AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A windowson tényleg régi már 2000 van fent de nem telepítek ujjat amig nem lessz új vinyóm!!Nem vagyok hálózatba !!De tegnap meg ma még nem csinálta a hülyeséget!ez idegesít hogy rendszertelenül resetel, illetve leáll!
lehet software-es hiba is, milyen rendszered van? Nekem most lett RDSL internetem és mióta benne van egy Cisco kártya a gépemben, rengeteget resetel, bár most éppen viselkedik.. Hálózatba vagy kötve?
Csá!Márkátlan de leírtam mindent az Amd Xp processzorok... topicomban!
Szerintem vinyó lessz 100%-ig!!
Van rajata ugyebár vinyó,kislemez,Dvd,és egy író!!!
#1498 Szevasztok Jago problémájához hasonló az enyém is!A gép rendszertelenül leáll de inkább reset-elni szokott ez mitöl lehet???Táp??a régi vinyóm??AsusA7V8X,2000+,384DDr,8.4Seagate vinyó!300W táp.
A Palomino mag az négyzet alakú, a Thorougbred pedig téglalap alakú. Így a legegysterûbb "ránézésre". Után serial... (lentebb)
Mondjuk én nem találtam rajtuk ilyen jelölést, pedig meglestem 3 különbözõt...
AZ egyik Samsung-on volt egy TCB-3-as jelzés....
Esetleg ez lenne?
AZ egyik Samsung-on volt egy TCB-3-as jelzés....
Esetleg ez lenne?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Gondolom rajtavan a memória chip-eken...
A Kenny haverom most ugyan így szív egy KD7-essel....
Abban sem megy a 19-es XP 133-on...
Nemtom ez mi lehet. Bios hiba? Laphiba? Netán táp????
Foglamam nincs.....
még jó, hogy nincs szorzólock a TB-mben, így tudom hajtani névleges ferkvencián, csak 12*100-on és nem 9*133-on :-))))
Abban sem megy a 19-es XP 133-on...
Nemtom ez mi lehet. Bios hiba? Laphiba? Netán táp????
Foglamam nincs.....
még jó, hogy nincs szorzólock a TB-mben, így tudom hajtani névleges ferkvencián, csak 12*100-on és nem 9*133-on :-))))
ok,köszi.és hogy nézem meg hogy CL2-es CL2,5-es vagy CL3-as-e a memoriám?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Sziasztok bocsi,hogy ideírok,de nem tudom,hogy ez melyik topikba tartozik.Végülis AMD-s alaplapról van szó: Van egy 256 DDR MB-os memoria modul, és vennék egy 512 DRR MB-osat.Ez így müködni fog? Mer régen hallottam olyat,hogy ha két DDR modul van a gépbe,azok csak akkor müködnek ha mindkettõ ugyanakkora.Vagy ez hülyeség?
people: Itt utánanézhetsz a témának😮lvasdd el!Jó cikk!
http://prohardver.index.hu/rios2_cikk.php?id=160
people: Itt utánanézhetsz a témának😮lvasdd el!Jó cikk!
http://prohardver.index.hu/rios2_cikk.php?id=160
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Egyik barátomnak meg KT7A-ja van, és az 1.3-as Tb fagy 133-on 😄DDD pedig 133-as az FSB-je...(dilisek ezek az AMD-k 😊)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Próbáld meg cd-író/olvasó meg egyebek nélkül...csak vinyó...ha úgy is fagy-ennyi kráftot még egy jó 250-es kitol- akkor tényleg csere
Sziasztok. Szeretném megtudni hogy fagyhat e a gépem ha a videó kártya meg az integrált hangkártya egy irq-n van mert nálam ez a hejzet méghozzá a 16-os irq-n van.
a 21-es irq-n meg van 3 (VIA Rev 5 vagy újabb USB univerzális állomás) de ebbõl 3 van a 21-es irq-n meg egy (VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller)
Ezek miatt fagyhat a configom ??
a 21-es irq-n meg van 3 (VIA Rev 5 vagy újabb USB univerzális állomás) de ebbõl 3 van a 21-es irq-n meg egy (VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller)
Ezek miatt fagyhat a configom ??
A BIOS-ban van ilyesmi, hogy memory timings?
Ezt kéne optimal-ra vagy default-ra állítani!
Ezt kéne optimal-ra vagy default-ra állítani!
RAS, CAS, RAS-to-CAS, órajel?
Acorp ?W, egyébként AZONNALI csere javasolt ezesetben, fõleg, ha 350W alatti az az acorp...
Acorp ?W, egyébként AZONNALI csere javasolt ezesetben, fõleg, ha 350W alatti az az acorp...
Ja, lehet, hogy a táp a ludas (milyen?), de a 40.41 nálam is elég instabil volt, 41.09 a biztos, 43.00 a sebességkirály. RAM idõzítések hogy vannak?
Fontos lenne, hogy melyik detonator, mert igazán a 41.09 a "legjobb" lévén, hogy az a hivatalos, nekem mondjuk a 43.00 is jól megy, bár a stabilitását még nem próbáltam, de gyors... VIA 4in1 fent van?
Ha jól tudom, akkor csak a ram beállításokkal operálnak ezek a beállítások!
Szasztok!
A történet a következõ:
Vettem egy igen jó eredményekkel rendelkezõ SOLTEK SL75FRN-L GOLDEN FLAME alaplapot! Egy viszonylag régi 1200-es TB-m van, 133-as busszal.
A lap gyönyörü és gyors is, köszönhetõ az nForce2 chipsetnek!
Csakhogy fagyott a lelkem! Leginkább 3DMark közben!
Cseréltem én mindent benne, míg arra a következtetésre jutottam, hogy nem fagy benne egy 950Mhz-es, 100-as FSB-s Athlon!
Kipróbáltam az enyémet benne 100-as FSB-vel és csodák csodájára stabil!
A szervízben ahol letesztelték (mert már volt ott is) egy 2000-es XP-vel nyomatták, szintén 133-on!
Szóval az én procimmal fagy 133-on!
Viszont elötte egy Abit KT7A-s lapom volt, amiben szintén 133-on hajtottam és persze mióta megvan semmi gubancom nem volt vele!
Esetleg van valakinek 5lete, hogy mi lehet a szar, illetve mitõl lehet a hiba????
Elõre is THX!
A történet a következõ:
Vettem egy igen jó eredményekkel rendelkezõ SOLTEK SL75FRN-L GOLDEN FLAME alaplapot! Egy viszonylag régi 1200-es TB-m van, 133-as busszal.
A lap gyönyörü és gyors is, köszönhetõ az nForce2 chipsetnek!
Csakhogy fagyott a lelkem! Leginkább 3DMark közben!
Cseréltem én mindent benne, míg arra a következtetésre jutottam, hogy nem fagy benne egy 950Mhz-es, 100-as FSB-s Athlon!
Kipróbáltam az enyémet benne 100-as FSB-vel és csodák csodájára stabil!
A szervízben ahol letesztelték (mert már volt ott is) egy 2000-es XP-vel nyomatták, szintén 133-on!
Szóval az én procimmal fagy 133-on!
Viszont elötte egy Abit KT7A-s lapom volt, amiben szintén 133-on hajtottam és persze mióta megvan semmi gubancom nem volt vele!
Esetleg van valakinek 5lete, hogy mi lehet a szar, illetve mitõl lehet a hiba????
Elõre is THX!
Elismerésem az asszonynak!!! Nem leget, hogy pályát tévesztett??? Lehet, hogy informatikusnak kellett volna mennie? (Vagy lehet, hogy az is???)
Elvileg "könyebb", de nem biztos hogy ez megoldja a gondot, mert más is lehet gond, pl.: a két 256-os memó nem tud együtt dolgozni...
Abba bele megy az összes Ma létezõ XP-s proci, beleértve a T-Bredet és a Bartont (333MHz+512KByte), valamint elvileg az ezt követõ õsszes 333-as Socket468-as proci is.
Gyanús a dolod, próbáld ki a Memtest86-ot, normál, majd teljes teszben jelez-e valamiféle hibát, ha igen akkor ram gond, ha nem, akkor valami driver ütközés lehet a probléma...
http://www.memtest86.com
http://www.memtest86.com
Próbáld uninstallálni a VGA-t, majd utána felrakni a 4in1-et, de lehet, hogy más gond is van pl memóhiba...
Köszi, kipróbálom, bár úgy látom csak Intel-t VIA-t és AMD-t támogat, nekem meg nForce2 van, de hát próba cseresznye...
De mennyivel? Egyebkent most is XP prof-ot hasznalok! Pld.: 1 filmet mpg-be a mostani gepem (1900 Xp) 7 ora alatt tesz le?
Hát egy alaplap 29/iwill/ szóval az nem felár...Lényegében meg kisebb moddal a SIMA XP is belemegy csak átkell hackelni rajta cuccost...inkább hátrány a csak DDR266.
Ha átvakart XP-t teszel bele simán megéri
Ha átvakart XP-t teszel bele simán megéri
Bezzeg az én 1700+-omat nem lehet ennyire húzni, semmi tuningot nem visel el (kis rohadék proci)
Hát, ha sok pénzed van, és XP pro-t teszel rá, akkor lehet, hogy gyorsabb lesz, mint a sima Athlon XP, de jóval drágább is...
Jacccani, DVD tomorites (sok) + szerverkent! AMD kiraly ket honapja folyamatosan megy a mostani ujrainditas nelkul!!!!
Na, azért az nForce2 sem kutyaütõ, ma elvileg a legjobb chipset AMD-hez, és nem csak szerintem, hanem az AMD szerint is...
Lehet, hogy az AMD-sek jók, én mostanában 2 p4-es SiS chipsettel is szívtam, a korábbi tapasztalataim sem túl rózsásak, ígyhát én személy szerint nem szeretem. (Igaz ez egy szubjektív vélemény...)
MSI K7T TURBO, egy 512MB os INFINEON modul, Coolink U2L halk, réz betét +egy 4500-at pörgõ 12cm-res brutál házhûtõ
Milyen az alaplapod és a hûtõd?
Rámis rámjött a tuning..
1800+ Palomino
2300+ 12x155 bár a ram ezt már csak cas3-mal birja:-( Minden fesz emelve és SDrammal
ahoz képest hogy cas2-vel csak 136-ig birja, lehet megérné keresni valami tuningramot, meghálálná a rendszer
1800+ Palomino
2300+ 12x155 bár a ram ezt már csak cas3-mal birja:-( Minden fesz emelve és SDrammal
ahoz képest hogy cas2-vel csak 136-ig birja, lehet megérné keresni valami tuningramot, meghálálná a rendszer
Hali. Ma végre volt idõm megnézni hol a határ tuningban:
1700+ (1466) TBR-B
2400+ (1943) 1.675V
Asszem ez nem rossz tuningnak nevezhetõ. Csak gratulálnin tudok az AMDnek hogy 15E forintért ilyen procihoz juttatott =)
1700+ (1466) TBR-B
2400+ (1943) 1.675V
Asszem ez nem rossz tuningnak nevezhetõ. Csak gratulálnin tudok az AMDnek hogy 15E forintért ilyen procihoz juttatott =)
SiS lapokkal nincs baj úgyhogy nemértem mért fikázod...
Lehet a régiek szarok voltak de az más ügy...
Lehet a régiek szarok voltak de az más ügy...