AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha a homersekletet 50 fok korul tudod tartani teljes terhelessel,erre ajanlott burnk7 et hasznalni, akkor szepen kikiserletezheted a neked megfelelo vcore+cpu freki kombot a homerseklet fuggvenyeben.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
(nf7)
Kis tuninggal meg a 3.0Ghznek is.
1533ról 2000re való tuning mennyire káros/brutál? fesz emelés mellett persze,ha anélkül nem megy..
Olyayn problemam lenne, hogy egyik baratom vett egy Matsonic alaplapot es bele egy 2200+ -os processzort. az alaplapon ha a buszsebesseget 133 mhz-re allitjuk, akkor valamilyen okbol kifolyolag nem lehet telepiteni semmilyen op rendszert, ha 100 mhz-re allitjuk kisebb procersszornak felismeri, es fut is rendesen, de sajna lassabban. Mit kellene tenni, hogy a magasabb sebessegen is mukodjon a gep.
A valaszokat elore is koszonom!
Udvozlettel
Stanlee
Az nf7-s-ben rengeteg tuning op. van de ugyan azok az epoxban is benne vannak.
De ez csak Én vagyok mások véleményét is kérd ki.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
XBOX, és Playstation szervíz garanciával.
Nahh itt van e.
Floppyra ki kell másolni, aztán ráindítasz és megy szépen.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Lefuttatom én is bár még nem jelentkezett ez a hiba!Eddig úgí tudtam, hogy tuningolásnál jelentkeznek hibák a prociba.
Pláne számítási hibák de cache hiba!
Remélem az enyém nem téveszt!.....
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
az én 2500+ Bartonom ilyen:
AXDA2500K4VD 9847197250919
AQZEA 0332UPMW 1999AMD
ennel erdemes a tuninggal probalkozni?
Sorry, azt kifelejtettem.
😊 Igazad van.

- akkor elore is nagyon nagyon koszonom!

koszi,mar leveleztem egy sraccal onnan neki van is de csak szemelyes talalkozoval tud adni, nekem meg a posta lenne jo mert mostanaban egy perc idom sincs ilyenre akarmennyire is kene 1 db!
My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad