AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nyugalmas napokat akarsz magadnak,és nem akarsz mindig szivni,akkor az alaplapon nem sporolsz!!
Mindenen lehet,de ezen nem!
Szánj rá egy két ezer forintot még pluszban,hidd el megéri!!
Mindenen lehet,de ezen nem!
Szánj rá egy két ezer forintot még pluszban,hidd el megéri!!
Nem vagyunk piackutatók, legalábbis szerintem nincsen itt a fórumon túl sok, és igazán a jósolgatások nem mondanak semmi biztosat, de ha felmész az AMD és az ATi honlapjára, ott megtudhtod, hogy mik és mikor jönnek ki, arra rászámolsz másfél-két hónapot, és kb. akkor hazánkba is megérkeznek a cuccok, elõször csillagászati árakon, ekkor még a "régi" kütyük kicsit tartják az áruat, majd kb + 2-3 hét után elkezdenek az árak szépen lefelé menni!
esetleg valaki válaszolna ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
22 nettóban
Én azért megnézném a Chaintech 7NJL1-et, mert azon nincsen RAID, de nForc2-es, és az is kb bruttó 30e körül van, de van rá 3év gari, és az egyik legjobb tuninglap!
Hát én a7v8xet használok ami elég jó tuningolásra (néhány díjat besöpört)
kiskerben 30K de lehet hogy már olcsóbb
kiskerben 30K de lehet hogy már olcsóbb
Athlon 2000+, 512 samsung, a7v8x lap, egy 25ért beszerezhetõ Abit Geforce4 Ti4200 64RAMmal ha okosan meg van tuningolva akkor 11Kt is eléri.
Amúgy pasztát kenj a procira akkor jobb lesz
Amúgy pasztát kenj a procira akkor jobb lesz
Srácok! asszem most a napokba fog kijönni az uj AMD meg az ATI is. Mikorra várható az XP-s árcsökkenés, és az ATI 9700Pro árcsökkenése ? Gondolom ezt nem könnyû megsaccolni, de azért mégis kb. mikor ? Mert akkor nem veszek addig semmit.Ja és kb. mennyire lesz majd egyik és másik hardver cucc olcsóbb ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Radeon 9700 + Athlon XP 2400+ (tehát a proci azonos...) + 512MB Kingston DualDDR + Chaintech 7NJS = 12894 pont, minden alapon, semmi sincs tuningolva, WinXP pro, DX9.0a, Catalyst 3.2...
Mivel teszteled a stabilitását?
ugye 3-4 percig nyomsz rá teljes terhelést a maximális hõmérséklet tesztelésére?
ugye 3-4 percig nyomsz rá teljes terhelést a maximális hõmérséklet tesztelésére?
Vagy nem megfelelö procit vettél,vagy az alaplapod nem birja a strapát!!
Normálisnak semmiképpen nem mondható a fagyás!!
Normálisnak semmiképpen nem mondható a fagyás!!
ijjen gépem van nagyon gyors,win 98 alatt az alaplapi hang serceg,xp alatt jó.procim:2000+@2200+
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hasonló dolog lehet!idegesít ez a memória dolgok hogy mennyi mindent tud elrontani!na de ilyet 😊)
Igen, a memória gyanús, de hogy meggyõzõdj a memória stabilitásáról javasolnám egy MemTest86 futtatását!
Esetleg BIOS frissítéssel és a legfrissebb driverek telepítésével is lehet próbálkozni, de ez valószínûleg memória/alaplap/táp hiba lehet!
Esetleg BIOS frissítéssel és a legfrissebb driverek telepítésével is lehet próbálkozni, de ez valószínûleg memória/alaplap/táp hiba lehet!
Lenne egy nagy problémám. A gépem 1700 AMD XP, Abit KR7-A, GeForce 4 Ti 4200, 512 MB DDR RAM, Leadtek winfast hangkártya. Windows Xp Prof-Sercice Pack 1.Valamikor játékban, filmben, vagy csak deskopton egyszerûen lefagy, méghozzá úgy, hogy a hangszóró érdekes szikrázó, recsegõ hangot ad ki.Újraindítom, bejön a kék halál,vagy csak simán ujraindul, és ezt írja:kapcsolja ki a memóriabeálításokat Pl:memória árnyékolást.A hiba A hiba hardver vagy szoftver meghibásodása miatt következett be.Vagy hiányol egy hal.dll nevû fájlt.Volt olyan hogy 1 héten 4 Windowst kellet rakni.Berakom az XP cd-t és még az sem látja rajta a hibás XP-t.De még csökkentett módba, vga módba, semmivel sem indul, csak leáll és újraindul.Segítsetek!
AMD arcok ide jertek!
AMD rajongók ide 

ok
Vagy vissza gariba, de elbaszni csak úgy tudod, ha kikapcsolod flash közben a gépet, ezek a mai programok nem engednek fel más bios-t, csak azt, ami tényleg ahhoz az alaplaphiz való...
azért félek tõle,mert ugy hallottam hogyha elbaszom,mehet a lap a kukába.
Na, utánnanéztem neked, van friss BIOS, nincsen 1 hónapos, úgyhogy BIZTOSAN frissebb mint a tied, INNEN le is töltheted.
A frissítés menete:
-csinálsz egy bootdisk-et, sima bootdisk, ne legyen rajta semmi.
-a letöltött .exe file-t kicsomagolod, és a tartalmát felmásolod a lemezre.
-bebootolsz a lemezrõl, és beírod, hogy RUNME.
Ezután már megcsinálja a gép az egészet, neked a végén majd újra kell indítani a gépet, bemenni a biosba, nyomni egy load setup default-ot, és utánna minden újra szépen beállítani.
Ez valószínûleg segít, mert egy csomó dolgot javítottak ebben a kiadásban, fõleg olyan dolgokat, amik a te problémádat is okozhatják!
A frissítés menete:
-csinálsz egy bootdisk-et, sima bootdisk, ne legyen rajta semmi.
-a letöltött .exe file-t kicsomagolod, és a tartalmát felmásolod a lemezre.
-bebootolsz a lemezrõl, és beírod, hogy RUNME.
Ezután már megcsinálja a gép az egészet, neked a végén majd újra kell indítani a gépet, bemenni a biosba, nyomni egy load setup default-ot, és utánna minden újra szépen beállítani.
Ez valószínûleg segít, mert egy csomó dolgot javítottak ebben a kiadásban, fõleg olyan dolgokat, amik a te problémádat is okozhatják!
Ja, azt elfelejtettem beleírni, hogy ki kéne próbálni egy 4500-5000-es fordulatszámú ventivel is, hátha az lesz a gond.
De a BIOS frissítés lenne a legjobb megoldás, feltéve, ha jelent meg újabb. (mikori a te BIOS-od dátumra? vagy a verzió is jó...)
De a BIOS frissítés lenne a legjobb megoldás, feltéve, ha jelent meg újabb. (mikori a te BIOS-od dátumra? vagy a verzió is jó...)
Mert valószínûleg akkor rendesen felismer mindent, pont az ilyen problémákra adják ki a biosfrissítéseket...
Nem túl bonyolult dolog, angolul tudsz?
Nem túl bonyolult dolog, angolul tudsz?
venti csak 3000-et pörög fullon,biosfrissitéshez meg nem értek...inkább a bios-t nem piszkálom ilyen téren.
Nem a hõfok, de egyes nForce2-es alaplapok érzékenyek a fordulatszámra, és alacsonyfordulatú ventikkel össze-vissza szirénáznak, és nem indulnak be.
BIOS biztosan a legfrissebb van? Nézted, hogy van-e hozzá update?
BIOS biztosan a legfrissebb van? Nézted, hogy van-e hozzá update?
ram infineon chipes,hûtõ iglo 2400 asszem.de a hõfoknak nincs köze hozzá!
hali.segithetnél ha tudsz!abit nf 7-em van,és inditáskor állandóan szirénázik!csak resettel tudom gyógyitani.ujrainditáskor már teljesen hibamentes!
Sajna hallottam már olyan esetrõl, amikor az MSI nem bírta az ATi kártyát, pont itt a fórumon írta valaki, úgyhogy mielõtt megveszed mindenképpen szerezz egy próbapéldányt!
Nos, attól függ mit akarsz, ha stabil, és megbízható gépet, akkor értelemszerûen ne kísérletezz (egyébként nekem meg az alaplapom van szervízben...), de ha csillagászati 3DMark és egyéb teszteredményeket akarsz, akkor érdemes felhúzni, és jól belõni a késleltetési értékeket is.
Végülis mondhatjuk, hogy a kategóriában a 2. legjobb chipset (nForce2 a legjobb epillanatban), tehát tuningra mindenképpen alkalmas. Van a BIOS-ban asszinkron FSB/DDR/PCI kezelés?
Amint kigondoltam mi legyen értesítelek Gerry!
Adok érte 18db IBM 19"-es FLAT monitort, mert most az van raktáron o.k.?
Na, de komolyra fordítva a szót küldj egy ajánlatot emailben o.k.?
Na, de komolyra fordítva a szót küldj egy ajánlatot emailben o.k.?
ja 2000+!hát nem tudom talán egy 17"Tft monitorért odaadom de lehetöleg márka legyen egy iiyama megis tenné!😊)
2000+ ugye? Mennyit kérsz érte, lehet, hogy bevállalnám! (Mármint nem én, de egy ismerõsöm lehet, hogy megvenné.)
Már sokat gondolkodtam rajta és ezt fogom tenni lehet,de nem biztos!ha megveszi valaki akkor eladom!
Add el valami muksónak, aki nem akar tuningolni, és vegyél egy T-Bredes prockót, kb 1000 Ft rádobással megoldható, de ha ügyes vagy akár egy-az-egyben is megoldható!
Á behidalok mindenki 1700+ TB 2600+ járatja!Én meg a szemét Palominos gecimet meg1667-1775Mhz!ez hurka