16997
-
#6391 köszi, asszem h nincs rajta szilikon, de sztem veszek rá egy másik hűtőt.... -
#6390 igen ez elég magas, még pár hőfok és újraindul a géped(75°)
próbálj sokkal faszább hűtést ráfabrikálni, mert így nem nagyon fogja bírni a nyári kánikulát.(de először is vedd le a ház oldallemezeit úgy jobban szellőzik)
vagy vegyél a házba extra hűtőventillátort pluszba....szilikonzsír van a procin????ezek apró dolgok de néha sokat segítenek.
-
#6389 sziasztok, én csak annyit kérdeznék, h van egy AMD Athlon XP, 2000 MHz (12 x 167) 2400+ procim, és h ennek mennyi lenne az optimális hőfoka, ill. mekkora hőfok után indúl újra a windows! (most 66-67fokos ami sztem borzasztó magas) lehet kicsit off voltam, de azért válaszotokat előre is köszönöm -
Richard90 #6388 a processzorok mellett ott vannak hogy milyen memóriát támogatnak... tehát ha én veszek egy 667-es támogatású processzort,akkor abba az alaplapba csak 667mhz-er ketyegő ramot rakhatok bele? -
Richard90 #6387 köszi a honlapot!
de nehogy azt hidd hogy nem kerestem, de sehol nem találtam (kiskerakak, kólerakat, cellcom...)
de azért köszi -
#6386 most komolyan.....szerinted mirevaló a google vagy akármelyik kereső...baz ne vegyem meg helyetted?.....ezt elsőre dobta ki:processzor eladó
nagyon szívesen segítek, de nem szeretem a lusta embereket.....és ez neked is csak ennyi lett volna....
üdv
ha ez kicsi lenne keresd oldalt a processzorokat , na ott van 190 e ft-ért is! -
Richard90 #6385 na épp ezaz hogy ott nem találtam... -
#6384 általában számítástechnikai boltokban vazz.... -
#6383 kiskerárak -
Richard90 #6382 És hol lehet ilyen processzort vásárolni? -
dara #6381 1. igen, de értelemszerűen nem kompatibilis az s939-cel, és csak DDR2 RAM-okkal hazsnálható.
2. Vannak.
3. Típustól függő, az AMD egy árban adja az s939-esekkel. -
#6380 nézd meg
meg ezt
vagy ezt
ezisjó
-
Richard90 #6379 1. Valaki elmagyarázná nekem mi is az a AM2? Az egy új processzortokozás vagymi?
olyan mint pl a socke 939-es?
2. vannak már AM2-es procik?
3. Mennyibe kerülnek ha vannak?
a válaszokat előre is köszönöm -
dara #6378 Én inkebb ezt az oldalt ajánlom. -
Bala10 #6377 512, ha jó tudom, de: amd
itt megkeresheted. Meg a másikét is... Azt most nem szúrnám be ide. :D ;) -
#6376 AMD athlon 64 3200+ ba enniy az L2?
-
#6375 What The Fuck? :) -
Inquisitor #6374 Advanced Micro Devices may be looking to buy graphics company ATI Technologies, a move that would benefit the overall graphics industry, according to RBC Capital Markets.
Erre mondják angolul "úriasan", hogy WTF? -
Inquisitor #6373 Ez miért meglepő az köztudottan atomsz*r időzítésű DDR2 ismeretében?
Amúgy a Rambus SE volt ám olyan gyors, mint a legenda terjeszti, az első kiadású 16! bites Rambusok, amiket párosával kellett betömködni az alaplapba, azoknak is siralmas időzítésük volt ... csak a késöbbi verziók voltak olyan jók. -
hejnekem #6372 most olvastam a prohardveren h. a socket am2-es AMD Athlon 3500+ 800mhz-es ddr2-es rammal fog ugyan olyan teljesítményt elérni mint a mostani socket 939-es ugyan ilyen procival és "csak" ddr 400mhz-s rammal:( -
izb #6371 apró ember, apró.... -
hejnekem #6370 a prohardveren? az éredekes.... -
#6369 már kijött, ph-n vehetsz is... -
hejnekem #6368 na mikor jön ki a socket am2? vráom már... -
izb #6367 elviekben megoldható,semmi sem kizárt. -
#6366 Hát hűtőt már nem akartam cserélni. Necces lesz a 3200+ os Amdt 10*200 ról 10*250en hajtani alaphűtéssel alapfrekin ? Az már nem egészséges? -
izb #6365 na akkor szerez be mondjuk egy artic cooling freezer hűtőt.olcsó és baba.
ha megvan a memcsiket oszt vissza 166mhz-re a HT rakd 5-ről 4-re és húzd a procidat.
Még a 2400mhz is ki fogod tudni szedni belőle valszeg,és a hűtéssel sem lesz gondod. -
#6364 Alaphűtő amit a dobozoshoz kaptam és 1.8ghzről 2.16ra de 2.25 re akarom ha ma meglesznek az új ramok(alapfeszen). -
izb #6363 50 fok az még nem gáz.
Biosban 75 fok az a határ aminél letílt,ha beállítod.
Mondjuk az is kérdés,hogy mennyire húztad,és milyen hűtő van rajta.
-
#6362 Sziasztok
Kérdés: Amd 64 3000+ Venice magos procim van, kicsit meghúztam(alapfeszen), aktív órányi 3dmark után a proci 50 fokos volt (ASUS A8N5X lap) ez még korrekt?
Mi az a hőmérséklet ami még biztosan nem káros hosszú távon(2-3 év)?
Persze körülbelüli értékekre gondolok. -
Inquisitor #6361 Húha! Köszi szépn! :D
Most jól elvagyok látva infóval. -
#6360 Na csinaltam egy kepet, remelem azt tudod hogyan nez ki egy quartz kristaly a lapon.
Na mindegy inkabb arrol is keresek egy kepet. :P
Amugy pl az ICS PPLjei 24 labas chipek. (2 oldalankent 12 lab)
Quartz kristaly. (14.31818MHz)
PPL ezen a lapon.
-
#6359 Mindjart megmutatom, hogy milyen elven keresd a PPL-t.
Igaz sajnos csak mas Gigabyte RS chipes lapot talaltam (GA-K8A480M-9), de remelhetoen ugyanugy van nalad is elhelyezve a cucc. -
Inquisitor #6358 ICS 951422 vagy ICS 951412 lesz szerintem. Elöbbi Crossfire 3200-es chipsetes alaplapon van (Asus), utóbbi meg egy Xpress 200 (rs480) MSI lapon, és ha jól láttam nem sok fajtát használnak. -
#6357 Amugy nagy valoszinuseggel szvsz egy ICS chip lesz az. -
#6356 Nem tudom hol keresd mert egy kepet nem talaltam a laprol a neten. -
#6355 Miert kellene kiszerelni az alaplapot ?
Leveszed a haz ooldalat fogsz egy elemlampat es atnezed a chipek tetejet ennyi a mutatvany. -
Inquisitor #6354 Heh, tudod milyen körülményes kirángatni a sarokból az atomnehéz házat, kiszedni belőle a két tucat spagócát, és szerezni egy zseblámpát meg nagyítót? :D
Mert ki nem szerelem az alaplapot ehhez az hót zihher ...
Na majd meglátom mikor lesz rá időm. Köszi szépen. Amúgy merre szokott lenni? A déli híd vagy a proci foglalat körül? -
#6353 Hat az alaplapon. A chip tetejere van raszitazva a PPL szama.
Tehat ne a programban, nezd meg hanem az alaplapon. -
Inquisitor #6352 Alaplap, Bios, ram, beállítások kérdése.
Nekem volt egy C600 procim, ami gyorsabban ment az Aopen lapban CL2-es ramokkal, mint egy ismerős C900-a felhúzva ... van ilyen.