AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
LOL IDG

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
örüljél a 8300-nak, a winxp-t meg ne használd játékra. Egyébként van jelentõsége? Vmelyik rpogram akadozik, ami eddig nem? Vagy lassabban számol filmet?

Mike
inkább grafkártya driver, vagy a hangkártya miatt nem megy. a proci itt nem mérvadó.

amikor megjelent a warcraft3 a 750 Tbirdömön simán ment (+Gef2 szerintem vmelyik 38.xx driverrel)

milyen oprendszer alatt próbáltad?

Sziasztok!

Van egy kis gondom, hátha ti tudtok segíteni. Van egy AMD XP procis alaplapom, abit kx-7-333R-es lapban, 1 db 512-es Samsund DDR-rel, es két játékot nem tudok elindítani: Warcraft III és Drome racers. Sajna mindkét játék csak biztonsági másolat, szóval ilyen irányú tapasztalás érdekelne. A cd egyébként tutti jó, a haverom P4-en játszott róla, én is, míg P3-am volt, játszottam a warcraft III-mal, most nem megy. Unokatestvéremnek szintén amd, de Duron procival, szintén nem akar menni egyik game sem. Valaki, aki be tudta üzemelni, esetleges trükköket? Esetleg valamelyik RAM-beállítás lehet a hunyó? Más gaméval nincs gond, több órát nyomtam az unreal II-t, ghost recon-t, ezeknél abszolút semmi gáz. INNO GF4 videókártya, 41.09-es detonatorral, de a 40.72-vel sem volt jó.

Ha van tippetek, elõre is köszi.

Üdv: Sanya
H1twin és 49-50 fok!!!

Looserke
És milyen hûtés van a procidon és hány fokos tuningolva???

Omegared
Hasonló lesz a P4 tokozásához

na nekem a egy Polimanom (Palomino) 2000+van 😊 az eset Vcore 1.825V Fsb:142 maxra e felett már fagy de 12.5x142=1775Mhz ez majdnem 2200+ és ez nem rossz legalábbis nekem!!!!várom már a Bartont!!!! ki nem???

Looserke
Deathcourier, hogy tuningoltad a procid? (Vcore, FSB?)

Emberek késõbbiekre gondolva processzor vásárlás terén mardhad e majd a jelenlegi AsusA7V8X-es lapom???Barton?Athlon 64???Vagy Xp sorozat 2600+???

Túltettél önmagadon, mostmár pihenhetsz.
Athlon 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gerry
Hát én az Acorp-ot rühellem, meg a úgy általában ami nagyon olcsó, és ezért többnyira gagyi is, én minimum egy Abitot vennék, mert az még elég barátságos áron van, de igazából ASUS/MSI/CHAINTECH párti vagyok...

Amit mindenképpen kerülj: SiS vagy ALi chipsetes alaplapokat, mert azokkal 90%-ban csak gond van!!!

Gerry
Sorolom, RAID (RAID 0, a két Maxtor D740X-L-hez), mikrofont, és PEN-Drive-ot elõre dugom be a C-BOX-ba, és nem kell hátul matatnom ahhoz, hogy be dugjak egy vacak USB-s cuccost, a hengeres IDE kábelek miatt nem lesz akkora kupi a házamban, és a légáramlás is jobb lesz, ezáltal a hûtés is, este ha dolgozok, akkor nanyámékat nem zavarja a speaker hangja, mivel azt nem dugom rá, hanem a C-BOX-on lévõ ledsorról szedem az infot, hálókártya és hangkártya nem kell új, mert ugyebár adott, ha lesz serial ATA winyóm, azt is rá tudom kötni, emellet lesz egy "csodás" kulcstartóm, és matricám a ház elõlapjára...
hát hirtelen most ennyi jut csak eszembe, de ha lesz még valami, akkor feltétlenül beírom ide!

Köszi a tanácsokat, még egy kérdés, milyen (gagyi) alaplapot ne vegyek, van konkrét típus ?
Minek KingSton ram?
Majd inkább az érdekel hogy a 2400+os XP tényleg olyan jól muzsikál-e 166-os FSB-n:-)
Na sorold fel majd hogy a rengeteg extrából miket fox felhasználni
Gerry
vcore-z= vcore-t

Gerry
Igen elég húzós a 7njs, de rengeteg extrát adnak hozzá, valamint tuning szempontjából a legjobb választás, vcore-z 0.05-ös léptékben lehet változtatni, AGP/PCI/FSB asszimmetrikus állítása, stb...

Asszem jövõ héten veszek egyet, amint elvitték a régi lapomat, a memó meg a proci már meg van bele (2*256MB PC2700-as Kingston, AthlonXP 2400+), ha meglesz a lap, majd írok róla tapasztalatokat, remélem csak csupa pozitív dolgot (kivéve az ár: 44.100 HUF, elég húzós...)

hen-tes
😊))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

LOL
2 hiteles és hozzáértõ forrást soroltál fel😊)))
Looserke
Azért akármilyen tesztet megnézel az AMD 2000+ lenyomja a 2Ghz-es Intelt... Ajánlom a G*mestart vagy a PCW*rldot

hen-tes
nem ezt mondtam ???
csak másképp 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
sorry

hen-tes
már bocs !
nem flamelni akarok
de miért ide raktad be, hiszen itt 1értelmüen ez a válasz
próbáld meg egy .. hogy is hivják ? áá, pártatlan topicban

hen-tes
már bocs !
nem flamelni akarok
de miért ide raktad be, hiszen itt 1értelmüen ez a válasz
próbáld meg egy .. hogy is hivják ? áá, pártatlan topicban

Looserke
Azért ajánlják mert drágább, viszont az AMD simán lenyomja a 2000-es Intelt,csak olvass el egy tesztet.

Gép vásárlás elõtt állok és nem tudok dönteni pontosabban nem hagynak 😉 Amit szeretnék P4 2GHz vagy AMD 2000XP. A boltban egyértelmûen a P4-et ajánlják az AMD ára viszont jóval kedvezõbb. A kérdésem az lenne, mennyire "azonos" a két proci teljesítménye ?
HALi!

Gerry: THX! Csak sajnos ennyit most nem akarok a lapra áldozni a ngyker ára is 40000FT. :-(
Viszont az Asusnak van az A7N8X nevû lapja az is igen ütõs és csak 25000Ft. A tesztek szerint tuningra is igen alkalmas.
Köszi mégegyszer.

GT: Halboy

Jó nézd azt hogy az MSI lap 27 míg a Chaintech 40 fölött van jóval +áfa
Sati
de 1.75 ön lefagy ha másolok a wincommanderbe 😞vissza raktam 1.85 re ugy nem

Sati
thx

1.75V

Sati
Sziasztok. Szeretném megtudni menyi corevolt kell a 2100+ amdnek
mert a gépem fagy. de nem tudom mitöl
😞

Gerry
Azt, hogy 2 DB S-ATA 150-es eszközt tudsz rákötni, de nagy valószínûséggel ha nem S-ATA-ként használod a vezérlõt, akkor RAID 0/1-et is tud, mivel még nem a chipset-ben van ez a vezérlõ, hane külön van ráintegrálva az alaplapra...

Hahó!
Tudja valaki mit is jelent a Serial ATA 150 az alaplapon?
Üdv
Gerry
Szerintem nem érdemes, egy ismerõsömnek 2 procija ment tönkre a lesarkazásvédõtõl, mert nem feküdt fel rendesen, úgyhogy a harmadik procijára már rá sem rakta...

De ha szervízben szerelteted össze a gépedet bel lehet tetetni, hiszen ha elszáll, akkor rájuk lehet verni a balhét, de szerintem nem érdemes!

Spenser
Szasztok
Érdemes venni lesarkazásvédõt és számít ez valamit a hûtésnél (hõleadás) ???

Gerry
Egyértelmûen nForce2, mivel az HIVATALOSAN is támogatja a DDR-400-as memókat (a VIA KT-400 nem), még ha modul kerül bele akkor is, nem beszélve arról, hogy ha 2 modult teszel bele, akkor engedélyezhetõ benne a Dual DDR spec., ami elvi síkon megduplázza a memória sávszélességet, és ezzel némi sebességtöbbletet lehet elérni...

Én egyébként ezt ajánlanám: Chaintech Zenith 7NJS, én ilyet fogok mostanában venni, ez is nForce2-es...

HALi!

Üdvözlöm a nagyrabecsült társaságot. Tudnátok nekem segíteni alaplap vásárlás ügyében?
AMD K7 2200XP procihoz szeretnék valami jó kis lapot igazából ezt a kettõt néztem ki:
-MSI KT4 Ultra-SR (VIA KT400 chipset)
-MSI K7N2-L (Nforce2 18D chipset)
Mi errõl a vélemény? Nforce2 v. VIA KT400
Mindenféle vélemény érdekel. Vkinek van hasonló?
Elõre is köszi!

GT: Halboy

Gerry
Na, ma kiderül, hogy egy ASUS A7V266-E lapba bele megy-e egy Athlon XP 2400+...
Ha nem, akkor így jártam, vehetek új alaplapot, ha igen, akkor még 1 esetleg 2 hónapot várok az új deszka mgvásárlásával...

Holnap leírom a tapasztalatokat! (Remélem)

Köszi😊
Ez szinte a Max2 leírása. Akkor meg miért kerül a Max2 másfélszer annyiba? Valamit biztos nem vettem észre... De az alaplapod leírása rendkívül meggyõzõ, pláne hogy atomstabilnak tituláltad köszi!
Köszi.
A különbség ezekszerint csak az lenne, hogy a Kd-7 nem tudja az AGP 3.0-át? Vagy igen? Nem tudod a te alaplapodon mi az AGP átviteli sebessége? A Max2-rõl zengik azt, hogy "peak bandwidth of 2.1GB/s"
hmmm...
Lazarus
mer így most befigyel egy + átszámítás is, miközben számolgatok a biosban 😊
Lazarus
néha engem is zavar
Nekem ABIT KG7 lapom van, és egy 2000+os XP.A BIOS szerint a TBird 1400ig birja.De mondjátok már meg,hogy ki a faszt érdekel, hogy mit ir õ és a kézikönyv. A lényeg, hogy a 20010820i dátumú BIOS elég lesz a 2600+ig.Sõt, nekem nem a hányezer+vagyokot irja ki, hanem a valós értéket.A +os kiirás engem zavar.
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
Viszonylag hosszabb távra kellene egy gép nekem.
A Terv ez: AB-AT7-Max-2/XP 1700/DDR-512-400/Abit Siluro GF4 Ti4200-8X
Így nekem úgy tûnik hogy egy jó darabig max. Ram-ot kell tolni bele és max. processzort cserélni.
Ha van ezekkel a stufokkal tapasztalatotok, írnátok véleményt?
Köszi
parajesus
Deathcourier mi a fenét csinász már
Gerry
Felteszed a legfrissebb BIOS-t, és megnézed, hogy mekkora a maximális szorzó, amit be tudsz állítani, tehát *133=az az órajel, amit még biztosan elvisz, de lehet, hogy autodetecten ennél többet is tud (itt a szorzóra gondolok)...

Es mi a tapasztalatod
A 2600-ost is betudod tenni,csak biost kell frisssiteni, nekem is van egy ilyen lapom de valahogy nem vagyok kibékülve vele nekem lassúnak tünt, van egy tartalék 750-es AMD SLOT-OS gépem K7M-es alaplappal amit semmi pénzért nem adnék el mert a szivemhez nõtt kb: azt a szintet érte el pedig 2100-es procival hajtottam. Ezek után vissza épitettem a A7A266-E lapot hát ég és föld külömbség az utóbbi javára lehet, hogy nekem nem jött be VIA-chip?