AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
kingmaxra vagy samsungra gondoltam és 667mhz re 1gb os ram egyenlõre elég lenne
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A64 3500+ correkt proci, egy ideig biztos nem lesz gondod miatta (ha x2-est veszel, talán picit jobb befektetés hosszutávon, fõleg az árcsökkentések után)
Asus M2N-E, nekem is ilyen van 😊, nem tul melegedõs, csendes, gyors, tuningra is jó (bár a ramoknak csak max 1.95V-ot adhatsz, néhány ramnál ez már kevés tuninghoz, sõt van ameiknél már alapmüködési feszültségnek se elég, bár azok elég csucsramok), azonkivül ha többet szeretnél tudni róla, nézd meg a PH-t, elég sok infót összehordtunk már róla 😊 Ami talán fontos lehet, bár a legujabb bios frissitésekkel már sokkal jobb a helyzet, azért a memóriákkal légy óvatos, nem mindegyik márkát szereti... (de ez is fura, van akinek gondok voltak a-data ramokkal, de irtak olyanok is akiknek atom-stabil volt vele, lényeg hogy sokat teszteld, és a legelején nézd meg mien bios van fenn, és ha 0304-esnél régebbi azonnal frissitsd)
Még sosem volt AMD-s géped, ezt nemnagyon értem, mibõl gondolod hogy más lesz mint az intel, hacsak nem gyorsabb, ha celeronról vagy p4-rõl váltasz 😊
Videokárty pedig, na most mit mondjak erre, amire pénzed van, és amit szeretnél, ahol ez a két dolog találkozik az igencsak meghatározza majd hogy mit veszel, talán nem ártott volna ha megadsz egy árat is... Nekem inno 7600gst-m van, nemrossz, de az ujabb gamékhoz már csak közepes grafikára lesz elég, szal majd lecserélem valamikor nyáron ha lesz addigra valami ütõs dx10es amd kártya jó áron 😊
Ha valami faszábbat akarsz, de nem akarsz várni és drága lenne a mostani 8800as széria, akkor elég jó vételnek számit az x1950pro asszem, meg nvidiánál a 7900gt, vagy 7950gt annyira nem figyelem mostanában a helyzetet, nézz körül mielõtt vásárolsz mindenképp.
AMD Athlon 64 3500+ AM2 (vagy 3800 még nemdöntötem)
Asus M2N-E alaplap
Még sosem volt AMD -s gépem igy enmismerem öket.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyenlore.
Talan a Vistaval kapcsolatban ez megvaltozik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert legutobb amikor hallottam rola az meg az elso 64es processzorok megjelenese korul volt, hogy majd milyen baromi jol kihasznalja az architekturat, stb. De azota se lattam meg hallottam egyetlenegy tesztrol, tapasztalatokrol, stb.
Szoval erdemes e XP prof helyett hasznalni az XP64et?
Az Intel 1968-ban alakult, mig az AMD 1969-ben.
Tehat a kulonbseg mindossze 1 ev, 1969-ben gyartott mar az AMD Logikai chipeket.
1975ben mar gyartott az Intel 8080 chipjehez hasonlo mikroprocesszort.
Az Intel a 4004es modellel kezdte igazabol 1971 vegen.
A 64bitre kiterve az az altala "fellangolas" mindossze azt eredmenyezte, hogy tobb mint a piac 1/4-et elszipkazta 1,5 ev alatt az AMD az Inteltol ugy, hogy az MS az Intel "kozbejarasara" nem adta ki egy evig a 64bites operacios rendszert, nehogy nagyon lemaradjanak.
Ezzel is a felhasznalokat sujtva.Raadasul a 64bites technologiat csak a keresztlicensznek koszonheti az Intel, hogy hasznalhatja.
Az AMD nagyon is feltorekvo ceg, egyre tobb minosegi termekkel, s azt bizony mneg kell hagyni, hogy a K8 (talan meg a K7 is) minden teren elobbre jart az akkori Intel processzoroknal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem kell meggyõznöd,mert van mögöttem egy kis AMD múlt<#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>(1000,1700+,1800+,2500+,3000+,Opteron 144,4000+,Opteron 165)
Viszont kihagytam az AM2-es tokozást mert az gyakorlatilag egy elhibázott lépés volt..
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ne itt okoskodj ha lehet hanem az Inteles topicba fejtsd ki magas röptû eszmefuttatásodat.(mondjuk ott sincs nagyon sok értelme,de ha már ez az életcélod hogy az AMD fikázd akkor vagy a gumiban vagy az Inteles topicban tedd meg ezt)
csak idéztem
az extrem edition is elverte). nem beszélve a quad vs gagyi quad(aminek semmi köze a quad hoz (2db duo core amd)). na és a jövö kit érdekel mit irkálnak a hozzánemértö okoskák majd meglátjuk a teszteken.
ha valaki kételkedik
http://prohardver.hu/cikkek/2006-08-14/core_2_tuning_kevesebb_neha_tobb/oldal_5.html
http://prohardver.hu/cikkek/2007-02-05/core_2_duo_e4300_gazdalkodj_okosan/oldal_4.html
http://www.tomshardware.hu/cpu/06q4/061130/index-08.html
http://www.tomshardware.hu/cpu/06q3/060802/index-05.html#jtkok
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8
STB.....
pár idézet:
"Az eredmények önmagukért beszélnek, a Core 2-es rendszer gyakorlatilag megalázta a másik kettõt"
Prohardver Tesztcsapata
ja és többet nem irok mert nem fér ki az oldalra.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Ha majd valakinek lesz ott kérdése,akkor majd odaír.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
A Fear-t dvd-rõl pikkpakk felment...
Emiatt (valoszinü) kinyirta a vinyómat (maxtor), szoval xp rakásnál a driverek elött a D.C.optimizerrel kezdek, és az everestben mind2 mag dolgozik, még csak egy mp3 konvertálásnál is!
sztem ti hasznaljatok az AMD tuning topikot, aki hasznalja kerem lepjen be es probajon valaszolni nekem vagy valamit irjon mert eisze kihall a topik. Mar tobb mint 1 honapja senki nem irt semmilyen uzenetet.<#miaz>#miaz><#miaz>#miaz>
TDU:[HUN]dudutech
az oprendszer választja ki közülük hogy mi kell neki..
Elszeretném adni a gépemet csak nemtudom, hogy kb mennyiért lehetne meghírdenem...
Segítségeteket szeretném kéni!!!!
nvidia nforce3 k8 socket 939/4 dual ddr400....
amd64 3000+
2x 512 MB ddr/pc3200 Kingston /örök garis/
HIS Excalibur Radeon 9800 Pro IceQ Platinum 128 mb
Asus dvd olvasó16x
160gb Sata Hdd Samsung
AeroEngine Jr.-BK,Fekete MIDI torony ház
17' Belinea monitor CRT
A4 Tech multimédiás bill
http://pspfilez.extra.hu/
Tanácsra lenne szükségem. Az egyik haver a minap vett egy AMD X2 3800+ procit és egy Ashrock Alive 4 G-DVI (a bios frissítve lett) alaplapot 1 GB DDR2-vel. A probléma az, hogy a tesztprogik ugyan érzékelik a 2 mag meglétét, de csak 1 utasítás szálat jeleznek (threads), és az egyik mag soha nem megy 29 C fölé. Az XP SP2 feladatkezelõ teljesítmény panelján sem jelzi hogy a 2. mag dolgozna.
Tudnátok tippet dani, mi lehet a gubanc?
Elõre is köszi!
majd szerintem még kúszok ide tanácsokért mert még életemben nem overclockoltam semmit, de ezt tuti hogy fogom
Ez vajon mennyire igaz?
K8 esetén a memóriavezérlõ a proci órajelén jár, emiatt lesz mindig szinkronban a kettõ. A RAM órajele a proci órajelébõl van visszaosztva, semmi köze az External Clock-hoz, még akkor sem, ha a proci órajele abból származik.