AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
igen,nekem is egy 1.9Ghz,256ddr,gef3ti gépen 6.4quantum-al..sztem ha több ramod van,gyorsabb lesz,mert kevesebbszer kell a winyóval babrálni. illetve rakd fixre a lapozófájl méretét a ramjaidtól meg az oprendszeredtõl függõen..hátha

fm
életem elsõ "saját" készítésû logója,nem lett a legjobb..bocs ez off

fm
_O_

\-|--
/\

fm
ok

Evil
nekem a 2400+ os ment ennyin.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

NeoMaN
-0

fm
thx..neked 1800+os proc ment 24000mhz-en?

Evil
minden a hutesen mulik.Gyakorlatilag a proci orajelet emelheted ahova akarod, baja nem lesz, max lefagy.A vcore val pedig leghutessel max. 1.85V, de ez mar akkor nagyon faxanyos leghutes.Vizzel az enyemet 1.975V on 2400mhz en hajtottam, tobb napos ud kodolas soran se ment 50 fok fole a nyari melegben.
Ha a homersekletet 50 fok korul tudod tartani teljes terhelessel,erre ajanlott burnk7 et hasznalni, akkor szepen kikiserletezheted a neked megfelelo vcore+cpu freki kombot a homerseklet fuggvenyeben.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Gerry
Hát ez már a hozzánemértés tetteje!
Az ilyeneket ütni kéne, amíg mozognak!

fm
mennyi számít már brutál tuningnak,ami már hosszabb távon károsíthatja a lapot,vagy procit? pl. 1800+os procinál 2000mhz fölé "nyugodtan" még a sebességet? feszt is "nyugodtan" adhatok neki?
(nf7)

siman.
Kis tuninggal meg a 3.0Ghznek is.
hmm en gepujjitas elott alloki es hat meg csak cerkam volt most latom ezt a 2.5+ barton procit hogy ez 1.8-on megy de odvaer 1 2.4 es p4-et??? mer eddig csak cerkam volt 😄 szoval nemmnagyon ertek amd-khez

fm
ja. ez durva..intel opteron, amd maggal

NeoMaN
Jé tééleg
😊) Fasza......

Törölt felhasználó
Intel Opteront írtak, és tudvalevõleg az Opteron az AMD új procija.
NeoMaN
fordiccsá plz!
😊

Kössz az infot.

fm
ha egy 1800+os procit 2000Mhz valós órajelre, vagy afölé akarom nyomni,emeljem a feszt? mert ugye ahogy a #3571esben is áll,a 2000+ már 1.75ön megy..próbáltam alapfeszen, de nem volt stabil.
1533ról 2000re való tuning mennyire káros/brutál? fesz emelés mellett persze,ha anélkül nem megy..

Evil
Tuninghoz mindenkeppen Epox, stabil, megbizhato, kivalo support.

sziasztok!

Olyayn problemam lenne, hogy egyik baratom vett egy Matsonic alaplapot es bele egy 2200+ -os processzort. az alaplapon ha a buszsebesseget 133 mhz-re allitjuk, akkor valamilyen okbol kifolyolag nem lehet telepiteni semmilyen op rendszert, ha 100 mhz-re allitjuk kisebb procersszornak felismeri, es fut is rendesen, de sajna lassabban. Mit kellene tenni, hogy a magasabb sebessegen is mukodjon a gep.

A valaszokat elore is koszonom!

Udvozlettel

Stanlee
ZaJanga
Nekem NF7-S -em van minden ok semmi gond vele. Az epox is nagyon jó. Az Abit olcsó és jó az epox kicsit drágább de állítólag jobb a minõsége bár azt, hogy milyen téren nem tudom.
Az nf7-s-ben rengeteg tuning op. van de ugyan azok az epoxban is benne vannak.
De ez csak Én vagyok mások véleményét is kérd ki.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Ha nem tapasztalsz ismeretlen eredetû fagyásokat, akkor nemigen van gond. Ahol jelentkezett ez a tünet, ott azért fagyogatott is rendesen. BÁr nem mindenki valja be akinek fagy a gépe, hogy fagy 😊))

XBOX, és Playstation szervíz garanciával.

http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp
Nahh itt van e.
Floppyra ki kell másolni, aztán ráindítasz és megy szépen.

Bocs neked szólt az elõzõ is.

Huuh passz, de eltudom küldeni e-mailban a cuccost ha kell. gyébként elvileg a memtest86 is teszteliaz L1 L2-t, de nekem az nem mutatott semmit. Ha kell küldöm mailban.

Gépet szeretnek bõvitani.Amd procihoz melyik alaplap lenne jobb?Epox vagy AbitNF-7 (Nforce2)- 24000Ft mind a 2.

ZaJanga
Ez csak win95 és NT-alatt megy?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
???
Lefuttatom én is bár még nem jelentkezett ez a hiba!Eddig úgí tudtam, hogy tuningolásnál jelentkeznek hibák a prociba.
Pláne számítási hibák de cache hiba!
Remélem az enyém nem téveszt!.....

Akkor is jobban húzható, az okát nem tudom. A dual miatt gyengébb idõzitéseket kell beállítani, mint simán, teszteltem.

fm
és ha két modul van, de nem dualban?

Ha dualban van, sokkal kevésbbé húzható

Ruffi
Hogy lehet jobban huzni a procit ha dualba van vagy ha csak egy modult használok?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
Sztem nem sokkal...

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

fm
2 gép közt procit szeretnék cserélni. szarabb lesz a hûtés ha nem tudom lekenni pasztával a csere után õket? csak simán kicserélem.. amd xp,hûtõk ugyanazok

az "elhiszik" szót azért írtam kétszer mert az volt a leghihetetlenbb 😊)))

Sztem mindegyikkel érdemes. Van lock-os nem lock-os meg ezér féle szinû szagú, de olyat még nemigen láttam amelyik nem menne 3200+ -on. Vagy alapfeszen vagy többön, de valahogy mindegyik ment. Szerintem a 200-as FSB -t mindegyik bírja, ha jó a környezete. Viszont Cache hibással már találkoztam nem is 1-el. Rábeszéltem két haveromat is a Barton-ra. Én is nemrégiben tértem át AMD aztán megtérítettem az eltévedt lelkeet, mivel õk is intel inside-oltak ezidáig. Vettek mind a ketten egy 2500+ -os Bartont. Mindegyik hívott telefonon, hogy néha szabálytalan mûvelet, meg Fatal Eror meg ilyesmi, de teljesen rapszódikus. Windiag leszed netrõl futtat, erre mit látok, mindegyiknek hibázik a cache. Persze mindezt alapfeszen, alapórajelen, meg két különféle alaplapban. Erre áthoztuk hozzám a két Barbon-t 😊 Itt igy ugyanaz volt a diag. Vissza bótba, csere, elsõre elhiszik, kipróbálják, kicserélik, elhiszik, megértik 😊 HIHETETLEN volt. 😊 Nos a másik két új proceka az már hibamentesen ment át a windiag-on.

lekaptam a hutot es megneztem,
az én 2500+ Bartonom ilyen:

AXDA2500K4VD 9847197250919
AQZEA 0332UPMW 1999AMD

ennel erdemes a tuninggal probalkozni?

de 2700-as, 2900-as meg 3100 -as biztos nincs 😊)

jaaaaa télleg.
Sorry, azt kifelejtettem.
😊 Igazad van.

Ha minden igaz akkor igen. Legalábbis szerintem. Nem elég ? 😊

Lehet.
VALAKI please mondja meg nékem, hogy lehet-e sufni tuninggal a BARBON 2500+ -os 😊 procikát szorzólock mentesíteni, ha gyárilag nem az....

okes, nagyon koszonom!
Én is nagyon sok segítséget kaptam már itt a fórumon, és szinte minden kérdésemre választ is találok több kevesebb sikerrel. Miért ne teném meg 😊 Majd avizálok, hogy mire jutottam.

tenyleg megtenned?
- akkor elore is nagyon nagyon koszonom!

Akkor meg ha én elmentem érte, szerintem hétfõ, akkor majd küldök neked. Nem ígérem a hétfõt, de a jövõ hétn megoldom.

koszi,mar leveleztem egy sraccal onnan neki van is de csak szemelyes talalkozoval tud adni, nekem meg a posta lenne jo mert mostanaban egy perc idom sincs ilyenre akarmennyire is kene 1 db!
Ragnarok
Hát lecseréltem a Barton-omat egy 2800+ ra...

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

Ozz:
AMD MATRICA

Itt elég sokan tudnak szerezni. Ma konzultálok én is valakivel.