16997
  • the Godfather
    Vantec Aeroflow..nem drága és hatékony, illetve hosszú élettartalmu. Link: AMD-re VA4-C7040..ennél jobb csak a Zalman tiszta réz van ami 2x drágább
  • the Godfather
    Háááát....nincs veszteni valód....
  • SgtHP
    Most kipróbálom aztatat ho mindent maxra teszek:)
  • Devids Pro
    milyen hűtőt ajánlotok 2800+hoz?
  • the Godfather
    Hát az gáz...pedig sajnos neked kell rájönnöd mi a probléma...mert ha az elméleti dolgok mind rendben vannak, és a decka sem hibás, akkor valami beállitási gond van....a memcsi idözitések mire vannak állitva?..
  • SgtHP
    nem az:((((
  • the Godfather
    Vidd vissza a deckát ha gariban van...
  • SgtHP
    Thx ezeken átestem már és semmi :((
  • Devids Pro
    akkor inkább 2800+-t vegyek szerintetek?
  • Narancs
    Semmiképp!
  • BBking
    nem!!
  • Devids Pro
    3000+ (barton 333MHz fsb) mennyivel nyújt nagyobb teljesítményt mint egy 2800+ (barton 333MHz fsb)
    Érdemes a nyagyobbat választani a 10000 forintos árkülönbség ellenében?
  • the Godfather
    Egy kis frissebb összeröffenés: Csucsrajáratás
  • nemcsakfeel
    Nekem ilyen MSI van, igaz 2000+ palomino val, az a gáz hogy a processzor feszültségét csak 1.8 V ig tudod állítani, nekem ráférne egy olyan 1.85 - 1.9 ..
  • the Godfather
    Hát télleg ugy néz ki hogy minden adottság megvan. Egy kicsitt böngézd az irodalmat, illetve hétvégén ráérek, messengeren keresztül tudunk egy kicsitt bogarászni. Egyébként azt hallottam hogy a giga deszkák hamisan jelentik a proci hömérsékletet..vagyis irreálisan magassat adnak.
  • the Godfather
    Jaj Furky..bocs..ez SgtHP-nak szolt
  • the Godfather
    Tedd 133mhz-re, mert eleve annyi a procinak az FSB-je..:) Nézz utánna az alaplap használati utasitásában, a jumpereknél, illetve a bios-ban, hogy hogyan lehet emelni az fsb-t. Illetve ha van bios frissités azt is tedd meg.
  • SgtHP
    Az a nagy problémám van, hogy nem igazán megy rendesen a procim az alaplapomban.
    Van egy KT3 Ultra alaplapom meg egy AMD Athlon XP 2200+ os procim viszont bármit teszek nem lehet 105 hzné feljebb tenni me fagy a gép igy viszont csak 1500+on megy szerencsétlen ami egy nagy 0.
    Bios lefrísítve már mindent kipróbálam, paphoz meg a falu sámánjához is elvittem de semmi.
    Kérlek ha tudsz segíts me kidobom!!!!!!!:)
  • Furky
    gigabyte 7n400pro 2 rev 2.0, és 400as tápom van, csak 1 vinyyó, és 1 dvd olvasó van rákötve, meg alaplap, meg floppy... szóval tutira bírja...
  • the Godfather
    Valami nem stimm nálad....milyen alaplapod van?...mekkora a tápod?...
  • Furky
    Mobile kellene ám, nem sima, sima már van egy:) Eyt alig tudom húyni, csak 185ig az fsb-t, pedig minden megvan hozzá, jó ramok, jó alaplap, jó hűtés, és mégsem megy... Adok neki feszt is, de akkor sem...
  • the Godfather
    Elküldöm én postán..:)
  • dhs
    Köszi a választ, és a Zalman elfér rajta jól? Vagy válasszak mást.
  • Anee
    Epoxot vegyél, az MSI nagy FSB-nél egyszerűen beszar...az epox jobban viszi a tuningot, és teljesítményben is azonos
  • dhs
    javítva MSI K7N2 Delta ILSR
  • dhs
    Üdv emberek
    Segítséget szeretnék kérni, 2 alaplap között gondolkozok MSI K7N7 Delta ILSR a másik EPOX 8RDA3+ szerintetek melyiket érdemesebb venni Barton 2500-höz. A másik ami gondba ejt, hogy Zalman CNPS7000-AlCu hűtőt akarok rátenni csak félek, hogy ütközni fog a táppal. A hűtő felszerelve kilóg valamennyit az alaplap szélétől, vagy nem, mert a képét nézve eléggé a szélén van a proci foglalat(mind a kettőnek).
  • Furky
    volcano 11-et én speciel áfával együtt vettem 5500 Ftért pécsett egyik boltban. De más helyen is kb 6000 körül van.
    De nem akarom rádtukmálni, szerintem kérdezz utánna jobban. Ezt csak én ajánlottam, valaki nagyon nem szereti ezt a venticsaládot... szóval várj a többiek véleményére is..
  • Devids Pro
    és mennyibe kerül?
  • Furky
    Én ezt használom, és meg vagyok vele elégedve: Thermaltake Volcano 11, kézzel állítatod a fordulatszámot, réz hűtőborda, és olyan 2500-2600as fordulaton 44 fokos a proci, és terhelve sem megy olyan 50 fölé.

Más: Nem tudjátok hol tudnék venni Athlon XP-M 2500+ barton procit? Megtetszett a tuningolhatósága...
  • Devids Pro
    És akkor milyen hűtőt ajánlotok?
  • the Godfather
    A dobozost megéri megvenni mert 3 év gari van hozzá, illetve a hütö az épp megfelel, de jobb mint semmi.
  • Narancs
    AMD gyárihűtőből is van pár féle.

Itt van egy kis cikk az AMD gyári hűtőiről:
    http://www.tomshardware.hu/cpu/03q2/030404/index.html

Amúgy szerintem inkább vegyél vmi mást, ezeknél kapsz jobbat is...
  • Punkerwork
    ha dobozost veszel van hozzá hűtő ha nem akkor nincs (szerintem AMD gyárihűtő szar)
  • Devids Pro
    Ha veszek boltba egy amd (barton) procit ahhoz adnak procihűtőt vagy venni kell külön, ha venni kell mit ajánlotok ami nem drága és jó?
  • the Godfather
    Hiába na, a P4 nevet meg kell fizetni...assziszem hogy a népszerü táblacska mellé van csatolva: "Customers wanted, No experience necessary"
  • Zozo76
    Ja, es alap mezei hutessel. Nekem is az volt.
  • [NST]Cifu
    A mostani P4 celók sajnos tényleg erősen felejtősek, pláne azért, mert "teljesítményükhöz" képest horribilis áruk van. Hol vannak a régi szép idők, amikor a Celó 300A-t kényelmesen lehetett 450Mhz-en (150%-os teljesítmény!) járatni... :)
  • izb
    Mármint ezzel szerelt gép:))
  • izb
    Ahol dolgozom,van két 2,4 celeron, és csak rosszat tudok róla mondani!!
    Mondhatni párját ritkitja!!!!!!!!
  • the Godfather
    Igen..:) és tudja is..ezért ilyen jó ez a prockó...szoval még egy lapáttal rátett arra amit tudott a mezei 2500+-ös Barton. De véleményem szerint azért megy ennyire mert eleve kevesset fogyaszt és az alap FSB az csak 266 @ 1830.