16997
-
#4911 Hát felraktam, de igazi átütő változást nem tapasztaltam, viszont a gép winXP-ből való kilépéskor keményre fagyott minden egyes alkalommal, ezért szépen visszaraktam a 3.13-ast, az gond nélkül kilép...
Lehet, hogy a szénné customizált XP a baja, nem tudom, de valószinüleg ha egy tiszta winXP-ra rakon fel a drivert, akkor semmi gond nem lenne. Mindegy, a 3.13 is jó nekem :) -
#4910 Milyen alaplapod van neked? -
#4909 Mindjá felrakom, aztán ha sokáig nem jelentkezem, akkor sejthető a végeredmény :))) -
Borg #4908 Nem még.
De különösebb panaszt nem olvastam róla. Ugyan pozitiv véleményt se... -
#4907 Ahh!!
Próbáltad? -
Hát ez nem volt szép töled Krójer!
Csúnyafiú vagy!
Nembaj -
Borg #4905 Hoppáhoppá... zsirúj nforce2 driver!
WinXP Driver v4.24 -
#4904 Akkor nem cserélek BIOS-t, mert állatira jól néz ki az a 3200XP bootoláskor, meg tesztekben :) -
#4901 1.: Ez a hőfok normális. Mérhető az AIDA32-vel, vagy bámrely komolyabb HW monitor programmal. Terhelést úgy tudsz mérni, hogy futtatsz egy ilyen monitorprogramot és valamivel jól leterheled a procit (ez lehet egy erőforrásigényesebb játék, vagy direkt ilyen célra csinált progi, mint a BurnK7 vagy Prime95), majd fél-egy óra múlva ránézel mennyire ment fel a hőmérséklet.
2.: Csak az ABIT NF7 szériája ismerte fel hibásan 3200+-nak a felhúzott 2500+-ot, de már ezt is javították az egyik BIOS frissitéssel. Amúgy valami ilyesmit ír ki most: "Athlon XP 2200Mhz". -
Furky #4900 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a 2500+ bartonom 43-45 fokos kb egy volcano 11-el olyan 3000rpm-nél. Normális ez? Amikor játszom akkor hogyan tudom lemérni, hogy mennyi a hőfoka? Milyen programokat érdemes beszerezni, amik ilyesmiket tudnak?Csak akkor működik nekem 2500+on, ha az alaplapon(gigabyte 7n400pro2 rev2.0) a szorzókat 11xre, és fix 200MHz-re állítom az fsb-t, különben 1100MHz-esnek ismeri fel. De ha alaplapon ilyen szorzóra állítom, és 200ra, akkor annak nem 2500+nak kellene lennie, hanem 3200+nak, nem? -
#4899 Köszönöm a hozzászólásokat... még átgondolom. -
#4898 Bevallom ilyen IQ császár hozzászólásokról nekem mindig beugrik Tybalt neve. A fene tudja miért, talán mert neki voltak még ilyen magasröptű és tartalmas hozzászólásai fórumokban... :))) -
Borg #4897 Ha el akarod érni, hogy ne is jöhess vissza, csak így tovább.
A kitiltás pedig nem egyből jár senkinek, ezt te is tudod. Ha egyből bírnál magaddal, nem is került volna sor rá, sőt, így nem is lett -volna- most hosszabb mint 2-3 nap. -
krojer #4896 borg!!!! hogy baszna meg a rosseb te kis geci!! mi a faszért köll egyből kitiltanitekis seggdugasz! most jól felbasztad a cukromat gecó!! asszem lessz munkád hétfőtől,csak várjál kispöcs!! -
Borg #4895
Efter nevű versenyzőnk ezennel néhány napra távozott köreinkből.
És innentől kezdve minden olyan ember követi a példáját majd rövidebb-hosszabb időre, akinek valamilyen okból rendszeresen törölni kényszerülök a hozzászólásait! -
#4894 Én úgytom rá lehet!
Nézd csak meg a zalman hívők topicját! -
#4893 Hát peerszee!
öreganyáém meg 5 éve salakmotoros! -
#4892 én várok! -
#4891 ojan gépet veszek majd hogy hejben öszzeszarod magad! -
#4890 teis várd meg mig elkezdek dolgozni -
#4889 Várd meg a nyár végét!
ehehehehe -
#4888 mi az hogy azért! -
#4887 jovangeci!
-
#4886 na azért!! -
#4885 nyisd meg az ICQ-dat te ! -
#4884 csodálom hogy a moderátor barátunk még nem törölte a csuny szavak miatt a hozzászólásainkat!!
:D -
#4883 hÁT MOST FASZA A GÉPED!
eléggé jó az alaplapom!Amit megvettél tölem!!
hihihi
sose veszek én kacat dolgot ahogy azt látod!
Mint a régi Abit Ka7-esem!
Az is jó volt csak echo off lett neki!! -
#4882 meg fele akkora elsőszintü gyorsitótára van!!
azt egy percig se mondtam hogy erősebb,csak hogy azért nem voltamlemaradva az 1600xptől,mint te azt gondoltad!!! -
#4881 hiszen 100mhzel kevesebb orajelen megy te kuki!! -
#4880 persze hogy gyengébb bazdmeg -
#4879 mivan simánszky? felevett a rosebb az sgre? csapkodd má meg a törüködzöt hejettem baszki mert gyógyegérkedik! -
#4878 Aztr láttom te geci!
De akkor is gyengébb a duron! -
#4877 ez a mostani kacatom eredménye nem pedig az 1,3 as duroné!!
-
#4876 te hüje vagy bazdmeg! nyissad má ki aszemed hogy mijen procihoz hasonlitja a többi procit!!!!
egy 1300mhz es duron van ott és nem a mostani kacatom te gyógyegér!!! -
#4875 Én személy szerint beleszerettem a Glacialtech hűtőkbe. Nem túl olcsók, de jól hűtenek és viszonylag csendesek (Iglo 25x0 sorozat). A Silent Breeze sorozat pedig ultracsendes.
Szó se róla a Zalman 7000-es sorozatát is beválallnám, de sajnos nem lehet rárakni az Abit NF7 deszkákra... -
#4874 Hát általában 70 fokig be van állítva a Bios-ba és ha eléri azt a hőmérsékletet akkor újraindul vagy lefagy!
Nekem régen Titan hütöm volt de az csak 56 fok volt a min.
És elég sokszor lefagyott!Aztán vettem a Spire fridgerock-ot az már jobb volt!De hangos!
És most FalconRock II-esem van csendes meg csak 40-46 fokos a proci!
Amúgy a WhisperRock: Bruttó 2950 HUF
a Zalman meg drága:Bruttó 9300 HUF de ez megy P4-re is
vagy egy ilyet vegyél ami a képen van:
ez is drága : szintén 9300 HUF -
#4873 Hát a zalman az tuti hogy jó!De nem minden drága hütő jó!
Lehet némelyik drága hütő hangos!10000-et felesleg egy hütöre áldozni!
Na az a spire Whisperock IV az nem rosz!szupercsendes 3 felfogató fül van rajt de ez szerintem nem lényeges! -
#4872 Meg valami: Hany fokos lehet a proci, amitol meg nem lesz baja? Mert bar magas a 62-63 fok, ha jol tudom 70 alatt nem csinal bajt (majd nyaron szopnek, de addigra veszek jobb hutot). -
#4871 A Far Cry-os fagyasomra nincs otletetek? Sebessegtol fuggetlenul csinalja (133x11,5-on is es 166x11,5-on is). -
#4870 Tudsz ajanlani valami franko hutot?
Ezekrol hallottam jokat:
Spire WhisperRock 4 (olcso, relativ jo)
SilentBreeze III
Zalman 7000 alcu (legdragabb)