16997
-
dara #6471 Olvastam a megjelenés napján. Sok év sikertelenség után most az intel vissza tudott vágni. Ezzel tisztában vagyok. De a Prescott és a Pentium D teljesítményileg egy vicc, főleg ha a hatékonyságot, disszipációt is figyelembe vesszük.
De azért várjuk ki az év végét. Az AMD átállása 65nm-re még okozhat meglepetést, mert nem csak sima technológiaváltás fog történni, hanem belenyúlnak az architektúrába is ha minden igaz. Majd akkor fogunk igazán tisztán látni, hogy mi-merre. -
izb #6470 kedvedért biztos nem fog menni........
-
nem a cikkről van szó
nekik is van eszük, idővel majd ők mulják ismét felül az Intelt, tökmind1 melyik gyorsabb, mert egymást huzzák... -
M0RN1NGST4R #6468 olvasd el a #6397 hsz-ban lévő cikket. -
nagy tévedésben vagy :) -
M0RN1NGST4R #6466 ajánlom figyelmedbe a cikket:
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1200&p=1
ez is jó poén lett..... csak nehogy az amd arcára fagyjon a mosoly..... :D -
dara #6465 Az előző jópár évben meg az intel poénkodott. -
M0RN1NGST4R #6464 Ez az amd csodafegyvere? egy driver? LOLLER!!!!! Ezzel akar a conroe ellen fellépni? Az év vicce. -
megpróbálnál viselkedni? -
na majd holnap beszelgetunk egy kicsit msn-en!ha raersz?
-
izb #6461 Na megint egy topic építő hozzászólás.
Gratula.Mit is várhat tőled az ember.

Ezért kár PC-ét venni...főleg neked nem kell..
-
most oszinten mi ertelmeset irtam volna arra h jo-e a Fujitsu-siemens?
elobb me'g asztali pc-t akart most meg mar laptopot? dontse el magaban aztan akkor irjon
gebasz van veled. :P
es meg arra lennek kivancsi h hany emberke unja mar azt h mindig elohozod a Gyurcsany kormanyt? HO"H? :P -
ninnincs sok gyöpi, inkább te tépelődsz sokat -
mint mondtam? notebookstore, odamész, megveszed amit ajánlanak
jó cég az
(x) -
hát spec Punkernek most igaza van, eleinte én is védtem :) -
Vakeraka #6456 Csupa gyöpi van itt egykét kivétellel. Mindenen dühöngnek meg hörögnek 

-
Pssszt.
Akkor varjal, de halkan. Mar elmagyaraztak mindent szamodra. -
Vakeraka #6454 Ezen felhúzni magad. Nem halsz bele ha válaszolni kell ugye?
Amúgy meg asszem elszántam magam most kb 140e-m van rá és ha a másik fórumon említett processzorok közül az egyiket meg tudom venni azon az áron akkor max 2-3 hét és bevásárolok(várom egy kicsit az árcsökkenést)
-
nézd vissza a milyen gépet vegyek stb témákat, 2-3 sort nem hajlandó visszaolvasni persze lövése nincs az egészről és 2 hete itt rinyál hogy neki 100k-ből nasa gép kell..... -
izb #6452 Te mint moderátor a mindenkit képviseled.
értem.
Vagy magad vagy a mindenki.Akkor gratula.4x szólt a témában hozzá és rögtön az idegeidre ment főleg úgy nem is válaszoltál egyetlen kérdésére sem.
Nem fura ez egy kicsit.Nem mintha Geb@sz bármi érdemlegeset tudott volna mondani.
-
senkinek? mindenkinek! -
izb #6450 Ne haragudj geb@sz de a fórum erre való.
Senkinek nem baszta fel az agyát.
-
A nagyteljesítményű notebookoknak az egyik legnagyobb baja hőtermelése.. anyám notija már 2 winchestert evett meg 2 év alatt hőkár miatt... Úgyhogy próbáld ki mielőtt megveszed hogy mennyire melegszik a drága.. meg nézd meg hol van rajta a ventihely meg egyebek. -
Inquisitor #6448 "Valaki azt mondta hogy szarok a fujitsu-siemensek."
Nem biztos, hogy megérted, de az azzól függ, hogy ki gyártotta az adott modellt :) -
Vakeraka #6447 rendes vagy öcsém. Asszem nem lesz noti mindenki lebeszél róla legalábbis erről a kategóriáról és minőségről. Azsszem később egy dx10 kari a a nyerő. -
vegyel konzolt please,mert kezded felhuzni itt a tarsasagot a
kerdeseiddel thx
-
Vakeraka #6445 Akkor most mi van?
Valaki azt mondta hogy szarok a fujitsu-siemensek. -
Inquisitor #6444 X200 64 bites memóriaeléréssel, saját ram nélkül 2 pipe-al vs X700 128 bites saját rammal, és 8 pipe-al ... 5600-ban meg volt mondjuk 4? -
Inquisitor #6443 Azért nem kéne egy IGP-s, memóriamentes VGA-t egy X700-al összehasonlítani. Ha lenne saját memóriája, és nem lenne fele akkora órajele az X200-nak, akkor is minimum 8x lasabb lenne, Így sacc per kábé meg 16-32x-esen lasabb. Akkor hasonlítsuk egy GF6100-hez, mert az nem hároméves, de legalább ugyanolyan lassú. Az X700 meg egy R9800pro és 9800SE között lehet félúton. -
nem biztos, hogy jobb lesz az asztali gépednél a notebook vga-k nem igazán játékra vannak kifejlesztve az ASUS-omba ATI X200 van és teljesítményben nem hagyja le egy asztali FX 5600-at.Pedig van vagy 3 év köztük. -
Inquisitor #6441 Support for mobile AMD Athlon64 and Turion64
Mobile Technology
Tudtommal elég régen nem gyártanak (ha csak nem régi elfekvő procit tesznek bele) A64 foglalatos Sempront, ami ne lenne 64 bites. -
Vakeraka #6440 Most a mobilitás a lényeg nem horozhatom az asztalit a hónom alatt állandóan. A radeon x700 128mb-tal jobb mint a 9600 3 éves ami a mostani asztalimban van.
csak az a kérdés hogy nem gond hogy a proci nem 64 bites? -
Inquisitor #6439 Miért, asztalival nem lehetne? Egy 7600GT-vel még az is jó asztaliban. Ha meg gagyi a VGA a notiban, akkor meg tök nyolc, akkor lehet akár 1500-as Celeron-M benne. -
pl. hogy gondolod ezt a játékot? igen, játszhatsz vele, pl. tologathatod mint kisautót, vagy a kádban is lehet vele elmerülőst -
Vakeraka #6437 Notebookba milyen a Mobil Sempron 3100+? Lehet vele játszani? -
hát a 754 erősen ifutó kategória
ma már a 939 is végnapjait éli, hiszen itt az AM2-es foglalat
754-nek egy előnye van, olcsó bele a proci -
gomyron #6435 sziasztok
huuu gazos kerdes: intelrol jovok AMD re, es nem igazan tudom mit erdemes venni. kaptam egy socket754 es alapot, es abba kellene egy markans proci. mik a nevekben rejlo kulonbseg?
ha tudnatok segiteni
koszi
krisz -
Nem lehet, hogy ez már szorzólockos proci? Mert akkor ugye csak az FSB-vel játszhatsz... -
Max 3000-ra tudod húzni. 3200-nél folyékony nitrogén a megoldás :D -
Sziasztok!
1 kérdés: Hogyan lehet meghúzni a 2500+Barton procit 3200+ ra 166 MHZ-en?
Mert manuálisan nem engedi a Bios
Chaintech-7NJL4__AMD-2500+Barton__1,5GB-RAM__GeForce6600GT-128MB-AGP