16997
  • Solten
    Meg az ánusz is.. Most hogy 3 részre válik, csak "annyi lapot" tol, mint pl. a Gigabyte.
  • Gabesz amd64
    nesze :)
    katt
  • NeoMaN
    Nem érted, hogy a foxconn gyártja /majdnem/mindenkinek?
  • Gabesz amd64
    persze h az

meg bármelyik másik is Asus,MSI,stb
    mindegyik gyártónál van csúcskategóriás deszka

de a DFI is gyárt átlag user-eknek lapot...(infinity)
  • Gabesz amd64

elolvastad mit irtam példának?

amugy Abit An9 32x drágább mint az én DFI-m
  • Solten
    Foxconn
  • Solten
    A DFI nagyon jó lap,csak rohadt drága.
  • Mokus1
    Nézd meg az árát;)
  • dara
    Ha egyszer a Foxconn gyártja, akkor mitől jobb minőségű az EVGA, mint a Foxconn? Egyébként a 8800GT-k 100%-át is a Foxconn gyártotta le.
  • ates84
    hát az tény hogy a DFI fullos lap.
  • Gabesz amd64
    Te is csak fikázni tudsz...azt milyen géped van?

gondolom nem láttad azokat a teszteket/képeket h a DFI-vel döntik meg az összes rekordot...

:)
  • Gabesz amd64
    azért nem mindegyik.nem ugyvan azt ahogy mondod...melyik a "legerősebb" Abit lap?
    és mennyibe fáj?
    biztos nem 20ezer

egy példa,majdnem ugyanolyan a teljesítménye egy Crosshair-nek mint az én alaplapomnak aztán én olcsobban tudtam szerezni mint az Asus-t

sőt még az Evga-t is olcsobban tudtam volna szerezni
  • shrike7973
    Gari + minőség + jó körités (pl most 8800 gt = chrysis). Sztem ezek sokat számitanak, bár én nem adnék annyival többet, de ne hasonlitsuk Foxconnhoz.
  • dara
    Az EVGA csak annyira jó, mint egy Foxconn, vagy hasonló referencialap. Lévén nulla saját innováció és fejlesztés van mögötte, még gyártani is a Foxconn gyártja. Sima refdesign, annak az összes hátrányával és körülbelül nulla előnyével.
  • Solten
    El is kérik annak a sz@rnak az árát...
  • Mokus1
    Pontosan.Meg azért egy P5K vagy egy DS3 DS4 ezek változatai egyáltalán nem rosszak sőt angyon jok.
  • MaSzKa
    kicsit jobb azt egyből 50%-al többe is kerül
  • Gabesz amd64
    DFI minden fos asus-,abit-,Gigayte-nál jobb

EVGA-ról meg nem is beszélek az is egy faja lap
  • Solten
    Asus lapom volt. Váltottam Gigára. Nforce-ról AMD-re. Nem bánod meg... ;)
  • MaSzKa
    nekem is volt gigabyte Ati x700Prom jó volt de a vetnti hangos lett 1 hónap alatt és cserélni se lehetett mert rá volt ragasztva

1,5évig faszán ment mig vettem 1 x1950 prot
  • bazza
    Most veszem csak észre: A topic alcíme: "Amd fanoknak"
    Ha én nem vagyok venti akkor nem is írhatok ide? Nemá'
  • bertino
    nekem gigából csak VGAm volt, de az 3 évig hűen szolgált minden gond nélkül... -.-
  • bazza
    Én asusról váltok reményeim szerint gigára. Remélem nem bánom meg. Ezzel együtt chipsetet is váltok nvidiáról amdre. Remélem ezt sem bánom meg. Nincsenek előítéleteim, árak és vélemények alapján döntök.
  • ates84
    Semmi bajom az abittal - bár még sosem volt ilyen lapom vágom, hogy nem gagyi, csak eléggé elfogult vagy, ami jelen esetben nem korrekt.
  • MaSzKa
    1x próbálj ki 1 ilyen lapot azt veddfigyelembe mennyibe kerül és hasonlísd össze hasonlóárú asus-ssal
    szted melyik lesz a jobb?
  • ates84
    már megint abit... :/
  • MaSzKa
    x2 4000-os brisbane gyári hűtője is pwmes és halk is ha leszabályzod 1 abit lappal és uGuru se kell :D
  • bazza
    Huhh, megnyugodtam köszi! (hallottam hogy sokat fogyaszt, melegszik) Viszont most jobb lenne ha nem kellen + költségként még proci hűtőt is bekalkulálni.
  • Solten
    Előző prockómnak (5600+) a gyári hűtője PWM-es volt, annyira nem lehet ratyi.
  • V43 1105
    Szevasz :)

Nekem előző procim, egy 5600+ volt, eggyáltalán nem volt hangos, és szépen is hütőtte a procit! :)
  • bazza
    A mostani 5600+, 6000+ hűtőiről mi a vélemény? Nagyon ratyik és kötelező mellé egy másik? Nagyon hangos? Hűteni hűt? köszi! :)
  • MaSzKa
    sztem te ott valami elkqurtál de nem kicsit nagyon
  • Solten
    Még ha paszta is ohne, a hűtő kiváló... Egyelőre nézegesd más hőfokmérővel (Core Temp, PC Wizard 2008,...) terhelés alatt mennyi a hőmérséklet. Az Everest érdekes hőfokokat mér egyeseknél...
  • VénJoe
    Hy All!

Sziasztok!
    Everestben Rendszer stabilitás tesztben kiakadt 2 perc után a CPU hőfok mutató! 123 Celsiusnál lelőttem , mert besza...rtam, hogy elfüstöl.
    MSI lapban (s754) 3200+-os Newcastle, Zalman 7000b Cu-val! Mi lehet a gond srácok? Most csak ahogy ide írok, 36 Celsius-on van a proc. Hűtőpaszta kevés lehet? vagy mi?
    Kérem segítsetek!
    Köszi!
  • Solten
    A "régi" vasat eladtam, néznem kellett egy jó procit. Ha nem küzdöttek volna a phenomok a gyermekbetegségekkel és nem 50 rongy lett volna hozzá az alaplap akkor buy :)
  • Solten
    Nekem is Phenom a következő projekt... Mondjuk 1 Black Edition... :)
  • MaSzKa
    én majd nyáron veszek a 45mm-es javított phenomból :D ami black edition
    de úgyse tuningolok nagyon lehet jó lesz a 9100-es sima is
  • lee56
    Jóvanna, most magamból indultam ki, amilyen mákom van kifognám azt az 1 BE-t amelyik csak alig gyorsul :)
    Régebben még érdekelt a tuning, de most már inkább a biztosra megyek, a legközelebbi procimmal, 2.4-2.6G phenom már jó lesz nekem, nem kő több :)
  • Solten
    Tényleg, csak most tűnt fel hogy a 6400+ BE 90nm.
  • Solten
    Szerintem ez az AMD egyik legnagyobb dobása. Olcsó, alig fogyaszt/melegszik, kitűnően tuningolható.