16997
-
dara #7271 Csak ezek egymagosak. A kétmagosak típusszáma 165-től indul és 5-ösével emelkedik. AMDCompare -
Inquisitor #7270 Szerintem ilyen linket akkor tűrnek meg, ha nincs kiirva a cég neve, de egye fene.
Amúgy:
AMD OPTERON 144 S939 TRAY 23 905 Ft 1 ÉV
AMD OPTERON 146 S939 TRAY 25 489 Ft 1 ÉV
Mondjuk a 146-os "csak" 2GHz, de szvsz jól tuningolható, és még is csak 1MB cache van benne, meg egy brutál FPU. ;)
-
#7269 Igen, én 22K-ért tudok szerezni dobozos 4600 AM2-est de akkor már alaplapot kellene cserélnem és ez a bibi. Nem tudom szabad e linkelgetni de itt van: http://www.users.hu/termekek/20000503/AMD+Athlon64 -
Inquisitor #7268 Na jah, csak 26K-ért meg donozos 4600+ AM2 procit kapni, szóval ez kissé drága, nem? Mennyi ennek az órakele, mert Opteron 165-öt (2x1.8GHz) láttam 25K körül. -
#7267 Hát nem, viszont most találtam 4200-ast(OEM) nettó 29 000Ft-ért?Megéri lecserélni a sima 3500-as AMD procit erre? -
#7266 hát sztem ez nem lesz egyszerű dolog :\ -
#7265 Igen, tudom, hogy régi viszont még én is találtam újonnan, csak nem volt raktáron... -
#7264 S939be ujonnan ? pff -
#7263 Sziasztok!
Nagyon fontos és nagy problémában kérem a segítségeteket. Szeretnék venni másik gépembe is egy 2 magos procit, méghozzá egy AMD Athlon X2 4400 , 4600 vagy 4800-as procit S939 foglalattal.A gond az, hogy Google-t 2 órán át nyálaztam de vagy csak AM2-es foglalattal találtam vagy nem volt raktáron és nem is volt várható.Kérlek segítsetek hol tudnék ilyet venni, lehetőleg emberi áron és újonnan. -
#7262 Nekem csak ilyenre tellet, AMD Turion X2 64bit TL-50 :) ewwan,..megvagyok vele elégedve -
izb #7261 na de minek kérdem én?
az a plussz elméleti 400mhz semmire nem jó...csak max nézni:) -
#7260 Nekem évek óta AMD procim van, jelenleg a másodikat "fogyasztom".
Sose húztam feljebb semennyire se, nekem bőven jó, ahogy van. -
Inquisitor #7259 Én találkoztam olyan emberrel akinek ilyesmi procija volt (gyári) és ahhoz már nem nagyon lelt olyan hűtést ami elbírta. -
#7258 és addig minek ? -
#7257 Nekem 2500+ Bartonom van és csak 3200+ig engedi felhúzni mert szorzó lockos.
Van olyan aki megcsinálta az L1 L2 L3... összeforrasztását folyékony ezüsttel??? Mert akkor 3600+ig is fel lehet húzni.
-
#7256 nalátod
nem kell követni a hard gamereket -
#7255 Akkor nem lesz! Maximum nemjátszok maxon semmit már ugyis hozzászoktam a 7 év alatt amióta van gépem. -
#7254 addigra meg felemelik a mem árakat,szal sose lesz jó géped :D -
#7253 Most csökkentett árat intel a 4magosnál hát nemtom várni kéne óktóbrig azt már 60ért kapsz fasza 4 magosat :D -
#7252 lesz majd :)
remélem darálni fog :) -
#7251 Jobban örültem volna ha az új kétmagosokat mutatják már be végre tesztekkel! -
#7250 AMD Phenom -
vinjos #7249 mjdnem mindet 3200+ -ig stabilan mennek ( bár most jön a jo id ugyhogy majd küzdhetsz a C'-okkal) :D -
#7248 Kinek van AMD 2500+ vagy másfajta Bartonja?
Meddig lehet ezt felhúzni? -
#7247 Pont arra mondtam, hogy vannak low grade markak, mint pl asrock.
Azon tul meg nekem total mindegy, hogy MSI ASUS Abit Gigabyte... Utana azt kezdem el nezni nekem mi kell, aztan utana meg forum tapasztalatokat. Nomeg az arat a cuccnak. -
#7246 ez se olyan sorrend...
gondolom neked is van sorrended,ha veszel egy új gépet akkor gondolom nem az asrock alaplapot nézed elsőnek :)
hát akkor én azt mondom h elsőnek a DFI,MSI(aztán így a többi) lapokat nézem meg... -
#7245 "Egyébként ez egy parttalan vita, sok függ attól kinek mi a fontos."
Igen, en nem is vitatkozom csak az eszreveteleimet irtam le. Pont arra probaltam ravilagitani, hogy nem lehet sorrendet folallitani mint pl ahogy Gabesz tette #7236-ben. -
dara #7244 Azok a ventilátorok nem csak az Abit lapjain mentek szarrá, hanem gyakorlatilag mindenkién. Ez nem szempont.
A P5B-nek elégkomoly memóriakompatibilitási bajai vannak, ráadásul az általad említett és tényleg kiváló GB lap és az Abit AB9 (főleg a QuadGT) is veri.
A GB és Asus K8 lapjain a VRM egyszerűen gyenge, főleg a GB lapoké (az egyszerűen szánalmas, máskülönben nem lenne értelme a DPS2-nek).
Egyébként ez egy parttalan vita, sok függ attól kinek mi a fontos. -
#7243 Abit K7 meg K8 alatt emlekszem hogy kb fel-egy ev utan mindegyiken szetment a chipsethuto ventillator es zajos lett plusz tulmelegedett :) Nem nagy dolog, de baromi zavaro tud lenni.
Asusnak voltak kivalo minusegu es teljesitmenyu K7es es K8as lapjai is. Intel teren meg most a P5B nagyon megy. Gigabytenal meg az S3/DS3/DS4 nagyon jo most. -
#7242 bocs csak 2007 -et Elirtam! :D -
#7241 meg van! (1.6 Ghz-en)
elinditottem az f1 2207-et és rámentem hogy multi..és ott hogy keresse a servereket és rögtön kifagyot.De amikor csak single versenyre mentem akkor perfectül ment a játék.Közben megnéztem és csak 49 fokos volt a proci.Szóval túlmelegedéssel nincs gond.A netet nem birja vagy én nem is tudom. -
lee56 #7240 Tényleg ez fel se tünt, lol -
dara #7239 Asus és GB teljes K8 szériája hulladék, MSI velük együtt beleszarik a támogatásba. eVGA nagyon friss a piacon, DFI-vel is voltak BIOS problémák. Az Asus mai napig a P2B/P3B és a CUSL2 széria sikeréből él, azóta semmi komolyat nem tett le az asztalra. Persze mindez az én véleményem, de furcsamód nagytételben értékesítő kereskedők is hasonló véleményen vannak...
Abit-tal soha nem volt problémám támogatás szempontjából, de teljesítményre, minőségre sem.
Persze most gondolom jössz a kondenzátorproblémákkal. Erről csak annyit mondok, hogy az Abit volt az egyetlen amelyik hivatalosan elismerte a problémát. Viszont legalább ennyire érintette a probléma az Asus-t, MSI-t és az egyébként szerverlapokat gyártó Supermicro-t is. Csak ők lapítottak. -
#7238 Sorrendet felalitani marhasag. Asusnak is pl vannak most nagyon vacak modelljei. Gigabytnak is kivalo minosegu dolgokat gyart, van par kifejezetten jo darabja... Abit volt olyan, hogy K7es szeriak altalaban szarok voltak majdnem mindegyik. Nomeg vannak alapbo low level markak mint pl Asrock. -
#7237 Lol, a feszultseg visszaveteltol mit varsz? :D Ha tuningolni akarsz akkor emelni kell, nem csokkenteni -
#7236 talán csak mostanság
de nem volt fényes multja
Nekem a DFI,MSI,Evga,Asus,Gigabyte a sorrend -
lee56 #7235 Hátja a cod2 elég jó tuning-barométer :))
Valószinüleg nem nagyon bir többet a Sempronod, igy csak a legülyébb tanácsom lenne erre, ha akarsz codozni, ne tuningolj... (Amugymeg az a pár10 MHz ide vagy oda nem / nem x) -
#7234 hello megint.
kérdés: a procinak mennyi feszültséget ajánlatos tenni? 1500mhz en megy most a proci és ha 1600mhz-re rántom akkor ugyan a windowsban stabilan működik, de pl: a call of duty 2ben egy pár másodperc után lefagy..
mi lehet a baj?a procinak alapból 1,6V volt adva de én lehuztam 1,55V ra(igy kevesebb a hőtermelés)gondolom lehet a procit huzni...
THX..... -
#7233 ja, nem hiába mondom, viszont lehet hogy 1 picit drágább mint az msi. -
dara #7232 Bizony, az Abit nagyon jó lapokat gyárt.