16997
  • MaSzKa kitiltva
  • gurubefree
  • Solten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik autós topikban volt a többiekkel egy kis nézeteltérése :D Kapott 2 pontyot és 20 feletti lett->permban
  • Zoli007
    OFF: Miről maradtam le? Mit követett el Maszka megint?
  • MaSzKa
    jó lenne
  • grebber
    Talán kezd éledezni a következő vetélytárs?
  • KisLogen
    píísz all! nem tudna vki segíteni? mert kéne nekem egy Athlon XP 2600+-os proci ha vkinek van vagy vki tudna ilyet szerezni az légyszi szóljon! email: [email protected] thenksz ;)
  • MaSzKa
    ezért veszek majd EURO-s CSX ramokat 1x :D

• Solten

Az Európai Bizottság tavaly július végén emelt vádat hivatalosan az Intel ellen. Az EU vizsgálata teljes körű: már február óta nyomoznak a szakemberek Nagy-Britanniában a Dixon, Franciaországban a Carrefour és Németországban a Media-Saturn-Holding (MSH), a Metro konszern egyik leányvállalata ellen. Az még kérdéses, hogy az áruházláncok mekkora büntetésre számíthatnak. A Media-Saturn-Holding 1999 óta áll kapcsolatban az Intellel és exkluzív szerződést kötött a processzorgyártóval a PC-k eladására több mint 700 üzletében. Cserébe az MSH a bennfentesek szerint több tízmillió eurót kapott.

A processzorgyártó ellen egyébként januárban New York szövetségi állam ügyészsége is vizsgálatot indított, a gyanú szerint ugyanis a cég számos törvényt megsértett.

Szorul a hurok... :)
  • Solten
    Kitérdekel ha nem lesz belőle semmi. Már az boldoggá tett hogy valaki vlégre rálépett a f*rkukra...
  • grebber
    De hiszékenyek vagytok ebből lószar sem lesz microsoft esetében sem volt semmi.De éljétek csak bele magatokat nyugodtan.AMD meg csak kullogjon a 2. helyen továbbra is mert ennyit tud.
  • MaSzKa
    az jó lenne :D

meg asus msi-t is akkor már
  • Solten
    Hajrá EU!!! :D Következő az nvidia lesz mert az is tisztességtelen módszerekkel dolgozik. :))
  • MaSzKa
    jó hír :D
  • gurubefree
    En is csak probalom atlatni .....

A probalkozasok : Csak a CPU 2.5-rol 2.6-ra
    Eredmeny :

Ha alapon hagyom a CPU-t es az FSB-n emelek 210-ig szoval 12.5x210 = 2625
    Memoria 1200-on megy az AMD overdrive szerint.

Es megy. Ha csak a CPU-t piszkalom ( csak szorzoval ) azt nem szereti actually el sem indul. "Blue screen" es a memoriara hivatkozik.

Megprobalom futatni az ejszaka az overdrive-t azt meglatjuk ... eddig jo
    Elindult
  • Solten
    Ilyen problémáról még nem hallottam (vista+antituning)

AMD overdrive a szoftveres OC progy a phenomodhoz nem?
  • gurubefree
    Gyorsan egy masik info ... fogalmam sincs ez mit jelent.

AMD OverDrive benchmark score : 7621
  • gurubefree
    Sziasztok

Van valakinek valami otlete hogy a Phenom X4 9850 BE miert nem huzhato VISTA alatt ???

XP alatt problema nelkul ment 2.8-on ( alap 2.5 ) , VISTA alatt 2.6-on sem hajlando.

A vista 64bit-es ULTIMATE.
  • MaSzKa
    nekem is A-Data van csak Extreme :D 800+ 4-4-4-12

az év ramja lett :D
  • Zoli007
    Mifelénk nem lehet ilyen egzotikus dolgokat kapni. Na mindegy, biztos kifogtam valami rosszabb példányt. Majd még kísérletezek.
  • MaSzKa
    ha olcsó ram akkor miért nem CSX OC 4-4-4-12 2GB DDR-800 99év 10eFt?
  • Solten
    Furcsa, mert a 690G chipsetes lapommal lazán stabil 3.0 GHz-n alapfeszzel.
  • Solten
    Ezzel a deszkával 1.4V-on kéne mennie 3.2 GHz-t stabilan. Valószínűleg a memó a gyenge láncszem? (bár csak ha a szorzót emeled felfelé, -fsb emelés nélkül-, akkor a memó órajele többnyire marad 800 (tehát e fölé nem növekszik az óraajel.).
  • Solten
    Neki SLI Deluxe van, avval pedig max 2.5V-öt lehet adni a ramnak.
  • Zoli007
    Tudom, tudom. De a lap amúgy atomstabil(egyelőre). Amúgy sem látok összefüggést a lap meg a proci között.
  • MaSzKa
    mondtam neked Abit AX78-at vegyél 15eFt 2év és CrossFire+HeatPipe+HD 7.1 Audio+GigabitLan+AMD770
  • Zoli007
    Nem az a sima ASUS, ez tu adni talan 2.5-öt is. Jaja sima ramok. HT-t nem osztottam vissza, lévén nem emeltem a frekijét. Majd kipróbálom úgy is.
  • MaSzKa
    Asus M2N max 1.95Volt.ot tud adni a ramnak ha jól tudom

HT-t visszaosztottad?

ramok sima A-Data hűtőbordanélkül?
    kit?

a táp az tutti jó
  • Zoli007
    ASUS M2N SLI Deluxe
    AKASA 876
    Seasonic SS 400ET
    A-data ... valami shit, de ettől függetlenül alapon jól megy
    A többit nem tudom fejből. Milyen BIOS beállításra gondolsz? Csak a szorzóval szórakoztam.
  • MaSzKa
    hűtő
    bios
    beállítás?
  • MaSzKa
    Alaplapod tápegységed ramod típusa?
  • Solten
    Alaplapod típusa?
  • Zoli007
    Na vettem egy AMD 5000+ Black-et. Hát mit mondjak, nagyon csalódtam. Alapfeszültségen csak 2900 MHz. LOL. Mellesleg CoreTemp 10 fok az most valami vicc?
  • dara
    Nem.
  • gurubefree
    Sziasztok

Kell valami optimalizalo VISTA ala is ???

koszi
  • Solten
    Uhh sorry, nem is néztem hogy az laplap S939-es... Hát igen, ezt már nemigen érdemes fejlesztgetni, új deszka kell sajna...
  • HUmanHunter
    olvastam hoyg az a proci nem is megy bele a foglalatba :S úgynézki ha új procit akarok új alaplap is kell
  • Solten
    Nincs már a listában... De lehet hogy visszatér... (vótmá'...)
  • HUmanHunter
    belinkelnéd megint pls mert már nem tölti be? :)
  • Solten
    Lehetséges.. De nem is kell egyből bedőlni minden kamuhírnek...