AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az MCP-T chipes lapokon.
A 8RDA3+ meg nem az.
En se ertettem , hogy miert valtottak at. A 8RDA+ volt egy modernebb lapnal meg nincsen.
Mondjuk mar az ALC 650t is lecsereltek a CMedia C9739a chipre.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Liveom van, sima analóg erõsitõvel stb.
Mire vagy kiváncsi?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8RDA3+:
NVidia NForce2 SPP / MCP Chipset
Onboard sound, 6 channel CMedia C9739a Audio Supports Digital SPDIF and software AC-3
8RDA+:
Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP-T
Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound, with NForce Dolby level decode
Szal ebbol a szempontbol szar a 8RDA3+
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
11.5x166
Bartonból 2500+,2800+,3000+,3200+ van.
Egyébként miért kell a 8RDA3+?
Szerintem felesleges az a plusz, amivel egy sima 8RDA+nál többbet tud.
Tuningra a legjobb az EPoX, és a supportja is messze veri a többit.
Emelett Chaintech, vagy ABIT, amit még érdemes venni.
Zajszintet illetõen szerintem kb 28-30dBA a lélektani határ, ami felett már zavaró lehet.
A FalconRock IIvel jól jársz, nekem is olyan van. 2450RPMes 8cm venti van rajta, és egy nagyon jó minõségû rézbetétes borda. A hangja 26dBA, mérni persze nemtom, csak annyit hallok, hogy nem hallok semmit😊
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Volt akinél napokig kellett várni a válaszra, pl MSInél lapzártaig sem érkezett válasz, EPoXnál meg 20percen belül😊
Plusz pl EPoXhoz jópár online fórumon vannak epoxteches munkatársak, akikkel online lehet eszmecserézni (nforcershq.com pl)
PS: Gerry, mail ment (hotmailre)
Mondanom sem kell hogy az EPoX magasan veri az összes többit😊
MSIt meg jól lehúzták...
De sztem Epox-ot vegyél vagy MSI-t
Namost nekem jelenleg VIA van. Vegyek inkább VIA-s alaplapot vagy jók ezek az nforce2-esek?
XP alá NEM TARTALMAZ IDE drivert, kiirtja az elõzõ driverét, és alap M$ ide driverre áll vissza.
Nekem minden tökéletes vele.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Viszonylag márkásnak számit, de semmivel sem márkásabb mint mondjuk egy hamisitvány samsung...
Nekem utóbbi van, samsung chipek, Golden Empire modulok. cl2/333 cl2.5/400
Ugyanez Elixir(nanya) chipes ADLAS modulokon cl2.5/333 cl3/400-ban néz ki.
Havernak van ilyen adlas csodája a gépében... végülis megy.
Viszont itt volt nálam, és az epox nforce2 nem volt hajlandó elindulni vele, csak 333on... 400on cl3ban csak sipolt vele a gép...
Eloszor szorzo marad es frekvencia felfele.
Szerencsetek van akkor elmegy azonos szorzon is 166MHzel, 133 helyett es az mar kozel 500MHz emeles. Ha igy nem megy akkor visszavenni a szorzot es ugy emelni orajelet. Egy pelda pl : 14*166=2324MHz
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Ha nem APIC enableden volt installkor, akkor NEM SZABAD bekapcsolni utána.
\':..:\'
www.viaarena.com
Vedd vissza BIOSban az AGP 4*esre. Lassúlni nem fog, de lehet ez a baj (bár ilyenrõl még nem hallottam).
ALI nem kell neked, mivel VIA chipsettes az alaplap!
Minden VIA-s alaplapra gond nélkül fel kell hogy menjen a 4in1!! Anélkül kúrva lassú lesz.
Nincs véletlenül 1 LIVE a gépben? Vedd ki!
Amúgy engedélyezd a biosben a APIC mode-ot (xp-nél virtuális és automatikus IRQ elosztás asszem).Nem az ACPI-t!