AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Socket AM2 processors from AMD will support DDR2 speeds of 400MHz, 533MHz, 667MHz and, for AMD Athlon™ 64 X2 dual-core and AMD Athlon™ 64 FX dual-core processors, 800MHz." - forrás
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Egy elvakult/megszállot AMD fan...viva-k7!!
Apunak mindig igaza van! Most is.
Én hétvégén állítok össze egy egyszerû kis AM2 es konfigot. Majd megpróbálom kicsit húzni.Megnézzük mit tud a kis 3000+ os Athlon64 800MHz-es Kingmax rammal.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
#6885-ben pedig kösz a felvilágositást 😊
"egy kérdésem lenne..szeretném fejleszteni a gépemet egy picit (laptop) és socket 754-es foglalatba kéne nekem vmi jobb AMD proci"
Ez kelti a képzavart itt 😊
Szóval nem mondtál hülyeséget, s754-be valóban nincs X2.
megoldás egy új platform...am2-es oder 775-ös Intel...mondjuk
egy kérdésem lenne..szeretném fejleszteni a gépemet egy picit (laptop) és socket 754-es foglalatba kéne nekem vmi jobb AMD proci (most egy AMD Sempron van benne 3100+os)..ebbe a foglalatba mien procit lehet tenni ami mondjuk kétmagos vagy vmivel erõssebb?
elõre is kösz a helpet!
A gepem minden adatat beirtam pontosan, kb ket wattot tevedett a digitalis merooramhoz kepest, amibe a gep volt dugva.
Itt egy kalkulator, ki birtam hozni 800 wattos igenyt is siman 😊
Nekem egett le noname tap, elvitte vadaszni az alaplapot, procit, vga-t, driveokat. Erdekesmod a memoria es a hangkartya eletbenmaradt. Kingmax + sblive gondolom felvannak keszitve 220 voltra 😊
Szoval nem volt olcso mulatsag, azota nem rakok gagyi tapot a gepbe.
Nekem meg biztos csak szerencsem volt a evek soran a markatlan tapokkal.
Egyik lassan 4 eves 400wattos tapom most is ott duborog eyik haver gepeben. Ez van, vakmeroek vagyunk vagy egyesek szerint csak egyszeruen hulyek. Nem erdekel!😄
De ha teheted, akkor mindenkeppen vegyel legalabb egy Chieftec-et, azok mar vannak 10 ezer korul. Bar nem vagyok jol informalva a magyarorszagi arakkal kapcsolatban!😊
De azert remelem nem lesz a hazban tap.😊
Hát én pl. telyesen megvagyok elégedve az X2 3800+ ommal. 3DStudioMax7-ben renderelésnél is kijött szépen a két mag elõnye. Két maggal 6és fél óra volt a render, egy maggal biztos lett volna a duplája, nekem pedig idõre megkellett vele lennem, mert az egész animáció készítést késõbb kezdtem mind kellett volna.Szóval nagyon nagyon jól jött a két mag. Meg emígy Windowsban is észrelehet venni azért a különbséget szépen. Tuning terén meg megy az alap 2000MHz tõl 2500MHz-ig. Feszültség értékek változtatása nélkül is. Bár nem használom tuningolva, mert a házban a hûtés, szellõzés nagyon rossz, most akarok egy új házat vásárolni, valami Codegen lesz szerintem. Chieftec re nem igazán van rávaló. Cooler Masterek is elég drágák.
remélem ezzel azért megbírkozik mert sokat tömörítek 4-8gb-kat egyszerre vagy 8x1gb-ot az kb a régi gépen 8óra is lehetett
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de 12 volt ennyit ez meg megér
nem volt értelme sempront venni
pedi kurvára bevált e6-os 2300mhz-n ment a gyári 1600 helyett alapfeszent abit nv8-ba de a memóriák max 530bírtak én meg alapból 2000-en használtam így ment 1 évig hiba nélkül eredeti féig visszavett fordulatszámú gyári hûtõvel
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
(Mivel ez s939 proci volt, ezért a dual chanel is benne volt, az FSB is azonos, tök ugyan az a Venice mag volt mindkettõben. Állítólag Sempronnál lasabb a HT, viszont s393 Sempron tulajdonost senkit se találtam, aki megerõsítette volna, én meg nem figyeltem.)