AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD XP 2500+ (Barton) -hoz milyen Coolink hûtõ dukál?
A Cool U2VS jó hozzá, vagy nem hûtené le rendesen?
Valamint vennék hozzá egy Asus A7N8X-X/L -es alaplapot (400MHz-es FS😎:
Arra gondoltam, hogy ehhez az alaplaphoz jó lenne, ha a 2500+ Barton CPU 333MHz-en menne, míg a 512MB 400MHz-es DDR-Ram meg 400MHz-el.
Kezelné Asszinkronban?
Mi a véleményetek a Mistralról jelenleg?
SoftFX
Ha neked nem vált be a V9, akkor javaslom vegyél egy V11-et ez teljes RÉZ bordás cucc.
És az Aida progi szerint egyyi a hõ.
Az alaplap hõmérséklete semm ment még 35 fok fõlé.
én is nForce2-es lapra gondoltam, csak nemtom ABIT, ASUS, vagy Soltek (Soltek felé húz a szivem)😊)...
köszike a tanácsot, és a mail címet !: )
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ram ha noname 10 körül
A lap nemtom milyen ár körül van. Ha lapot akarsz venni én nForce2 lapokat ajánlom, azok a legjobbak most. Ahoz veszel 2 húzható ramot amit nyomsz dualddr támogatással. És egy jól húzható Tbred AthlonXPt. Én ezt ajánlom, bár mostanában én sem sasoltam a híreket... Ja és ha olcsón akarsz vásárolni akkor aprónet vagy hwsw bolhapiac. Vagy keresel egy palit aki ad listát nagyker cuccokról (úgy számolj hogy áfa nincs rajta, nagyon sokmindent be tud szerezni és nem lesz használt.) [email protected] kérj tõle árlistát
Ha 1-2 pontban hülyének néztelek akkor bocs 😊
Lenne egy kis problémám mejre tanácsotokat szeretném kérni!
Szal kb. 1 éve vettem egy gépconfigot: ABIT kg7lite, 1800+XP, 256/266DDR. MOst is ez a config, csak a vga kártya az egy kölcsön kapott 16megás VANTA!!!!!!!!! Semmi problémám vele, megvagyok, és mennek a gémek amikkel játszom.
Elég jó kis config, sosem fagyott még meg semmi gondom nem volt vele.
Van egy srác aki meg szeretné venni tõlem a procit, hûtõt, lapot, ramot. Végül is értek a gépekhez szal el tudnám adni olyan áron amit ki lehet belõle még sjatolni, de kíváncsi volnék hogy ti mit mondotok.
Ja és persze ha eladom ezt akkor venni kén az újjat.
Az a helyzet hogy régen szinte minden hónapban fejlsztettem a gépet...
Most leálltam ezzel és nem is tudom hogy most milyen fajta lapok a jók stb.
Nekem úgy kéne egy config hogy mondjuk 40ért eladom a mostanit, és még arra olyan 20-25ezret rakok.
Ha tudtok nagyon olcsón alkatrészeket az is jó, mind1 csak a lehetõ legjobb gépet tudjam összerakni annyi pénzbõl.
Ja és még annyi hogy AMD-nél maradnék és a vga kártya is marad mert ahelyett radeon 9800pro jön.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Most a 40C fok - 47C lett.
Mondtam en hogy kisse alulmer az NF7-S rev2.0 senzora.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A gep allandoan mozgatva van (home-melohely) es ugy erdekes modon nem felejti el a beallitast.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nekem amugy nemvolt ilyen gondom vele
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Megnezem es a BIOSban 2000+ helyett szinten 1,4es Athlonra lote magat be 100as FSBvel.
Ugy tunik aramszunetnel elfelejti a beallitasokat a lap.
Szerintem NF7-e van vagy NF7-Se uj BIOSsal, ami szerintem igen csak csalosra veszi a figurat.
Akarod csinalhatok fotot, nekem 1700+ Falconrok 2vel NF7-Sben , 2100MHz fole huzva 40 fokos. 😊
A venti 2700-on pörög és így terhelés alatt semm megy 38 fok fülé a proci.(zárt ház egy zárt asztalban!)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2000 RPM +/-10%
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
A megoldás akkor is az Artic Cooling Copper Silent 2 TC lesz.
Hydro suspension bearing, legjobb hõellenállású borda (0.3). És még max fordulaton is csak 27dBA.
3200+ig jó.
Az egyetlen gond vele, hogy itthon még nem kapható. Igy kintrõl kell beszerezzem, kb 15EUR az ára.
Az eleve roszabbul huto nem fog a nagyobb CPUval jobban huteni. 😊
Amugy 2600 fordulaton mar eleg turheto a hangja a Volcano 9 nek. Viszont baz teny , hogy 5400on brutal hagja van 50DB.
Viszont 2600on valamivel jobb hutesi teljesitmeny mellett (a Falconrock 2hoz viszonyitva) mindossze 5DBvel nagyobb.
Falconrock 2 (25D😎, Volcano 9 2600 rpm (30D😎
1600 rpmen nagyon csendes csak 18DB de akkor mar kevesbe jo a hutesi teljesitmenye de akkor is az elso tablazat kozep mezonyeben van a helye a Coolink Cool142 elott.
Én 2500+ról beszélek, 11x200Mhz-en.
Ráadásul akkor már a zajszint táblát is érdemes lenne idetenni mellé, mert bizony a volcano az egyik (ha nem A) leghangosabb.
Az alacsony homersekletek miatt felreertesek lehetnek.
Ezek nem a processzorhomersekletek, hanem a szobahõmérséklettõl való eltérést, vagyis a delta T-t abrazoljak. A coolerek hutesi mertekenek osszehasonlitasahoz ez is kivaloan alkalmas.

én pár hónapja átálltam egy sis-es alaplapról (1300 cerkához) egy másik sis-es alaplapra (1800 cerka), és a winxp újraindítás után lefagyott. maradt a teljes reinstall. ugyanez játszódott le, mikor az utóbbi sis-es lapról átáltam i845-ösre.
Nalam maraz Epox 8KHA+ -> Abit NF7-S nem ment, pedig AMD platform mindketto.
Igy kizartnak tartom, hogy Intel -> AMD meg problema mentesebb lenne.
Bar mindenem megmaradt, mert hala istennek a telepito eszlelte az elozo Windows XPt igy csak reinstall kellett.
Szerintetek mi esély van arra, hogy az XP át tud állni az új gépre újratelepités nélkül?😊 (angol SP1-es)
TUSL2C+1400p3 -> 8RDA++2500+
Anno SA6R+750P3ról egykét ujrainditgatással szépen átállt, feltelepitette amit kell, felismerte amit kellett, és ment tökéletesen utána.
Kiváncsi leszek hogy birja most😊
Bar en nem igazan szoktam ujrainditani igy nem zavar. Azthiszem amugy a legujabb igaz nem hivatalos a 2.78as de az csak Audio driverben ter el a 2.03tol.
Már csak egy kérdés foglalkoztat ezzel kapcsolatban, hogy vajon a FalconRock II hûtõ elég lesz e neki, ha teszemazt meg akarom hajtani 200FSBvel 2200Mhz körül... Hány fokon viszi majd vajon?
Vagy tudtok egyéb jó hûtõrõl, ami nem hangosabb ennél (26dBA), és jobban hût?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem -gondolom tudod- Chaintech 7NJS-em van, de az alábbiak közül én leginkább az EPoX-ot javasolnám, vagy esetleg (ami még nincsen ott), az ASUS A7N8X-et, de a felszereltség tekintetében szerintem a Chaintech a legjobb, én emiatt döntöttem mellette annak idején.
Abitokat nemigazán kedvelem, MSI meg számomra semleges.
A bios 1012 a legfrissebb az A7V8X-emen. De nem oldja meg a monitor kikapcsolását. Egyszerûen még nem láttam ilyet. Az AMD oldalán rá lehet keresni az adott procihoz milyen alaplap való. Kimondottan ajánlják az ASUS A7V8X-et 1.04 reviziótól. Az asus meg azt írja hogy a 333fsb-hez 1011 bios kell. Megnéztem az én lapom revizióját, stimmel, bios stimmel. Csak menni nem akar tisztességesen. Ilyet még nem láttam... Valaki azt mondta hogy nem árt egy 400W táp. Ha más nem lesz akkor azt fogom kipróbálni. A konfigom mégegyszer: ASUS A7V8X, AMD XP 2500+ 333FSB, ATI Shappire 9000Pro 128MB, 2*256MB 400Mhz Samsung DDR RAM, 80GB Maxtor 7200RPM, DVD Combo drive. Ha valakinek ilyet csinálna megnyugodnék valamelyest... Üdv
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
leszamitva ezt a legsiralyabb amd deszka a 8rda3+ al egyetemben.
Nem is veszek ilyen szart a végén
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Alapból nem a CD-n levõt használtam, szal nem tudok ide driver problémákról.
Ja, de igen. Nem akart rendesen felmenni rá a CD-n levõ driver.
A netrõl leszedettel nincs gond!
Nekem semmi gondom az nforce2-vel, kivéve a lentebb említett 100Mhz-133Mhz probléma.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"