16997
  • the Godfather
    Olyan hálókártyesz kell ami támogatja ezt a funkciót. Utánna meg a biosban kell beállitani hogy müködjön, és hogy használni tudd kell a MAC cim illetve nem árt tudni a hálózati IP-t...de ez másik topic..:)
  • Anee
    na ja nekem is, a hangkártyáját is használnám, a CBOX3 se rossz és tuningban is a toppon van...
    na még a héten meg is veszem akkor:-)
  • Narancs
    Rosszul egyikkel sem jársz az biztos, de nekem is a Chaintech jön be inkább...:)
  • Anee
    na ja meg a RadEX hangját..de slussz-passz ennyi....és meg is nyerte azt a tesztet is...
    Na néztem találtam egy olcsóbb MSI lelőhelyet is ahol adnak még rá 3 év garit -de valahogy akkor is inkább a Chaintech felé hajlok.....
    ami az MSI mellett szólna az a Cool'n'Quite és a szorzó, de teljesítményben kb azonosak...
    De aszorzó nekem meg felesleges mert már megvan az A-Data 500MHz-es modulom:-)
  • Ruffi
    Valóban nem tom mér irtam
  • Narancs
    Most azt nem találom, de elolvastam egy csomót és abból az jött le hogy a Chaintech ZNF3-150 nagyon fasza kis deszka!
    Már nem emléxem, de a asszem a prohardver tesztben kifogásolták a hangos a chipset hűtést, ennyi volt a negatívum...
  • Anee
    az a cikk érdekelne
  • Narancs
    Égő, most nem találom hirtelen, de ha jól emléxem a bugok miatt nem ajánlották a 150, a 250et nem tom miért nem.
  • Narancs
    Amilyen cikkeket olvastam anno a legtöbbnél a konklúzió az volt hogy 150et semmiképp, de ha lehet a 250et is egyenlőre mellőzzék a vásárlók...
    Mindjárt megkeresem azt a cikket.
  • Anee
    " ha nforce 3-at akarsz venni akkor csak 250-eset vegyél"
    mért is? +2USb -1 csatonra IDE +SATA +1% speed....
    Ezek tükrében kérdem hogy miért is csak a 250? sata van külső usb még elmegy...
    Jah és a chaintechben fixálható -és működik- az AGP órajele
  • Borg
    A KT880 K7 chipset.
  • Anee
    Az ok de a MSI lapoknak is voltak alkatrészhasználat miatt problémái....ezt jól jelzi hogy MSI-re egy év gari van míg chaintechre 3
    A mostani MSI-m is a 2. mert már elszált egy, ezért nem bízom annyira...na meg a VIAn enyv24 hang a cbox3....
    Bár az újabb msi cuccokkal nincs annyi tapasztalatom, de ahogyolvasom szarabb mint a régi...na ha az elszált milyen lesz az új.....?
  • cifuatwork
    Gyakorlati tapasztalatom nincs, de most utánaolvasva én az MSI deszkát választanám.
  • Ruffi
    sztem ha nforce 3-at akarsz venni akkor csak 250-eset vegyél!
    ha olyan nincs, akko kt800 vagy 880-ast vegyél!
  • Anee
    Szerintetek egy Chaintech ZNF3-150 vagy egy MSI K8N NEO PLATINIUM a jobb? Az ár 2 ezer különbség az új javára, ellenben a zenith jobban felszereltebb és nem is -sokkal- lassabb /0.5-1%/
    A hardveres firewallt nem használnám ki szerintem...
    Jah és tuning is fontos bár ahogy nézem mind2 állat
    Ötlet?
  • cifuatwork
    Milyen matricát?!?
  • Furky
    Vettem egy barton magos 2500+ procit, és nem kaptam hozzá matricát, meg ilyesmit. Nem tudjátok véletlenül az AMD email-címét, ahova tudok nekik email-t küldeni??
  • Furky
    Hi!
  • the Godfather
    persze...szerintem jobb mint a 2800-as Barton
  • the Godfather
    Szerintem a 333/400-as memcsi jó választás. Vagyis ha majd valamikor nagyobb proci+alaplapot cserélsz az akkor is jó lessz, illetve az árak ugyanazok, szoval nem éri meg egy DDR266-ra beruházni egyáltalán. Az Abit jó név de szerintem egy NF7 lenne a jó választásod....a KG7 az nagyon öreg és vagy 40% lassubb...szal gondold át
  • Mr.Macho
    lenne pár kérdésem, remélem tud rá nekem valaki válaszolni:
    *van egy athlon xp 2400+-m, de az alaplap hibás, kéne új. A proci max 266 FSB, milyen memóriát vegyek hozzá hogy kihozzam a maximumot belőle?
    *és milyen alaplapot vegyek hozzá, gondolom egy régebbi is elég lenne. én egy abit KG7-Lite-ra gondoltam...
    *Egy 333/400MHz-es ram szintén kompatibilis vele? Vagy felesleges 266-osnál gyorsabb?
  • sunder
    Hello

Éppen egy AMD AThlon XP 2800-at szeretnék venni de elfogyot. Már mindenhol néztem de hiába.
    A kérdésem hogy megéri e a 2700-t megvennni?

Eőre is köszi.
  • the Godfather
    Vantec Aeroflow 33-35 fok celsius közt tartja a 2500@2530mhz-es Barton-t.
  • Narancs
    FalconRock II bőven elégnek kéne hogy legyen....
  • Pogi
    Hello mindenki!Kérdeznék egy olyat, ki milyen ventivel hűti a prociját?Nekem van egy 2600+ os AMD-m van, de márhára melegszik.Most egy Spire FalconRock II van rajta.
  • Mihail
    köszi a megeősítést
  • [NST]Cifu
    Sorry, de sajnos én még az életben nem láttam működés közben WOL-t, mivel szükségem még sose volt rá. Csak az elméletet ismerem...
  • NeoMaN
    Nem érdektelen, ha megosztott a net.... El tudnád magyarázni mit kell csinyánom, hogy ez működjön itthon. Nem tudtam rájönni sasjna, routerbe meg nem akarok beruházni...
  • NeoMaN
    Nem átverés, ez ilyen jó proci. Valszínűleg majd kell egy kis feszt emelned, de 1,775 fölé ne menj..
  • NeoMaN
    2 magos proci az AMD-tőlGL AMD... :P
  • Mihail
    3.2 ghz-es, elírtam
  • Mihail
    sisoft sandrával lemértem és egy 3.ghz-es pentium 4-c vel egyezik meg, létezik ez? ha igen, akkor jó vétel volt
  • Mihail
    ma vettem egy 2500-as barton, és hogy lehet,h feszültség állítás nélkül 3200-on megy? csak felraktam az fsb 200-ra, ennyi
    vagy vmi buheráció? úgy értem átverés?
  • [NST]Cifu
    Otthoni felhasználásra érdektelen. A lényege az, hogy hálózatba kötött gépnél a kikapcsolt gépet egy másik gépről be lehet kapcsolni. (az értelme pl. az irodákban van, az egyik gépen vannak bizonyos adatok, de erre csak időnként van szükség, a gép ki lehet kapcsolva normál helyzetbe, majd ha szükség van rá, akkor egy másik gépről a WOL segítségével bekapcsolod a gépet, leszeded róla a szükséges információkat, majd a gép (megfelelő beállítások esetén) X idő múlva magától kikapcsol).
  • ucu
    thx
  • Mat
    Hi mindenki! Lenne egy kérdésem. Az alaplapomon van egy hely ahová egy 3 lyukú dugaszt lehet dugni :) Nha most ide az van irva, hogy "WOL" (Wake ON Lan) Ez micsoda??? Előre is köszi!
  • Khull
    Kosz mindenkinek a tanacsot!
    Varni fogok.
  • Styrex
    cifuatwork kösz az infót egy kicsit megnyugtattál:-))
  • cifuatwork
    A korai NF7 alaplapoknál voltak kisebb gondok, de BIOS frissitéssel probléma nélkül mennek már azok is, szóval a mostaniakkal meg biztos nem lesz ilyen gondod. Az NF7(-S) v2.0 óta a 400Mhz-es FSB is támogatva van (ez tavaly nyáron jött ki), azóta meg nem termett semmi új a nap alatt, tehát teljesítményben a két deszka ugyanazt tudja - főleg, hogy SocketA-ba ugye a legnagyobb proci továbbra is a Barton 3200+...
  • ucu
    koszi az infot, a microguru windows csoda kulonosebben nem erdekel engem se:) viszont teljesitmeny sebesseg processor tamogatas(valami ilyesmit magyaraztak hogy nf7 nem jol ismerte fel a barton procikat), ilyenekrol hallottal esetleg valamit?