AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Copper Silent2 AMD-hez
AMD Athlon XP 3400+ ig
Fordulatszám:1400-2800RPM
Zajszint:12-24 dB
Réz betét, hõfokszabályozó
Bruttó fogyasztói ár: 4.625,- Ft
2500+huzva3200+ra. thx
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2100Mhz és alatt 2800+, 2200Mhz és felett meg 3200+.
Ha rendes órajelen megy 41-43 C°.Az aida olvasás/írás teszt 3063/1158 az eredmény.
Szal szerintem nagyon jó a barton.És ha jó steppinges 2500-öst kapsz akkor tutira megy 3200.Ez nem éri meg az árát?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A 13*170Mhz jelenti a 3000+ -t!
Csak az volt a bajom, hogy nem voltál képes normálisan válaszolni. Csak ennyit kellett volna írnod már az elején, hogy 12,5*170. PONT. Csípõs megjegyzések nélkül.
No félreértés, no flém.
Nem egyszerübb?
Peace
Amúgy gáz ez az aláírásod, babelfish fordítás, vagy mi?😊)
Az aláirásban egyértelmûen benne van minden, még a szorzót is ki lehet következtetni belõle. Hogy neked ez nem ment, arról én nem tehetek...
Tápra még sosem adtam ki plusz pénzt, most is egy 300 vagy 350-es van a házban amit adtak hozzá. Most tettek bele egy Barton 2500+ot, van még 1 videókari + ventivel, két házhûtõventi, 1 mobilrack venti, 2 vinyó, 1 dvd olvasó és egy dvd író meg egy usb-s modem. Edddig semmi problémám nem volt vele. Most azonban hét közepén cd írás közben egyszer csak egy kattanás, megáll az írás majd még egy kattanás aztán folytatja de a lezárás elõtt lefagyott. A mobil rack vinyóra gyanakodtam, átnéztem a házat megnéztem jól vannak-e bedugva a kábelek stb. Majd nekiálltam svcd-t konvertálni DVD-re, 2 óra után meguntam és gondoltam közben nézek egy filmet de pár perc után kattanás és meghalt minden. Még volt olyan, hogy win betöltõdés közben is kattanás és ott megállt. Ekkor már tuti volt, hogy a mobil rack vinyó szarakodik és kapcsolódik ki a kattanás után. Ház szét, egyik házhûtõ lehúz a rack tápcsatijáról, azóta semmi gond, pedig majdnem megvadultam, azthittem a vinyó fog elszállni.
Jó mondjuk tudom, hogy nem illik a vinyók tápjára bármi mást is rácsatlakoztatni de akkora zsúfoltság volt a házban, hogy máshogy nem tudtam megoldani és eddig semmi gond nem volt vele.
Szóval ez egy példa ami minden valószínûség szerint arra utal, hogy kezd kevés lenni a táp a cuccnak.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gondolom én józan paraszti ésszel.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A minap kérdeztem, hogy hogyan érted el a 3000+ -os tuningot. Szorzóval szórakoztál, vagy fsb-vel?!
Erre írtad, hogy benne van az aláírásodban a konfigod (amit mondjuk roppant csíra dolognak tartok, de mindegy, magánvélemény) és ott keressem a megoldást.
Megfejtettük, tényleg átsiklottam felette, ott figyel a 340Mhz.
Én meg néztem, néztem, nem értettem, hogy a f*szba lehet a puszta 170Mhz-tõl, alap szorzóval 3000+?????!!!!!!!
És most nagykegyesen beírod, hogy 12,5*170. Jahogy JAAAAA! Tehát a szorzóval is játszol!!!!!
KURVA NEHÉZ LETT VOLNA MÁR ELÕSZÖR ENNYIT VÁLASZOLNI, UGYE?????
Szal szerintem S verzijó jobb de ahogy gondolod.A sima is jó
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Jelenleg az nForse2-esek a leggyorsabb AMD chipsetek.
Nekem NF7-S van és engem meggyõzött.
Azt tedd föl neki.
Vagy ha linuxozol akkor igen mert az van már 64 bites verzió.
De ha most egyenlõre 2500 bartont választassz felejtsd el a KT400-as lapot.Akkor inkább KT600-asat de nforce 2 ultra 400-asssal járnál a legjobban!
Ki az alaplap gyártója?Talán a hivatalos gyártó letöltõ oldalról szedd le az aktuális drivereket az mindig az ajánlott de nézz körül nVidiáéknál is etéren és hasonlítgasd össze a driverek specifikációit!Ezt viszont ne vedd sértésnek nem annak szánom de "full lámának" kell lenni a lesarkazáshoz.Óvatosan illeszd rá.Nézd körbe jól illeszkedik e minden oldalról finoman rögzítsd az egyik kezeddel a másikkal pedig a rögzítõfület csatlakoztasd. Ennyi.Ha végképp félsz tõle vegyél lesarkazásvédõt (2-2.5 eFt.)
A raid is teljesen ua. mint más deszkákon.Ezek ma már szabványok de neked magyarázzam!
Soxerencsét ha v.mi nem zöld írj!Megpróbálok segíteni!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
L1 Cache: 64 KB utasítás és 64 KB adat
L2 Cache: 256 KB, a processzor órajelén
1.65V feszültség
166 MHz-es DDR külsõ órajel (333 MHz)
0.13 mikronos gyártástechnológia
Tényleges sebessége: 2133 MHz
Processzormag: Thoroughbred
Feküdj vissza még aludni egy kicsit😊
Miért megy a procid 3000+ -on, ha 340-re rakod az órajeleket?
Az ugye csak 170Mhz. DUplázva csak 8Mhz-el gyorsabb mint a 2500+ alap sebessége.
Valamit lehet, hogy én értek félre, de akkor plz magyarázd már el! :-)
Szerintem jó úgy ahogy van, én is most tettem az 1800+ helyett egy 2500+ot és nem installáltam újra semmit.
Lehet hogy nem ide tartozik,de nem tudom hol tegyem fel a kérdést!Lecseréltem a 2000+ procimat 2500+-ra.Nem kell ilyenkor az alaplapi drivert újra installálni,v minden jó úgy ahogy volt?
Ja RAID is van rajta, na most ugyanúgy tudom szerelni, mint a normál 2 IDE csatornás lapokat, vagy ezzel is lehet valami gubanc?
Ha valaki rácáfol elfogadom!

Mindent beszerelek a gépbe ha kell de procit azt inkább berakattam eddig mindíg. Egyszer szedtem csak le régebben egy procihûtõt de alig tudtam visszarakni, meg hallottam sok kis "balesetrõl" ami proci-ra hûtõ rárakásnál történt szóval ezt az élményt meghagyom a számtechboltosoknak.
De igazaok lehet, valószínû a 333-as ramjaim nem örülnek elsõsorban az FSB emelésnek bár azt a hibaüzenetet még mindig nem tudom miért írta ki amit lentebb említettem.
2- utánanézek
3- assetommiaz
Majd a ramokat kivágom és teszek bele egy 512-es 400-ast jövõre. A hibaüzenetre nincs ötletetek miért írja?
2 - memó fsb-t CL-t vedd vissza!
3 - mi a steppingje a procidnak?
Én úgy vásároltam, hogy szépen mindent kód alapján kerestem. Volt ahol olcsóbb volt a proci de fos steppingel.
Bruttó 25 ért vettem a bartont de tutira mentem vele.
Még tok egy helyet ahol esetleg van 1 tuti barton!
A másik a memó. Ha feltolod az FSB-t 200-ra akkor a memó 400-on fog menni, képzelheted ha 333-asod van mit reagál erre.