16997
-
azér vhogy bizti belehet szerezni még ujjonan. vmit kitalálok holnapig (holnap veszek cuccokat). Sempron tényleg nagyon szar? -
Árlistán volt, énis megörültem, de mikor fölhívtam őket azt mondták nincs és nem is lesz...:(
Szal használtan vehetsz még pl PH! -n... -
oké, köszi. Nagykerben ugye vannak még Bartonok? -
2800+ ból Bartont vegyél ha kapsz...sempron elég tré... -
Hi!
valakit megkérhetek,hogy felrakja az alcoholt (120%) frissen, szüzen és azt becsomagolja és feltölti és megadja a linkét!!
--------
kiszeretnék próbálni valamit
---------------------
pls csak telepitsd fel! fontos hogy ne indicsd el!
előre is thx -
Kérdés: 2800as AMD-ből Sempron-t vagy Athlont vegyek? Mien csendes, de jó hűtőt ajánlanátok hozzá? -
szjoci #5665 de mondjuk 2000-ért beszélgethetünk róla
-
szjoci #5664 de ez az 1.6-os Xp lehet hogy magasabb órajelen ketyeg mint a semproncsod
-
Pirlipát #5663 Nekem pont tegnap írta ki ezt az inicializálásos hibaüzenetet. Video kártya legujabb driverének telepítése után. Kiderült, hogy egy másik alkalmazást is fel kellett telepítenem ahhoz, hogy felrakhasam a drivert. Ergo szoftver hiba volt. Nézz utána, hogy a telepítés minden feltétele adott-e. -
-2000-et
-
szjoci #5661 mennyit fizetsz rá az 1.6-os Xp-mre?
-
Kösz de kösz nem :) -
grrrrrr
Nem cserél valaki 1 2.2 es semptront valami xp-re???? -
az alaplap nem kezeli azt a procit, és mivel nem mai darab valszeg ha eddig nem csináltak hozzá új bios-t akkor már nem is fognak, szal kénytelen leszel beszerezni 1 olyan lapot ami kezeli a Sempron-t -
bizony... pont ez történt velem.
most akkor kuka???
-
sehogy, ha a bios nem ismeri fel akkor ha beállítod a gyári órajelet kapsz 1 szép fekete képernyőt -
ja, de az abit oldalán az általad említett 15-ös a legujabb.
ötlet, hogy mivel oldjam meg a dolgot???? -
2004 második félév körüli bios-t keress! -
Nem, én néztem el. 
Szedd le a legújabbat a lapodhoz, kd7s15.exe, de szerintem ez se támogatja a sempront. -
Megnéztem, de az kd7a bios
Bizos jó a kd7s-hez????? -
Ezt a biost honnan tudom leszedni, mert a www.abit.com.tw-n a kd7s biosai közt nem volt. Ott 2003/08-as a legújabb.
Ez jó a kd7s-hez?
awdflash823.exe... ez jó hozzá, vagy szedjem le a 824-est???
THNX -
kdv15.exe Bios Issue Date:2004/08/19
BIOS ID:1.5
1. AMD Sempron CPU support.
2. BIOS compile date: 08/19/2004
Ha ezt szedted le, akkor támogatja a sempront.
-
Hi all...
Tegnap vettem 1 2200-as Semptront, s berktam a kd7-s abitomba. Nos, ő azt mondta, hogy 900mhz proci van benne. Ma letöltöttem 1 legújabb biost, de ott nem írták, hogy ez a semptront támogatná. Nem tudja valaki, milyen cpu beállításokkal kell használni a jószágot, ill kell e esetleg velemit a lapon jumpyzni, mert valami hasonló kósza hírt is hallotam.
Kösz a segítséget -
Köszi a segítséget!
Most sajnos nem vagyok otthon, de a hétvégén letesztelem. -
Nekem is ez a deszkám van, és bezony csal a feszültséggel...(kevesebbet ad aprocinka, mint amit beállítasz)...
Vmiért ezekszerint melegedő példányt fogtál ki (múgy nem értem a dolgot)...
Megoldás: Hangosan használod a hűtőt...gondolom az oldallapot is levetted. Ha nem akkor tedd meg...
Mást sajna nem mondhatok, futtass alapon Prime95 -öt, ha nem hibázik ja a proci, ha hibázik akkor írj még a fórumba mindenképp... -
enyimre nem tudsz választ? -
alaplap: Abit NF7-S.
Szerinted akkor nics baja a procinak, természetes, hogy így melegszik?
Azt tapasztaltam, hogy magas hőfoknál, úgy 56-tól, 58-tól (mikor hogy) kezdve elkezd szaggatni a gép. Egyre erősebben. Jó, kezdetben a Rome:Total War-ral játszottam, de most hétvégén felraktam a Neverwinter Nights-ot, ami elég régi játék, szóval simán ment, majd amikor egy fél óra múlva elérte a fenti hőfokot, erősen szaggatani kezdett a kép, és néha a hang is kihagyott. Emiatt feltekertem a fordulatszámot 3700-ra, és pár perc múlva újra jó volt. -
Milyen a lapod?
Az órajelváltozás nevetségesen kevés, feszingadozástól is lehet, ezzen nem kell foglalkozni...
58 anniyra nem vészes, a hangzavart meg el kell viselned, ez van...
Amúgy 3Ghzet Nitrogénnel hűtötték amúgy...:P
-
Hello!
Lentebb már írtam arról, hogy nem jó a procim hűtése. Úgy egy hete, azt vettem észre, hogy a CPU 2.086 GHz-ról (gyári) 2.079-re váltott. Sehogy sem tudtam visszaállítani. Végsőként alkalmaztam a BIOS törlését is, de az sem segített. Lehetséges, hogy a gép a rossz hűtés miatt magától vitte le? Nem mintha számítania az a kis érték, de akkor is, azelőtt jó volt. No mindegy.
Azóta vettem egy új hűtőt, Coolink U2VS-t, amelynek állítható fordulatszáma van. 1500 és 4600 között. Alulról próbálkoztam, de csak 3700-3750 körül lett stabil az egész (leterhelve 58 fok körül), úgyhogy emellett a CPU frekvenciáját levittem egy kicsit 2.000GHz-re, így 2600+-nak felelteti meg az AIDA. Csak egy baj van: ezen a fordulaton már baromi hangos. Kezdem azt érezni, hogy valami van a CPU-val (hibás lehet?), amiért ennyire melegszik. Nem értem, mások hogy bírnak 3GHz-et is hűteni!
Két kérdésem is lenne. Az egyik az, hogy mivel levittem az órajelet, automatikusan levitte a RAM frekvenciáját is, 333-ról 320-ra. Az alaplap és a RAM 400Hz-es, a CPU miatt futott 333-on. Hogyan tudnám visszaállítani 333-ra, egyáltalán lehetséges-e? Mert ha leviszem a hűtő fordulatszámát, hogy ne legyen olyan hangos, akkor le kell vinnem a CPU-t, minimum 2500+-ra, de ekkor már a RAM frekvenciája is 200 alatt lesz.
A másik kérdésem az, hogy okozhat e gondot a CPU magjának feszültség ingadozása. 1.62V-1.57V között ingadozik, a BIOS-ban 1.65V-re van állítva. Mi okozhatja, és hogyan szüntethető meg. A régi gépemben stabil volt, 1.62V. Ezért furcsálom.
Egy kicsit hosszúra sikeredett. Előre is köszönöm a válaszokat. -
TZoli #5642 Üdv!
Segítsetek már légyszives ha tudtok!
AQYHA 2800+ Barton proci! Azt szeretném tudni hogy ez lock-os vagy nem, mert eltetettem 1et, de csak ennyit tudok róla mondani.
Köszi!
-
áhh de lol! elfelejtettem leOKozni a telepitésnél az errort megláttam az ikont az asztalon elindult beirtam soszámot elfogadta. cool! megláttam nem OKoztam le és visszaszedte a fájlt és ikon eltünk kész :)))
nagyon LOL!Bosszant!valaki help
különben Windows HUN SP2 -
Sziasztok,tudnátok nekem segíteni?
Vettem egy: ABITKV8-PRO+AMD64(3000+)+512MB RAMot!
Lenne pár gondom!
1.Az alcohol soft telepités közben kiír egy errort:
Már haverom is átküldte a nálla müködő verziót de sajnos nem :((
2.MPEG4Modifier.exe szintén kiír egy errort (havernál mükszik)
és azért ez a két dolog eléggé zavaró
remélem valaki tapasztalt már ilyet és tud segiteni!
U.I: A ramteszetelő progi megvolt nem a ram a ludas az 100!
előre is thx
-
ez már ugyanazt tudja, tökbe zöldbe...egyedül a tuning miatt volt szarabb eddig a VIA, Kv8 - pro v1.1 deszkákon már van FIX agp/pci órajel, szal tuninggal sincs gond... -
Aspyrin #5638 mét nem nforce3 csipszetet akarsz, a via nem a legjobb választás
[szerintem] -
Hi!
ugye ez így jó?
Abit KV8-PRO,AMD64,VIA K8T800,800FSB,SATA, 3rd EYE
AMD Athlon 64 3000+ processzor
512MB 400MHz PC3200 DDR RAM, HYNIX
sürgös mert 14kor zár a bolt :) -
Az NF7-S (az NF7-S2 egy butított, olcsóbb változat). Mindkettő ultra chipsetes. -
TBALINT19 #5635 Hali. Az Abit NF7-S2 alaplap jobb vagy sima s es? ÉS milyen chipset-esek sima vagy ultra? -
hát attól föügg mire kell a deluxe lap:) Már megint kötök:) Énpl csak azért vagyok kénytelen deluxe lapokat venni mivel 6 ide eszközöm van és az csak raides lapa megy fel és sajnos az onboard Raid csak a deluxe-ok előnye (nem nem veszek Raid kártyát:) -
Zsír! De Deluxéhoz talán nagyobb athlon 64-es illőbb lenne... ;) -
ppeti66 #5632 Hali!
Bár nem vagyok AMD rajongó, azért szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek (esetleg tapasztalatotok) erről a kettősről:
ASUS KV8-Deluxe alaplap
AMD Athlon64 3000+ processzor