16997
  • [NST]Cifu
    Hát felraktam, de igazi átütő változást nem tapasztaltam, viszont a gép winXP-ből való kilépéskor keményre fagyott minden egyes alkalommal, ezért szépen visszaraktam a 3.13-ast, az gond nélkül kilép...
    Lehet, hogy a szénné customizált XP a baja, nem tudom, de valószinüleg ha egy tiszta winXP-ra rakon fel a drivert, akkor semmi gond nem lenne. Mindegy, a 3.13 is jó nekem :)
  • Gabesz amd64
    Milyen alaplapod van neked?
  • [NST]Cifu
    Mindjá felrakom, aztán ha sokáig nem jelentkezem, akkor sejthető a végeredmény :)))
  • Borg
    Nem még.
    De különösebb panaszt nem olvastam róla. Ugyan pozitiv véleményt se...
  • ZaJanga
    Ahh!!

Próbáltad?
  • Gabesz amd64

Hát ez nem volt szép töled Krójer!
    Csúnyafiú vagy!
    Nembaj
  • Borg
    Hoppáhoppá... zsirúj nforce2 driver!

WinXP Driver v4.24
    Akkor nem cserélek BIOS-t, mert állatira jól néz ki az a 3200XP bootoláskor, meg tesztekben :)
  • cifuatwork
    1.: Ez a hőfok normális. Mérhető az AIDA32-vel, vagy bámrely komolyabb HW monitor programmal. Terhelést úgy tudsz mérni, hogy futtatsz egy ilyen monitorprogramot és valamivel jól leterheled a procit (ez lehet egy erőforrásigényesebb játék, vagy direkt ilyen célra csinált progi, mint a BurnK7 vagy Prime95), majd fél-egy óra múlva ránézel mennyire ment fel a hőmérséklet.
    2.: Csak az ABIT NF7 szériája ismerte fel hibásan 3200+-nak a felhúzott 2500+-ot, de már ezt is javították az egyik BIOS frissitéssel. Amúgy valami ilyesmit ír ki most: "Athlon XP 2200Mhz".
  • Furky
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a 2500+ bartonom 43-45 fokos kb egy volcano 11-el olyan 3000rpm-nél. Normális ez? Amikor játszom akkor hogyan tudom lemérni, hogy mennyi a hőfoka? Milyen programokat érdemes beszerezni, amik ilyesmiket tudnak?Csak akkor működik nekem 2500+on, ha az alaplapon(gigabyte 7n400pro2 rev2.0) a szorzókat 11xre, és fix 200MHz-re állítom az fsb-t, különben 1100MHz-esnek ismeri fel. De ha alaplapon ilyen szorzóra állítom, és 200ra, akkor annak nem 2500+nak kellene lennie, hanem 3200+nak, nem?
  • oryon
    Köszönöm a hozzászólásokat... még átgondolom.
  • [NST]Cifu
    Bevallom ilyen IQ császár hozzászólásokról nekem mindig beugrik Tybalt neve. A fene tudja miért, talán mert neki voltak még ilyen magasröptű és tartalmas hozzászólásai fórumokban... :)))
  • Borg
    Ha el akarod érni, hogy ne is jöhess vissza, csak így tovább.
    A kitiltás pedig nem egyből jár senkinek, ezt te is tudod. Ha egyből bírnál magaddal, nem is került volna sor rá, sőt, így nem is lett -volna- most hosszabb mint 2-3 nap.
  • krojer
    borg!!!! hogy baszna meg a rosseb te kis geci!! mi a faszért köll egyből kitiltanitekis seggdugasz! most jól felbasztad a cukromat gecó!! asszem lessz munkád hétfőtől,csak várjál kispöcs!!
  • Borg

Efter nevű versenyzőnk ezennel néhány napra távozott köreinkből.

És innentől kezdve minden olyan ember követi a példáját majd rövidebb-hosszabb időre, akinek valamilyen okból rendszeresen törölni kényszerülök a hozzászólásait!
  • ZaJanga
    Én úgytom rá lehet!

Nézd csak meg a zalman hívők topicját!
  • Gabesz amd64
    Hát peerszee!
    öreganyáém meg 5 éve salakmotoros!
  • Gabesz amd64
    én várok!
  • efter
    ojan gépet veszek majd hogy hejben öszzeszarod magad!
  • efter
    teis várd meg mig elkezdek dolgozni
  • Gabesz amd64
    Várd meg a nyár végét!
    ehehehehe
  • Gabesz amd64
    mi az hogy azért!
  • efter
    jovangeci!
  • efter
    na azért!!
  • Gabesz amd64
    nyisd meg az ICQ-dat te !
  • efter
    csodálom hogy a moderátor barátunk még nem törölte a csuny szavak miatt a hozzászólásainkat!!
    :D
  • Gabesz amd64
    hÁT MOST FASZA A GÉPED!
    eléggé jó az alaplapom!Amit megvettél tölem!!
    hihihi
    sose veszek én kacat dolgot ahogy azt látod!
    Mint a régi Abit Ka7-esem!
    Az is jó volt csak echo off lett neki!!
  • efter
    meg fele akkora elsőszintü gyorsitótára van!!
    azt egy percig se mondtam hogy erősebb,csak hogy azért nem voltamlemaradva az 1600xptől,mint te azt gondoltad!!!
  • efter
    hiszen 100mhzel kevesebb orajelen megy te kuki!!
  • efter
    persze hogy gyengébb bazdmeg
  • efter
    mivan simánszky? felevett a rosebb az sgre? csapkodd má meg a törüködzöt hejettem baszki mert gyógyegérkedik!
  • Gabesz amd64
    Aztr láttom te geci!
    De akkor is gyengébb a duron!
  • efter
    ez a mostani kacatom eredménye nem pedig az 1,3 as duroné!!
  • efter
    te hüje vagy bazdmeg! nyissad má ki aszemed hogy mijen procihoz hasonlitja a többi procit!!!!
    egy 1300mhz es duron van ott és nem a mostani kacatom te gyógyegér!!!
  • [NST]Cifu
    Én személy szerint beleszerettem a Glacialtech hűtőkbe. Nem túl olcsók, de jól hűtenek és viszonylag csendesek (Iglo 25x0 sorozat). A Silent Breeze sorozat pedig ultracsendes.
    Szó se róla a Zalman 7000-es sorozatát is beválallnám, de sajnos nem lehet rárakni az Abit NF7 deszkákra...
  • Gabesz amd64
    Hát általában 70 fokig be van állítva a Bios-ba és ha eléri azt a hőmérsékletet akkor újraindul vagy lefagy!
    Nekem régen Titan hütöm volt de az csak 56 fok volt a min.
    És elég sokszor lefagyott!Aztán vettem a Spire fridgerock-ot az már jobb volt!De hangos!
    És most FalconRock II-esem van csendes meg csak 40-46 fokos a proci!
    Amúgy a WhisperRock: Bruttó 2950 HUF
    a Zalman meg drága:Bruttó 9300 HUF de ez megy P4-re is
    vagy egy ilyet vegyél ami a képen van:

ez is drága : szintén 9300 HUF
  • Gabesz amd64
    Hát a zalman az tuti hogy jó!De nem minden drága hütő jó!
    Lehet némelyik drága hütő hangos!10000-et felesleg egy hütöre áldozni!
    Na az a spire Whisperock IV az nem rosz!szupercsendes 3 felfogató fül van rajt de ez szerintem nem lényeges!
  • Marcell
    Meg valami: Hany fokos lehet a proci, amitol meg nem lesz baja? Mert bar magas a 62-63 fok, ha jol tudom 70 alatt nem csinal bajt (majd nyaron szopnek, de addigra veszek jobb hutot).
  • Marcell
    A Far Cry-os fagyasomra nincs otletetek? Sebessegtol fuggetlenul csinalja (133x11,5-on is es 166x11,5-on is).
  • Marcell
    Tudsz ajanlani valami franko hutot?
    Ezekrol hallottam jokat:
    Spire WhisperRock 4 (olcso, relativ jo)
    SilentBreeze III
    Zalman 7000 alcu (legdragabb)