AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akarok venni én is egy 2500+ Barton procit.
A kérdésem hogy bele megy-e az alaplapomba ASUS A7V8X ?
az ára....:-)
Az a recommended, meg szerintem már régi...
http://www.epox.de/dl/design/CPU_list.pdf
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
AMD Athlon™ XP 2000+ (266 FS😎 Model 6
A 333-as DDR ramot támogatja nemhivatalosan. Tehát AMD-bõl csak a 266fsb-s mûxik benne.
NEMHIVATALOSAN támogatja a 333fsb-s procikat, tehát ki kell benne próbálni amit venni akarsz. Ha szerencséd van, akkr mûxik benne, ha nem nem.
Viszont a proci feszültségeknek érdemes utánanézned.
ááááá
jól gondoltam a fennébe 😞
De várj ,ha rosszúl tudom a 266os proc csak 2400+ig van, nem??? vagy most miva????
akkor mi a fenének van a bioszfrissbe a 2800as support???
vagy én tudom rossssszzzúúl?
A lényeg hogy a KT333 csak 266FSB procikat támogat, tehát ebben gondolkozz. A bartonok már 333asak.
"Gondolom csak a telivér procit támogat" Bartonra gondoltam, hozzá képest alapon.

A következõ a helyzet: Epox 8k3a egy 1800+os prockóval, sajnos nincs pénzem egy nforce2+barton kombóra, mert a csere nagy ráfizetés lenne...
Ezért gondoltam simán lecserélem a procit, egy olyanra amit max támogat... Gondolom csak a telivér procit támogat, mert a leguccsó bios szerint 2800+
Telivérbõl van kettõnyóc de palominóbó már nem, igaz?
Ebbe a nagy kavarásomba bele"!+%"+% 😊
Köszi
Amúgy haverra is rásózták 4000ért a whisperrock 4-et és elég kaki.
56 soknak tünik, de ha belsõ hõ akkor jó. Ha kívûl 56 az nagyon sok terhelés nélkül. Vedd le a ház oldalát.
Nálam 2000+ Fridgerock2-vel max terhelésen 50-53, bekapcsolásnál BIOSban 39 körül.
Nála gond lett volna, ha kikapcsoljuk a hõvédelmet....
😄
Nálunk ez megoldotta, valószinûleg hibásan mér a hõérzékelõ ill. a venti pörgését figyelõ elektronika.
Amúgy BIOS frissítés jó ötlet.
Nekem is ezt csinalta Bios frissitest megoldotta a problemam.
Ui. nekem ugy sikerult feltenni ra az XP-t hogy a 2400+ procit a legkisebb szorzoval allitottam be. Nalam akkor nem szirenazott. Utana ra tettem a 17es bioszt, majd beallitottam rendesen. Igaz nekem kozbe kiderult az is hogy szar volt a hutes a procin.
Nezd meg a bioszba hogy hanyfokos a proci
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
attól függ milyen a 8500...
Szeretném véleményeteket kérni a következõben:
Epox 8k3a,Athlon XP(palomino) 1800+,TAK68 hûtõ,512 MB Pc2100 Infineon,Radeon 8500LE
Egy jó ismerõsnek adnám el, kb 3/4 éves cuccok, nem akarom átb@szni, de én sem akarok bukni rajt...
Szerintetek???
Komolyatalanok ne írjanak, köszi.
Szal nem tom bennem van e a hiba de nem tok feszt emelni mert biosban hardwar monitornál ahol jelzi az értékeket nem tom állitani csak annyit lehet állitani hogy mutassa e az értéket vagy ne
JO lenne mert huzva 1.68 v-n néha kifagy win alatt és idegesitö 1.75-ön jobban tudnám huzni kösz léci segitsetek most még megnézem lapleirást addig irjatok
ja a Proci Athlon XP 2000+
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Egyszeruen a selejtes cachevel ellatott Bartonokat is elkell adni valahogy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szerintem ha van della mostmár várd meg....
Sok helyen (és fõleg játékokban!) a 64-esek nem muzsikálnak olyan jól mint az AthlonXP-k...
Mas kerdes , hogy meg aaz elejen tuti nem lesz olcso, viszont a Tbredek arat szepen lefogja nyomni.
el is felejtettteeeemmm 😊
BÁÁr régebben, ha az AMDre halgattam volna, nem lett volna 8k7a, na mind1...
😊
Melyik éri meg jobban?
KOUWELL KW-571B PCI Nettó:5848
STLAB PCI Nettó:4822
Mindkettõ Silicon Image chipes...
A M1str@l szerint...
hi
Osztottam szoroztam, sajna nem lesz új lapocska, közbejöttek dolgok 😞
DE!
megnéztem az Epox honlapját és a legutolsó biosfriss noteja nem 1értelmûûûû
a lapom: Epox 8K3A
a note: CPU strings added for correct detection Athlon 2700+/2800+ (333 MHz. FSB CPU's)
DE ugye még a hülye is tudja, hogy a barton-nak illetve a telivérnek is 333as fsbje van ekkora frekvencián.
Nekem gyanúúúús ez a gyüjtõnév, hogy szimplán Athlon, félek nem viszi az új Bartonos prockókat, mert, akkor beneveznék egy 2800+-ra meg egy Raid kártyára és meg lenne oldva a probléma egyenlõõõre!
Ja es nem USA dollar , hanem kanadai ami 171 Ft.
Opteron 240 DP (Retail) w/ 1MB Cache $ 479.95
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Isszonyat különbség, nehogy bartont vegyél.
De alapvetõen nem annyira tuningbarát mint a tbred, viszont a 2500+ (1833Mhz) simán megy sok helyen igy is 2300Mhz vagy a felett...
de ezeket már mind leírták elõttem pár lappal korábban
2. nincs az égvilágon semmi gond az amd-vel
(igaz nekem 1700+ van,ami alapon 1466Mhz,de most 1800Mhz-en megy,atomstabilan,nem is melegszik túl)
3. én úgy hallottam a t-bred magos jobb mint a barton
4. a ram sztem ddr333-as legyen(az elég a procinak vagy ha muszáj, 400-as),samsung vagy vmi "jó" márka (512Mb-nál ne add alább)
5. nekem rézbetétes falconrock2 hûtõm van,tutin bírja,igaz a proci nem 2500+
de ha nincs szükséged a plusz dolgokra (nekem sincs) akkor vedd meg simán az nf7-et csak 2.0ás revízió legyen,vagymi..remélem segítettem