AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen itt akadtam el. A lista alapján Ati chipsethez csak kétféle verzi van, de nem tudom hogy nézzem meg, és ha megnéztem hol állítsam be, mert ha találomra rábökök valamire akkor semmi reakciója a programnak ...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bár akkor még csak 300Mhz-s volt gyorsabban ment mint a tesóm Intel PII 600Mhz procival rendelkezõ gépe!
Szerintetek ebben az alaplap erõforrásai és a RAM is szerepet játszik vagy csak egyszerûen a procinak köszönhetem ezt a teljesítményt?
Érdekes módon a mellé leszedett Tool, az meg fölajánlotta az autómata overclockingot köv. újraindításnál, de még nem volt idõm próbálgatni.
Nincs valami gyártófüggetlen verziója a programnak? Vagy nem lehet valahogy átverni?
A Bios frissítéshez a GigaByte szoftverét használtam, akkor lehet ez is menni fog.
Mert az erre valo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Award Modular Bios v6.00PG van. Ki akarom szedni a Lanparty Biosból a Genie Bios menü modulját és befordítani az enyimébe.
De ha tudsz ilyen szoftveres megoldást, engem az is érdekel 😊
Inkabb akkor valami szoftveres overclock progit keress hozza.
tehát az általam említett programok nem fognak menni gyorsabban sajna....
(RS482/SB450, 1db PCIE16x, 3db PCI, 2db IDE, 4db SATA150, Ethernet (Realtek 8110S?), Azalia 1.0 hang (realtek ALC880 + ATI SB450), FireFire (VIA), 4+4db USB2.0
Most vadászom hozzá a TV-out kivezetést. Kezeli az összes s939 procit, csak éppen nincs a Biosban fesz. és órajelállítási lehetõség s eprocira, se ramra.
(Bele akarok fodítani egy másik menüt, a DFI RS482 Lanparty lap Biosából, de szinte senkit se találtam, aki ért hozzá, és tud segíteni.)
Tuninbiosok régi lapokhoz szoktak lenni, ez fix, mert járkálok mostanában pár Bios buheráló oldalon, és ott van link dögivel.
De hogy egy FPS játéknál kényelmesen lehet végre 4xFSAA + 16x AF mellett játszani 30+ fps mellett? Miért baj ez?!?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amugy probalj hackelt BIOSt keresni, egy-ket mokus szokott csinalni antituning lapokhoz, lasd pl a ECS K7S5A.
Ideális CPU-GPU párosok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valószinüleg még úgy fél-egy évig nem is lesz látványos változás. Talán az év vége fele, jövõ év elején érkezõ játékok már támogatni fogják a kétmagos rendszereket (Flight Simulator X például igen, de az rétegjáték), addig viszont merõ pénzpocséklásról van szó...
Na most van benne egy Sempron 3000+, amit valószínüleg jól lehetne húzni.
Most buheráljam át a Biost, cseréljem el gyorsban az alaplapot, vagy ráérek a tuningra (bár megöl a kíváncsiság) mire lesz normális PCIE videokártyám?
Egyáltalán, szerintetek kit érdekelhetne egy fullintegrált MicroATX lap, ami s939? Mert gondolom s754-el könnyebb lenne eladni. Procit meg nem adom, mert nehezen szereztem 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nana. Azért szerintem egy Kingstone Value nem sokkal (vagy semmivel) jobb egy Brand vagy "noname" ramnál, és az árában (vagy kevesebbért) kapsz jobb idõzítésû Cl2.5-ös Kingmaxot, vagy picivel többért (de Kingston HyperX-nél SOKKAL ólcsobban) 500-533-566-600MHz-es Kingmax vagy AData ramokat, amik alapból CL2-es idõzítéssel vannak, és bírják a tuningot is.
Persze van valami barkács megoldás (ha ez lelkesít), ahol kioszthatod, hogy melyik magon mi fusson, és akkor játszhatsz videótömörítés közben, feltéve ha a szûk keresztmetszetek (pl. IDA/SATA) nem szól bele 😊
értem hogy majd késöbb ok,de most egyszerüen nem éri megvenni?
nem?
Proharderen mindenki veri a fasz@t hogy ilyen meg olyan x2-es procija van,x forintért,de arról senki nem beszél hogy mi értelme van.
egyenlõre úgy tûnik hogy semmi.
ha legalább mûködne mindkét mag normálisan lenne értelme belefeccolni.
na de így....
szerintem ez nem azt jelenti hogy kihasználja rendesen a dual procit.
Q: Can I use an AMD processor?
A: For sure. All Ulead software works very well with AMD 64-bit and Dual-core processors
Masikrol fogalmam sincs, mert sehol nem talaltam az oldalukon erre utalo leirast.
Ezek a programok kihasználják a 2 magot?
Tehát a kérdésem lényege, hogy van e bármi értelme egy ilyen processzorba fektetni,ha a fentebb említett programok futnak rajta?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Azt szeretném megtudni, hogy egy Athlon 64 3000+(Venice E6) meddig lehet húzni vízhûtéssel?
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Csak ugye vannak jobb gyártók, akik memóriára sokkal jobban specializálódtak és tény hogy jobb minõségû nagyobb teljesítményû memóriákat csinálnak.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
de ezt nem mondhatnám el egy sima memóriára.
Ott más a királyok vannak<#smile>#smile>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"de lecserélem ezt a cerka 1,7-et és 1,8-ast belerakom akkor fogok észrevenni változást? ha igen jelentõset?"
754-es Sempronnal meg nincsen semmi baj, fõleg ennyi pénzért...
Samsung memória sztem ratyi, de sajnos egyelöre nekem is az van.
A ""brand""-nek vagy ""márkás""-nak nevezett memóriák (samsung/hynix/infineon) a legrosszabbak amit csak lehet kapni. Ha nincs több pénz, csak akkor érdemes ilyet venni...
Vannak értelmesebb memóriák, például Kingston, OCZ, Corsair (nem feltétlenül a csúcskategóriás tuningszéria) vagy pl. Elpida. én mondjuk csak ebböl Kingson-t vagy Corsair-t vettem volna, de ugye a pénz nagy úr...
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Lenne egy kérdésem: A Socket A-s Amd Sempron 2600+-s procinak mennyi a valós órajele?
nagyon fasza föleg a uGuru
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Olvasd el EZT a tesztet, pont neked való.
SocketA -s cuccot max használtan, mert már szarér-hugyér adják.
AMD Sempron 2800+ 754 BOX 64bit 13080*
512 MB DDR Ram 400 MHz Kingston 8636
512 MB DDR Ram 400 MHz Kingston 8636
GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP INNO 28331