AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nforce 2-es msi lap
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Túlliheged a témát haver. 0 érv, 0 tény, csak hallottál valamit.
A P4 csak ott gyorsabb, ahol kifejezetten optimalizáltak SSE2re ÉS HTre. Minden más normál esetben az AMD a gyorsabb.
A helyzet a következõ:
MSI KD7 Master, 2xATHLOM MP 2600+, 2 db Speeze RaptorCool (olyan mint a Spire), 2300-as fordulat percenként.
Az 1. processzor 54, a másik 64 fokos alapjáraton, nyitott házban (Codegen szerverház 3 db ventilátorral).
Hogy miért, én nem értem.
Az okés, hogy az egyik, kevésbé szerencsés helyen lévõ processzor melegebb, de a 10 fok különbséget soknak tartom.
Kíváncsi lennék a véleményetekre és a tapasztalatotokra.
Ha jol emlexem a melegedesrol volt szo erre irtam, hogy mi milyen meleg es az enyim hol megy.
Erre te lehazugoztal, hogy mese, amikor meg azt se tudtad , hogy egy 1700+os proci 1466MHz en megy.
"Egy 1,6-os proci 2,1GHz-n?
Ugye ezt te sem hiszed el..."
Utana megvadoltal , hogy Photoshopal krealtam a kepet.
Hat mit mondjak.
LNem tudom mi lehet veled a baj , de ugylatszik uldozesi maniad van , vagy tul sokat vertek otthon gyerekkorodban, vagy nem tudom honnan jon ez a hozzaallas.
Olvasgasd eloszor el azt hogy a forumon hany embernek segitettem a dumagep hozzaszolasaimmal, es utana kritizalj.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tök gyerekes ez a "húbazz-mennyinmegyagépem" hozáállás,fõleg,ha annyi idõs vagy ,amennyinek állítod magad.
Nevetséges.
Akkor eldobom a 2400+-om, aztán veszek egy 1700+-os prockót, mert gyorsabb húzva+hûvösebb,mint ez alapórajelen..."
akkor miert zavar annyira? kapish? 😊
Ha nem tetszik az igazsag, akkor sokat hazudhatsz az eletben ez a velemenyem. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Úgy nézem, a dolgok igazak, amiket hallottam A Jakuza nevû egyénrõl, de ez mellékes.
Borg-nak annyit:
Aki csak játékra használja a gépét, annak okés az AMD-de van, aki dolgozik vele.
Személy szerint letojom az UT2003-at, nem láttam, és nem is fogok vele melózni.
Pont.
Es kozel se olyan undorito az arpolitikaja , mint ahogy az Intele volt mindig is.
Szal hülyeségeket már ne beszéljünk, mert az AMDnél pont hogy nem a sebességgel van a gond...
Meghogy photoshop. LOL.
CPU Database
Ha itt korbenezne biztos azt mondana, hogy SCI-FI. 😊))
Irígykedésrõl szó sincs-Én megveszem,amit neki rángatni kell,hogy utólérjen.
Ez nem ugyan az.

A képeket meg hagyjuk,mert láttam eleget belõlük.
Ha lesz idõm,összeütök egyet Photoshop-pal jómagam is,2,3-2,4GHz környékérõl...

Annyira mese birodalma, hogy nem is ez a vege, hanem 2300 folott csak ilyen nagy melegben watercooler nelkul nem kisertem az ordogot.
Amugy hogy tudjad , majd mindegyik 1700+ TbredB megy 2GHz felett.

Ez a mese birodalma,ember...
Akkor eldobom a 2400+-om, aztán veszek egy 1700+-os prockót, mert gyorsabb húzva+hûvösebb,mint ez alapórajelen...
Amúgy nekem a 2500+ barton 1.675V-on megy de valszeg feleslegesen emeltem feszt neki, mert igazából nem õ a gyenge pont. Csak nem tudtam mitõl instabilkodott néha. (2000/2100Mhz-en is)
Alap 1.65V-on még hûvösebb pár fokkal.
1700+@[email protected] + NF7-S rev 2.0 --- 44-52C fok
Ja, az oldallapok nekünk sincsenek felszerelve!
166x12,5
6-3-3-2,5T,512 DDR333,Micron
Spire Falconrock II,toronyház,2+2 8centis venti
Asus A7N8X Deluxe
1,75V V-Core
alapon 45 fok,terhelve 52
ház oldallapok még nincsenek felszerelve
Hat itt nem nagyon mer az A7N8X 60 fokot tuningal es +0.1v-tal.
Szerintem is ideális választás.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Nálam 2500+ barton 3000+on sem lépte át full terhelésen az 52 fokot FRII-vel.
Most is 44 fok igy webezgetés közben.
Segítsetek dönteni procihûtõ ügyben.
Szempont: a legjobb zaj/hûtés arány. Egy Coolink 111+ csuparézsugárhajtómû lecserélése és a 2800+ Barton 50C körül tartása:
- Spire Falconrock II = 3ezer vagy
- GlacialTech Igloo 2500 = ?ezer vagy
- esetleg más?
thx.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
De elofordulhat, hogy ha AMD XP a proci akkor nem megy rendesen a KT7Aban, mert nem mindegyikben mukodik az XP.
Ha a mostani gépemet vízzel akarnám hûteni, szerintem én buherálnék össze egyet megint. A kis celeronom jól elvan az elõzõ rendszerrel (ami anno még p3-at hûtött be), a teljes rendszer belefér egy 3 db 5.25"-os hellyel rendelkezõ házikóba, nekem jó így..
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!