16997
-
#7031 Hát én kb 3 hete terveztem hogy veszek gépet akkor néztem az árlistákat foylamatosan, a 3800+ os X2 es proci 33körül mozgott én pedig 25 ért vetem szombaton. én megvagyok vele elégedve. Voltam elöte egy másik boltban, mert itt elfogyot a proci, de ott gyerek bunko volt mint az állat, meg árakat se tudta 39 ért akarta adni az am2 es procit mondom neki hogy nézed meg joban árlistát meg neten is aztán elekzdi ja tényleg az a 939 es...
hát én meg ugyvagyok, hogy akinek 939 ben kell proci az vagy emgveszi igy, amin bukik azért, vagy vesz uj lapot és am2 est vesz...
OFF: néztem jön már a geeforce 8600 is ddr4 es ramokkal, és láz csodát odairták hogy AGP-s be is fogják gyártani, hát akinek van/ lesz rá péze anak szerintem PCIexpresses lapra is telne...
procinál meg ugye van 939 es de szerintem csak rendelésre meg joval drágább is... -
dara #7030 A háttérben az áll igazából, hogy az s939 gyártás megszüntetése óta az AMD legalább kétszer csökkentett árakat. Ezek az árcsökkentések viszont csak a még gyártásban levő termékeket érintik. -
#7029 Ennek egyszerű oka van:ÜZLET Politika
hogy mindenki AM2-be fektessen már... -
Zsoldos #7028 Jelentosen dragabbak a 939-as procik, mint az am2-esek. 30% koruli difi is van. De ezt lattam kulfoldon is. -
Inquisitor #7027 Nana, az régebben volt. Nem számítva, hogy itthon az s939 procikat drágábban adják, mert ritkaság, az AMD az s754, s939 és AM2 (ami akkor SE lesz s940 ha pont annyi lába van, akármit firkálnak árlistákba) egyszerre kapható procijai mindíg is egy árban voltak.
Most meg 27-30K között van az X2-4200, 22K körül a 3800+, 35-37K között meg a 4600+. Hogy itthon miért nem kapni a 4000+ és 4400+ verziót, azt nem tudom. Ezek az AM2-es árai, de mint fentebb írtam ennyiért kéne lennie az s939 verzióknak is, csak ahol ilyen áron meghírdették őket oda nem jött, csak AM2. :( -
#7026 939 es hez is lehet venni 3800+ X2 es proci, csak egy 10esel drágáb 37e péz az... -
lee56 #7025 Hát, van egy nagyon egyszerü javaslatom, de nem fog tecceni: egész géped -> kuka :), na azért nem ilyen vészes a helyzet, nemrég olvastam egy cikket hogy a 8xxx-as szériából is kihoznak agp-s kártyákat, tehát videokártyát is tudsz majd ujitani ha akarsz. Ha tul sokba kerülne am2-re váltani, akkor nem hülyeség 939-es apaplapot venni, csak a procira én akkor nem költenék sokat, szvsz oda már felesleges x2-est venni, egy 3700+os körüli egymagos a64-el még kihúzhatod egy darabig, talán ki is hagyhatod a ddr2-es korszakot :), persze kezdetben am3 biztosan drágaszág lesz, mint ahogy a ddr3-as ramok is :S -
#7024 jó, persze én is csak képletesen értettem :) -
Gabyee #7023 azt én tudom de azért agyaltam 939-en mert abba még bele tudom rakni a jelenlegi ddr amokat
megvenném én az am2-t csak akkor már a ramot is dobhatom a kukába mert az már ddr2:(
azért jópofa dolog ez a gépfejlesztés,eredetileg procit akartam fejleszteni de az alaplap kuka,az újba viszont nem jó az agp-s vidkarim tehát az is kuka,a ramok sem passzolnak=kuka,és lehet hogy már az új vidkari és proci miatt másik táp is kell ergo kuka:(
a maradék alkatrész kompatibilitása után már nem is mertem nézni
bocs hogy elsírtam magam de nem egyszerű a dolog az biztos! -
#7022 Az enyém még nem halt meg! -
#7021 mivel a S939 egy halott dolog, egyértelműen AM2ben gonolkodnék a helyedben -
Gabyee #7020 szasztok!
lenne egy idióta kérdésem:az s939-es foglalatba bele lehet-e tenni 3800+X2-es procit?
vagy muszály AM2-es rendszerben gondolkodni -
lee56 #7019 Én csak 1 valamit nem értek, miért pont ide írtad? :)
PS: a proci leírás igen informatív :D -
#7018 Nezd meg, lehet hogy 5.1re van allitva. Akkor a mikrofon is audio kimenet (vagyis hangszoro) lesz. -
diabolo666 #7017 Sziasztok!
Lenne nekem is egy nagy problémám és a segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy új gépet: alaplap: Asus p5vd2-mx
proci: x86 Family 3106Mhz
Hangkártya: na ezt nem vágom azt írja: Soundmax HD
Szóval az lenne a problema, hogy nem ismeri fel a mikrofont, bedugom és semmi.Próbáltam Biost frissíteni, a vezérlőpulton beállítani, drivert cseréltem, operációs rendszert és semmi!!!
Egyszerűen nem értem! A legnagyobb baj hogy ha jól láttam az alaplapra van hegesztve vagy mi, cserélni sem tom...De a fejhalgatóból jön a hang!? Azt felismeri a miket nem...Segítsetek kérlek szépen!!! Please! -
#7016 mert ez ilyen
de sztem egy szavunk sem lehet, mert 2400 Mhz-ig bírta nekem gyári hűtővel feszemelés nélkül, így én 2100 Mhz-en járatom minden gond és kockázat nélkül
100%os hajtáson sincs 42 fok fölött -
#7015 3800+ os X2 mért csak 2,01ghz-n megy?
a 3800+ egymagosra irtak elvileg 2,4 et... -
#7014 Na megvetem ma az uj gépet, és egy amd 3800+ os X2 es proci került a lapomba. :) elég jo áron volt. Igaz zalman hütöt akartam rá de az enmvolt rá jo, igy csak nem jo az hozzá, igy asus hütö lett rá.
hütövel együt 28 hufban megált -
lee56 #7013 szerintem nem sokat gondolkozott rajta :D -
#7012 ekkora marhát....van hogy napokig nem ír senki...mit várt? -
#7011 Vannak ilyen degeneralt emberek. Sajnos nem keves. -
Inquisitor #7010 54 perc alatt akartál HELP-et, mikor van, hogy órákig nem olvassa senki? Lol. Ez nem egy McDrive jóember ... -
#7009 Neked is szia. Hiányozni nem fogsz az tuti... -
hokotro #7008 Már segitettek egy másik honlapom!!!Köszi a semmit!!!Tologassátok csak a matchboxokat tovább!!! -
hokotro #7007 Balfasz.Balfasz.Balfasz.Na és akkó??? -
hokotro #7006 Most remélem jó helyen kérdezem meg.Mert van egy két balfasz akit ez is zavar!Mintha nem lenne teljesen mindeggy!!! -
hokotro #7005 Egy haverom felajánlotta a követekező cserét.Nekem Asus Nx8x-es alaplapom van,Amd Athlon 2400+ procival.Namost ő adna nekem egy Amd Sempron 3000+ 64bit-es procit egy asszem abit alaplappal.Ha jól tudom az athlon 2200+ 1800-2000mhz a valós órajele.A 3000+ Sempronnak Szinte ugyanaz.A kérdésem a következő :Nyerek-e valamit a 64bit-es alkalmazáson,illetve a vistát,tudom-e futtatni rajta.Köszönöm Segitségeteket.Ja most nincs meló mert nincs hó:-)Hokotro -
#7004 Persze hogy jok, nekem is az volt a regi 2400-es athlonomon, hangja semmi.
De mar nem adnek ki annyi peznt egy hutoert. Szerintem is inkabb Artic-ot vegyel. Igaz, havernak 1 ev utan nagyon(qrva) hangos lett, de szerintem ott o volta hunyo:D -
#7003 Nekem Zalman hutokrol csak jo velemenyem van. Arctic Coolingot nem ismerem. -
#7002 Köszi a választ! -
#7001 X2-est, 400-as chieftec elég és NE VEGYÉL Zalmant! Arctic Cooling Freezer 64 Pro-t vegyél inkább! Sokkal jobb hűtő... -
#7000 Jaja az egy jó vétel és elég is sztem. -
#6999 chieftec 400w os táp jolenne? -
#6998 Szetm X2-es tápot mondjuk nemárt márkásat venni a zalman cooler jó.. -
#6997 hello
holnap megyek gépet veni
az lenne kérdésem hogy vegyek e 3800+ os procitboxal együt 25péz vagy inkább vegyek 25 péz ért egy 3800+ os X2 est? ehez viszont kéne hüttés is...
Szerintetek megérné az X2-est? és jolenne hozá egy nemtul márkás táp is? (trust 570watt) na meg procihoz hütésnke egy "ZALMAN CNPS7000B-Al-Cu (alu-réz) 3.2GHz-ig" 6.990 Ft gondoltam ez megfelelne? -
#6996 nekem X2 3800+ van, amit még megjelenése után 1 hónappal rendeltem meg 41k br-ért
naná, hogy megéri, főleg ha még ki is használod :)
én video szerkesztés miatt akartam és egyáltalán nem bántam meg -
#6995 Udv
Az alabbi kerdesben nem tudok donteni segitsetek ervekkel ellenervekkel:
erdemes-e megvennem pl: AMD Athlon64 CPU X2 4600+ ami az adatok szerint 2,4GHz-es es 45k korul van vagy maradjak AMD Athlon64 CPU 3800+ nál ami szintén 2,4GHz. de csak 21k-ba kerul. Az X2-es meger +20-25k-t?
Kivancsi vagyok a velemenyetekre. -
#6994 Sajna tudom..... Bratyóm most vett egy Core2-es configot hát elég űtős...
de a C2D azért drágább is de nemsokkal igaz... de azért AMD 4ever és kit érdekel ha pl:cod2-be a köcsög bátyámnak 20 fps-el többvan vagy benchmark progikba kp 200 pontal többet..mert engem nem akit meg izgat az vegyen Machintos G5-t -
lee56 #6993 Ráadásul c2d óta nincs igazad, saynos... -
lee56 #6992 És ezt mér nekem mondod? X2-m van :)