16997
-
#9350 De legalabb mer sikerult a memoriat jo idozitesre birni -
#9349 Mar ha tudod 3.0GHz hajtani. Nekem VISTA alatt nem hajlando.
Mondhatnatok valamit errol az eredmenyrol. Nekem nem mond semmi , semmi tapasztalatom a PCmark05-el. Vannak dolgok amik le sem futnak
koszi -
#9348 Egy 3Ghz-n futó Phenom kihajt minden kártyát. -
#9347 Ha van valami, amivel az AMD Phenomjai versenyképesebbé válhatnak az Intel legfrissebb Core 2 processzoraival szemben, akkor az nem, más, mint a Phenomok magasabb órajele. Az AMD bejelentései között már olvashattunk olyan tervekről, amelyek szerint a gyártó a jelenlegi Phenom 9850-es (2,5 GHz) modellnél magasabb órajelen üzemelő egységek piacra dobásán munkálkodik. A TG Daily forrásai szerint az AMD-nek a siker eléréséhez van egy csodafegyvere is: a gyártó termékei rendelkeznek néhány "rejtett tüskével / lábbal", így az új chipszetek segítségével a processzorok órajelét növelni lehet.
A kijelentés elsőre elég meredek lehet, de hogy könnyebben megértsük, a TG Daily munkatársai egy példával szemléltették az AMD jövőbeni lehetőségeit: egy 2,8 GHz-en üzemelő Black Edition processzor az új, különleges rendszer segítségével akár 3 GHz-en vagy 3,2 GHz-en is gond nélkül üzemelhet majd. Erről a híresztelésről korábban már írtunk, a gyorsulás az új SB700-as és SB750-es déli hidaknak köszönhető: minél újabb a déli híd, annál magasabb órajelet érhetünk el a Phenom processzorral. -
#9346 Itt van ez a szépség:
-
dara #9345 Majd a GA-MA79GP-DS4H-n lesz. -
#9344 sry -
dara #9343 A GA-MA790X-DS4-en nincs IGP! -
"A hét közepén még olyan hírek érkeztek, miszerint az AMD által indított per csak 2010-ben léphet a tárgyalási szakaszba, most azonban a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság is jelezte vizsgálati szándékát."
Fasza, lassan már öten perlik őket egyszerre. Szorul a hurok. -
#9341 igen kb 2eFt
nekem a 3800+ X2-n CoolerMaster CK8 volt ami annyibe jobb 1év múlva is halk marad a venti és rézmagos a közepe
magyarul jobb és az is 2eFt -
#9340 erre a 5000 blackre jo egy ARCTIC COOLING Alpine 64 is,nem? -
#9339 Nos viszonylag sokszínű konfigot össze lehet állítani 50-ből, attól függően, hogy az alaplap vagy a proci ára felé billenjen a mérleg nyelve... Mivel AMD topicba írtál AMD-t írok:
Proci:
AMD Athlon64 X2 5000+ Black Edition 15.000 Ft, bátran húzható 3 ghz-ig. Hűtőt nem adnak hozzá, de egy Cooler Master Hyper TX2 4.000 Ft körül kiváló választás hozzá.
Netán a belépőszintű hárommagos Phenom is szóba jöhet: AMD Phenom X3 8450 27.000 Ft.
Alaplap:
Gigabyte GA-MA78G-DS3H 18.000 Ft (déli hídja újabb: SB700-as)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 21.000 Ft (Bár ennél a lapnál a déli híd SB600-as)
Mindegyiken van integrált grafikus kártya (a legerősebb IGP mostanság), szóval ki lehet húzni egy darabig vele, míg nincs külön vga-d.
Kb. ennyi. A helyedben 5000+ BE-t venném a 780-as lappal. Mellé 10ért egy GeIL 2 gb-os RAM KIT-et. Meg gyűjtenék egy kis lóvét aztán egy 3870-es radeont a végére. :)
Bár nemsokára lesznek új AMD alaplapok (új chipsettel), nemsokára meg jönnek a 48xx-es VGA-k is. Bár ezek drágábbak leszenk, de jobbak is. Szóval vagy megvárod és veszel az újabb cuccok közül, vagy megvárod, míg kijönnek ezek az új cuccok, hogy még lejjebb menjenek az árak és akkor válogatsz. :) -
#9338 1 GB RAM és VGA 6600gt kölcsönbe stb... -
#9337 50et szánnék proc-ra és alaplapra. A többit kapom, úgy érsd, hogy selejtes cuccok. Gyűjtögetek tovább és lesznek azok is. De elsősorban lap+proc. -
#9336 A Phenom az 3 és 4 magos és AM2+ foglalat.
De nem tudom mit kérdezgetsz itt ilyesmiket. Mennyi lóvéd van? Milyen gépet akarsz? Ennyi. -
#9335 Jó jó! Csak le vok maradva. Mivel a mostani cumóm s462-es és csak most kezdek informálódni a váltásról. Értem én, hogy kezeli a 32bit-et is. De legmagasabb "végzettsége" az AM2-nek 64bit-es kezelés? Mert írtál, hogy van AM2-es foglaltú, de 2 és 4 magosba is van. X2 meg mi a fene? PhenomX? Az már milyen generáció? 6magos? -
#9334 AM2-es CPU-kból az összes 64 bites (megy 32 biten meg 64 biten is) illetve van belőlük 1 és 2 magos is. (AM2+ esetében pedig 3 és 4 magosok is vannak.) -
#9333 Mi az hogy csak 64 bites? Támogatja a 64 bites rendszereket IS - ez nem jelenti azt hogy a 32 bitet nem! Meg ugye már az összes AMD proci 64 biten is tud működni.
De inkább AMD chipsetes lapokat (770, 780, 790-es jelzésűeket) keress, mert amit kinéztél régi már.
Socket 939-nél meg mindenképpen jobb, mert azok a rendszerek még DDR400-zal működtek, sőt az említett új AMD-s lapokon már 2.0-s PCI-E csatoló van. Egyértelműen jobbak. -
#9332 Juuuj... mostani cuccom s462-es :) De abba azért ihazam van, hogy az AM2-es foglalatú prockók, azok még 64bit-es (1 magos) generáció? -
#9331 Jaj nem olvastam a második sorodad. Én hülye! :( -
#9330 Jah szal a lap (AM2 AMD A64 nF570 Gigabyte GA-M57SLI-S4) csak 64bit-es generáció? :( De még mindig jobb mint a s939, nem? Sztem nem fogom megvenni. -
#9329 Az X2 azt jelenti, hogy 2 magos. Az AM2 pedig a foglalat típusát jelöli, amibe belemegy a proci.
Az AM2-es foglalat előtt volt a 939-es foglalat. Ha a mostani procid 939-es foglalatú, akkor nem fog belemenni az általad kinézett alaplapba. -
#9328 Mi a különbség az X2 és M2 között? Vagyis melyik a jobb? -
#9327 Pedig szerintem nincs rászorulva ilyen szemétségekre az Intel. Ezért még szánalmasabbak. -
#9326 Dél-Korea megbüntette az Intelt
Az ország illetékes hatósága úgy találta, hogy az Intel jelentős kedvezményekkel igyekezett rábírni a helyi PC-gyártókat saját termékei kizárólag alkalmazására és a rivális AMD-fejlesztések hanyagolására.
Úgy tűnik Van az nvidiánál is gátlástalanabb cég... -
#9325 Csak abban az esetben, ha a proci is AM2-es! -
#9324 Ááááh... tök láma kérdés renxerváltás (AGP->PCI-e) ügyben.
Athlon 64 X2 4200+ prockó jó-e sAM2 AMD A64 nF570 Gigabyte GA-M57SLI-S4 alaplapba? -
#9323 http://itcafe.hu/hir/budapestben_bizik_az_amd.html
sry ha volt már, nem tudok minden postban levő linket elolvasni. -
#9322 Itt vagyok. Uj VISTA .... 1 kartya .
Nem viccelek ... nem engedem frissiteni .... es gyorsabb a gep.
Bar emelni a CPU sebessegen meg most sem megy.
Es itt a masik ami szamomra erdekes.
1;
Annyit hoz VISTA alatt 1 kartyaval , mint CF-be.
VISTA ALATT SEMMI TUNINGOT NEM ENGED . Semmin nem tudok emelni ... nem mintha kellene de csak ugy probabol (sem megy).
Amugy nincs flopy
-
#9321 flash-eli (szép magyar szó :) ) -
#9320 A live update? Kijelölöd vele a vinyón lévő file-et és flashali. Gigabyte-nál legalább is így működik... -
#9319 Ja, de val.szeg beta... -
#9318 Ezt toluk kaptam
-
#9317 csak gyári oldalról letöltött bios-t javaslok
Beta verziókat kerüld ha lehet -
#9316 -
Minden 5 percben. Erre mit talalok a neten [URL=http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=112949.0]"erdekes"[/URL]
Kaptam az MSI-tol egy fincsi dolgot .... 1.51-es BIOS ... 1.40 Ami elerheto az MSI oldalan.
Az is...nek sem tudom hasznalni "A7376AMS.151" Ezt valamire at kell meg nevezni ???
A masik eddig csak LIVE UPDATE-el csinaltam ,tehat lovesem nincs hogy kezdjek neki.
HELP !!!!!!!!! -
#9314 Na mesélj... -
#9313 te is ? pff. -
#9312 Nagy bajban vagyok. -