AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
????
Nem erzed a sebessegkulonbseget , hat az erdekes lenne, mert lenyegesen gyorsabb a Sempronnal a teljes erteku AMD64.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

áhá, akkor jó procivásárlást 😊

3000+ Sempronról váltottam 3000+AMD64-re, de alig gyorsabb szóval ráfizu volt. Az AM3-ig (vagy tovább!) nem kívánok sok mindent cserélni, sz'al ha tényleg hozzámvágnak olcsó kétmagosat, akkor arra még talán, azzal egy darabig elmegy minden, ami nem az meg kuka 😉

Mér most mid van, ha a64 és nem szempron, talán még kihuzhatd vele, egy platformváltásig, nem? 😊

czky
😄DDD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ebben az esetben eladom fél vesém, meg a TV-t a szobámból és sürgében veszek 4600+-t mielött (áresés elött) kivonják a forgalomból a teljes s939 szériát 😄

czky
Egyedül az 5200+ aminél látszik a csökkenés. A többi inkább a vicc kategóriába tartozik szerintem!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ehhh, ez annyira nem jelentõs. Mondjuk annak meg ideje volt végre, hogy egy Sempron ne legyen egy árban egy 3500+ AMD64-el, mert azért ez röhej ...

czky

Láttam "érdekes" árakat pl. X2-4600+ s939-re (38.000 OEM), de egyik HW oldal egyik embere irogatott célozgatásokat pár fórumra, hogy most pár hétig várna X2 vásárlással, de harapófogóval se tudjuk kiszedni belõle, hogy honnan vszi az áresést?

Oliverius
Szerintem már most is csökkentek az árak elég szépen.

Oliverius
A windiws-ba az energia gazdálkodást be kell állítani mert külömben nem mûködik.(legalábbis én azt tapasztaltam amikor minimálra állítottam az energi. gazdálkodást akkor kezdett mûködni.)

Nem tudja valaki, hogy kamu vagy tény, esni fognak az X2 procik jó sokat a következõ pár héten belül?

JimKirk
En is felraktam a drivert de semmi sem valtozott, pedig a biosban be van kapcsolva. Mi lehet a problema?
Lehet, hogy a Simplicity-s Windows zavar be? Mert regebben standard op. rendszerrel siman mukodott.

Elore is koszi!
Processor driver a hivatalos neve, úgy megtalálod. De itt a közvetlen link a letöltésére.

Pedig de, alaplapod support oldalán keresd akkor.

zico87
A Cool'n'Quiet teknoliához XP-nél kell valami külön driver ? az AMD oldalán nemtaláltam XP-hez.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Oliverius
Az Asus M2N4 sli-n is két ide van.

Falconer
Akkor ezt most hogy gondoltad?
"azt dualba elég jól fog ketyegni a másfélgiga ram" <#confused>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

zico87
Azt tudom én is nem ma kezdtem 😄

AM2 2 iDE:ASUS M2V,ASUS M2NPV-MX,Asrock ALiveSATA2-GLAN ezeken kivül a többin csak 1 IDe van...
hát bekell érni azzal😄

Falconer
Akkor ok, mert csak kepeken neztem, aztan azon nem nagyon latszodott ide csatlakozo. Meg specifikacioknal sem irtak az idet. Mondjuk melyebben nem mentem bele a dolgoba. Thx az infot.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

(...mind2 ide-t, értsd az 1etlen csatorna mind2 pontját, mer ezen is már csak 1 van...)

Tudtommal még majdnem minden lapban van legalább egy IDE csatorna, amire ugye 2 egységet köthecc, HDD-t vagy ODD-t. Nekem pl Asus M2N-E van, és ki is használom mind2 IDE-t rajta ha benne van a mobilrackben a mobil vinyóm 😊

Falconer
Dualban csak azonos meretu ram modulok mennek.

Mindenkihez:
Letezik olyan AM2, PCIE, dual channel lap amiben van IDE nem csak SATA? Es nem vmi bovli cucc.

zico87
hát jövõhónapban veszek még 1 giga ramot azt dualba elég jól fog ketyegni a másfélgiga ram vga... hát... egyelõre marad tuningolva így elég jó teljesítményt add le

Falconer
Mirol valtottal? Mostmar csak ramot meg VGAt kell szerezned 😊

zico87
na beléptem az 64 bites Athlonosok klubjába.. kurva gyors egy proci...

idáig 100% elégedetség

Elvileg itt is meg kellene hogy találd.

Nem tudnátok valami linket adni a asus m2v alaplahoz chip driver frissitést?
AM2-es lesz, és végülis nem 7600GT hanem X1650XT. 😊

Csak akkor vegyél ujabb agp-s vga-t most, ha el is tudod majd adni amikor nemsokára alaplapot, procit, memóriát és az agp-s 7600gt-det is cseréled majd...

Figyelem A DMI adatok pontossága nem garantálható <everest ultimate 3.5>

Azt hogy mit jelent konkrétan nemtudom 😊

Tulajdonságok Érték
Figyelem! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed
ezt irja ki
Mit jelent a DMI minden test után kiirja hogy nem megfelelö.
mycso
Nekem régen volt 2db 2200+ om is, az egyik tbredB a másik tbredA magos.
A b-s 2.2GHz-et ment /kb egy félév alatt elhalálozott/ az a-s 2GHz-et ment, az még talán valakinél ma is mûködik.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Bõven, fõleg ha az valami márkásabb 400-as és le is adja a megfelelõ teljesítményt.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Nagyjabol ennyit szoktak birni a thoroughbredek. +30% eleg soknak szamit. Van amelyik megy feljebb is, de nagysagrendileg tobb nem lesz belole, en nem sutnem meg 😊
Dudu Tekh
Sziasztok
AMD Athlon XPm van ami 2000+, felhuztam 2000MHZre es ment jol
kiirta utana hogy 2600+ es a kerdesem az meg lehet fenneb huzogatni vagy nem???

TDU:[HUN]dudutech

helyesebbet 7600GT 😊

Még egy kérdés: 400W-os táp elegendõ egy A64 3500+ / GF6600GT kombóhoz?

Kösz a tanácsokat. Asszem mindent lecserélek- ha veszek egy AGP-s vgat, +memóriát lehet hogy pár hónapig elmegy a gép, de nyáron már állítgathatok mindet low detailba.

Inkább várok egy-két hónapot, és full upgrade. Hátha addig megpeccselik a Medieval 2-t is, mert állítólag igencsak bugos. 😊

NeoMaN
Olyan, hogy gépújítás sztem nincs. 14 éve gépezem, de ha csere volt akkor minden repült.
Vagy cserél most mindent, vagy az alábbi 2-vel kihúz még egy évet (még késöbbb egy nagyob procit is beletehet, használtan már nagyon olcsó hozzájut).
AM2 és X2 semmiféle látható gyorsulást nem hoz.

Igenám, csak megveszi ha talál egyáltalán az AGP-s 7600gt-t és ha nemsokára gépet újít, akkor vehet egy PCIx-os videokarit, szal sztem felesleges csak vkártyát cserélni. +512 ram -ban egyetértünk

NeoMaN
Szerintem +512 rammal és egy jobb (7600GT) VGA-val látványosabb lenne a javulás a játékokban.
Szvsz AM2 vakítás...

Falconer
Kizarolag attol fugg mire hasznalod. AM2, mert vegulis ha ezen fejlesztesz, akkor megint fejlesztened kell rovidesen, szoval vegul igyisugyis AM2 lesz.

Hmmm nehéz kérdés valóban, sztem procit ujitani ebben a foglalatban már szinte pénzkidobás, annyival nem lenne gyorsabb, én vennék azért még 512 ramot, mer ez igy már nagyon kevés, aztán várnék egy darabig, mondjuk nyárig, akkor aztán cserélhetsz mindent 😊

Üdv uraim!

Az alábbi konfigom van:
-Asus K8N (Socket 754, AGP)
-Sempron 2800+ @1800MHz
-512MB RAM
-Sapphire Radeon X700 128MB

Szeretném egy kicsit fejleszteni ezt a gépet. Egy cpu apgréden gondolkodom, úgy tudom a leggyorsabb 754-es proci az Athlon64 3400+, de ez elég ritka. Mennyivel tud többet a Semprontól, érdemes felhajtani egyet? Érezhetõ az a pár extra MHz? Vagy spróljak/raboljak bankot és upgrade to AM2?

Jó lenne AM2-re váltani, de az most elég szopás lenne pénzügyileg. :/ RAMokat és videokártyát is cserélni kéne.

Vagy átalakítóval Low Profilos PCI kártyát 😉

hmm kösz 😊