16997
-
dara #6511 Aki azt állította, hogy túlmelegedik, az leragadt a Thoroughbred A-nál.
A K8 Sempronokban van beépített hővédelem, és egyébként sem melegednek túlzottan. Annyira meg főleg nem, mint a Prescottok, Prescott cerkák. -
#6510 tudnátok nekem véleményeket mondani errőll a prociról?
AMD Sempron 3000+ Socket754
olyat is hallottam hogy túlmelegszik meg olyat is hogy nem igaz.... -
Inquisitor #6509 Nagyjából 1.8-al beszorozva az árakat megkapod mennyi forint lenne ... -
Inquisitor #6508 Ja, amúgy van ahol mától már élnek az új árak:
Új AMD és Intel árak az AKIBA-n ...
Utolsó képen az egymagos P4 árát tessék megnézni!!! -
Inquisitor #6507 Ezen nem aggódnék, fura lenne ha az NVidia kidobná az ablakon a jól jövedelmező NForce szériát, Intel oldalán meg még nem futottak be annyira. -
#6506 :(((
nforce támogatása inenntől nulla lesz, érzem -
#6505 Az en procim evekota 55 fokos alapjaraton,es felmegy 65-ig is terhelve.Nemerdekel,majd ha gond lesz,az alaplapom lekapcsol.
Kiprobaltam,es muxik. -
Inquisitor #6504 July 24, 2006 -- AMD (NYSE: AMD) and ATI (TSX: ATY, NASDAQ: ATYT) today announced plans to join forces in a transaction valued at approximately $5.4 billion. The combination will create a processing powerhouse by bringing AMD's technology leadership in microprocessors together with ATI's strengths in graphics, chipsets and consumer electronics. The result: A new and more formidable company, determined to drive growth, innovation and choice for its customers, particularly in the commercial and mobile computing segments and in the rapidly-growing consumer electronics market. Combining technologies, people, and complementary strengths, AMD plans to deliver in 2007 customer-centric platforms for the benefit of customers who want to collaborate in the development of differentiated solutions.
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3468
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33223
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~110899,00.html -
#6503 Na jó ,de az inteles haverod más procihűtőt használhat.A gyári S462-es hűtőnek 2500 fordulat a maximuma.Egyébként nálam is ilyen hőmérsékletű a proci , ne aggódj. Csak ha eléri a 65-70-et akkor van gáz. -
#6502 Van egy Inteles komám, ővé S478 2.0Ghz és mondtam neki mi a helyzet. Oszt dicskedett, hogy nála 4000RPM és 33 fok körül van. Ez majd nem, hogy duplája nálam, csak azért kezdtem el aggódni.
Ne aggódjak?
-
#6501 Nem ugrat -
#6500 Nem ugrac?
-
#6499 normális -
#6498 Socket462 fanok segícsetek!
XP2700+'om nagyon melegszik 50-55 fok. Sztem a venti a lúdas, mert csak 2520 RPM-t produkál. Vagy ez normális? Nemtom mi a normális hőm. S462-eseknél? THX!!
-
#6497 -
#6496 aláírás legalsó sora -
izb #6495 verseny van.
aki most vett procit kicsit utána kellett volna kérdeznie és most nem szívna... -
#6494 aki ezelott vett procit az birka...olvasson elotte hireket aztan dontson.mar nagyonreg bejelentettek h arcsokkenes lesz.
intel is ugyanezt csinalta szal kuzssee -
M0RN1NGST4R #6493 Jól megszivta az, aki mostanában vett procit.Azért ez szemét dolog, hogy ennyivel lehúzták a vevőiket. Érdekes, most, hogy jön a conroe már nem merik az egekben tartani az áraikat. -
izb #6492 ezek fényében lehet beruházok egy x2 4200+ procira.baromi jó ára lett.
mondjuk kiváncsi leszek, hogy itt M.O-on mennyi lesz az annyi. -
#6491 Úristen, ez majdnem 50%!
LOÁL
Huhúúú, Intel megkapta...
:) -
dara #6490 Megerősített árcsökkentés. -
#6489 Mutass 1 embert, akinél megy stabilan 3,8 GHz-en.
:)
ennyi -
#6488 mutass 1 embert akinél nem ment :)
azért remélem az AMD hamar észhez tér nem akarom hogy az Intel árak befagyjanak ;) -
#6487 CSAK HA MEGY A TUNING! -
#6486 de mennyiért? 30k alatti áron kapsz egy procit ami annyit tud mint 3800+ -os X2, ezért best buy! -
izb #6485 tedd azt,kinézem belőled. -
dara #6484 Ki beszél itt best buy-ról? Én a teljesítményről beszélek, abban meg elég hurka, tuningolva talán már ér valamit. De ha melléteszel egy tuningolt X2 3800+-t, akkor... Már alapon is majdnem olyan erős mint a Pentium D 805 szénnéhúzva. -
#6483 hm... egész jó kis procit vettem -
#6482 nem, de simán beköphetlek :) -
#6481 805 csak akkor bestbuy ha megy a tuning, ezt ne feledjük...
Alap órajelen iszonyat gyenge cpu.
-
Inquisitor #6480 "805-ös szerintem minden tekintetben best buy volt és még most s erossz."
Hát ez igaz, de egy 2-3 hónapos időszakról van szó, az kevés a Best Buy-hoz. Bár most még olcsóbb lesz, de nézd meg majd az X2 árait is :D -
#6479 cerkát ne keverjük ide mert az tényleg hulladék :)
805-ös szerintem minden tekintetben best buy volt és még most s erossz. -
izb #6478 Borg kedvéért mindent.
De asszem te nem ő vagy. -
izb #6477 Ne haragudj de ha egy hozzáértőt leugatsz, akkor ott lehet komoly gondok vannak.
Ezért volt a beszólás.Elég gáz nézni hogy magyarázzátok meg a bizonyítványaitokat.
ja meg moderátor vagy talán egy kicsit annak is kéne látszani...
no személyeskedés.Borg ezzel is foglalkozhatna. -
Inquisitor #6476 "valszeg nem véletlenül lett egy Pentium D a best buy jó időre"
Ha Grillsütő alkatrészként nézzük, akkor tényleg. De Best Buy a jó öreg Northwood volt szerintem, és az új Pressler magos procik lehettek VOLNA, ha nem jönne a Core. Azért amikor egy gagyi Celeron-D 3GHz alaphangon 70 fokos ... de legalább szar a teljesítménye, hiába tud SSE2/3-at meg 64 bitet. Tetszik vagy sem, a Pentium pár héttel ezelöttig drága volt, és ár teljesítményben nem érte meg.
Ráadásul gyakorlatilag majdnem zéró fejlődés volt az első Willmate magokhoz képest, semmi újítás. A beígért 4-5GHz-s procikat bebukták, és kukába kellett hajítani a P4 magra tervezett Xeonokat. Azért ez nem egy nagy siker. Na ezért tényleg áttörés a Conroe.
Most meg megvárjuk mit lép az AMD. Vagy fejleszt egy legalább ilyen versenyképes procit, és akkor AMD rajongók örülhetnek, vagy leviszik az árakat nagyon, akkor meg a csoró vásárlók örülhetnek. Mindkét esetben jól járunk. -
#6475 valszeg nem véletlenül lett egy Pentium D a best buy jó időre, tudom hogy zavar hogy szeretett AMD-d most gyengélkedik, de inkább örülj neki mennek le az árak szal nyugi, mostanában mindenbe beleszólsz ok nélkül, ha őt zavarj egy smile-s hozzászólás majd szól. -
#6474 akkor mondjuk Borg kedvéért -
izb #6473 Moderátor személyeskedik?egyébként meg igaza van.
Kicsit el kéne merülnöd a prohardver forumvilágában... -
#6472 "Pentium D teljesítményileg egy vicc" nem nagyobb mint te :)