16997
  • MaSzKa
    aliencomputers.hu

én ph-s arcoktól vásárolok mikádó&laci vagy gianni
    1nap alatt ideér else kell érte menni és olcsók is
  • grebber
    Alaplap is 3xxx ft-al olcsobb ott nagyon jó kis bolt ez főleg hogy én nagyon sporolni szeretnék.Már a boltváltással sporolok eddig 12-13ezer forintot!
  • grebber
    Ezt az Aqua-t néztem és hát ott a vinyó 7000Ft-al,a táp 1600Ft-al,a proci az csak 800-900Ft-al,a memó pedig 740Ft-al olcsóbb mint a Users-be nemsemmi azért :D
  • Rage47
    depo, aqua ?
  • Inquisitor
    Hát igen az új 65W maggal még csak "kisebbeket" lehet kapni, azt hiszem 4800+-ig? Bár lehet van már nagyobb is. Viszont 3600+ és 3800+ prociból van 45W-os is ... jó drága persze. Természetesen egy ilyen proci felhúzva 3GHz köré vagy fölé már szintén ennyit fog zabálni :)
  • grebber
    Találtam egy olcsonak mondhatót ott a 6000+-os már csak 42000FT viszont ha jól néztem sokkal többet fogyaszt (125Wattot) mint a Core 2 Due E6600 (75watt).
  • grebber
    Ha tudnál esetleg 1-2 olcsobbat mondani ahol sima emberke is vásárolhat azt szívesen fogadnám!
  • Inquisitor
    Értem, speciel ezek nem a legolcsóbb cégek, ellenben a felsoroltak közül szvsz az utolsóban van bizodalmam. :)
  • grebber
    Bazári dolgokban nem bizok én amilyen árakat irok mindig users.hu-ról szedem őket.

Mistral,Bluefish meg Users trió közül utobbi a legoclsobb én csak ezeket ismerem.
  • Inquisitor
    Nem nézed te rossz helyen? :)
    Pl. PH bazárosoknál is 40K volt eddig is, most meg azt hiszem még annyi se. És ott általában a proci nem sokkal olcsóbb mint boltokban (ellentétben pl. a VGA-val.)
  • bertino
    király, ennél csak olcsóbb lehet
  • grebber
    Na itt az árcsökkenés 6000FT-al lett olcsóbb!

Athlon64(AM2) X2 6000+ Dobozos 53,880 Ft eddig ---> és most 47,880 Ft
  • mikusmate
    Köszi
  • dara
    Heat-pipe elméletben és gyakorlatban
    Az AMD stock cooler ilyen. (Legalábbis az Opteronoké.)
    Ez meg az X2 és FX-eké.
  • mikusmate
    Hát egyáltalán nincs tapasztalatom még AMD-vel, mert ez az első. De viszont az inteleimet eddig csak gyárival használtam és azzal sem volt bajom.
    Esetleg erről a heatpipe-ról tudnál valamit mondani, mert nem vágom, hogy miez (akár még egy link is megteszi :))
  • dara
    Sokak állításával ellentétben egyébként a gyári cooler nem olyan rossz, sőt. Főleg hogy a Tiédhez ha minden igaz heatpipe-os jár (ezt ne vedd biztosra!).
  • mikusmate
    Azt akarom, nincs kedvem most még másik hűtőre is költeni. Húzni úgysem akarok én semmit sem, úgyhogy elég lesz a gyári.
    Köszi a választ!
  • dara
    Nem, a borda aljára rá van nyomva némi anyag. Feltéve ha a gyári cooler-t akarod használni.
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Most akarok rendelni egy X2 4800+ procit. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy kell-e még külön hűtőzsírt rendelni hozzá (dobozos verziót rendelek).
  • grebber
    Hm erősen gondolkodoba esek most csökkent AMD most csökkent majd Intel is kiváncsi leszek az új árakra.

6000+ vs E6600 árai érdekelnek majd engem!
  • dara
    Semmi különbség. A többletárat pedig két dolog okozza:
    1. Erőteljesebb és alaposabb válogatás.
    2. Piaci pozíció. Szerverprocikon sokkal nagyobb haszon van, csúcs asztalit meg megintcsak csúcsáron kell adni (legalábbis az Ő szemszögükből).

Nem tudok róla, hogy azonos órajelen gyorsabbak lennének. Teszt.
  • bertino
    azt a kurva eget és most nincs pénzemm wwááááááá
  • Inquisitor
    Én ehhez nem értek, de akkor ugyan azon órajelen mitől gyorsabbak? Nekem valaki azt mondta az FPU-ja sokkal gyorsabb és persze több tranyóból is hozták össze. Ha semmiben se különbözne, mitől lenne olyan drága az Opteron és az FX a "sima" procikhoz képest?
  • Inquisitor
    Örvendetes, már csak az kéne, hogy lehessen kapni RD7x0-es alaplapokat végre itthon is.
  • grebber
    AMD árcsökkenés
  • dara
    Architektúrálisan semmi. Viszont jobban válogatottak, ezért is nagyobb a tuningpotenciáljuk.
  • Akuma
    112 USD-ért best buy
  • Akuma
    közben utánanéztem, azt írják az opteron 170-re, hogy az egyik legjobban tuningolható amd processzor a piacon
    És ha igaz, akkor tuningolatlanul 3* gyorsabb az X2 4400-nál, bár lehethogy félreértettem
  • Inquisitor
    Hát általában nagyobb a cache, meg úgy tudom az FPU-ja sokkal gyorsabb. A többi részéhez nem értek, azt majd valami szakértő ...
    De ha nem tud semmivel többet, akkor is a 112USD miként viszonyul az 51.000 Ft-hoz? :D
  • Akuma
    Ezeknek az opteronoknak mi az előnyük az X2-vel szemben?
  • Inquisitor
    Lol. Opteron 170-es proci két magos valami 112USD, a 165-ös meg 97USD. Most vitték le az áraikat. Nekem is jöttek itthoni boltban azzal, hogy azért ilyen drága, mert nem gyártják, de nagy kamu, AMD minden árcsökkentése a 939 procikat is érinti!

PH-n szsvz kapsz ilyet 30K alatt is.
  • Bucser
    51.600?? Az rablás fényes nappal!!!! Én a nagy árcsökentés előtt egy hónappal vettem ennyiért ezt a procit kb 9 hónapja.... (dobozosat)
  • lee56
    jáj ennyiér már majdnem 6000+ot kapnál am2-höz
  • The Best
    Szia Narxis itt van egy oldal cim néz szét www.pcland.hu .De 939 foglalatuba 4200x2 proci a legnagyobb 51600ft-ért.
  • grebber
    Júliusban ismét árat csökkent az AMD de az intel is :D
  • lee56
    Úgytünik a fórumok világában se vagy valami tájékozott... :)
  • Falconer
    Ezt vmi masik topikban...
  • Balint 27
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani a mikrofonom hangerejét. Ugyanis a audion belül az inputnál csak a felvételt engedi szabályozni, mikrofont, külső hangerőt, stb.-t nem. Az eszközkezelőben összesen 1 felkiáltó jel van, bizonyos nvidia WDM Video Capture(universal-nál. AMD Athlon(64) Dual Corem van, Win32 op. rendszerrel. A tapasztalatom az, hogy akikkel beszélek, azok jól hallják azt, ami a háttérben zajlik, de engem nem, csak ha hangosan beszélek, valamikor akkor sem.
    A választ előre köszönöm. Mivel nem vagyok otthon a szamtech. világában, ha lehet, akkor a szakkifejezéseket mellőzzétek:).
  • izb
    ha opteronban gondolkodsz, akkor mindenképp 165-ös!!
  • Inquisitor
    Na ezt (is) benéztem, viszont az tuti, hogy láttam egy online shopban kétmagos 1.8GHz-es s939 opteront 114USD áron. (Amúgy dán bolt volt, sz'al Euroban nem drágább), csak ezeket a hülye számozásokat nem jegyzem meg (se AMD, se Intel oldalon) ...