakom, akkor a win98se betöltés után azzonnal fagy, de ha 100-on hagyom minden oké...
A biosz kézikönyvbõl annyit vettem ki, hogy van ilyen, meg olyan 266MHz -es (nem 333-as) DDR...
Valami ilyesmit ír, hogy ha ennyi a DDR átvitele 100-ra, ha amannyi akkor 133-as FSB-re kell rakni...
Errõl én semmit sem tudok...
Lehet-e ez, és akkor megnyugodhatok, hogy 100-on többet teljesít a DDR, mint az SD (szintén 100-on)!?
SEGÍTSETEK!!!!
KÉRLEK Titeket...
Olvastam egy tesztet,ott elég volt a 2310 is.(talán a tomshardveren)

ASUS A7S333
AMD AthlonXP 1800+
256MB PC2700
Igloo2400
Elég lesz rá ez a hûtõ? Ha jól tudom, csak sima alu...

Szóval így:
Kép beszúrása:
img src=http://www.blablabla.bla/blablabla.bla
CSAK a fenti sort <> jelek közé kell tenni !!!
Kevinke: kép beszúrása:
Igy talán mükszik...

így
Elég láma kérdés, de hogy lehet képeket és grimaszokat beszúrni a szövegbe?
ui. Bocs hogy nem ide vág a kérdés!
Egy kis reklám, bár kezdem érteni, hogy a melegben miért döglik be mindig a kocsi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.hwsw.hu
www.lx.hu
www.supergames.hu *-!*-!*-!*-!
www.terminal.hu
www.tomshardware.hu
(jó kis sorminta figyelmeztetésnek)
Amugy kozeledunk a 300. h.-hoz (már csak 9).
Nem tud valaki olyan helyet, ahol Abit KR7A 133 teszt van?
Igazából az lenne a legjobb, ha magyar nyelvû lenne, de az se nagy baj, ha angol
valakinek van ötlete a 277es kérdésemre, mert míg végignyálaznám az összes ismert lapgyártó oldalát megöszûlnék.
Köszi!
A svarc legyen veletek!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt nálam CCMOS is, szóval azt is csináld meg biztos ami biztos alapon...
de kb ennyi
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
ha kell akkor van egy jumper az süti ki:-)
Ha igen akkor hogyan csináltad?
Egyébként még nincs meg a lap, de ugyanolyan, mint a tiéd!
Abit lapom van ,tehát úgy mondom el ahogy az enyémet frissítettem. Elõször is letöltöd a gyártó oldaláról a legfrisebb, BIOS-t. Mituán kicsomagolod hagyd úgy, windows alatt NE próbáld!
Tehát:
Kell egy floppylemez amit megformázol ezzel a parancsal-> format a: /u /s
Lényegében annyi hogy ezek nem lesznek rajta: config.sys sem autoexec.bat azaz nem töltõdik be semmi, a lényeg hogy tiszta DOS legyen csak!!!
Ekkor újraindítod, majd a floppyról Bootolsz.
Majd elindítod a runme.batot...és elméletileg hiba nélkül kell mennie mindennek 😄
Utána már csak meg kell erõsíteni hogy tényleg akarod-e frissíteni stb...Enter enter stb...
Sok sikert!
(Remélem Abit alaplapod van, mert én csak abban tudtam segíteni)
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Légyszives írd le nekem, hogy hogyan kell BIOS-t frissíteni! Jó lenne, ha nem csak nagyvonalakban írnád le!!!
Bocsi a fárasztó kérésért, de ilyen témában nem nagyon vagyok jártas!
Elõre is köszi!
Nekem KR7A Raid-em van és eddig meg vagyok elégedve! A BIOS frissítésnek hála ismerni fogja a Athlon XP 2200+(133)-Thoroughbred-et is!!
Ismeri a 133-s szabványt, és ez plussz ad a sebességnek.
Memória problémával nem találkoztam (nekem Hyndaim vannak...)
Szóval sirály
(Kiváncsi vagyok hogy a leendõ BIOS frissítésekkel meddig fogja ismerni az új CPU-at)
Lenne 1 kérdésem. Ismerõsnek(nincs Net) kéne egy olyan alaplap ami a következõket tudja.
-Socket A (ofkoz)
-Lehetõleg 2000es ThXP-t (vagy fölötte) bírja
-ISA slot!!!! Scsi kártyája végett
-UDMA 100(133 az se rossz)
-DDR RAM 266 támog.(333 az se rossz)
-ja és vagy AMD761 vagy 266pro (333 se rossz) via chipsetes! legyen
-ABIT,ASUS,EPOX,MSI (max még Soyo) only a többiek nálam sötét lovak
Így elsõ nekirohanásra ennyi!
Ha tudnátok IDEAt akkor szóljatok! Kösz
Köszönöm szépen.
Lammer.