AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hyper-Threading (HT)
vevõkábítás
ehh
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Én FalconRock II-vel még tuningolva full loadon sem láttam a 2500+om 55fok felett...
szerintetetek megeri lecserelni GlacialTech Silent Breeze 462 II -re?
Most az idle 42-45 fok kozott mozog, terhelve meg 50 korul
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
de már én is hajlok a Nforce2-re. Csak a márkát nem tudom eldönteni,eddig csak ABIT alaplapjaim voltak és van, de nem tudom más márkához hasonlítani,hogy jobb-e vagy nem,ha igen akkor mibe is jobb meg miért. (remélem érthetõ
)Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Amugy en is sarkaztam mar le palominot ugy hogy nem sok eselyt lattam tovabbi mukodesere.Azota is szaladgal haveromnal tuningolva.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
(Na, jó, szerintem csak úgy gondolta, hogy vár még egy kicsit, hátha kijön valami új chipset, ami esetleg ráver a lassan több mint 1 éves nForce2-re...)

Sebességben egyátalán nem veri az nforce2t, meg tudásban sem.
Próbálkozni ugyanis a WCn kell, nem itt.
Van-e már vkinek új ABIT KV7-es (VIA KT600)alaplapja esetleg? Veri a NF7-eseket? van már teszt róla? várom a véleményeket!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ok igy ok...
baaaah...
megnézem...
köszi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
wácc disz?
most hírtelen nem ugrik be...
szerinted kockáztassak 200as FSB-t???
2X512MB PC3200 Infi ramok...
elvileg a ram bírná, de lehet, hogy a prockó nem, vagy szerinted?

Állitólag az új 8RDA+ biossal elgé szépen mennek már az alacsony szorzók is, lehet kipróbálom ujra a 200fsb-t...
Azért írom le a tapasztalataimat, hogy esetleg segítseg annak aki vásárolni szeretne...
Na megvettem a deszkát a prockót és a coolert is... 😊
Asus Asus A7N8X 2.0 Deluxe REV2.0 gyárilag 1005ös bios
Barton 2500+
Titan TTC-CU5TB/F
Végre-végre mondogattam magamnak amikor kicsomagoltam a nekem nem igazán tecccõ dizájnos dobozkát, ömlöttek a cuccok ki belõle 😊 eddig pozitív... (firewire-sata-soundstorm kivezetés-usb etc-etc) felszereléssel nem volt probléma (codegen SP1), Az elsõ megrökönyödést az AGP-PCI szûk távolsága váltotta ki belõlem. Nem szokásom az elsõbe rakni a zsugát, dehát... Sajna a vidkártya hûtõjétõl el is felejthetem az elõ Slotot 😞 Nem is beszélve a Com-port(sajnos nekem szükségem van a Nok3410i adatkábele végett) kivezetésrõ amelyet moncca az AGP "fölé" dugtam. Ha azt vesszük, hogy bedugunk minden kivezetést, akkor szinte nem is marad hely a PCI zsugáknak. 😞 Tudom most mondhatnátok, hogy de barom vagy, mert a lapon van két hálókártya, meg egy "állítólag" jó hangkaresz, sajna mivel otthon nincs net egyenlõre disable+maradok (megszokás roxxx) az SBlive5.1emnél... 😊
Prockó ezüstöz(na ez nálam rítus a szerelés 1/3át általában ez viszi el 😊) Nos a hûtõ roszzhíre nálam nem bizonyult problémának kb 5 mp és fenn is volt. ok eszközök digi-dugi
ok kapcs. JAJ igen fõnix bios jákkkkk 😞 non nem gond nincs agyonvariálva, sõõõt nagyon 1ccerû, bios friss 1006ra, winxp install+driverek stb,stb, elég muris volt a következõ: sajnos nálam a vinyók hogy ne akadjanak(tudjátok win9x disabledma effekt) nem volt elég a 2.42es nforce update, hálistennek a 2.45öt késöbb megtaláltam a vinyómon... jajj megijedtem 😊
Az Asusprobe kellemes kis util, bár én az asus heatprotis utilját kilöttem, nekem ne lövöldözze a renccert le(errõl is rosszakat olvastam)
AMi talán a legnagyobb problémám: sajna 12,5es szorzó max amit bír utána lerak párszorosra a lap, SZTRÉNDZS!!! ha jól tudom egész kellemesen meglehet pörgetni a prockót a Xmentesítés végett...
Namind1...
Egy kicsit csalódtam, valahogy még EPoxfílingbe érzem magam, avval nem volt semmi gondom, pörgött-forgott 😊
Lapocska 3,5/5
Hûtõ 4,5/5 (frankó cooling, ici-picikét zajos, zárt ház 2800+on 38-41fokkk)
köszi, és sorry, ha hosszúúú voltam...
Linkek:
Cooler
Deszka
Mondjatok már olyan boltot pesten ahol a következõ combo tiumvirátust meg lehet venni, mert telcsizgettem ide-oda és itt csak ez ott csak az... 😞
Asus A7N8X 2.0 Deluxe REV2.0!!
Athlon XP 2500+(barton)
Glacialtech Igloo 2510
Sajna csak egyben menne...
Köszi.
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
2 csatornás memória kezelést tud, 2 modullal.
Epox 8RD*, abit NF7*, chaintech 7NJ*.
Tudja valaki, hogy ECS K7S6A alaplapba melyik a legnagyobb prockó amit bele lehet heggeszteni!
Bocsi AMDhez nem értek!
Köszi
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B