16997
-
dara #8390 Narancssárga az, csak a sok vezeték miatt tűnik vörösnek. Az AN8 is vörös messziről, közben meg nem. -
a TV Tuner már 5éves van rajta 1 kis por amúgy 3-4 havonta tisztitom
-
NV8-as inkább pirosas volt a KN9 narancsos -
naja
legalább a Fatality vörös :D -
dara #8386 A látszattal ellentétben nem vörös, hanem narancssárga. Abit szokás. -
Szép tiszta gép
-
jah látom eléggé jó szinű(tégla) az alaplap :DDD -
ami 1 éve volt :D Abit KN9 Ultra
-
hát nekem utoljára 2éve volt ilyen hűtőm az ABIT NV8-asomon (Socket754)
-
a procim túl kevés volt hozzá 
dobnál egy privit hol vásárolsz hardware-t? thx -
Jol muzsikal ez a 2 8800GTS ??? Kivancsi vagyok mert kesobb vennek en is egyet az enyem melle.( Ha olcsobb lesz
)
-
de azért jó lenne a 2 VGA :)
főleg akkor ha lenne nagyobb procim,addig ugyse érdemes aa 2 VGA -
Jah. OK. :)) -
amugy van szellőzési lehetősége annyira nem takarja be :) -
az a VGA haveré... :)
most nincs benn a gépembe( csak most ezt a képet találtam hirtelen :) ) -
Az alaplapi chiped milyen meleg? Nem gond az, hogy a vidkari betakarja? -
a kép felső részen lehet látni h vana procihütőm
-
nekem is ugyanígy áll a procihütő. ahol van a procihütő hátulján az a "légterelő" az pont a memóriáimra tereli a levegőt
és mögötte egyből ott van a 12cm-s venti ami kiszivja a meleg levegőt a házból -
A wincsi. -
Érdekes, mert valami hasonlóm van, és ráirányítva egy 12-es ventit 25 fokos volt. Leszedtem a francba.
-
Majd belinkelek képet :) nem Rossz, először én is a "fordított áramláson" gondolkodtam. Vinyók tök alul vannak, nincs venti előttük/oldalt 25-30 fokosak. A ház oldallapján alul, egy 12-es Glacialtech fújja be a levegőt a VGA-nak. -
Hmm... érdekes elrendezés, mert így elvileg megvan a levegőnek az áramlási útja, de a winyódról is szívja valamennyire a meleg levegőt. Vagyis azt nem tudom, hogy hol tartod a winyókat és, hogy azokról szívja-e valami a meleg levegőt.
Nekem úgy néz ki, hogy hátulról közvetlenül szívja a levegőt a proci hűtő. Az én házam kialakítása olyan, hogy teljesen lent vannak a winyók a ház aljában 90°-al elforgatva az oldalsó takarólemez irányába. A winyók előtt a ház elejében meg egy 12cm-es venti fújja kifelé a levegőt. -
A ház elején lévő venti az esetek 90%-ban a wincsik hűtésére használatos. -
Az is 1 példa. Ne a képet nézd, ez csak pl. Jó irányban van. Nálam a hyper tx a 5.25-ök magasságában van, és úgy működik, hogy a 5.25-sök (3) helyén van egy Scythe Kama Bay, az tolja be a kinti levegőt, egyenesen a hűtőre. Pont a hűtő előtt vannak a memóriák (Geil Ultra), 2.1 V-on épp hogy langyosak. A hátsó venti meg kiszívja a meleg cuccot. -
Ez egyáltalán nem jó elrendezés. Nekem is ilyen hűtőm van. (Hyper TX2) Pont fordítva kellene lennie. Így a winyók felől érkező meleg levegőt fújja rá a hűtőlapokra a 12cm-es venti. Ennek a hűtőnek a helyes beszerelése úgy történik, hogy a ház hátsó 12cm-es nyilasa felől kintről szívja be a "hideg" levegőt. A Ház elején lévő ventihelyre beszerelni az oda tartozó ventit ami kifele fújja a levegőt és így szépen átáramlik. -
Inquisitor #8365 A Phenom teszt fórumában említik, volt valami probléma, hogy megpróbáltak pár rendszeradatot kiolvasni a lapból (Everest), ettől a lap megkergült és kinyírta Oliverda prociját. -
Inquisitor #8364 AZ lehet, de mekkora bazinagy légtér van benne fölül, azért azzal a 12 centisel ... nem hiszem, hogy melege van a ramnak. :O -
Elég hülye megoldás a lapon ez a fordított elrendezés. A meleg levegőt a memóriákra fújja a a manapság divatos heatpipe-os "merőleges" CPU cooler (pl. hyper tx2, asus silent night, stb)
-
tudsz linket adni? -
Inquisitor #8361 Régebben nagy sóhajtozás közepete csorgatam a nyálam a DFI modellekre, mert legtutibbak voltak és persze számomra megfizethetetlenül drágák. Azokután viszont ami a PH-n történt az ott tesztelt Phenom procival (megsütötte a DFI lap kis tervezési hiba okán), már nem biztos, hogy ha megtudnám fizetni akkor megvenném :( -
nekem kifejezetten tetszik a DFI elrendezése
a proci foglalatja pont forditva mint az összes többi lapnál és így a procihütő pont a hátsó ventire fújja a levegőt
ha olyan a hütőd :) -
ABIT KN9 SLI par hete vettem 18.000- ( £50 )
Tokeletes .... Nekem . Valoszinu kesobb is ABIT-ot fogok venni. -
Te aztán tudod...nem hiszem el h olyat állitasz amihez fingod sincs!
képzeld hangja minimális és nem bovli szar a venti rajta...
ha befosik x év után(és azért mondom h ÉV,mert unokatesomnak DFI UT4 SLI-DR lapja van már több mint 1,5 éve vagy több és még semmi baja) akkor meg megy rá a víz... -
ja és lehetett vga-t gyúrni jobban benne ha rányomtad a Molexet is :D -
Jó az elrendezése
2 kártya esetén is használhatóak a SATA és IDe csatik. A kondik közel vannak a "CPU-kerethez", de ez csak pár hűtőnél okozhat gondot.
-
már 1éve is Heat-Pipe volt az alap
nekem tavssszal ilyenem volt és fasza volt 0db-es volt :D
nekem ilyen lapom volt csak Ultra-ba minusz 1 PCI-E slot
-
Hát ez nem jó lap, kis mikrof@sz venti van rajta, jó zajos lehet :)
-
Vegyen lapot 40-50ért akinek 2 anyja van. -
Elég lehangoló... -
Ja, ezt olvastam már anno... Aki nem szakácsként melózik Angliában, annak itt a Balkánon nem telik dfi-re
Tényleg, nem sok helyen kapni.