16997
-
#9310 -
#9309 -
#9308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik autós topikban volt a többiekkel egy kis nézeteltérése :D Kapott 2 pontyot és 20 feletti lett->permban -
#9307 OFF: Miről maradtam le? Mit követett el Maszka megint? -
#9306 jó lenne -
#9305 Talán kezd éledezni a következő vetélytárs? -
KisLogen #9304 píísz all! nem tudna vki segíteni? mert kéne nekem egy Athlon XP 2600+-os proci ha vkinek van vagy vki tudna ilyet szerezni az légyszi szóljon! email: [email protected] thenksz ;) -
#9303 ezért veszek majd EURO-s CSX ramokat 1x :D
-
Az Európai Bizottság tavaly július végén emelt vádat hivatalosan az Intel ellen. Az EU vizsgálata teljes körű: már február óta nyomoznak a szakemberek Nagy-Britanniában a Dixon, Franciaországban a Carrefour és Németországban a Media-Saturn-Holding (MSH), a Metro konszern egyik leányvállalata ellen. Az még kérdéses, hogy az áruházláncok mekkora büntetésre számíthatnak. A Media-Saturn-Holding 1999 óta áll kapcsolatban az Intellel és exkluzív szerződést kötött a processzorgyártóval a PC-k eladására több mint 700 üzletében. Cserébe az MSH a bennfentesek szerint több tízmillió eurót kapott.
A processzorgyártó ellen egyébként januárban New York szövetségi állam ügyészsége is vizsgálatot indított, a gyanú szerint ugyanis a cég számos törvényt megsértett.
Szorul a hurok... :) -
#9301 Kitérdekel ha nem lesz belőle semmi. Már az boldoggá tett hogy valaki vlégre rálépett a f*rkukra... -
#9300 De hiszékenyek vagytok ebből lószar sem lesz microsoft esetében sem volt semmi.De éljétek csak bele magatokat nyugodtan.AMD meg csak kullogjon a 2. helyen továbbra is mert ennyit tud. -
#9299 az jó lenne :D
meg asus msi-t is akkor már -
#9298 Hajrá EU!!! :D Következő az nvidia lesz mert az is tisztességtelen módszerekkel dolgozik. :)) -
#9297 jó hír :D -
#9296 En is csak probalom atlatni .....
A probalkozasok : Csak a CPU 2.5-rol 2.6-ra
Eredmeny :
Ha alapon hagyom a CPU-t es az FSB-n emelek 210-ig szoval 12.5x210 = 2625
Memoria 1200-on megy az AMD overdrive szerint.
Es megy. Ha csak a CPU-t piszkalom ( csak szorzoval ) azt nem szereti actually el sem indul. "Blue screen" es a memoriara hivatkozik.
Megprobalom futatni az ejszaka az overdrive-t azt meglatjuk ... eddig jo
Elindult -
#9295 Ilyen problémáról még nem hallottam (vista+antituning)
AMD overdrive a szoftveres OC progy a phenomodhoz nem? -
#9294 Gyorsan egy masik info ... fogalmam sincs ez mit jelent.
AMD OverDrive benchmark score : 7621 -
#9293 Sziasztok
Van valakinek valami otlete hogy a Phenom X4 9850 BE miert nem huzhato VISTA alatt ???
XP alatt problema nelkul ment 2.8-on ( alap 2.5 ) , VISTA alatt 2.6-on sem hajlando.
A vista 64bit-es ULTIMATE. -
#9292 nekem is A-Data van csak Extreme :D 800+ 4-4-4-12
az év ramja lett :D -
#9291 Mifelénk nem lehet ilyen egzotikus dolgokat kapni. Na mindegy, biztos kifogtam valami rosszabb példányt. Majd még kísérletezek. -
#9290 ha olcsó ram akkor miért nem CSX OC 4-4-4-12 2GB DDR-800 99év 10eFt? -
#9289 Furcsa, mert a 690G chipsetes lapommal lazán stabil 3.0 GHz-n alapfeszzel. -
#9288 Ezzel a deszkával 1.4V-on kéne mennie 3.2 GHz-t stabilan. Valószínűleg a memó a gyenge láncszem? (bár csak ha a szorzót emeled felfelé, -fsb emelés nélkül-, akkor a memó órajele többnyire marad 800 (tehát e fölé nem növekszik az óraajel.). -
#9287 Neki SLI Deluxe van, avval pedig max 2.5V-öt lehet adni a ramnak. -
#9286 Tudom, tudom. De a lap amúgy atomstabil(egyelőre). Amúgy sem látok összefüggést a lap meg a proci között. -
#9285 mondtam neked Abit AX78-at vegyél 15eFt 2év és CrossFire+HeatPipe+HD 7.1 Audio+GigabitLan+AMD770 -
#9284 Nem az a sima ASUS, ez tu adni talan 2.5-öt is. Jaja sima ramok. HT-t nem osztottam vissza, lévén nem emeltem a frekijét. Majd kipróbálom úgy is. -
#9283 Asus M2N max 1.95Volt.ot tud adni a ramnak ha jól tudom
HT-t visszaosztottad?
ramok sima A-Data hűtőbordanélkül?
kit?
a táp az tutti jó -
#9282 ASUS M2N SLI Deluxe
AKASA 876
Seasonic SS 400ET
A-data ... valami shit, de ettől függetlenül alapon jól megy
A többit nem tudom fejből. Milyen BIOS beállításra gondolsz? Csak a szorzóval szórakoztam. -
#9281 hűtő
bios
beállítás? -
#9280 Alaplapod tápegységed ramod típusa? -
#9279 Alaplapod típusa? -
#9278 Na vettem egy AMD 5000+ Black-et. Hát mit mondjak, nagyon csalódtam. Alapfeszültségen csak 2900 MHz. LOL. Mellesleg CoreTemp 10 fok az most valami vicc? -
dara #9277 Nem. -
#9276 Sziasztok
Kell valami optimalizalo VISTA ala is ???
koszi -
#9275 Uhh sorry, nem is néztem hogy az laplap S939-es... Hát igen, ezt már nemigen érdemes fejlesztgetni, új deszka kell sajna... -
HUmanHunter #9274 olvastam hoyg az a proci nem is megy bele a foglalatba :S úgynézki ha új procit akarok új alaplap is kell -
#9273 Nincs már a listában... De lehet hogy visszatér... (vótmá'...) -
HUmanHunter #9272 belinkelnéd megint pls mert már nem tölti be? :) -
#9271 Lehetséges.. De nem is kell egyből bedőlni minden kamuhírnek...