16997
-
#8950 ezt miért mondod nekem?
2 havonta ki szoktam porolni -
#8949 Tisztítani is kell a gépet néha Maszka... -
#8948 ez 754/939/940/AM2/AM2+ -ra is jó -
#8947 és ez AM2-es?? nekem nem annak tűnik, de annyi van már h lehet keverem... -
test hun -
#8945 Glacialtech, Sharkoon, Scythe.. Ezeket ajánlom a rendszerventikből.. (Zalmanom is van de az hangos) A coolermasternek is van egy halk szériája (13dba) az se rossz. -
#8944 erről beszélek
ac a szar a frezzeremnek is 2hónp után kicsit meg jött a hangja
amit te írsz az meg full alu nincs benne rézmag és könnyebb is -
#8943 Ok.Akkor mielőbb utánanézek hol és mennyibe fáj ez nekem.VGA-n van aktív hűtő, alaplapon passzív, szval szerzek be még 1 v 2 házhűtőt is.Arra vmi tipp? Ennyi erővel komplett bevásárló listát írhatnék...
köszi azért a másik cpu hűtőt is megsasolom. -
#8942 Sz@rabbat ne ajánlj... Az AC-nak nagyobb a ventillátora, nagyobb a légszállítása, alacsonyabb a fordulatszáma, ebből kifolyólag halkabb mint a CK8. -
#8941 Nem tesz semmit, tudod a jó szívem... Szvsz 2600-ra is talán felhúzhatod... Mennyivel gyorsabb? Ez egy tesztben derülne ki, de jóval.. PWM: röviden és egyszerűen szólva a cpu hőmérséklet alapján működő automatikus ventillátor (fordulat) szabályzás.
Amelyik CPU cooler nem pwm-es egy egyszerűbb módszerrel valósítja meg a fordulatszám növelését és csökkentését a motorra juttatott feszültséget növeli vagy csökkenti. -
#8940 nekem régebben Cooler Master CK8 volt
sokkal jobb mint az AC (ilyenem van most) mert hosszútávon is halk marad és masszívabb és rézmagos is -
#8939 Máshol azt olvastam h ténylegesen 2000mhz a procim órajele...ha felhuznám 2400ra, akkor érezhetően mennyivel gyorsabb??Ez jó kis hűtőnek látszik, nem annyira csicsás, de az értékei elég jók! Ebből van PWM-es verzió, ez mit takar??
Amúgy köszi h ennyit foglalkozol velem!! -
#8938 Ez:
ARCTIC COOLING Alpine 64
- Up to Athlon 64 X2 5600+
Volt egy ilyenem, nagyon nagyon halk. 2100Ft :) -
#8937 Megtaláltam a BIOSban h hol lehet, de amíg nem veszek rá nagyobb hűtőt addig hagyom 2000-en.Vmi 5let,tipp h milyen hűtő jó erre a procira?? Nagyon halk kéne... -
#8936 lehetne -
#8935 Köszi...bár ilyen témában nem vagyok nagy szaki...nem mindent értek.
uj kérdés: 3800+ X2es AMD-m van. 2000MHZ körül megy mindig..de amit linkeltél ott 2400 van...ezt h lehetne megemelni?(lassúnak érzem) mert akkor nézek neki vmi jobb hűtőt, bár igyis csak 35-40 fok körül mozog. -
#8934 Ja és klikk.. -
-
#8932 -
#8931 -
#8930 "AMD vmi klón csak"
Wiki a barátod... :D -
#8929 Elmagyarázná nekem vki igy nagyvonalakban, hogy tulajdonképpen mit jelent AMD-nél és Intelnél egyaránt a 2mag és 4mag?? Mert egy haverom mondta h nem ugyanaz...(AMD vmi klón csak, nem én állitom! nem leszidni ha hülyeség XD) -
#8928 A B3-as Phenomok már ígéretesek és ősztől jönnek a 45nm-es 2 és 4 magosok. Fogyasztásban és "performanszban" már elég jók lesznek szvsz.
5000+ BE klassz, olcsó, nem nagy étvágyú (65nm) -
#8927 mindenképpen -
#8926 AMD Black Edition X2 5000+ a legjobbár/teljesítményű proci sztem 18700Ft csak -
#8925 De ugye mostan ez egy AMD topic...
De hát pont ez a bajom az AMD-vel, hogy manapság nem kínál megfelelő alternatívát az előbb említett intel cpu-khoz. A Phenom-ok játékoknál elég gyengék, a nagyobb órajelű kétmagos athlonok jobbak náluk, ráadásul a 125 w körüli max fogyasztások is necces az új 45 nanos intelekkel szemben.
Szóval mostanság meglehetősen szarul áll sztem az AMD szénája felső és felső-közép kategóriában. Ellenben az Athlon X2-k egész jók, de lassan(!) kezdenek elavulttá válni... -
#8924 A legjobb a C2D E8400: 45 körül megkapod - kb. egy árban a q6600-zal, amit simán lever... -
Inquisitor #8923 Szerintem tuning nélkül NEM veri. Éppen ezért úgy érzem túl van árazva. Ráadásul AMD-nek egy ugyanolyan teljesítményű procit is kevesebbért illik adni a piaci részesedése miatt. Nyilván a jó ár/teljesítmény arány miatt szeretjök az AMD-t, de itt ennek nyoma sincs. Az meg nem nyugtat meg senkit, hogy szerverben milyen marha jó, mert Desktop felhasználásoknál abból semmit nem fogunk érezni. -
#8922 szóval akkor tuning nélkül a 9750 veri a q6600-at?
esetleg van vmi teszt vagy összehasonlítás erről? -
Inquisitor #8921 Azonos órajelen az Intel C2D architektúra. Na most a Q6600 mega a 9750 is 2.4Ghz-es ... viszont elöbbinek több esélye van 3GHz+-ra. -
#8920 és játékokban melyik jobb? -
Inquisitor #8919 Viszonyítási alap: A Phenom X4 9750 az 174 euro, pont ennyibe kerül az Intel Q6600 is ... -
Inquisitor #8918 Igen, tudott. Nemrég volt egy hűtő teszt a PH-n, ott a tesztben is írták, meg a fórumtémában is. -
#8917 tx1 az tudott? -
Inquisitor #8916 Jónak jó, csak az meg nem tud PWM-et, magyarul butítva van. -
#8915 tx2 az jó lga775 és am2-re -
Inquisitor #8914 Ilyenkor kell venni egy HALK és tuningbarát hűtést. Lehetőleg PWM-es verziót. Nem tudom mennyire melegszik a procid, de talán a Hyper TX1-es? (A 2-es nem PWM-es ...)
Vagy ha nagyra törsz és/vagy sokat szánsz rá, valami Asus Artic Square, Silent Square Evo, Silent Knight II? -
Inquisitor #8913 [URL=http://www.alternate.de/html/product/details.html?articleId=258064]AMD Phenom X4 9850 (Boxed, OPGA, "Agena", Black Edition) - 199 euro[/URL]
Pfff. Nálunk majdnem ennyibe fáj a régi bugos 9500-ös sima ... -
#8912 Gyári cooler? (az nem pwm-es?) -
Viktor01 #8911 Asus lap van alatta:) De ezen is biztos lehet valahol csak még nem jöttem rá hogyan:) Azaz a Probe II azt látja h miújság meg mennyi a venti sebessége és h mennyi az amikor elkezd rinyálni h lassú a venti. a többit még nem találtam meg.