16997
-
#7231 az abit? hmmm -
#7230 ZICO!!!!!!!!!!!
Msi alaplapot nem ajánlatos venni. Abit alaplapcsikat jobban lehet huzni, és sokkal megbizhatóbbak! Tapasztalatból mondom :) -
dara #7229 Ugyan olyan mint egy sima s939-es San Diego vagy Toledo. Semmi extra. -
lee56 #7228 MSI-ről több rosszat hallottam mint jót (főleg a passziv hűtés "hatékonyságáról"), én személy szerint abit kn9-sli-t vennék (ph!-es teszt még tavalyról), de ez szigorúan magánvélemény persze, és annyira azé én se követem az alaplappiacot mostanában, szal, nézz utánna ha szeretnél valamit :) -
#7227 És az én kérdésemre tudd valaki valamit mondani ?
a 3800X2-vel szerintem elég sokáig el leszel ha azt veszel.. -
#7226 Ha jól látom Opteron proci is van s939 es foglalattal? Az milyen? -
#7225 Királyság. :) Köszi a helpet. Keresek egy boltot ahol elfogadható ára van és van 939 es foglalatba való is. -
#7224 akkor a többmagos proci csak előnyödre válhat -
#7223 Mit lenne érdemes venni? 1 évvel ezelőttig mindent vágtam,de azóta kicsit elkanyarodtam a témától. MEgköszönném ha tudnál segiteni. foglamam sincs milyet lenne érdemes vennem.. 3D studiózok meg játszok a gépen. -
#7222 jaja X2-st is beledonhatsz csak kicsit drágább mint az am2-esek... -
#7221 Sziasztok. A8N SLI lapom van 3200+ os procival.. Nemtom vehetek-e bele A64-et vagy X2 őt.. Ami socket 939 es azt támogatja mind? -
#7220 Most akarok uj alaplapot venni és e 2 alaplap között vacilálok:
MSI K9N Ultra-2FMSI K9N Ultra-2F vagy
ASUS M2N4-SLIASUS M2N4-SLI
melyik hozz jobb teljesítményt..hogy én egyelőre az SLI-t nemakarom kihasználni...? -
#7219 úgy legyen -
#7218 na végreee
remélem hamarosan be is teljesedik
Phenom meg majd alázza a C2D :) -
zzsiak #7217 Akkor jól hallottam...:-)
De még sajnos semmi konkrétumot nem láttam.:-(
De köszi a tanácsot.
Még rágódhatok rajta egy darabig.:-) -
Inquisitor #7216 Ööö, elvileg mikor kijött az X2 proci, után 4-5 hónappal már volt erre utalás, legalább is rémlik NVidia driverből. -
zzsiak #7215 Igen,azt tudom,hogy nyers erőt tekintve a 4000+os egymaggal erősebb,mint a 4200+ két maggal,de rémlik olyasmi is hogy hamarosan a videokártyadriverek is ki fogják használni a két magot...
Erről nem hallottál valamit?vagy csak pletyka?
-
Inquisitor #7214 Ha használsz olyan programokat, ami kihasználja a második magot és/vagy tuningolod. Gondolom az világos, hogy a 4200+ egy magja az teljesítményben kb. 3200+ sebességű lesz csak.
Én is filóztam rajta, de nekem 3000+ van, nekem megérné, csak az AM2-es már 22-23K, az s939 meg 35K :( -
zzsiak #7213 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem....Érdemes a régi,jól bevált AMD 4000+ s939 procimat lecserélni egy X2 4200+ s9393?MErt gondolom már nem sokáig lehet kapni őket...:-( -
#7212 This is SSPPPAAARTAAAAAAA -
#7211 AMD új processzorjelölése!
Hm kiváncsi vagyok milyen teljesítményük lesz csak jöjjenek már!!!!!!! -
M0RN1NGST4R #7210 nézzétek a jó oldalát annak, hogy most az amd ilyen helyzetben van: ahhoz, hogy innen fordítsanak, mocskosul jó procikat kell gyártaniuk szemtelenül alacsony áron. Ha ez sikerül nekik, akkor az csak nekünk jó -
lee56 #7209 Valóban tul sok a "hozzáértő" tevetséges boltos, volt már szerencsém jópárhoz... -
#7208 S939rol valtas tenyleg baromsag lett volna. En mondjuk SocketArol valtok X2re, az egy kicsit nagyobb lepes. -
#7207 Az a baj, hogy a nyugati országokban (pl.Fr), a boltosok nyomják a hülyeségüket, hogy vegyed az AM2-t, a PCI-exet....Az intelt(?), az asrockot...
Itt olyan hülyén néztek rám, mikor S939-et kerestem fél éve, hogy majdnem kinevettek!
És aki nemért hozzá (nemkevesen vannak), megveszik, mert a boltos tudja(?)! És az egyik ismerősöm vett egy laptopot, mert intel az jobb, de azt nemmondják neki, hogy az celeron! Csak az számit, hogy intel logo legyen rajta! Itt legalábbis az ismerőseim között, akiknek fogalmuk sincs mivan, azt veszik baromi drágán! De azaz ö bajuk, csak a "háború" a procigyártók között nagyonsokat dob az ilyen boltosok miatt!
Kár... -
#7206 utolsó mondatra: úgy legyen -
dara #7205 Ezért nagyon sok vevő nem látta értelmét az alaplap és procicserének. Vagy ha már váltottak akkor C2D-re.
Akinek meg van esze egyáltalán nem váltott s939-ről AM2-re. Aki sznob és mindig a legújabbat akarja, az meg megérdemli.
Egyébként a cikk annyiban mindenképpen pánikkeltés, hogy csak a jelent veszi figyelembe, a kilátásokat nem. Márpedig utóbbiak igencsak jók a hírek szerint. -
#7204 Ez nem pánikkeltés, hanem valóban piacvesztési szonban van az AMD. Elő kell rukkolniuk új fejlesztéssel vagy lehet hamarabb kell kihozniuk a Quadro magos procikat és pofátlanul olcsó áron, mert jelenleg a C2D-k tarolnak sajnos. Igaz teljesen új architektúrájuk van. Az AMD legnagyobb hibája a váltás volt szerintem egy szinte ugyanolyan platformra. Ezért nagyon sok vevő nem látta értelmét az alaplap és procicserének. Vagy ha már váltottak akkor C2D-re. Valamint az ATI akvizíciója szerintem hibás lépés volt jelenlegi helyzetükben. Inkább egy sokkal olcsóbb együttműködési szerződést kellett volna kötniük.
Azokat a kötvényeket pofátlanul jó áron kell adniuk, hogy ilyen üzleti eredmény mellett bárki is alájuk nyúljon. (Na majd a Kínaiak:D Úgyis kellenek különböző rendszrek az új fegyvereikbe) -
#7203 Az amd-vel kapcsolatban készüljenek legrosszabra!
Micsoda pánikkeltés lol.
-
#7202 Az biztos. A 8as geforszok meg a C2D jol megszivatta oket. -
#7201 össze kellesz szedniük magukat sürgősen -
#7200 En beerem egy processzorral is :) -
#7199 Kötvényt bocsát ki az AMD, hogy pénzhez jusson -
#7198 amilyet akarsz, szepen fokozatosan tuningoljad. -
#7197 T-bred B magos
a biosban nem lehet a CPUFSB9 ben milyen beállítást használjak? -
#7196 Na akkor az elozo hsz-t megsporolhattam volna ha ezt leirja :)
Amugy tuning az ugyanigy mukodik ott is. -
dara #7195 A Sempron 2200+ Thoroughbred B magos, 1500MHz a névleges órajele és 333MHz az FSB-je. -
#7194 Hat a 2200+ az elvileg 1800Mhz. nekem is az volt, ha T-bred B magos akkor nagyon jol lehet huzni. Felnyomtam az FSBt 166ra (vagyis 333), meg a szorzoval is jatszhatsz. En csak 2800+szintig vittem (2Ghz meg az FSB ugye) de meg birta volna tovabb is. Biosodban nemtudom vannak e ilyen beallitasi lehetosegek. -
#7193 Segítenétek a procit feljebb húzni ?
AMD K7 2200+ ........ECS 741-M alaplap
most az órajelem 1,5 GHz 2 vagy 2,2 ig jólenne húzni -
lee56 #7192 Konzolnál még viccesebb lenne, cell hány magos is 5, 6? megoszlik