AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Socket típus az mindeggy vagy számít, mert a képen socket462 , nekem meg A.
Üdv
Az élet eleme a lét!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Lockos bartont fel lehet oldani, h UNLOCK-os legyen. Az oldalakon meglátod hogy mit hogyan kell csinálni a procin. Nekem 2600+ barton-om van a jó széria közül a rosszabb(LOCK-os, L1 és L3 kidak nincsenek átkötve)! Ez a problépma orvosolható!!!!
Üdv!
Az élet eleme a lét!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
mint a régi thunderbirdöknél itt is átforrasztják a procit, h
lehessen állítani a szorzón?
Athlon Xp (BARTON)LOCK-UNLOCK
http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/workshop/socketa/xp_painting.html
Érdekes oldal!!! Érdemes megnézni!
+
http://www.tomshardware.hu/cpu/02q3/020821/index.html
Üdv! Sok szerencsét!!!
Az élet eleme a lét!
Húzd fal a Bartont 3200+ ra és nem lesz min gonolkoznod.
következõ kérdés: megéri-e amd 2500ös bartonról egy ilyen sempronra (3000) váltani? úgy tudom, h barton 1,83 GHZ 512k cache, a sempron pedig 2 GHZ 512k cache
nos vki vélemény?
mert a lasabb sempronok 256osak
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Régen kentem vágtam mi ez, de már csak arra eléxem hogy tuning esetén jobb "disabled" -re tenni...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Valami nem lett elálítva, vagy megváltoztatva esetleg (pl. memóriabõvítés)?
mostanában melegszik az idõ miatt de ezt már kb 4 hete csinálja,,Teljes terhelésnél 52 fok
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Nem inkább NF7-S? 😊
Milyen hûtõ van rajta, és mióta? Nézd meg a CPU hõmérsékletét.
Ha a BIOS-ban be van kapcsolva a thermal-throttling, akkor kapcsold ki.
NFSU2 800x600-ban 18fps
Gépem: abit nfs2,Athlon xp 2800+@2500Mhz,Inno3d Geforce 6600 AGP, 512DDR Samsung CL2.5,Maxtor 80gb, Maxtor 120gb, Nec 2510, DVD olvasó.
Please adjatok ötletet mi lehet a problema
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
GanXstaZolee#2709
Sztem egy márkásabb min. 400W-os tápot vegyél, mert az még akkor is jó lehet, ha videokarit cserélsz (mert nemsokára azt is kell).
Bár a mostani kártyák fogyasztanak rendesen, szal a tápvásárlást jól meg kell gondolni.
Egyébként egy megbízhatóbb, márkásabb táp elég lehet, de szvsz nem ártana beruházni egy komolyabb, legalább 360-400W körülibe.
/*WTF?!*/
egy jól szellõzõ ház, kab 10-15 ezer fotintból kijön simán (pl.:Codegen 8011, nekem ilyen volt, amig nem vettem plexiházat).
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
/*WTF?!*/
Mikor volt levéve utoljára a hûtõ? Ha több, mint egy éve, akkor szedd le a hûtõt, takarísd le a paszta maradékát a prociról és a hûtõrõl, kend be vékonyan a procit friss hõpasztával, és rakd vissza a hûtõt.
A hõmérsékleti riasztást 66 fokra állítottam be, tegnap elérte, amikor Q3 engine-s játékot futtattam. Desktopon 63-64 fokos a gép. Egy AthlonXP 1800+-ról van szó (Palomino mag), egy Spire WhisperRock IV hûti-ennyire gyenge lenne? Házhûtõ most éppen nincs, tavaly az 58-60 fokra vitte le a CPU hõmérsékletét, házfedél levétele szintúgy. Tényleg lehet ennyire meleg a proci, vagy csak az alaplap (Abit KR7A-133) mér fölé? Mindenesetre átmeneti megoldásként 70 fokra raktam a riasztást, s CPUidle-t használok, amikor csak böngészek (így 51 fok a proci).
Valaki valami ötlet?
/*WTF?!*/
Freeman: Egy 6800 Ultra elegendõ lesz az Unreal Engine 3 alapú játékok, minden effektussal felvértezett futtatásához?
Sweeney: Egen, az 1024x768 tökéletes lesz az Ultra számára, de az Unreal Tournament 2007 megjelenésekor - jövõ év közepén vagy végén - már sokkal erõsebb, a mostaniakhoz képest négyszeres teljesítményû zászlóshajók lesznek a piacon, melyekkel az 1600x1280 is gyerekjáték lesz.
lehet a videokártyás topicba kellett volna, de gondoltam itt fejezem be a témát. rohadtul felidegesített a múltokori válasz, egybõl jött az idiótaság hogy ha-ha, méghogy több processzeor meg két videokártya egy asztali pc-ben, mégis úgy fest hogy ez lesz a jövõ, és nem csak egy játék miatt, majd jön a többi. lehet piacilag csak pár év múlva érik meg teljesen a helyzet, de mint tudjuk ha egyszer elindul egy trend, annak mindig van folytatása.
Freeman: Kihasználja az UE3 a duál processzoros megoldásokat?
Sweeney: Igen, igen, abszolúte. Az Unreal Engine 3 széles körben támogatja a többmagos/processzoros rendszereket. A Sony a Cell architektúrával, a Microsoft az Xbox 360 szívében dobogó három processzorral végül az Intel és az AMD a duplamagos processzoraival van jelen a piacon.
Freeman: A legtöbb mostani játék nem támogat több processzort, számíthatunk a teljesítményben megnyilvánuló tényleges különbségre?
Sweeney: Az Unreal Engine 2 egy szálon fut, ezért nem tudja kellõképp kiaknázni az ebben rejlõ lehetõségeket. Az Unreal Engine 3 viszont a renderelést, az animációs feladatokat és a fizikát egyaránt képes több szálon futtatni, így ha duplájára nem is, de jelentõsen megnöveli a teljesítményt.
Freeman: Rendben és az Unreal 2007 PC-s változat grafikája mennyiben fog eltérni az XBOX360-as verzióétól?
Sweeney: A PC egy könnyen skálázható platform, ezért az 500 dolláros PC-ken is lefut majd, az Xbox360-ra kicsit butítani kell, ám egy dupla 3D kártyával felszerelt, 3000 dolláros SLI megoldáson hozza majd a maximális végeredményt. Tehát mindenhol ott leszünk.
-hardwired