16997
-
#8350 Meg az ánusz is.. Most hogy 3 részre válik, csak "annyi lapot" tol, mint pl. a Gigabyte. -
#8349 nesze :)
katt -
#8348 Nem érted, hogy a foxconn gyártja /majdnem/mindenkinek? -
#8347 persze h az
meg bármelyik másik is Asus,MSI,stb
mindegyik gyártónál van csúcskategóriás deszka
de a DFI is gyárt átlag user-eknek lapot...(infinity) -
#8346 #8339
elolvastad mit irtam példának?
amugy Abit An9 32x drágább mint az én DFI-m
-
#8345 Foxconn -
#8344 A DFI nagyon jó lap,csak rohadt drága. -
Mokus1 #8343 Nézd meg az árát;) -
dara #8342 Ha egyszer a Foxconn gyártja, akkor mitől jobb minőségű az EVGA, mint a Foxconn? Egyébként a 8800GT-k 100%-át is a Foxconn gyártotta le. -
#8341 hát az tény hogy a DFI fullos lap. -
#8340 Te is csak fikázni tudsz...azt milyen géped van?
gondolom nem láttad azokat a teszteket/képeket h a DFI-vel döntik meg az összes rekordot...
:) -
#8339 azért nem mindegyik.nem ugyvan azt ahogy mondod...melyik a "legerősebb" Abit lap?
és mennyibe fáj?
biztos nem 20ezer
egy példa,majdnem ugyanolyan a teljesítménye egy Crosshair-nek mint az én alaplapomnak aztán én olcsobban tudtam szerezni mint az Asus-t
sőt még az Evga-t is olcsobban tudtam volna szerezni -
shrike7973 #8338 Gari + minőség + jó körités (pl most 8800 gt = chrysis). Sztem ezek sokat számitanak, bár én nem adnék annyival többet, de ne hasonlitsuk Foxconnhoz. -
dara #8337 Az EVGA csak annyira jó, mint egy Foxconn, vagy hasonló referencialap. Lévén nulla saját innováció és fejlesztés van mögötte, még gyártani is a Foxconn gyártja. Sima refdesign, annak az összes hátrányával és körülbelül nulla előnyével. -
#8336 El is kérik annak a sz@rnak az árát... -
Mokus1 #8335 Pontosan.Meg azért egy P5K vagy egy DS3 DS4 ezek változatai egyáltalán nem rosszak sőt angyon jok. -
#8334 kicsit jobb azt egyből 50%-al többe is kerül -
#8333 DFI minden fos asus-,abit-,Gigayte-nál jobb
EVGA-ról meg nem is beszélek az is egy faja lap -
#8332 Asus lapom volt. Váltottam Gigára. Nforce-ról AMD-re. Nem bánod meg... ;) -
#8331 nekem is volt gigabyte Ati x700Prom jó volt de a vetnti hangos lett 1 hónap alatt és cserélni se lehetett mert rá volt ragasztva
1,5évig faszán ment mig vettem 1 x1950 prot -
#8330 Most veszem csak észre: A topic alcíme: "Amd fanoknak"
Ha én nem vagyok venti akkor nem is írhatok ide? Nemá' -
#8329 nekem gigából csak VGAm volt, de az 3 évig hűen szolgált minden gond nélkül... -.- -
#8328 Én asusról váltok reményeim szerint gigára. Remélem nem bánom meg. Ezzel együtt chipsetet is váltok nvidiáról amdre. Remélem ezt sem bánom meg. Nincsenek előítéleteim, árak és vélemények alapján döntök. -
#8327 Semmi bajom az abittal - bár még sosem volt ilyen lapom vágom, hogy nem gagyi, csak eléggé elfogult vagy, ami jelen esetben nem korrekt. -
#8326 1x próbálj ki 1 ilyen lapot azt veddfigyelembe mennyibe kerül és hasonlísd össze hasonlóárú asus-ssal
szted melyik lesz a jobb? -
#8325 már megint abit... :/ -
#8324 x2 4000-os brisbane gyári hűtője is pwmes és halk is ha leszabályzod 1 abit lappal és uGuru se kell :D -
#8323 Huhh, megnyugodtam köszi! (hallottam hogy sokat fogyaszt, melegszik) Viszont most jobb lenne ha nem kellen + költségként még proci hűtőt is bekalkulálni. -
#8322 Előző prockómnak (5600+) a gyári hűtője PWM-es volt, annyira nem lehet ratyi. -
#8321 Szevasz :)
Nekem előző procim, egy 5600+ volt, eggyáltalán nem volt hangos, és szépen is hütőtte a procit! :) -
#8320 A mostani 5600+, 6000+ hűtőiről mi a vélemény? Nagyon ratyik és kötelező mellé egy másik? Nagyon hangos? Hűteni hűt? köszi! :) -
#8319 sztem te ott valami elkqurtál de nem kicsit nagyon -
#8318 Még ha paszta is ohne, a hűtő kiváló... Egyelőre nézegesd más hőfokmérővel (Core Temp, PC Wizard 2008,...) terhelés alatt mennyi a hőmérséklet. Az Everest érdekes hőfokokat mér egyeseknél... -
VénJoe #8317 Hy All!
Sziasztok!
Everestben Rendszer stabilitás tesztben kiakadt 2 perc után a CPU hőfok mutató! 123 Celsiusnál lelőttem , mert besza...rtam, hogy elfüstöl.
MSI lapban (s754) 3200+-os Newcastle, Zalman 7000b Cu-val! Mi lehet a gond srácok? Most csak ahogy ide írok, 36 Celsius-on van a proc. Hűtőpaszta kevés lehet? vagy mi?
Kérem segítsetek!
Köszi! -
#8316 A "régi" vasat eladtam, néznem kellett egy jó procit. Ha nem küzdöttek volna a phenomok a gyermekbetegségekkel és nem 50 rongy lett volna hozzá az alaplap akkor buy :) -
#8315 Nekem is Phenom a következő projekt... Mondjuk 1 Black Edition... :) -
#8314 én majd nyáron veszek a 45mm-es javított phenomból :D ami black edition
de úgyse tuningolok nagyon lehet jó lesz a 9100-es sima is -
lee56 #8313 Jóvanna, most magamból indultam ki, amilyen mákom van kifognám azt az 1 BE-t amelyik csak alig gyorsul :)
Régebben még érdekelt a tuning, de most már inkább a biztosra megyek, a legközelebbi procimmal, 2.4-2.6G phenom már jó lesz nekem, nem kő több :) -
#8312 Tényleg, csak most tűnt fel hogy a 6400+ BE 90nm. -
#8311 Szerintem ez az AMD egyik legnagyobb dobása. Olcsó, alig fogyaszt/melegszik, kitűnően tuningolható.