AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ebben gondolkodtam
ABIT NF7
AMD ATH. 3200+ BARTON MAG
Geforce 6600GT
2x512 400MHZ KINGMAX RAM
THERMALTAKE VULCANO 9 HÜTÕ
CODAGEN ATX HÁZ
STB
+ az elõzõ gépem eladva ami durván 50 rugó
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mi A NAGY KÜLÖNBSÉG?
Az a baj hogy az ABIT NF-7 2800 után meghalt nem?Sûrgõs.Kösz.
Tudod kisunokám, régesrégen így mondták azt, hogy flém.
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
érdeklödni:[email protected] illetve a 06304336918 telefonon
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
De én annyira nem értek hozzá, úgyhogy várj meg a tapasztaltabbat 😊
Anand NF4 ultra teszt -->ebben a tesztben egy pár nf4 ultra lapot tesztelnek ahol nagyon jól szerepel. És ebben a tesztben is nagyon jól teljesít!
Meglepett, hogy az eddigi csúcstartó DFI ultrára ráver!
3 év garis
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
1700+ ból volt TbredB is, ami megjobban húzható volt. Ezen belül még volt a legendás JIUHB stepping is. Ezek a procik lazán mentek 2200 MHz-eket, volt amelyik feszemeléssel 2400 -at vitte. Nem rossz teljesítmény egy 1700+os procitól.
Videobeállitésokat ki se rakták az oldalra, meg sztem a videokariban keresendõ a sempron "kisebb" teljesítménye.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
HWT-n jelent meg egy újy cikk: CeleronD VS Sempron.
SocketA 2600+ sempront és S478 2.66GHz celóD -t vetik össze.
A játéktesztek 90% -ában az utóbbi szarrá picsázza a Sempront.
HWSW-n is van egy cikk uyganerrõl(HWSW-s cikk), 2800+ Sempront és 2.8GHz CeloD-t vetik össze szintén, csakhogy itt pont fordított a helyzet. Ugyanazon játékokban a Sempron picsáz. Na most akkor kinek lehet hinni?
Amúgy érdekes volt, hogy a HWT-n 640*480-on nyomatták a teszteket, 6600GT mellett. ez nekem nagyon furcsa. Jó tudom HWT egy szar, de akkor is hogy lehet két ennyire eltérõ eredmény? Kinek higgyen a vásárló? HWSW-s cikk
Bartonból a legkisebb 2500+ volt. Tehát 1700+ nem lehetett más mint Palomino vagy Tbred.
de egyébként azt hiszem barton volt
Feszt nem nehéz emelni...CPU Vcore:1.65 -ahol ezt látod a BIOS-ban, állísd nagyobb számra lehetõleg minél kisebb lépésekkel...
terheletlenül 48-49 fok, terhelve 55 fok körül van....
De 2100at alapfeszen viszi? Ha igen, akkor megpróbálkozhatsz a fesz csökkentéssel, gíy hidegebb lesz a procid.
Alapfeszen 2100 MHZ
Alapfeszen 2200 MHz
Ami ennél többet / kevesebbet megy az ritka, ez a két eset a legjellemzõbb.
Annó az én 2600+om alapfesz alatt vitte 2100 MHz-en, de 1.8 volton se ment 2200-on. Viszont kis fesz emeléssel a 2200 azért meg szokott lenni. De ha nincs jó hûtõd hozzá akkor melegedik. Szal ez van.
3200+ osnak meg 2200MHz a valós.
2500+ -t 3000+ig jó eséllyel föl lehet húzni. De ezt megjósolni lehetetlen, ki kell próbálni.
Amikor megvettem a memóriát, akkor felírtam valahova, hogy milyen IC van rajta, de sajna nem tudom, hogy hova <#falbav>#falbav>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
az egészségügyi határérték egyébként 75fok, úgyhogy aggodalomra semmi ok.a biosban állítsd be úgy hogy 60 nál jelezzel, 65nél meg kapcsolja le a gépet, úgy egyrész tudod hogy ha nagyon melegszik, meg nem is tud megsülni
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"